Ženski orgazam - kako ga prepoznati?

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
nodens

Post 16 Dec 2011, 17:24

kukuriku » wrote:Naravno da je stvar perspektive. I da govorim iz vlastite perspektive. Kao što je i red, uostalom. Sagledavanje situacija iz tuđih perspektiva je vrlo promašen posao.
Meni je to omiljena aktivnost. :(
kukuriku » wrote:Samo, poanta je u tome da se trebaš "svidjeti" samo tom nekom, a ne i cijelom svemiru, kako bi si povećao statističke izglede.
:zubo: Čini se da sam te nečim razočarao u zadnje vrijeme hmmm.

Enivej, pitanje je, zbog čega bih se htio svidjeti samo tom nekom, jedinom? Je li taj netko, u trenutku pojave tog htijenja, meni nepoznat? Ili mi je poznat. Ako mi je poznat, koliko mi je poznat, i kako je došlo do toga da mi postane poznat?

Nego, odlutasmo totalno od teme. :o

kukuriku

Post 16 Dec 2011, 17:40

nodens » wrote:Enivej, pitanje je, zbog čega bih se htio svidjeti samo tom nekom, jedinom? Je li taj netko, u trenutku pojave tog htijenja, meni nepoznat? Ili mi je poznat. Ako mi je poznat, koliko mi je poznat, i kako je došlo do toga da mi postane poznat?

Nego, odlutasmo totalno od teme. :o
Zašto? Jer te taj netko privukao, nečim, štogod da te privlači. Ja ne znam npr. definirati što mene privlači. Možda ti je poznat tek malo, možda ga dobro poznaš, a možda i ne, uopće. Ako ga ne poznaš uopće, a jako jako ga želiš upoznati, onda ga već nekako i upoznaš. Osvijesti da sam ja zadnji put zavodila prije 300 godina, pa me nemoj pitati kako i gdje. U svakom slučaju, prije 300 godina nije bilo teško upoznati ljude.
Nek(v)arljiva.
nodens

Post 16 Dec 2011, 17:54

kukuriku » wrote:Zašto? Jer te taj netko privukao, nečim, štogod da te privlači. Ja ne znam npr. definirati što mene privlači. Možda ti je poznat tek malo, možda ga dobro poznaš, a možda i ne, uopće. Ako ga ne poznaš uopće, a jako jako ga želiš upoznati, onda ga već nekako i upoznaš. Osvijesti da sam ja zadnji put zavodila prije 300 godina, pa me nemoj pitati kako i gdje. U svakom slučaju, prije 300 godina nije bilo teško upoznati ljude.
:ne zna: Ja sad ne znam jesu li ovo nesporazumi na liniji muško-žensko no mene je netko 'nečim privukao' jedno 768 puta. Bilo bi tužno da objašnjavam čime. :zubo:

Na koji način bi se iz tih 768 trebala iskristalizirati jedna jedina, za koju bi mi jedinu trebalo biti stalo da joj se svidim? Hmm doduše, sjećam se jednom prije dosta godina (neću reći koliko :zubo:) kad smo silazili sa Sljemena u sklopu nekakvog tjelesnog na faksu, tamo pred ulazom u tunel, da je prošla neka cura ehhh ne sjećam se više točno kako je izgledala, sjećam se samo onog 'grom' efekta. Jer ono, ja sam inače totalno diskretan i sve opcije su mi draže nego da netko vidi da buljim, ali s te cure jednostavno nisam mogao skinuti pogled... bar tih par sekundi dok nije prošla, a ja se makinalno okretao fiksiran na nju k'o suncokret. :ne zna:

Međutim, nekako mi se čini da je to bila objektivno prekrasna cura koja isti efekt postiže kod 17 tisuća tikvana sličnih meni. :rofl: Ergo, čak i da sam ja takav kakav ti kažeš da bi trebalo (zapet za onog tko ti se svidi) - NJOJ bih ja eventualno mogao biti jedan iz te grupe paščadi kojem je eto popustila. Rekoh, u najboljem slučaju. Mnogo veća vjerojatnost je da ne bi ni popustila. :o :facepalm: :rofl:
kukuriku

