Ovo govoriš iz vlastitog iskustvaombia » wrote:Ide to i dalje. Neki tu djevicansku cistocu ponovo dozive u partnerici kad ona rodi zajednicko dijete. Onda je ponovo cista, ta rodila je maltene andjela. Al onda si taj isti otac vise ne moze zamisliti poseviti gospodju, sada majku. Asocira to s time kao da bi opcio sa vlastitom si roditeljicom plus sto usne koje ljube cedo ne mogu pusiti. Da, na tragu smo edipa.
I cinjenice sto neki nikad vise nakon dobivanja djece ne mogu zenu posteno poseviti.
To da me navede na ideju 'parenja' je samo način na koji ja cinično izrazim to što osjetim kad vidim zgodnu ženu. Rambo Amadeus je, primjerice, odabrao šaljivi pristup: sisate, guzate, lomne u struku, zbog njih razvijam desnicu ruku. Krvca uzavre kroz moje vene, kad u blizini ugledam žene. Ženeeeee, volim ženeeeee.ombia » wrote:Zgodna zena te ne uzbudi?
Nego samo navede na ideju "parenja" sto cine jel zivotinje samo u svrhu produzenja vrste.
Na ideju obavljanja necega zbog duznosti?
Hoćeš da ti u detalje opišem što osjetim kad vidim sisatu guzatu i lomnu u struku? Da vidiš kako se stvari grafički mogu opisati. Nije tako ni teško zapravo, ako čovjek ima volje.
Kako ti znaš da te ne privlači grupnjak ako ga nikad nisi probala?ombia » wrote: Kako znas da ti nije dovoljan ako ga nikad nisi osjetio?
Welcome to the club.ombia » wrote: Ovo je i meni fascinantno. Moji postovi se tumace na nacin na koji ih nikad pisala nisam.
Nisam, pa da. Sve sam ih intenzivno poželio, a znaš kako tamo kaže.... 'MIŠLJU, rječju, djelom'.. (doduše, i 'propustom', za TO sam svakako kriv.ombia » wrote:Je bash. Stotinama nisi odolio zadnjih godina.![]()
Ne, nego jer ne vidiš implikacije onog što odgovoriš, pa mi nije jasno farbaš li samo mene, ili i sebe usput.ombia » wrote:Nego sto drugo? Jer ti ne pisemo odgovore koje zelis procitati, nego neke koji su tebi neprihvaljivi.
U kremšnitama.ombia » wrote:Jel uzivas u hrani? Barem nekoj. Onako istinski uzivas. Ili u necemu drugome?
Mmmmmmmm. Hoćeš li precizniji opis, ili ti je i ovo dovoljno?ombia » wrote:Ako da opisi taj osjecaj.
Pa, sjeti se poznaš li možda kakvu pravu djevicu (i sve ono ostalo što nabrojah). Tko zna, možda upali. A možda i ne.ombia » wrote:Pustimo sad djevice, al meni ovo mirise na potpunog emotivnog invalida i rastuzuje me, beskrajno me rastuzuje kako netko moze tako zivjeti. Bez trunka ironije ovo mislim.
Odgovorio sam kako sam znao odgovoriti. Tebi je možda lako odgovoriti što ti je 'važno', a što 'nevažno' u životu; meni, jebiga, nije. Najjednostavniji odgovor bi bio da mi 'ništa' nije zbilja važno, možda zato što mi ni život nije važan. A opet, činjenica jest da su mi neke stvari važnije od drugih. Problem je u tome što sve te stvari nisam sposoban podijeliti strogo u dvije grupe: 'važne' i 'nevažne'. Nego su sve negdje između.ombia » wrote: Sad ce te on zacudjeno pitati na koje to pomogu pitanje on nije odgovorio?![]()
Razumiješ li ovo što sam napisao, i razumiješ li zašto ne mogu 'jednostavno' odgovoriti na 'jednostavno' pitanje? Pa zato što mi nije jednostavno, nego komplicirano.
Ja se gubim u diskusiji, a ti gubiš vrijeme na mene. Ne isplati ti se to. Ima sigurno zanimljivijih stvari za radit... recimo seks. Pa ne može to biti tako teško za naći, zar ne?ombia » wrote: Drugim rjecima gubis se u diskusiji i ne znas razgovaratim koncizno i strukturirano.