Zbogom Jugoslavijo - i nikada više

Koljite se i gložite!
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 618 times
Been thanked: 958 times
Post 15 Dec 2011, 12:46

Beta ženka » wrote:
Aham. To si brojao prije spavanja? :)
Ne moram brojiti, opća kultura. Čula kad za Staljina i Mao Cea? Jesu li i partizani bili desničari?

To što je Staljin pobio dvaput više Židova od Hitlera, to se uredno preskače. Zgodno. A nisam ih ja popisivao. Nego Hruščov i Prezidij Vrhovnog sovjeta SSSR-a.

Potpisi su za budale.
Lastan

Post 15 Dec 2011, 12:46

Opa, počinje flejmanje. :kokice:

Daklem, tko je pobio više ljudi? Ljevičari ili desničari? Računamo li i Kineze i kako točno? :D
Kad to riješimo, možemo o tome jesu li više ljudi pobili vjernici ili ateisti. Mislim da još nemamo ovdje raspravu o tome. :D
Beta ženka

Post 15 Dec 2011, 12:49

Hekatonhir » wrote:
Ne moram brojiti, opća kultura. Čula kad za Staljina i Mao Cea? Jesu li i partizani bili desničari?

To što je Staljin pobio dvaput više Židova od Hitlera, to se uredno preskače. Zgodno. A nisam ih ja popisivao. Nego Hruščov i Prezidij Vrhovnog sovjeta SSSR-a.
Staljin i Mao Ce, kažeš.
A zaboravio si ostale, pa gdje su ti Pol Pot, Causescu, Castro, Tito, Lenjin... Pobogu, čovječe, ne moš mi iznositi tako nepotpune podatke. :rolleyes:
Lastan » wrote:Opa, počinje flejmanje. :kokice:

Daklem, tko je pobio više ljudi? Ljevičari ili desničari? Računamo li i Kineze i kako točno? :D
Kad to riješimo, možemo o tome jesu li više ljudi pobili vjernici ili ateisti. Mislim da još nemamo ovdje raspravu o tome. :D

Budući da su vjernici desnica... Pa kad krenemo od početaka nekih religija i njihovih krvoločnih misija do današnjih dana... :raspa:
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Stitch
Head Honcho
Post 15 Dec 2011, 12:50

Naravno da računamo i Kineze. I Crvene Kmere, i Kubance, računamo sve. :D
Potpisi su za budale.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 15 Dec 2011, 12:53

..flejmanje.. :xlux:

..e, bas sam to htio pitat. odakle se racuna? od prije krista ili poslije krista ili u ime krista? od pojave nacija? od industrijske revolucije? od 1789? od istocnoindijske kompanije? do svicarskih i americkih banaka koje su financirale nacizam? ..ili od? ko sada pobija ljude? di je ta ljevica? i kako se uopce vrsi sve to pobijanje? je li robovlasnistvo ustvari humano zato jer je postojalo..sta ih nisu jednostavno humano pobili, nego ih tjerali da postanu i budu robljem?

:kokice:
Stitch
Head Honcho
Post 15 Dec 2011, 12:58

Mah, i inkvizicijske su žrtve napuhane, to je mistifikacija. Nešto slično kao s Jasenovcem. Komu god nije odgovarala katolička vjera, potezao je to pitanje. Protestanti pogotovo, nije stvar u nevjernicima.

Sve bi to valjalo temeljito ispitati. Jer prijepori postoje, nije to nikakva tajna.
Potpisi su za budale.
Nikolajevna

Post 15 Dec 2011, 13:13

Hekatonhir » wrote:Sad ispada da su svi desničari. Zanimljiv preokret. :D
Emericzy » wrote: Pa nije baš. Ti, Đepika i ja. A za Đepiku i mene zna se odavno. Za tebe se naslućivalo.
..a unda » wrote: ..uf, schmokljan je teski desnicar.
Ovdje su desničari samo Hroboatos i Hek.
Hek je samodeklarirani desničar, ponosi se time.
Horoboatosa boli dupe za takve podjele, za njega postoje njegovi istomišljenici i nezrela djeca.
Emericzy bi volio biti razumni desničar, gospodin desničar. I bio bi, ali ne po hrvatskim standardima.
JPK nije ništa.
Schmokljan je teški ljevičar samo što to skriva k'o zmija noge.

kukuriku

Post 15 Dec 2011, 13:17

jebali vas ljevičari i desničari, to je stupidna podjela.
racionala podjela je ona na, npr. crnce i bijelce. tu je odmah svima jasno tko je bijel, a tko crn.
ovo svatko tumači kako mu se sprdne.
Nek(v)arljiva.
Lastan