Post 16 Dec 2011, 18:05

nodens » wrote::ne zna: Ja sad ne znam jesu li ovo nesporazumi na liniji muško-žensko no mene je netko 'nečim privukao' jedno 768 puta. Bilo bi tužno da objašnjavam čime. :zubo:

Na koji način bi se iz tih 768 trebala iskristalizirati jedna jedina, za koju bi mi jedinu trebalo biti stalo da joj se svidim? Hmm doduše, sjećam se jednom prije dosta godina (neću reći koliko :zubo:) kad smo silazili sa Sljemena u sklopu nekakvog tjelesnog na faksu, tamo pred ulazom u tunel, da je prošla neka cura ehhh ne sjećam se više točno kako je izgledala, sjećam se samo onog 'grom' efekta. Jer ono, ja sam inače totalno diskretan i sve opcije su mi draže nego da netko vidi da buljim, ali s te cure jednostavno nisam mogao skinuti pogled... bar tih par sekundi dok nije prošla, a ja se makinalno okretao fiksiran na nju k'o suncokret. :ne zna:

Međutim, nekako mi se čini da je to bila objektivno prekrasna cura koja isti efekt postiže kod 17 tisuća tikvana sličnih meni. :rofl: Ergo, čak i da sam ja takav kakav ti kažeš da bi trebalo (zapet za onog tko ti se svidi) - NJOJ bih ja eventualno mogao biti jedan iz te grupe paščadi kojem je eto popustila. Rekoh, u najboljem slučaju. Mnogo veća vjerojatnost je da ne bi ni popustila. :o :facepalm: :rofl:
Pa kad si plitak. :mudri: :zubo:
Da, ljepota izazava takav učinak. Ja (pazi, ja, hetero žensko) ne mogu skinuti pogled s prelijepe žene. Nema u tome ništa čudno.
Ali ljudi u pravilu razviju neku interakciju, ne ostane na gromovima i munjama. Pa munje izblijede i nestanu, a neki iz male sive točke izrastu u centar svemira.
Nek(v)arljiva.
ombia

Post 16 Dec 2011, 18:15

Lord Byron » wrote:Drugim riječima, njezino pravo na ovakvo ili onakvo ponašanje ovisi o njezinoj ljepoti, i to samo onom dijelu ljepote koji se vidi tek kad ostane bez odjeće? :facepalm:

Trećim riječima, nelijepe žene moraju čkomiti i podnositi svakoga kome zapnu za oko jer ih možda nitko drugi nikad neće htjeti?
Bash.

Nego ono sto sam pitala bliss, mozda zeli netko drugi odgovoriti? Kakav je seks na kraju veze i kako to hendlate?
Nitko ne govori o pravu, još jednom. Što god ti pričao, pitanje kako bliss izgleda bi i tebi, a ne samo meni, značajno utjecalo na 'feel' kojeg ti ostavljaju njeni postovi. Jesam li rekao značajno? Mislio sam drrrrastično
Naravno lijepoj zeni se moze oprostiti glupost, ruznoj ne. Ne nisam ruzna. :cerek:
Niti mislim da nelijepe žene moraju podnositi. Ali nemojmo biti naivni: lijepe žene mogu što nelijepe ne mogu.
A nisi nikad vidjela fakat neprivlacnu zenu koju mnogo ljepsi muskarac obozava, ljudi tlo pod kojim hoda? Ja puno puta. Ljepota nije ta koja odlucuje, ali gard i stav je.

Ona koja za sebe misli da je neodljiva, biti ce. :cerek: Jer zraci tu nenadjebivost.

Naoko lijepa a nesigurna i iskompleskirana zena ce zraciti- bas nista. I cesto su vrlo nesretne u ljubavi.

