Virgo intacta

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
nodens

Post 13 Dec 2011, 16:57

ombia » wrote:Ide to i dalje. Neki tu djevicansku cistocu ponovo dozive u partnerici kad ona rodi zajednicko dijete. Onda je ponovo cista, ta rodila je maltene andjela. Al onda si taj isti otac vise ne moze zamisliti poseviti gospodju, sada majku. Asocira to s time kao da bi opcio sa vlastitom si roditeljicom plus sto usne koje ljube cedo ne mogu pusiti. Da, na tragu smo edipa.
I cinjenice sto neki nikad vise nakon dobivanja djece ne mogu zenu posteno poseviti.
Ovo govoriš iz vlastitog iskustva :zubo: ili iz proučavanja drugih ljudi? :zubo:

ombia » wrote:Zgodna zena te ne uzbudi?
Nego samo navede na ideju "parenja" sto cine jel zivotinje samo u svrhu produzenja vrste.
Na ideju obavljanja necega zbog duznosti?
To da me navede na ideju 'parenja' je samo način na koji ja cinično izrazim to što osjetim kad vidim zgodnu ženu. Rambo Amadeus je, primjerice, odabrao šaljivi pristup: sisate, guzate, lomne u struku, zbog njih razvijam desnicu ruku. Krvca uzavre kroz moje vene, kad u blizini ugledam žene. Ženeeeee, volim ženeeeee. :rofl:

Hoćeš da ti u detalje opišem što osjetim kad vidim sisatu guzatu i lomnu u struku? Da vidiš kako se stvari grafički mogu opisati. Nije tako ni teško zapravo, ako čovjek ima volje. :cerek:

ombia » wrote: Kako znas da ti nije dovoljan ako ga nikad nisi osjetio?
Kako ti znaš da te ne privlači grupnjak ako ga nikad nisi probala?

ombia » wrote: Ovo je i meni fascinantno. Moji postovi se tumace na nacin na koji ih nikad pisala nisam.
Welcome to the club. :cerek:

ombia » wrote:Je bash. Stotinama nisi odolio zadnjih godina. :zubo:
Nisam, pa da. Sve sam ih intenzivno poželio, a znaš kako tamo kaže.... 'MIŠLJU, rječju, djelom'.. (doduše, i 'propustom', za TO sam svakako kriv. :rofl: )

ombia » wrote:Nego sto drugo? Jer ti ne pisemo odgovore koje zelis procitati, nego neke koji su tebi neprihvaljivi.
Ne, nego jer ne vidiš implikacije onog što odgovoriš, pa mi nije jasno farbaš li samo mene, ili i sebe usput.

ombia » wrote:Jel uzivas u hrani? Barem nekoj. Onako istinski uzivas. Ili u necemu drugome?
U kremšnitama. :rofl:

ombia » wrote:Ako da opisi taj osjecaj.
Mmmmmmmm. Hoćeš li precizniji opis, ili ti je i ovo dovoljno?

ombia » wrote:Pustimo sad djevice, al meni ovo mirise na potpunog emotivnog invalida i rastuzuje me, beskrajno me rastuzuje kako netko moze tako zivjeti. Bez trunka ironije ovo mislim.
Pa, sjeti se poznaš li možda kakvu pravu djevicu (i sve ono ostalo što nabrojah). Tko zna, možda upali. A možda i ne. :zubo:

ombia » wrote: Sad ce te on zacudjeno pitati na koje to pomogu pitanje on nije odgovorio? :rofl:
Odgovorio sam kako sam znao odgovoriti. Tebi je možda lako odgovoriti što ti je 'važno', a što 'nevažno' u životu; meni, jebiga, nije. Najjednostavniji odgovor bi bio da mi 'ništa' nije zbilja važno, možda zato što mi ni život nije važan. A opet, činjenica jest da su mi neke stvari važnije od drugih. Problem je u tome što sve te stvari nisam sposoban podijeliti strogo u dvije grupe: 'važne' i 'nevažne'. Nego su sve negdje između.

Razumiješ li ovo što sam napisao, i razumiješ li zašto ne mogu 'jednostavno' odgovoriti na 'jednostavno' pitanje? Pa zato što mi nije jednostavno, nego komplicirano.

ombia » wrote: Drugim rjecima gubis se u diskusiji i ne znas razgovaratim koncizno i strukturirano.
Ja se gubim u diskusiji, a ti gubiš vrijeme na mene. Ne isplati ti se to. Ima sigurno zanimljivijih stvari za radit... recimo seks. Pa ne može to biti tako teško za naći, zar ne?

