Lord Byron » wrote:Drugim riječima, njezino pravo na ovakvo ili onakvo ponašanje ovisi o njezinoj ljepoti, i to samo onom dijelu ljepote koji se vidi tek kad ostane bez odjeće?
Trećim riječima, nelijepe žene moraju čkomiti i podnositi svakoga kome zapnu za oko jer ih možda nitko drugi nikad neće htjeti?
Bash.
Nego ono sto sam pitala bliss, mozda zeli netko drugi odgovoriti? Kakav je seks na kraju veze i kako to hendlate?
Nitko ne govori o pravu, još jednom. Što god ti pričao, pitanje kako bliss izgleda bi i tebi, a ne samo meni, značajno utjecalo na 'feel' kojeg ti ostavljaju njeni postovi. Jesam li rekao značajno? Mislio sam drrrrastično
Naravno lijepoj zeni se moze oprostiti glupost, ruznoj ne. Ne nisam ruzna.
Niti mislim da nelijepe žene moraju podnositi. Ali nemojmo biti naivni: lijepe žene mogu što nelijepe ne mogu.
A nisi nikad vidjela fakat neprivlacnu zenu koju mnogo ljepsi muskarac obozava, ljudi tlo pod kojim hoda? Ja puno puta. Ljepota nije ta koja odlucuje, ali gard i stav je.
Ona koja za sebe misli da je neodljiva, biti ce.

Jer zraci tu nenadjebivost.
Naoko lijepa a nesigurna i iskompleskirana zena ce zraciti- bas nista. I cesto su vrlo nesretne u ljubavi.
Vlastiti primjer, kad sam sa kilama viska bila u dobroj fazi, sretna i zadovoljena, doslovce su me muskraci po gradu skidali ocima, ono namirisali na meni trag nedavnog dobrog seksa.
U drugoj fazi, sa odlicnom linijom ali tuzna i zabrinuta, nitko se nije okrenuo za mnom.