Vlastiti primjer, kad sam sa kilama viska bila u dobroj fazi, sretna i zadovoljena, doslovce su me muskraci po gradu skidali ocima, ono namirisali na meni trag nedavnog dobrog seksa.

U drugoj fazi, sa odlicnom linijom ali tuzna i zabrinuta, nitko se nije okrenuo za mnom.
robot jura

Post 16 Dec 2011, 18:19

ombia » wrote:Kakav je seks na kraju veze i kako to hendlate?
Zanimaju te baš osobna iskustva ili mišljenje? :)
"Suzama sam ljepio tapete" nije destilat ljudske gluposti. Ako je iskren, onda je sasvim legitiman poetski izričaj. Osim što je kul.
ombia

Post 16 Dec 2011, 18:21

robot jura » wrote: Zanimaju te baš osobna iskustva ili mišljenje? :)
Iskustva. Dobro necu ni misljenje odbaciti.

Naime nasla sam se ne jednom u situaciji, gdje razgovor ne pomaze, gdje se borimo (za nas ili jedno protiv drugoga) a kraj je blizu, gdje mozes seksati se i sutiti ili se prestati seksati dok jedno ne izgovori the recenicu.
robot jura

Post 16 Dec 2011, 18:27

Hm, vjerujem da ovisi kakav si i inače tip osobe.

Kod mene je bilo tako da me dečko seksualno i dalje privlačio, ali mi je bilo dosta jasno da veza nema budućnost. Kad mi je to postalo još jasnije, nestalo je i privlačnosti i nismo ništa "odrađivali".
Ta druga faza je dosta i trajala. :brukica:
"Suzama sam ljepio tapete" nije destilat ljudske gluposti. Ako je iskren, onda je sasvim legitiman poetski izričaj. Osim što je kul.
Perzefona

Post 16 Dec 2011, 18:35

ombia » wrote: A nisi nikad vidjela fakat neprivlacnu zenu koju mnogo ljepsi muskarac obozava, ljudi tlo pod kojim hoda? Ja puno puta. Ljepota nije ta koja odlucuje, ali gard i stav je.

Ona koja za sebe misli da je neodljiva, biti ce. :cerek: Jer zraci tu nenadjebivost.
Upala si u logičku zamku. Ako je ona koja za sebe misli da je neodoljiva uistinu takva, ti ne bi uočila ni napisala da je fakat neprivlačna, a istovremeno u vezi s mnogo ljepšim muškarcem.

Istinabog, njoj i nije važno što ti misliš o njoj, važnije joj je što sama misli o sebi i kakvu je sliku "prodala" tom muškarcu.

Ali objektivno, ti jasno vidiš da je ona fakat neprivlačna.

A takav stav po meni vrlo je sklizak teren. Jer nejasna je linija kad zdrava samouvjerenost prelazi u neutemeljenu umišljenost i nadmenost, što može biti vrlo odbojno.

I za kraj, ako sam to i vidjela, nije to potvrda da je ljepota nevažna, nego kuriozum. I kao takav zamijećen.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
kuki

Post 16 Dec 2011, 18:35

BoDerek » wrote: Pa dobro, meni je ovo čudno malo. Nisi uvijek najzainteresiraniji za seks, pa ne kažeš to baš. Praviš se da je bolje nego je. Ponekad samo, naglašavam. Nekad misliš da jesi zainteresiran, ali usred toga skužiš da više baš i nisi pa opet nećeš to reć na glas. Mislim ja neću, većinom. Čemu? To je samo seks koji, ukoliko ste u vezi, će se dogodit i sutra i preksutra.
Da, ali zbilja ne želim da mi seks ikad bude nešto što istrpim. :ne zna:

Pokvarilo bi mi neke buduće seksove, bojim se. Pokvarilo bi mi neke buduće seksove da on ne skuži da ja otraljavam taj seks ili da glumim da mi je odličan. Smučio bi mi se netko tko bi skužio, a i dalje bi mu bilo okej da nastavimo.