Margarita

Post 13 Dec 2011, 17:08

nodens » wrote: Nisu nula, postoji neki infinitezimalni postotak da mi sama padne na glavu kad najmanje očekujem. :rofl:
Pročitala sam 'da mi sarma padne na glavu'. Ima tu neke veze. Sarma ko sarma, seks ko seks, sarma ko seks. Ili obratno. Ono, svi jedu, ima povrća, mesa, žita, zadovoljava prehrambene potrebe, možda kupus ponekad smrdi prije nego se skuha, ali bože moj, začepi se nos. Osim toga ima veze i s padanjem na glavu. Ako je dobar seks to ti je kao da padneš na glavu, amnezija totalna, ne znaš gdje si u tom trenutku a kamo li što si radio lani. Postaneš isti čas čist ko suza, djevica nad djevcima. Ili još bolje djevac nad djevicama. Poslije ti sine šta je bilo al prošo voz, malo se praviš da to nema veze s tobom. A i nema, to je bila neka bolja osoba. Tako da ti je najsigurniji način da imaš djevicu taj da ševiš nedjevice koje pošteno svršavaju. Toliko pošteno da u tom času nema na svijetu cijelom veće djevice od njih.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
nodens

Post 13 Dec 2011, 17:32

Margarita » wrote:Pročitala sam 'da mi sarma padne na glavu'. Ima tu neke veze. Sarma ko sarma, seks ko seks, sarma ko seks. Ili obratno. Ono, svi jedu, ima povrća, mesa, žita, zadovoljava prehrambene potrebe, možda kupus ponekad smrdi prije nego se skuha, ali bože moj, začepi se nos. Osim toga ima veze i s padanjem na glavu. Ako je dobar seks to ti je kao da padneš na glavu, amnezija totalna, ne znaš gdje si u tom trenutku a kamo li što si radio lani. Postaneš isti čas čist ko suza, djevica nad djevcima. Ili još bolje djevac nad djevicama. Poslije ti sine šta je bilo al prošo voz, malo se praviš da to nema veze s tobom. A i nema, to je bila neka bolja osoba. Tako da ti je najsigurniji način da imaš djevicu taj da ševiš nedjevice koje pošteno svršavaju. Toliko pošteno da u tom času nema na svijetu cijelom veće djevice od njih.
Tvoj stil pisanja me podsjeća na nekog... malo. :zubo:

Inače ovo gore me pak podsjetilo na ono... djevojčica brala jagode... nešto je.... ubode! A mislila je da je trava. :raspa: :rofl:
kukuriku

Post 13 Dec 2011, 17:36

nodens » wrote:
Tvoj stil pisanja me podsjeća na nekog... malo. :zubo:

Inače ovo gore me pak podsjetilo na ono... djevojčica brala jagode... nešto je.... ubode! A mislila je da je trava. :raspa: :rofl:
Mene je podsjetilo na sarmu, i da sam gladna. I da bih jela sarmu. Opetovano. Sarma je meni, svaki put, kao da je prvi. U tom pogledu, srećom da sarma nije seks.

:klopa:
Nek(v)arljiva.
Margarita

Post 13 Dec 2011, 17:36

nodens » wrote:
Eto, narodna mudrost. A narod zna. Ako ti baš ne pođe za rukom taj seks, jelte, takav da curu amneziraš, probaj s toljagom za početak dok se malo ne ufuraš. Pouzdano djeluje, tisućama godina.
nodens

Post 13 Dec 2011, 17:49

Margarita » wrote:Eto, narodna mudrost. A narod zna. Ako ti baš ne pođe za rukom taj seks, jelte, takav da curu amneziraš, probaj s toljagom za početak dok se malo ne ufuraš. Pouzdano djeluje, tisućama godina.
To ti meni suptilno daješ do znanja da imam mentalitet pećinskog čovjeka? :zubo:
nodens

Post 13 Dec 2011, 17:51

kukuriku » wrote: Mene je podsjetilo na sarmu, i da sam gladna. I da bih jela sarmu. Opetovano. Sarma je meni, svaki put, kao da je prvi. U tom pogledu, srećom da sarma nije seks.

:klopa:
Jer ti prvi put nije bilo baš nešto. :cerek:

Inače - eto zanimljivog pitanja, a prilično ontopičnog:

Kome je ovdje prvi put bilo nešto pamćenja vrijedno, a kome bezveze?

Kakav otprilike imate osjećaj za onu/onog s kojim ste prvi put, je l'? :zubo:
Margarita

Post 13 Dec 2011, 17:53

nodens » wrote:
To ti meni suptilno daješ do znanja da imam mentalitet pećinskog čovjeka? :zubo:
Suprotno, daj se vrati prirodi.
kukuriku

Post 13 Dec 2011, 17:55

nodens » wrote:
Ne bih rekla. Mislim da ti suptilno daje do znanja da si se previše odalečio od mentaliteta pećinskog čovjeka.
Ja mislim da mi pećinski ljudi i vi nepećinski možemo živjeti u mirnom suživotu.
Onako, kao u Hrvatskom podunavlju. Ne vjerujemo jedni drugima baš jer se ne razumijemo, ali se toleriramo.

