božetebe, trkeljanje.com je DOKAZElliQuinn » wrote:
Hajde ne projiciraj, nije ovo moderatorski kutak forum.hra.
ti ko da nisi dio klike, fakat. koncentriraj se
božetebe, trkeljanje.com je DOKAZElliQuinn » wrote:
Hajde ne projiciraj, nije ovo moderatorski kutak forum.hra.
Pa ono, čiča miča - gotova je priča. Ili misliš da treba(mo) napisati još 200 postova o tome, i ovdje i ondje? Čemu? Niti će se zbog toga itko osjećati bolje, dapače, niti će se išta promijeniti.Lord Byron » wrote:
Kako to misliš?
Ja sam joj napisala i tamo.Hekatonhir » wrote:
Pa ono, čiča miča - gotova je priča. Ili misliš da treba(mo) napisati još 200 postova o tome, i ovdje i ondje? Čemu? Niti će se zbog toga itko osjećati bolje, dapače, niti će se išta promijeniti.
Razvlačenje Afrike Paprike po ovom forumu držim odvratnim. Tko hoće s tim nastaviti, neka je najprije pozove ovamo.
Znam da je pitanje pomalo blesavo, no čitamo li mi isti forum?tfiti » wrote:Sigurno? Jer mi pomalo liči na to. Mala grupica ljudi, podjela na "nas" i "njih", stav ako nisi s nama, protiv nas si itd.
Ovo je krivo. Nema nas i njih, bar ne u smislu ovaj ili onaj forum, ili forumaš i moderator.tfiti » wrote:
Sigurno? Jer mi pomalo liči na to. Mala grupica ljudi, podjela na "nas" i "njih", stav ako nisi s nama, protiv nas si itd.
Znam da jesi. O tebi nisam ni govorio.ex_anais » wrote:
Ja sam joj napisala i tamo.
Ovdje nema tog stava i nema te podjele; pitaj one koji nisu promijenili svoj forumski identitet, a došli su ovamo i, ako dobro pratim tvoj stav, pripadaju nečemu što smatraš "svojom stranom".tfiti » wrote:
Sigurno? Jer mi pomalo liči na to. Mala grupica ljudi, podjela na "nas" i "njih", stav ako nisi s nama, protiv nas si itd.
Samo da dodam, ne mislim da je ona kao ona problem i da, nema smisla nju razvlačiti, problem je taj gard koji im je svima zajednički kad nastupaju prema forumašima, problem su neki drugi, a neki se za tim povode, a neki ne.Hekatonhir » wrote:
Znam da jesi. O tebi nisam ni govorio.
i ja sam, prije ovog. pa sam spušila permu.ex_anais » wrote:
Ja sam joj napisala i tamo.
ajde bre, niti slike pratiš niti čitaš - slučajno je dohvatilo nju kao ilustraciju onog što se događa u opjevanoj "pozadini", pa se osjetila prozvana. Cura uopće nije jedina koja si je dozvoljavala takva sranja, da se razumijemo, ali tražili su dokaz, dobili su dokaz. Na kojem je stajalo njeno ime. Moglo je i peričino, što se toga tiče.
..nije??..eee, steta. to sto si ti vidio na pzk i sto je za tebe stvar rijesena nije uopce bitno. bitan je taj pm, taj skrinsut..prajsles.Hekatonhir » wrote:Meni nitko nije poslao PM, i ni o čemu ništa ne znam. Kako sam vidio na PŽK, stvar je riješena.
Zašto se mi bavimo unutarnjim stvarima drugoga foruma, ha?
Mogu govoriti u svoje ime: blago rečeno, nisam ju "razvlačio". Sve što sam napisao ovdje, napisao bih i tamo, da nema stanovitih tehničkih zaprekaHekatonhir » wrote:Razvlačenje Afrike Paprike po ovom forumu držim odvratnim. Tko hoće s tim nastaviti, neka je najprije pozove ovamo.