I ne vjerujem da bi se nakon takvog seksa idući dogodio ni iste večeri ni sutra ni prekosutra. Mislim da bih se ja osjećala preloše sama sa sobom što sam to dopustila.

Ako me netko drugi prisili na seks koji ne želim, to se zove silovanje i kazneno je djelo. Ne znam zašto bih to radila sama sebi.
Ali, da, postoje seksovi kada ti se rađe gleda House. I da, pametno je to prešutit i nastavit dalje....
Zašto je pametno to prešutjeti i nastaviti dalje?
kuki

Post 16 Dec 2011, 18:37

ombia » wrote: Nego ono sto sam pitala bliss, mozda zeli netko drugi odgovoriti? Kakav je seks na kraju veze i kako to hendlate?
Nisam se nikad seksala na kraju veze.
kukuriku

Post 16 Dec 2011, 18:42

Perzefona » wrote:Ali objektivno, ti jasno vidiš da je ona fakat neprivlačna.

A takav stav po meni vrlo je sklizak teren. Jer nejasna je linija kad zdrava samouvjerenost prelazi u neutemeljenu umišljenost i nadmenost, što može biti vrlo odbojno.
Ne slažem se da je nejasna. Meni je vrlo jasna. Prepoznam je upravo po tome što je nadmenost antipatična i odbojna, a samouvjerenost bez nadmenosti privlačna.
Nek(v)arljiva.
kuki

Post 16 Dec 2011, 18:46

Moram priznati da ne razumijem koncept objektivno neprivlačne žene koja je subjektivno mnogima privlačna. Može objektivno imati malo preasimetrično lice da bi bilo lijepo na fotografiji, ali ako je mnogima privlačna, onda je objektivno privlačna, pa imala jedno izbuljeno oko, bradavicu na krumpirastom nosu i grbu na leđima. :D
Perzefona

Post 16 Dec 2011, 18:47

kukuriku » wrote:Ne slažem se da je nejasna. Meni je vrlo jasna. Prepoznam je upravo po tome što je nadmenost antipatična i odbojna, a samouvjerenost bez nadmenosti privlačna.
Pa o tome se i radi. Jasna je tebi za drugoga, jasno je svakome je li mu netko odbojan ili privlačan. I ono što je tebi na nekome odbojno, drugome može biti privlačno. Ono što ćeš ti nazvati samouvjerenošću, netko će percipirati kao nametljivu umišljenost.

I sve je to lako vidjeti kod drugih.

Ali kako kako znati za sebe i svoje djelovanje na druge? Ja nikako ne bih voljela djelovati nesigurno ili nesamopouzdano. Ali još bih manje voljela da mi se ljudi rugaju i kolutaju očima dok si ja ubrijavam kak sam kul i zasipam ih svojim samopouzdanjem.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
bliss

Post 16 Dec 2011, 18:49

Meni je ta privlačnost potpuno subjektivna kategorija. Netko jednoj osobi može biti jako privlačan, a drugoj odbojan. Govorimo li isključivo o izgledu ili o cjelokupnom dojmu koji ostavlja? Zapravo, mislim da to vrijedi u oba slučaja. Ne govorim pritom o objektivnoj ljepoti u smislu simetričnosti lica.
kukuriku

Post 16 Dec 2011, 18:50

kuki » wrote:Moram priznati da ne razumijem koncept objektivno neprivlačne žene koja je subjektivno mnogima privlačna. Može objektivno imati malo preasimetrično lice da bi bilo lijepo na fotografiji, ali ako je mnogima privlačna, onda je objektivno privlačna, pa imala jedno izbuljeno oko, bradavicu na krumpirastom nosu i grbu na leđima. :D
Da, u pravu si.
Vjerojatno je riječ o objektivno hmm..nelijepoj ženi.
Ili objektivno o "ženi nepravilnih crta lica s prevelikom guzicom i premalim sisama koja koristi puno previše pudera".
Nek(v)arljiva.
ombia

Post 16 Dec 2011, 18:50

Perzefona » wrote:Upala si u logičku zamku. Ako je ona koja za sebe misli da je neodoljiva uistinu takva, ti ne bi uočila ni napisala da je fakat neprivlačna, a istovremeno u vezi s mnogo ljepšim muškarcem.