Još uvijek mi se sarma vrti po glavi. Sarma, sarma, njam, njam. :facepalm:
Nek(v)arljiva.
ombia

Post 13 Dec 2011, 18:43

Nondens ali ja ti uopce nisam objasnila ili opisala sto je za mene ljubav, pa me cudi a ti o tome mozes imati onda neko misljenje.
Za tebe, međutim, nisam siguran da ih poštuješ isto koliko i sebe.
Dal postujem dronfulje? Nimalo!
Harpy falis. :crying: (to ja pozdravljam jednu forumasicu koja kao i ja ne voli dronfulje)
a, i vidim da ne manjka na svijetu foliranata. A i te žene su bile jednako samouvjerene kao i ti... da
U pravu si, ne fali foliranata. No na dugo te folirati moze netko samo ako to zelis, tocnije ako te strah istine. Ako ne zelis vidjeti.
Uživaj dok možeš.
Dok mogu? :zubo: To kao da je ljubav sapun pa nek uzivam dok se ne potrosi. Ljubav je nepotrosiva samo se akteri mogu malo raspodjeliti.
čini mi se, iz reklama na TV-u.
Ne bih znala, ne gledam tv.
U proučavanju drugih.
Ali ti to cinis kako bi pomogao sebi, a psiholog kako bi pomogao drugima. U pravu si, potpuno isto!
Muškarcima nije, a čini mi se, ni mnogim ženama.
Bice da ti znas sto zeni treba. Bolje nego zena sama.
pamet da takvo nešto pretpostavim, no ne razumijem zašto gubiš dragocjeno vrijeme na mene, umjesto da tražiš pravu ljubav... gdje već misliš da se može naći.
Nista sto me zabavlja nije gubitak vremena.
A ja sam ti malo i konzerva, do sad su me uvijek nalazili, nisam bar morala nesto tragati za muskarcima. Da, umisljena sam. :trep:
Vidim, ti meni ne možeš oprostiti moj kriterij.
Da hoces djevicu? Zasto ti ja to ne bih mogla prostiti? Meni ni u dzep ni iz dzepa. :ne zna:

Pitao si me gdje si na temi degutantan, evo najnoviji primjer. Niti ti se nudim niti bih djevca ma da je zadnji u drzavi. Radije bih se onda odselila u drugu drzavu.
orry, ali jednostavno se ne mogu jebati s tobom. Pa nije takva greda, sigurno možeš naći nekog drugog zainteresiranog.
Hoćeš li precizniji opis, ili ti je i ovo dovoljno?
Nije dovoljno, koja cula ti se ukljuce, izostre, sto osjecas u ustima, ajde, vidjeti ces da ne boli.
U tom pogledu, srećom da sarma nije seks
:rofl: placem

E da prvi put mi je bilo bezveze i napatili se oboje ko isus, jer (o boze gdje mi je pamet bila) je on isto bio djevac i nesposoban do zla boga. :facepalm:
Emericzy

Post 13 Dec 2011, 19:39

kukuriku » wrote:Mene je podsjetilo na sarmu, i da sam gladna. I da bih jela sarmu. Opetovano. Sarma je meni, svaki put, kao da je prvi. U tom pogledu, srećom da sarma nije seks. :klopa:

Preobrazba

Tramvajima grozan smrad zelja puzi.
Simpatična bića živote daju
da transformacijom, usprkos tuzi,
miješano nam meso na samom kraju

svog bitka postanu. Vješta će ruka
mekan crven mramor plećke juneće,
svakakvog začina, prasećeg kuka,
grumenove sočne, manje il' veće

u prozračno tanko zeleno staklo
motati. Nijeme će se kukuljice
kad vrijeme se bude lijeno pomaklo
u vrelome soku tvorit u klice

narodskog okusa, što im je dharma.
I postat hrvatska božica sarma.
nodens

Post 13 Dec 2011, 19:42

ombia » wrote:Nondens ali ja ti uopce nisam objasnila ili opisala sto je za mene ljubav, pa me cudi a ti o tome mozes imati onda neko misljenje.
Pretpostavljam da nisi posebna, kao što ni ja nisam poseban, pa iz toga zaključujem da imaš slično poimanje ljubavi kao i ostali ne-posebni ljudi.

ombia » wrote:Dal postujem dronfulje? Nimalo!
Harpy falis. (to ja pozdravljam jednu forumasicu koja kao i ja ne voli dronfulje)
Znači, pogodio sam: ne poštuješ dronfulje, i zato te pogađa da ikome može biti (de facto) 'svejedno' je l' cura dronfulja, ili netko poput tebe. :zubo:

