robot jura » wrote:e, ali ako u svakom trenutku znaš što partner o nečemu misli, gdje je uzbuđenje?
To ne znaci nuzno da su slicni, nego mozda da se samo jako dugo i dobro poznaju.
Po meni su idealna kombinacija partneri sa sličnim moralnim uvjerenjima, a različitih karaktera.
Od dvoje pretjerano apatičnih partnera teško da ćeš ikad dobiti išta uzbudljivo.
Barem po mom mjerilu uzbuđenja.
Bash razlicitih karaktera? Ili razlicitog temperamenta. Meni je karakter povezan sa moralnim uvjerenjima. Dakle razlicit karakter, razlicita moralna uvjerenja.
Ali onaj početni "wow, wow, wow" osjećaj, koji te prati u svakoj sekundi dana i kojeg osjećaš u svakom udisaju i svakoj misli- jako, jako teško da se može istim intezitetom zadržati 20 godina.
Kad malo bolje razmislim vjerujem da to ne bi bilo ni dobro, na svijetu se ništa ne bi radilo, nitko ne bi ni jeo ni pio, svi bi bili izdrogirani zombi
Da.
Da kojim slucajem stanje potpune lude zaljubljenosti traje godinama, izgorjeli bi.
Ima zgodna knjiga na tu temu, Kemija ljubavi.
Enivej, nisam ni ja. Većina parova koje znam ne plamte niti žare ni prvih par mjeseci, a kamoli nakon 20 godina. Doduše, možda su samo diskretni i ne žele biti očiti
Otkud ti uvjerenje da poznajes njihovu intimu?

Jer si i tim svoju s njima podjelio?
Ne pricaju ti ono sto te se ne tice.