Istinabog, njoj i nije važno što ti misliš o njoj, važnije joj je što sama misli o sebi i kakvu je sliku "prodala" tom muškarcu.

Ali objektivno, ti jasno vidiš da je ona fakat neprivlačna.

I za kraj, ako sam to i vidjela, nije to potvrda da je ljepota nevažna, nego kuriozum. I kao takav zamijećen.
Pisala sam iz pozicije toga kako mislim da muski hendlaju zene. Dozivljavaju.
Tu logicku zamku vjerujem i sad ponavljam :o jer ju nisam skuzila. Konkretno znam da za sebe misli da je neodoljiva, draga mi je, dobre smo si, ali nije lijepa. Ali muskarce privlaci bas to sto za sebe misli da je kraljica i tak se i drzi. Nosi grudi ko odlikovanja i to.

I naravno da joj je svejedno sto jedna nepoznata zena misli o tome. Zelim reci da su moje najljepse frendice najnesretnije u ljuabvi i imaju najmanje udvaraca. Vidjeno vise puta na licu mjesta.

One bi bile sretne da je fizicki izgled karta za srecu. Ili barem dobru vezu.
nodens

Post 16 Dec 2011, 18:53

kukuriku » wrote:Pa kad si plitak. :mudri: :zubo:
Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa. :rofl:
kukuriku » wrote:Da, ljepota izazava takav učinak. Ja (pazi, ja, hetero žensko) ne mogu skinuti pogled s prelijepe žene. Nema u tome ništa čudno.
Ali ljudi u pravilu razviju neku interakciju, ne ostane na gromovima i munjama. Pa munje izblijede i nestanu, a neki iz male sive točke izrastu u centar svemira.
Možeš ti svinjama nuditi biserje, ali one će se na kraju ipak vratiti napoju. Gle, nisam ja izmislio prostitutke, one postoje oduvijek. :zubo: A ti razmisli zašto. :zubo:

Iz tih malih sivih točaka može izrasti veliko prijateljstvo. Ali ako nema sirove požude, a dotična u muških uglavnom proizlazi iz fizičke privlačnosti, to prijateljstvo neće u sebi sadržavati (i) seksualnu bliskost.

Doduše, ovo u 'muških' možda treba čitati kao 'prosječnih muških'.
ombia

Post 16 Dec 2011, 18:54

kuki » wrote: Nisam se nikad seksala na kraju veze.
To je onda bio jedan dan super seks, a drugog puta ga jednostavno vise nije bilo? :misli:
Zanima me taj prjelaz.
oram priznati da ne razumijem koncept objektivno neprivlačne žene koja je subjektivno mnogima privlačna. Može objektivno imati malo preasimetrično lice da bi bilo lijepo na fotografiji, ali ako je mnogima privlačna, onda je objektivno privlačna, pa imala jedno izbuljeno oko, bradavicu na krumpirastom nosu i grbu na leđim
Pa...nije zgodna al je muskima privlacna. :zubo: Ima ono nesto, a to zaista nije fizicka ljepota.
li kako kako znati za sebe i svoje djelovanje na druge? Ja nikako ne bih voljela djelovati nesigurno ili nesamopouzdano. Ali još bih manje voljela da mi se ljudi rugaju i kolutaju očima dok si ja ubrijavam kak sam kul i zasipam ih svojim samopouzdanjem.
That's what friends are for. :zubo: Da ti daju feedback.