No a hajde mi onda objasni, zašto ne poštuješ dronfulje? Malo dubinske introspekcije... što je tvoj problem s dronfuljama?

ombia » wrote:U pravu si, ne fali foliranata. No na dugo te folirati moze netko samo ako to zelis, tocnije ako te strah istine. Ako ne zelis vidjeti.
Hoćeš reći da ti preferiraš istinu u odnosu na sreću? Jer, foliranti znaju biti jako šarmantni... sjetimo se one pjesme od Alke Vuice.

ombia » wrote:Dok mogu? To kao da je ljubav sapun pa nek uzivam dok se ne potrosi. Ljubav je nepotrosiva samo se akteri mogu malo raspodjeliti.
Kako vidiš sebe sa 63 godine? Ima ona jedna pjesma od Novih fosila... :cerek:

ombia » wrote:Ne bih znala, ne gledam tv.
Nije bitno, družiš se s ljudima koji gledaju TV, ili se bar družiš s ljudima koji poznaju ljude koji gledaju TV. Bez brige, reklamne poruke nekako stignu do tebe, pa tako i ta o 'punim plućima'.

ombia » wrote:Ali ti to cinis kako bi pomogao sebi, a psiholog kako bi pomogao drugima. U pravu si, potpuno isto!
A tko ti je prodao taj štos da psiholozi žele pomoći drugima? :cerek:
Psiholozi, kao i svi drugi, žele zaraditi novaca, ili žele imati karijeru, ili žele nešto saznati, recimo, misle da će proučavanjem psihe imati moć nad ljudima. Ne misliš valjda da ima više od kojeg promila psihologa, kojima je altruistička želja da pomognu, primarna motivacija? Takve motivacije se djeca oslobode u osnovnoj školi. U kojem ti točno svijetu živiš? Svijetu ljubavi? :zubo:

ombia » wrote: Bice da ti znas sto zeni treba. Bolje nego zena sama.
Još da nisam rekao 'čini mi se' ... :facepalm:
Paz', muškarcima definitivno nije potrebna druga osoba niti nekakvo 'otvaranje' da bi doživjeli orgazam. Ovo znam sto posto LOL.
A da to isto tako nije nužno ni ženama, znam iz psihologije, razgovora s drugim ljudima, a i po tome što postoje različite sofisticirane igračke na tržištu, koje ne bi postojale, kad ne bi ničemu služile.

ombia » wrote:Nista sto me zabavlja nije gubitak vremena.
A ja sam ti malo i konzerva, do sad su me uvijek nalazili, nisam bar morala nesto tragati za muskarcima. Da, umisljena sam.
A znači zabavljam te? Eto neke koristi čak i od mene, začudo.

ombia » wrote: Da hoces djevicu? Zasto ti ja to ne bih mogla prostiti? Meni ni u dzep ni iz dzepa.
To je samo moj dojam.

ombia » wrote:Pitao si me gdje si na temi degutantan, evo najnoviji primjer. Niti ti se nudim niti bih djevca ma da je zadnji u drzavi. Radije bih se onda odselila u drugu drzavu.
I'm heartbroken. :mama:

ombia » wrote:Nije dovoljno, koja cula ti se ukljuce, izostre, sto osjecas u ustima, ajde, vidjeti ces da ne boli.
Prvo kad spazim kremšnitu, onako sočnu i blago žućkastu, budući da već znam kakvog je okusa, obuzme me slatko iščekivanje onog što znam da slijedi... (jer, kremšnita ne zna reći 'ne' :rofl: ) - onda je zgrabim rukom, i dok je približavam ustima, topim se u mirisu koji se širi oko nje. Zatim je zagrizem, pažljivo da se ne cijedi previše sa strane, i pustim da mi se njen okus razlije svuda po ustima... iz nekog razloga sam najslabiji na tu kombinaciju šećera, mlijeka i jaja... šteta što to traje samo trenutak prije nego što je gutnem. Utješno je to što znam da slijedi još zalogaja... i sjetim se uvijek pri tome jedne kreme koju mi je sestra napravila prije skoro 10 godina ali se ne sjeća kako točno :mad: Vjerojatno mi kroz glavu prođe još mnoštvo drugih asocijacija, na druge kolače sličnog okusa, recimo princess krafne od dr. Oetkera, pa onda bosanski jastuk, pa ledene kocke... jao, teško se odlučiti koji su najfiniji među njima. :rofl:

ombia » wrote:E da prvi put mi je bilo bezveze i napatili se oboje ko isus, jer (o boze gdje mi je pamet bila) je on isto bio djevac i nesposoban do zla boga.
A koliko ste godina imali? Kako bi on taj događaj opisao da ga pitamo? Je l' ti bio napet jako, jesi li bila zacopana (ili on) ili ste samo htjeli vidjeti 'kako je to'? Sretneš li ga nekad ponekad? Kakav je osjećaj danas vidjeti lika koji ti je oduzeo djevičanstvo?
ombia