Post 15 Dec 2011, 13:20

Hekatonhir » wrote:Naravno da računamo i Kineze. I Crvene Kmere, i Kubance, računamo sve. :D
Super. I kako ih računamo? Kao ljevicu ili desnicu?
I otkad? I kako računamo manje čistke nakon uspješnih ili neuspješnih pokušaja prevrata u doba carstva, kad bi bez glava ostajalo po nekoliko desetaka tisuća ljudi – recimo, konspiratori i najbliža im rodbina? :D
Morticia

Post 15 Dec 2011, 13:21

kukuriku » wrote:jebali vas ljevičari i desničari, to je stupidna podjela.
racionala podjela je ona na, npr. crnce i bijelce. tu je odmah svima jasno tko je bijel, a tko crn.
:xzubo: :s :love:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Nikolajevna

Post 15 Dec 2011, 13:22

Uf, zaboravih kukuriku. Kukuriku je mila i draga desničarka, socijalno osjetljiva i s jakim osjećajem za pravdu. :D
..a unda
Undaminator

Post 15 Dec 2011, 13:23

Nikolajevna » wrote:..

..ko, on?..schmokljan? on ti je najgori. nekad suzdrzana ljevica, a danas krajnje razocaran ima sve predispozicije za militantnog desnicara.

mislim, razocaran u suzdrzljivost. ljevica je tu manje vazna..:kokice:
Nikolajevna

Post 15 Dec 2011, 13:23

kukuriku » wrote:jebali vas ljevičari i desničari, to je stupidna podjela.
Jedna riječ: Majkldžekson.
Beta ženka

Post 15 Dec 2011, 13:24

..a unda » wrote: je li robovlasnistvo ustvari humano zato jer je postojalo..sta ih nisu jednostavno humano pobili, nego ih tjerali da postanu i budu robljem?

"Ustaj, roblje, diži seeeee" :D
Svašta s tobom, a tko bi radio i 'ranio rasiste, pobogu?

Nikolajevna wrote:

Ovdje su desničari samo Hroboatos i Hek.
Hek je samodeklarirani desničar, ponosi se time.
Horoboatosa boli dupe za takve podjele, za njega postoje njegovi istomišljenici i nezrela djeca.
Emericzy bi volio biti razumni desničar, gospodin desničar. I bio bi, ali ne po hrvatskim standardima.
JPK nije ništa.

:kokice :

:rofl: Odlično!
kukuriku wrote:jebali vas ljevičari i desničari, to je stupidna podjela.

Ne bih nikad rekla da ću se složiti s tobom - ali imaš prav.
I što je najbolje - to je opet odlična situacija za desničare, ne moraju se previše premišljati - vidiš boju kože i postupaš u skladu s njom. :zubo:
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
..a unda
Undaminator

Post 15 Dec 2011, 13:24

Nikolajevna » wrote:Uf, zaboravih kukuriku. Kukuriku je mila i draga desničarka, socijalno osjetljiva i s jakim osjećajem za pravdu. :D
..ma kukuriku bi bila bilo koje fele, samo da joj se kokosit..eto.. :kokice:
lucca

Post 15 Dec 2011, 13:29

..a unda » wrote: ..ko, on?..schmokljan? on ti je najgori. nekad suzdrzana ljevica, a danas krajnje razocaran ima sve predispozicije za militantnog desnicara.

mislim, razocaran u suzdrzljivost. ljevica je tu manje vazna..:kokice:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :rofl: :rofl: :rofl:

al drito..malo malo pa probilo iz njega nezaustavljivo, bice da je do genetike : stavlja dvajs kuna: :o

zlo je to, zlo :Pop:
lucca

Post 15 Dec 2011, 13:30

:rofl:
Beta ženka

Post 15 Dec 2011, 13:33

Hekatonhir » wrote:Mah, i inkvizicijske su žrtve napuhane, to je mistifikacija. Nešto slično kao s Jasenovcem. Komu god nije odgovarala katolička vjera, potezao je to pitanje. Protestanti pogotovo, nije stvar u nevjernicima.

Sve bi to valjalo temeljito ispitati. Jer prijepori postoje, nije to nikakva tajna.
Je, je, zapravo ih je pojela kuga. :facepalm:

Ili ajmo istim argumentom: "žrtve Staljina su prenapuhane. Nešto slično kao i s partizanima."
Nikolajevna

Post 15 Dec 2011, 13:36

..a unda » wrote: ..ko, on?..schmokljan? on ti je najgori. nekad suzdrzana ljevica, a danas krajnje razocaran ima sve predispozicije za militantnog desnicara.
Ne znam što je bilo nekad.
On i Vrle slično operiraju. Na početku rasprave upinju u desno, a samo da zavaraju neprijatelje i priskrbe si par burnih ljevičara protiv sebe. E onda, u žaru borbe, provali iz njih onaj pritajeni ljevičar. No tad su na konju su jer su glavni forumski ljevičari već protiv njih pa nemaju straha da se i njih prozove jednim. :zubo:
Aristocat

Post 15 Dec 2011, 14:09

Hekatonhir » wrote:Mah, i inkvizicijske su žrtve napuhane, to je mistifikacija. Nešto slično kao s Jasenovcem.
Kad negdje procitam u istom kontekstu rijec 'zrtve' i 'prenapuhane' znam na sto se cilja.

