Nesvrstani
Može li se preskočiti u neko lijepo životno razdoblje, u kojem imam neopisivo puno novaca, putujem po belom svetu i ne radim ništa?
Prije sam mislila da ne bih mogla tako živjeti, da bih s vremenom otupila i zaglupila i svašta nešto.
Više to ne mislim.
Prije sam mislila da ne bih mogla tako živjeti, da bih s vremenom otupila i zaglupila i svašta nešto.
Više to ne mislim.
Bogato se udaj.Tea Tree » wrote:Može li se preskočiti u neko lijepo životno razdoblje, u kojem imam neopisivo puno novaca, putujem po belom svetu i ne radim ništa?![]()
Više to ne mislim.
Happy Easter!
A jebiga kad uvijek bitne dijelove preskocim, rekoh laprdaju ionako
Imam doma ruma, moze to?
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Oli će te daze poučavati?ex_anais » wrote:Ovdje još ostaci vjetra. Sad će pasti mrak. Ići ću u krevet učiti, samo to mi je ostalo.![]()
Ma sve može, da imam viška tih s receptima ne bi meni bio problem podijelit, al eto nemam. Čudno, zar ne?Tea Tree » wrote: Ima li drugog načina? Ako znaš nekoga bogatog tko se hoće ženiti, daj ga ovamo da mi kaže kako je došao do para pa ću i ja tako. Neću njega, samo recept za pare.
Može li to?
Nego, zašto nećeš njega, nego samo pare?
Happy Easter!
Pa da meni ostane više para. Neću valjda na njega trošiti?aisling » wrote: Ma sve može, da imam viška tih s receptima ne bi meni bio problem podijelit, al eto nemam. Čudno, zar ne?
Nego, zašto nećeš njega, nego samo pare?
Bože, tebe!
Ako bi mi se nekim čudom svidio, može i on. Ali i dalje hoću recept.
Neću njega bez recepta.
Nećeš na njega trošiti njegove pare.Tea Tree » wrote: Pa da meni ostane više para. Neću valjda na njega trošiti?![]()
Bože, tebe!
![]()
Ako bi mi se nekim čudom svidio, može i on. Ali i dalje hoću recept.
Neću njega bez recepta.
Na njega bogatog. Pare kojih ima onako da ih ne moraš brojat.
Nikad od tebe bogate žene.
Happy Easter!
Ma ne njegove. Moje, koje ću zaraditi (ili do kojih ću doći) kad mi on kaže kako.aisling » wrote: Nećeš na njega trošiti njegove pare.![]()
Na njega bogatog. Pare kojih ima onako da ih ne moraš brojat.![]()
Nikad od tebe bogate žene.
Ima ih toliko da ih se ne mora brojati? Hmmm, tko li bi taj bio?
Bill Gates nije sigurno. Koliko god ih imao, uvijek zna koliko ih ima, što znači da ih broji.
Iako mogu reći da izgleda sve bolje što je stariji.
Ako je neki šeik u pitanju, to ne bih. Vjerojatno se rodio s nekim bogatstvom i samo nastavio biznis. A, nisam vidjela nijednog zgodnog.
Ma nije loše, ali ja se nisam rodila s takvim bogatstvom pa mi vjerojatno ne bi znao reći recept koji bih ja mogla primijeniti.
Ma tu i tamo ih vidim na tv, sumnjam nekako da su ljepši uživo.
Malo me podsjećaju na nekadašnje konduktere na međugradskim autobusnim linijama.
Ne znam zašto baš na njih, ali kad vidim nekog brkatog šeika, odmah mi pred očima ona kondukterska torba i onaj metalni aparat za karte.
Tea Tree » wrote: onaj metalni aparat za karte.
Zadnji puta sam to vidjela prije neke tri godine. Al nisam se od onda baš ni vozila busom.
Happy Easter!
Tri godine? To još postoji?aisling » wrote:![]()
Zadnji puta sam to vidjela prije neke tri godine. Al nisam se od onda baš ni vozila busom.
Ja sam to vidjela zadnji put prije 15 ili više godina, mislila sam da toga nema odavno.
I vozila sam se busom tu i tamo. Rijetko, ali jesam par puta godišnje.
Moje poimanje vremena je diskutabilno, ne bi stavila ruku u vatru, al tako mi se čini. Čazmatrans ako se ne varam (sad kad mi netko kaže da je Čazmatrans otišao u stečaj prije 10 godinaTea Tree » wrote: Tri godine? To još postoji?
Ja sam to vidjela zadnji put prije 15 ili više godina, mislila sam da toga nema odavno.
Happy Easter!
- Nikolajevna
Ke?
Zašto se meni čini da viđam autobuse sa natpisom Čazmatrans naokolo? 
Postoji. I to u novim tramvajima. Vidjeno po par drzava.Tea Tree » wrote: Tri godine? To još postoji?
Ništa ne miriše ukusnije od reš pečene djece.ElliQuinn » wrote: Pa viđaš. To su ti obično i oni autobusi koji se zapale dok prevoze djecu u školu ili iz nje.
Probao, doduše, ne bih.
Biti i mniti svemiropolisno
ElliQuinn » wrote: Pa viđaš. To su ti obično i oni autobusi koji se zapale dok prevoze djecu u školu ili iz nje.
Mislim da je Čazmatrans prodao ili iznajmio svoje buseve drugim prijevoznicima
-
- Information
-