bliss ja govorim iskljucivo o izgledu jer sam se nadovezala na diskusiju da je dosta biti lijep.
bliss

Post 16 Dec 2011, 18:57

ombia » wrote: bliss ja govorim iskljucivo o izgledu jer sam se nadovezala na diskusiju da je dosta biti lijep.
Nije mi neobičan koncept privlačnosti žene koja nije ljepotica. Neobičan mi je koncept magične privlačnosti ružne žene koja postaje privlačna mnogima samo svojim samopouzdanjem koje je toliko zarazno i opojno. Ta žena o kojoj pričaš, pretpostavljam nije baš ružna?
ali

Post 16 Dec 2011, 19:02

ombia » wrote:Iskustva. Dobro necu ni misljenje odbaciti.

Naime nasla sam se ne jednom u situaciji, gdje razgovor ne pomaze, gdje se borimo (za nas ili jedno protiv drugoga) a kraj je blizu, gdje mozes seksati se i sutiti ili se prestati seksati dok jedno ne izgovori the recenicu.
Pa šta se ševiš onda :xne zna:
kukuriku

Post 16 Dec 2011, 19:04

Perzefona » wrote:Ali kako kako znati za sebe i svoje djelovanje na druge? Ja nikako ne bih voljela djelovati nesigurno ili nesamopouzdano. Ali još bih manje voljela da mi se ljudi rugaju i kolutaju očima dok si ja ubrijavam kak sam kul i zasipam ih svojim samopouzdanjem.
Druge? :misli:
Koje druge?
Pa ionak ne možeš svima biti super. Važno da si sebi super (ovo čitati kao: dobro se nosiš sa sobom i uglavnom se nasmiješ ili blesavo izbeljiš svom liku u zrcalu) i važno da znaš (sam sa sobom) da si, hmmm, tražim pravu riječ, integriran. Ono, da ti je lice za van više manje isto onom koje pokazuješ po doma. Mislim da većina ljudi to prepozna. To da li fejkaš da si faca ili si faca. Ako fejkaš da si faca, onda je dojam koji ostavljaš jadan. :mama: A ako si faca, onda si faca, što god tko mislio o tome. :clint:Ako ne znaš jesi li faca ili nisi, i sav si nako..zbunj trlj vrlj...to je isto simpa.:cheer:
Oh, nadrobih li ga. Mame mi, danas imam neki poremećaj.
Nek(v)arljiva.
bliss

Post 16 Dec 2011, 19:07

Ljudi koji se trude biti face, nisu uopće face. Glumatanje face je jako odbojno.
kukuriku

Post 16 Dec 2011, 19:07

nodens » wrote: Iz tih malih sivih točaka može izrasti veliko prijateljstvo. Ali ako nema sirove požude, a dotična u muških uglavnom proizlazi iz fizičke privlačnosti, to prijateljstvo neće u sebi sadržavati (i) seksualnu bliskost.

Doduše, ovo u 'muških' možda treba čitati kao 'prosječnih muških'.
Srećom moja mala siva točka nije prosječno muško. :xlux:
Nek(v)arljiva.
ombia

Post 16 Dec 2011, 19:09

bliss » wrote:
Nije mi neobičan koncept privlačnosti žene koja nije ljepotica. Neobičan mi je koncept magične privlačnosti ružne žene koja postaje privlačna mnogima samo svojim samopouzdanjem koje je toliko zarazno i opojno. Ta žena o kojoj pričaš, pretpostavljam nije baš ružna?
Ne nije ruzna, vise sivi mish.
Nije ucinak testiran na masama...poanta mog posta je bila da zena ne mora biti lijepa a da bi imala dovoljno udvaraca (ne ne mora imati ni minicu ni dekolte kao zamjenu za ljepotu) ili dobru prodju kod suprotnog spola.

Mirza daj ne budi tako doslovna. Gdje sam napisala da se ja odlucujem za tu opciju? :misli:
  • Information