Trebalo bi, ako ne iz elementarne ljudskosti, a ono bar iz hinjenog(!) pijeteta ne dovoditi ta dva pojma u istoznacje. Zasto? Radi novih, mladjih generacija koje tako nesto mogu procitati. Trebalo bi praviti se boljima nego sto jesmo. Ako ne radi nas samih, onda radi onoga sto ostavljamo drugima.

Nevazno je koliko je ljudi brojkom stradalo u Jasenovcu ili igdje drugdje u ime te i te ideologije.

Da je ubijeno dvoje, dakle samo dvoje ljudi u ime zla bilo bi previse.
kukuriku

Post 15 Dec 2011, 14:10

[quote="..a unda""]
mislim, razocaran u suzdrzljivost. ljevica je tu manje vazna..:kokice:[/quote]
meni ovo zvuči prosto. :o
Nikolajevna wrote:Uf, zaboravih kukuriku. Kukuriku je mila i draga desničarka, socijalno osjetljiva i s jakim osjećajem za pravdu. :D
hvala. :cerek:
inače, točno sve, od riječi do riječi.:cheer:
..a unda wrote: ..ma kukuriku bi bila bilo koje fele, samo da joj se kokosit..eto.. :kokice:
i ovo je točno, moje desničarstvo često zabludi na krivi put zaneseno nekim slatkorječivim ljevičarima ( na ljevičarke nisam osjetljiva). ali onda (sutra ili prekosutra) se trgnem i kažem: joj, kukuriku, pa ti si udana žena i katolkinja! srami se! :o

Nego, po mom sudu jedini pravi desničar ovdje je JPK.
Nek(v)arljiva.
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 15 Dec 2011, 14:55

Hekatonhir » wrote:

Pa koliko je Židova živjelo u carskoj Rusiji prije no što su je preuzeli komunisti?
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Stitch
Head Honcho
Post 15 Dec 2011, 15:26

Nemam pojma, ali nije ih bilo malo. Svjedoci poput Štajnera, koji je o gulazima objavio tri knjige, ali i povjesničari poput harvardovca Fergusona govore da je to bilo najstrašnije razdoblje u ljudskoj povijesti i da je broj Čekinih/NKVD-ovih žrtava sigurno veći od 20 milijuna. Ako je istinita priča da je 1934. godine u ruskom sigurnosnom aparatu bilo 40 posto Židova (Jagoda, Kaganovič, Berija), ispada da su svoji ubijali svoje, ali i da ih je u Rusiji bilo daleko više od službenih statistika.
Potpisi su za budale.
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 15 Dec 2011, 15:31

Hoćeš reći da je u više od 20 milijuna Čekinih / NKVD-ovih žrtava bilo oko 12 milijuna Židova?
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Stitch
Head Honcho
Post 15 Dec 2011, 15:37

Aristocat » wrote:
Kad negdje procitam u istom kontekstu rijec 'zrtve' i 'prenapuhane' znam na sto se cilja.

Trebalo bi, ako ne iz elementarne ljudskosti, a ono bar iz hinjenog(!) pijeteta ne dovoditi ta dva pojma u istoznacje. Zasto? Radi novih, mladjih generacija koje tako nesto mogu procitati. Trebalo bi praviti se boljima nego sto jesmo. Ako ne radi nas samih, onda radi onoga sto ostavljamo drugima.

Nevazno je koliko je ljudi brojkom stradalo u Jasenovcu ili igdje drugdje u ime te i te ideologije.

Da je ubijeno dvoje, dakle samo dvoje ljudi u ime zla bilo bi previse.
Joj, ne glumataj. Da si htjela, znala bi točno na što se to odnosilo. Ali nisi htjela. Pa se postavlja pitanje čemu uopće rasprava s tobom. :kava:

Uopće nije svejedno je li jasenovačkih žrtava 70.000 ili 700.000. Nimalo mi se ne sviđaju "humanisti" koji se brojkama služe da bi nabacili jaram, stigmu cijelom jednom narodu. Kao što mi se ne sviđaju ni oni koji se razbacuju milijunima žrtava da bi Crkvu proglasili drugom kugom.

Ako kažem da je broj napuhan, to znači da je politički instrumentaliziran. I samo ti u tome možeš pročitati da mi je svejedno koliko ih je bilo.

K tome, u krivu si - tebi su dvije žrtve previše. A meni je i jedna dovoljna da zlo proglasim zlom.
Potpisi su za budale.
  • Information