Zekoslawa » wrote: Ne, zaista pitam. Vidjeh prvo na nije više mod LJES-a, a sad ni ŽK-a, koji zbilja jest pust i dosadan i palo mi je na pamet da joj se zgadilo sve skupa i tako to.
Bojkot je. Što da radim, što?!
pa i da je samo nepromišljenost i nesposobnost procjene, što to točno mijenja na stvari? Nije ugodna pomisao da brljne tamo ime i podatke iz RL i da to stoji od sedmog mjeseca do danas, a nikom ne padne na pamet to pobrisat i opomenuti je.Lord Byron » wrote: Moglo bi se redom pojašnjavati svaki slučaj (dva ozbiljna kartona zbog nerazumijevanja napisanog i priča o ŽK), ali bi bilo dosadno.
Ne, ne mislim da se radi o istinski zlim ili lošim pobudama.
Ono što ima natruhe zlobe je njeno bahaćenje kako se "to apsolutno ne događa, i šta koji kurac sebi forumaši umišljaju da nekog zanima njihov privatni život i podaci". A to jest rekla, nasred PŽK-a
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
- Lord Byron
Ja govorim o tri situacije iz kojih bih mogao dokazati svoju tvrdnju.dejzi » wrote:Byrone, ima tu više od dva kartona.
Nisam siguran da je "sljepilo" prava riječ. Ne znam kojom bih boljom opisao nesklonost slušanju dobronamjernih rečenica.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 832 times
- Been thanked: 1579 times
Meni nitko nije poslao PM, i ni o čemu ništa ne znam. Kako sam vidio na PŽK, stvar je riješena.
Zašto se mi bavimo unutarnjim stvarima drugoga foruma, ha?
Potpisi su za budale.
ne ćitaš pažljivo, sve piše.Hekatonhir » wrote:Meni nitko nije poslao PM, i ni o čemu ništa ne znam. Kako sam vidio na PŽK, stvar je riješena.
zašto ne postoji meko Ž?
Kako ne trolati.
Zašto joj ne kažete to što vas smeta, a ne ovako ju iza leđa pljuvati, a donedavno ste se skupa cerekale, ljubile i opijale. Licemjerno i govori više o vama, nego o njoj.
Aisiling je bar svoje mišljenje rekla tamo gdje i ona to može vidjeti i odgovoriti, a ne ovdje potajice se skrivati i lešinariti.
- Lord Byron
Kako to misliš?Hekatonhir » wrote:Kako sam vidio na PŽK, stvar je riješena.
Vjerujem da je pitanje retoričko, ipak: čak i da je to tek "neki drugi forum", stvar je zanimljiva i za gledanje i za komentiranje. Budući da se ne radi tek o "nekom drugom forumu", razloga za "bavljenje" je još više - i to ni najmanje na razini radosti jer je nekom krepala krava.Zašto se mi bavimo unutarnjim stvarima drugoga foruma, ha?
Osobno, imam nekih jedanaest i po tisuća razloga za bavljenje unutarnjim stvarima tog foruma.
tfiti » wrote:
Kako ne trolati.
Zašto joj ne kažete to što vas smeta, a ne ovako ju iza leđa pljuvati, a donedavno ste se skupa cerekale, ljubile i opijale. Licemjerno i govori više o vama, nego o njoj.
Aisiling je bar svoje mišljenje rekla tamo gdje i ona to može vidjeti i odgovoriti, a ne ovdje potajice se skrivati i lešinariti.
da vidiš tek kako lešinarimo na moderatorskom, bi ti se rigalo. i po inboksima
Ne sumnjam ni najmanje da pm-ovi rade kao ludi zadnja dva-tri sata.
zapravo, imamo i radio-vezu. Ozbiljno. Ne zajebavam se. Realtime, osigurana veza, direktan prijenos.
Ozbiljno shvaćamo svoje zadatke.
Sigurno? Jer mi pomalo liči na to. Mala grupica ljudi, podjela na "nas" i "njih", stav ako nisi s nama, protiv nas si itd.ElliQuinn » wrote:
Hajde ne projiciraj, nije ovo moderatorski kutak forum.hra.
-
- Information
-