Post 13 Dec 2011, 20:07

Pretpostavljam da nisi posebna, kao što ni ja nisam poseban, pa iz toga zaključujem da imaš slično poimanje ljubavi kao i ostali ne-posebni ljudi.
I drugi ne-posebni ljudi su ti lijepo napisali da je tesko ljubav opisati. Da se treba dozivjeti. Dakle od njih nisi dobio neko poimanje.
No a hajde mi onda objasni, zašto ne poštuješ dronfulje? Malo dubinske introspekcije... što je tvoj problem s dronfuljama?
Jednostavnom ideja da trose muskarce ko maramice i pri tom besramno uzivaju. Da se barem srame.
Hoćeš reći da ti preferiraš istinu u odnosu na sreću? J
Ne slusam ti ja te cajke tipa Alka. No da, ta da da daaaammmm! Mozes biti sretan i preferirati istinu, jedno ne iskljucuje drugo.
Kako vidiš sebe sa 63 godine? Ima ona jedna pjesma od Novih fosila...
Glazbeni ukus ti je ocajan, sorry. :zubo:
Nije bitno, družiš se s ljudima koji gledaju TV, ili se bar družiš s ljudima koji poznaju ljude koji gledaju TV. Bez brige, reklamne poruke nekako stignu do tebe, pa tako i ta o 'punim plućima'.
Ne, ja s prijateljima ne pricam o reklamama. A cak i sumnjam da ti i ja uopce gledamo isti tv kanal.
Ili na istom jeziku.
A tko ti je prodao taj štos da psiholozi žele pomoći drugima? :cerek:
Psiholozi, kao i svi drugi, žele zaraditi novaca, ili žele imati karijeru, ili žele nešto saznati, recimo, misle da će proučavanjem psihe imati moć nad ljudima. Ne misliš valjda da ima više od kojeg promila psihologa, kojima je altruistička želja da pomognu, primarna motivacija? Takve motivacije se djeca oslobode u osnovnoj školi. U kojem ti točno svijetu živiš? Svijetu ljubavi?
A zasto se ti psihologa bojis? Jer te mogu brze prokuziti nego ti je drago?
Nema tih novaca na svijetu, a i ne zaradjuju tako puno (osim na filmu), da bi trpili tu kolicinu sranja koje dnevno cuju da nemaju nesto altruizma u sebi.
Jedan od najboljih prijatelja je psiholog.
Jesi svjestan da vredjas hrpu tebi nepoznatih ljudi, a sve u navali svojih komplekasa?
da to isto tako nije nužno ni ženama, znam iz psihologije, razgovora s drugim ljudima, a i po tome što postoje različite sofisticirane igračke na tržištu, koje ne bi postojale, kad ne bi ničemu služile.
:facepalm:

A najgore je sto tek sad vidim da si me i ovaj i put prije toga pogresno shvatio.

Masa zena ne dozive orgazam skoro nikad, jer se nisu u stanju opustiti i otvoriti.
.. (jer, kremšnita ne zna reći 'ne'
:rofl:
onda je zgrabim rukom, i dok je približavam ustima, topim se u mirisu koji se širi oko nje.
Vidim li ja to odgojni deficit, a gdje je vilica?!

Inace obozavam i ja ledene kocke, kremsnite i sve na tu felu. Ajde bar u vezi necega imas ukusa. :zubo:
A koliko ste godina imali? Kako bi on taj događaj opisao da ga pitamo? Je l' ti bio napet jako, jesi li bila zacopana (ili on) ili ste samo htjeli vidjeti 'kako je to'? Sretneš li ga nekad ponekad? Kakav je osjećaj danas vidjeti lika koji ti je oduzeo djevičanstvo?
Ja sam kasno startala, imali smo 20+. Nije mi se zurilo. On je bio prvi, a muz fakat drugi. :D
Pitala sam ja njega, ni njemu nije bilo lijepo. Nije mi zelio nanjeti bol, a morao je.
Jako sam bila zacopana, ja se ne seksam, osim ako sam zacopana. :cerek:
Da sretnem ga, iako rijetko. Ne zivimo u istim drzavama. Kad ga vidim ne sjetim se bas tog prvog puta, uz njega me asociraju neke druge stvari.
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 13 Dec 2011, 20:49

ombia » wrote: Olivere na kakvu odgovornost mislis?
Nisam točno siguran na što sam u tom trenutku mislio, ipak smo na trkeljanju :xzubo: ipak u svakom slučaju imalo je mislim sljedeći smisao da mladost, ludost i nagoni nisu dovoljno opravdanje da se srlja u bilo što pa tako i ljubavne veze.

Odgovornost u smislu da životni light motiv ne može biti ova pjesma :xzubo: .
Eks

Post 13 Dec 2011, 21:26

nodens » wrote: Nevezano je zato što nisi čitala sve po redu, pa ne kužiš da se referiram na ex_anais koja je išla kod babe vračare i ona joj rekla da je taj neki lik 'pravi' za nju. :zubo:
:facepalm:
Ovo nije istina. Samo to sam htjela reći pošto se već dvaput ponavlja, inače se nemam namjeru uplitati u raspravu.
nodens

Post 13 Dec 2011, 21:38

ombia » wrote:I drugi ne-posebni ljudi su ti lijepo napisali da je tesko ljubav opisati. Da se treba dozivjeti. Dakle od njih nisi dobio neko poimanje.
A gdje si ti dobila poimanje grupnog seksa? Ili recimo bar sendviča. :zubo:

ombia » wrote:Jednostavnom ideja da trose muskarce ko maramice i pri tom besramno uzivaju. Da se barem srame.
I što je u tome loše, one uživaju, oni uživaju...

ombia » wrote:Ne slusam ti ja te cajke tipa Alka. No da, ta da da daaaammmm! Mozes biti sretan i preferirati istinu, jedno ne iskljucuje drugo.
Pa da, nekima valjda jest. Nego je pitanje, ako imaš u jednoj ruci crvenu, a u drugoj plavu pilulu... što ćeš odabrati. U toj hipotetskoj situaciji. :zubo:

ombia » wrote:Glazbeni ukus ti je ocajan, sorry.
To je stvar opće kulture, a ne ukusa. :rofl:

ombia » wrote:Ne, ja s prijateljima ne pricam o reklamama. A cak i sumnjam da ti i ja uopce gledamo isti tv kanal.
Ili na istom jeziku.
Nije potrebno baš razgovarati o reklamama, da bi se reklamne poruke širile.

ombia » wrote:A zasto se ti psihologa bojis? Jer te mogu brze prokuziti nego ti je drago?
Nema tih novaca na svijetu, a i ne zaradjuju tako puno (osim na filmu), da bi trpili tu kolicinu sranja koje dnevno cuju da nemaju nesto altruizma u sebi.
Jedan od najboljih prijatelja je psiholog.
Jesi svjestan da vredjas hrpu tebi nepoznatih ljudi, a sve u navali svojih komplekasa?
Kao prvo, ne vidim što je uvredljivo u tvrdnji da netko želi novac, karijeru ili moć.
Kao drugo, određenu dozu čovjekoljublja moraju imati svi ljudi koji dolaze u doticaj s mnogo ljudi.
Kao treće, nevjerojatno, ali ljudi najčešće i imaju tu dozu čovjekoljublja; imam to čak i ja. :zubo:

ombia » wrote: A najgore je sto tek sad vidim da si me i ovaj i put prije toga pogresno shvatio.

Masa zena ne dozive orgazam skoro nikad, jer se nisu u stanju opustiti i otvoriti.
A gdje sam ja rekao da SVE to mogu? Rekao sam samo da nije 'nužno' otvoriti se itd itd, što si već nabrojala. Jer kad kažeš da je nešto 'nužno' time impliciraš da se 'bez toga jednostavno ne može'. A to nije istina za 99% muškaraca i većinu žena (doduše, ne sjećam se statistike, koliko ih ima totalno anorgazmičnih. :zubo:)

ombia » wrote: Vidim li ja to odgojni deficit, a gdje je vilica?!
Ne'š ti odgojnog deficita. :zubo:

ombia » wrote:Ja sam kasno startala, imali smo 20+. Nije mi se zurilo. On je bio prvi, a muz fakat drugi.
Pitala sam ja njega, ni njemu nije bilo lijepo. Nije mi zelio nanjeti bol, a morao je.
Jako sam bila zacopana, ja se ne seksam, osim ako sam zacopana. :cerek:
Da sretnem ga, iako rijetko. Ne zivimo u istim drzavama. Kad ga vidim ne sjetim se bas tog prvog puta, uz njega me asociraju neke druge stvari.
Pa i ja se ne seksam osim ako sam zacopan. Problem je što nikad nisam zacopan. :rofl:
nodens

Post 13 Dec 2011, 21:40

ex_anais » wrote: :facepalm:
Ovo nije istina. Samo to sam htjela reći pošto se već dvaput ponavlja, inače se nemam namjeru uplitati u raspravu.
ex_anais » wrote:Čuj, ja sam za svog prvog dečka zaista vjerovala da mi je zadnji. Glupo, mlado, još nam je neka vračara rekla da ćemo se vjenčati. Sreća pa nismo.
Ok, čini se da sam malo 'dodao mesa' na ovo gore. :xzubo: Što ću kad imam bujnu maštu. :rofl:
kuki

Post 13 Dec 2011, 21:48

Meni je ovolika patologija uznemiravajuća do te mjere da sam odustala od čitanja u nekom trenutku na topiku. Bila bi mi samo tužna, da ne sadrži prijetnju ozbiljnog oštećivanja nekog sirotog, vjerojatno ionako emocionalno ozbiljno ozlijeđenog, ženskog stvora. Ljudi toliko osakaćeni da ne mogu voljeti ni vlastitu djecu zbilja, zbilja ne bi smjeli razmnožavati se.
ombia

Post 13 Dec 2011, 22:00

OliverZG » wrote: Nisam točno siguran na što sam u tom trenutku mislio, ipak smo na trkeljanju :xzubo: ipak u svakom slučaju imalo je mislim sljedeći smisao da mladost, ludost i nagoni nisu dovoljno opravdanje da se srlja u bilo što pa tako i ljubavne veze.

Odgovornost u smislu da životni light motiv ne može biti ova pjesma :xzubo: .
Ali bas za mladost je ludost i rezervirana :cerek: , bolje biti lud i izzivjeti se sa 18 nego poludjeti i podivljati sa 50 jer nisi kad su i svi drugi. Jer sa 18 ima manje posljedice nego kad isto napravis sa 50.
Tako da ja zelim omladini da prozive i te godine "ne moze nam nitko nista". :cerek:
Kao prvo, ne vidim što je uvredljivo u tvrdnji da netko želi novac, karijeru ili moć.
Kao drugo, određenu dozu čovjekoljublja moraju imati svi ljudi koji dolaze u doticaj s mnogo ljudi.
Kao treće, nevjerojatno, ali ljudi najčešće i imaju tu dozu čovjekoljublja; imam to čak i
Uvredljivo je ljude etiketirati proracunatima, materijalistima i inima a bez da si ih upoznao. Ali imas ti pravo, najbogatilji ljudi na planeti i jesu psiholozi. :facepalm:
A gdje sam ja rekao da SVE to mogu? Rekao sam samo da nije 'nužno' otvoriti se itd itd, što si već nabrojala. Jer kad kažeš da je nešto 'nužno' time impliciraš da se 'bez toga jednostavno ne može'. A to nije istina za 99% muškaraca i većinu žena
Nema zenskog orgazma bez otvaranja i opustanja. Nisu te dobro informirali. :)
Pa i ja se ne seksam osim ako sam zacopan. Problem je što nikad nisam zacopan.
ne biti nikad zacopan i ne seksati se nikad je zaista veliki problem.
nodens

Post 13 Dec 2011, 22:17

kuki » wrote:Meni je ovolika patologija uznemiravajuća do te mjere da sam odustala od čitanja u nekom trenutku na topiku. Bila bi mi samo tužna, da ne sadrži prijetnju ozbiljnog oštećivanja nekog sirotog, vjerojatno ionako emocionalno ozbiljno ozlijeđenog, ženskog stvora. Ljudi toliko osakaćeni da ne mogu voljeti ni vlastitu djecu zbilja, zbilja ne bi smjeli razmnožavati se.
Mogla si onda odustati i od pisanja... ionako nije jasno kome je namijenjeno.ovo gore.
nodens

Post 13 Dec 2011, 22:48

ombia » wrote: Uvredljivo je ljude etiketirati proracunatima, materijalistima i inima a bez da si ih upoznao. Ali imas ti pravo, najbogatilji ljudi na planeti i jesu psiholozi.
A zbog čega? :ne zna: Kome će pasti dlaka s glave ako sam ga ja 'uvrijedio', a on to nije čak ni pročitao.

Pa i da pročita ne bi mu pala dlaka s glave, a kamoli ako nikad za moje grozno mišljenje ni ne čuje.

ombia » wrote: Nema zenskog orgazma bez otvaranja i opustanja. Nisu te dobro informirali. :)
Jedno je 'opuštanje', a drugo je otvaranje. Za samozadovoljavanje nije potrebno nikakvo otvaranje. Želiš li reći da nijedna žena ne može doći do orgazma prije nego što se nekome 'otvori'? Ako da, volio bih vidjeti referencu koja potvrđuje tu čudnu ideju.

ombia » wrote: ne biti nikad zacopan i ne seksati se nikad je zaista veliki problem.
Je, ali ima i težih stvari na svijetu.
vrrrlet

Post 14 Dec 2011, 11:21

nodens wrote: To da me navede na ideju 'parenja' je samo način na koji ja cinično izrazim to što osjetim kad vidim zgodnu ženu. Rambo Amadeus je, primjerice, odabrao šaljivi pristup: sisate, guzate, lomne u struku, zbog njih razvijam desnicu ruku. Krvca uzavre kroz moje vene, kad u blizini ugledam žene. Ženeeeee, volim ženeeeee. :rofl:
Aha, imaš dvajspet. Da imaš više, znao bi da je to pjesma od Čorbe, koju je Rambo obradio.

Nego Nodenše, jesi li razmišljao o crkvenim izletima? Tamo ima statistički povoljniji uzorak djevica nego u nekom klubu, možda se zaljubiš u koju na putu prema Lourdesu.

A i u crkvu bi moga ić', čuh da tamo ima dosta cura nedjeljom, a neke nose i minice. :klopa: To su djevice koje se žele udati što prije.

Ako ti ni crkva ne paše... ne znam. :ne zna: Jesam već predložio osnovnu školu?
Emericzy » wrote:

Preobrazba

Tramvajima grozan smrad zelja puzi.
Simpatična bića živote daju
da transformacijom, usprkos tuzi,
miješano nam meso na samom kraju

svog bitka postanu. Vješta će ruka
mekan crven mramor plećke juneće,
svakakvog začina, prasećeg kuka,
grumenove sočne, manje il' veće

u prozračno tanko zeleno staklo
motati. Nijeme će se kukuljice
kad vrijeme se bude lijeno pomaklo
u vrelome soku tvorit u klice

narodskog okusa, što im je dharma.
I postat hrvatska božica sarma.
Kad Kukuriku ovo pročita, umrijet će od gladi. Pokoj joj perju. :crying:
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
ombia

Post 14 Dec 2011, 11:35

nodens » wrote:Jedno je 'opuštanje', a drugo je otvaranje. Za samozadovoljavanje nije potrebno nikakvo otvaranje. Želiš li reći da nijedna žena ne može doći do orgazma prije nego što se nekome 'otvori'? Ako da, volio bih vidjeti referencu koja potvrđuje tu čudnu ideju.etu.
Ne nekome. Sebi. Osjecajima. Pusti konotrolu. Al cemu ti ovo objasnjavati? Nema smisla.
Ti koji nikad nisi zadovoljio ni jednu zenu a niti si sam zena mozes naravno znati vise. :facepalm:
vrrrlet

Post 14 Dec 2011, 11:55

Da sam žena, popravio bih si himen i dao Nodensu. Vi jednostavno nemate srca.

Pa Božić dolazi, vrijeme je darivanja. Sebičnjače paklene jedne obične.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
nodens

Post 14 Dec 2011, 12:07

vrrrlet » wrote: Aha, imaš dvajspet. Da imaš više, znao bi da je to pjesma od Čorbe, koju je Rambo obradio.
Ne, nego nisam onih godina slušao Riblju čorbu. :zubo:

vrrrlet » wrote:Nego Nodenše, jesi li razmišljao o crkvenim izletima? Tamo ima statistički povoljniji uzorak djevica nego u nekom klubu, možda se zaljubiš u koju na putu prema Lourdesu.
Palo mi je na pamet par puta, no zvučalo mi previše proračunato. :zubo:

vrrrlet » wrote:A i u crkvu bi moga ić', čuh da tamo ima dosta cura nedjeljom, a neke nose i minice. :klopa: To su djevice koje se žele udati što prije.
Neka ih, nije to za mene. :cerek:

vrrrlet » wrote:Ako ti ni crkva ne paše... ne znam. :ne zna: Jesam već predložio osnovnu školu?
Djeca me ne privlače ni fizički, a kamoli intelektualno.

ombia » wrote:Ne nekome. Sebi. Osjecajima. Pusti konotrolu. Al cemu ti ovo objasnjavati? Nema smisla.
Ti koji nikad nisi zadovoljio ni jednu zenu a niti si sam zena mozes naravno znati vise.
:ne zna: Izgubila si nit, počelo je od toga što sam ja rekao da ti nije nužno potrebna druga osoba da bi doživio orgazam. Ovdje gore ispada da se zapravo slažeš - dovoljno je otvoriti se 'sebi', ergo, ne treba ti druga osoba. I nakon što napraviš takav salto mortale u argumentaciji, raspališ meni facepalm, kao da sam ja sam sebi skočio u usta, a ne ti.
I nabijaš mi na nos to što ne znam ništa iz prve ruke o ženama, kao da to nisam i sam priznao ima 15 stranica. Znam samo ono što mi kažu. :zubo:
  • Information