Samo jedan - da se ne raspravlja o onima koji se ne mogu braniti. A ovdje je dosta slova potrošeno na to. Ne smeta mi rasprava kao rasprava. Smeta mi lov na vještice. Ne smeta mi što se strahuje zbog objavljivanja podataka. Smeta mi što se objavljuju privatni podaci. Zar nitko ovdje osim mene ne vidi određeni nesklad u svemu tome?jevgenija » wrote: Stonogo, paprici nitko ne brani da se javi ovdje. i prilično sam sigurna da zna di smo i šta se tu događa. Saš im je dao link, naposlijetku. Kao da zaboravljaš povod okupljanja na FB. Nije nas prošlo do kraja, jer smo bili pogođeni time što se događa, a onda ušutkani dok smo im govorili što nas smeta, ne samo paprici nego i ostalima - na ovaj ili onaj način. Ne vidim kako bi ušutkao ljude, osim nasilu i zabranom razgovora o "tamo" a to nema smisla.
Bilo je dva tri dana zatišja, ovaj topik je bio zamro, danas je malo živnuo zbog pžk, al to će umrijeti samo od sebe. imaš neki prijedlog?
Ne znam na čemu temeljiš ove tvrdnje. Pred par dana se razvio razgovor o ljudima koji ovdje povremeno pišu, a tamo su još uvijek moderatori. Pogledaj malo što se pisalo, pa preispitaj tu tezu o "nama" i "njima".tfiti » wrote:Mala grupica ljudi, podjela na "nas" i "njih", stav ako nisi s nama, protiv nas si itd.
zašto se baš o njoj raspravlja, prvenstveno na PŽK?ex_anais » wrote:Što se i tog pm-a tiče, meni je to glup potez. Ako treba razotkriti ih zašto onda izložiti jednu osobu i to s takoreći minornijom stvari od nekih koje se, kako kažete, tamo događaju? Zašto dati taj djelić, a ne dati ono pravo? Zašto raspravljati o Africi Paprici? Nit je džentlemenski nit je to iznošenje ičega zapravo. Ja sam reagirala na taj pm, ali gledajući sve, nije mi jasno. Ili neka se da cijeli moderatorski uvid ili bar ključni i sramotni dijelovi ili neka se zašuti zauvijek. Sve ostalo je trančiranje.
E sad, vjerojatno su neki od vas vidjeli cijeli moderatorski, nebitno, mnogi nisu, ali tko god je slao taj pm nije to baš neka velika novost. Trulo je od glave, ne od ostataka.
Bilo, ali tome nije mjesto ovdje.tfiti » wrote:Je, gdje je bio onaj šitstrom oko vajli i njenog komentara s moderatorskog? I kalkuliranje oko toga kojeg će se moderatora pozvati?
A da, bilo je ovdje.
ovdje je, negdje na sredini topika. Trebaš link?tfiti » wrote:Je, gdje je bio onaj šitstrom oko vajli i njenog komentara s moderatorskog? I kalkuliranje oko toga kojeg će se moderatora pozvati?
A da, bilo je ovdje.
Što nije nedavno rečeno da se odvratne stvari mogu vidjeti na njihovom kutku? Obrisali su ovih dana? Nitko nema snimljeno?jevgenija » wrote:
zašto se baš o njoj raspravlja, prvenstveno na PŽK?
Nisam sigurna, ali imam pretpostavku - njoj je stalo do toga što forumaši misle o njoj. I vjerojatno su ljudi u pravu, nije zla nego kurca ne konta. Naučila je mantrat mantru i kretati se unutar diskursa koji joj je zadan u tom "društvu" koje si spomenula, pa je bila najlakša meta.
Druga moja pretpostavka da je "kopač" iskopao nju, i to iz sedmog mjeseca, jer su ovi koji se bave takvim stvarima na puno odvratniji način, ujedno i pametniji od nje, pa su svoja sranja obrisali. Već tjedan dana se uzrujavaju oko "curenja", pametniji su uzrujavanje zamijenili čišćenjem, ko pred ispit.
I moderatorske su sobe najčistije za vrijeme rokova, jebiga. Anderlon je bio u gostima nedavno
koji privatni podaci?Hekatonhir » wrote:
Samo jedan - da se ne raspravlja o onima koji se ne mogu braniti. A ovdje je dosta slova potrošeno na to. Ne smeta mi rasprava kao rasprava. Smeta mi lov na vještice. Ne smeta mi što se strahuje zbog objavljivanja podataka. Smeta mi što se objavljuju privatni podaci. Zar nitko ovdje osim mene ne vidi određeni nesklad u svemu tome?
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests