Virgo intacta

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 12 Dec 2011, 22:14

ex_anais » wrote: Čuj, ja sam za svog prvog dečka zaista vjerovala da mi je zadnji. Glupo, mlado, još nam je neka vračara rekla da ćemo se vjenčati. Sreća pa nismo.
Da se nisi u potpunosti predala tome (ne mislim pritom samo na seks) uvjeren sam da si mogla uočiti i ranije da nešto nije kako treba.
To sam vjerovala i za druga dva
A za ova dva vjerujem da su posljedica prvoga.

I ako mogu analizirati. Što je sada sa četvrtim ili kojim već. On mora na sebe preuzeti sve muke proizašle iz tvog bezuvjetnog predavanja ovom prvom. Ti trebaš preuzeti sve njegove zadrške. Dakle tek će on koji bi trebao biti onaj pravi bezuvjetni dobiti tebe sa zadrškom. I to je otpilike mislim razlog zašto nodens želi manje iskusne djevojke. Smatra da manje iskustva znači i manje zadrške odnosno puno brži put ka stvarnom preuzimanju odgovornosti.
Mislim, ja ne mogu biti s nekim ako vjerujem da je to prolazno.
Ali tri puta trebaš promisliti da li je to stvarno prolazno ili ne. Jednostavno rješenje, a valjda nije prolazno - nije rješenje.

Ma koliko glupo bilo prije su roditelji preuzimali tu odluku da li je nešto prolazno ili ne. Dakle najčešće roditelji nisu odabirali partnera ali su dali nekakav blagoslov a blagoslov nisu nikada da li osobi za koju im životno iskustvo kažu da je jebivjetar. Ovako odgovornost ostaje na momku ili djevojci od 14, 15 godina koje jasno to ne mogu donijeti i eto tako nastaju te nevolje s odabiranjem krivih partnera.

Jasno da je sve ovo pojednostavljeno i pomalo banalno ali to je neka kontura kako ja vidim problem.

Pješčana

Post 12 Dec 2011, 22:20

nodens, ne da mi se sad kvotati tvoj post od popodne koji je reply meni, uglavnom, mislim da si malo fulao bit vezano za ideju iznenađenja u krevetu.
neke stvari ne znaš dok se ne dogode.
što se tiče analnog sexa, već ti Lastan odgovorio, česta praksa Muslimanki prije braka.

ako nije preosobno, zanima me jesi li dosada ikad pokušao pristupiti nekoj djevojci za koju si mislio da posjeduje željene kvalitete?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
nodens

Post 12 Dec 2011, 22:21

ex_anais » wrote:Čuj, ja sam za svog prvog dečka zaista vjerovala da mi je zadnji. Glupo, mlado, još nam je neka vračara rekla da ćemo se vjenčati. Sreća pa nismo.
To ja vidim kao odgojni propust. :xzubo: S druge strane, teško u ovakvoj klimi drugačije nekog i odgajati.

ex_anais » wrote:To sam vjerovala i za druga dva. Ispostavilo se da nije tako.
Tješi se, znam jednu koja za 18. misli da je 'pravi', a to je mislila i za prethodne. Osim prvih 8, za njih i sama priznaje da se 'tražila'. No, svi od 9. do 18. su bili 'pravi'... bar neko vrijeme. :zubo: :rofl:

ex_anais » wrote:I da je jako dobro što nije tako jer nisam bila dovoljno zrela i jer su mi se želje u međuvremenu promijenile kao i kriteriji. Ti želiš reći da sam ja mogla znati da to neće potrajati? Kako i zašto? Ako nešto traje dvije, tri godine (a to je jako dugo kad si mlad) otkud meni pomisao da je to prolazno? Mislim, ja ne mogu biti s nekim ako vjerujem da je to prolazno.
Pitam se samo kako sama sebi povjeruješ da nešto nije prolazno, kad si se već na vlastitoj koži osvjedočila nekoliko puta, da JEST prolazno. To i jest onaj misterij ženske psihologije koji mene fascinira.

No da, ni ja ne mogu biti s nekim ako vjerujem da je prolazno. U tome i jest problem što NIKAD ne vjerujem suprotno, nego uvijek imam osjećaj da jest prolazno. :zubo:

ex_anais » wrote:Eto, o takvim stvarima govorim. Zato mi je jako šuplje predbacivanje nekakvog čekanja jer bila bih jako licemjerna da čvrsto vjerujem da ću ostati s nekim, volim ga, a čuvam se za nekog drugog. Nije li to zagovaranje kalkulacije?
Ja tebi *ništa* ne predbacujem. Ti imaš svoj život, i to je to. :ne zna:
Eks

Post 12 Dec 2011, 22:27

OliverZG » wrote: Da se nisi u potpunosti predala tome (ne mislim pritom samo na seks) uvjeren sam da si mogla uočiti i ranije da nešto nije kako treba.
Eto, to sam te i pitala i odgovor je, dakle, zagovaraš kalkulaciju. Ja tako ne znam, ne mogu, a i ne želim.
A za ova dva vjerujem da su posljedica prvoga.
Sve je u životu posljedica nečega. Ali ljudi ne smiju težiti tome da budu tabule rase jer im se može desiti da pokleknu na nečem tako banalnog što bi već iskustvom izbjegli. Uostalom, ne ide to baš tako, nije korelacija tako jednostavna. Ali naučila sam što ne želim, što ne znači da umanjujem ono dobro što je bilo. Da nisam, jednostavno bih u kasnijem životnom periodu pristala na nešto što nije dobro jer ne bih znala prepoznati.

Zašto misliš da je životno iskustvo nešto loše? Pa isto to je i s prijateljstvima. Drukčije se povezuješ u djetinjstvu, srednjoj, na faksu, a drukčije kasnije. I neke stvari koje su ti tad bile važne i bio si uvjeren da su najpravije i vječne su kasnije postale nevažne jer su ti se prioriteti promijenili. Neki odnosi prežive takve mijene, ako se osobe promijene barem dijelom u istom smjeru, a neki ne. To je život. Nitko te ne može sačuvati od života, nijedna religija i nijedan svjetonazor. Zato ljudi pod staklenim zvonom na kraju naprave najveće pogreške.
I ako mogu analizirati. Što je sada sa četvrtim ili kojim već. On mora na sebe preuzeti sve muke proizašle iz tvog bezuvjetnog predavanja ovom prvom. Ti trebaš preuzeti sve njegove zadrške. Dakle tek će on koji bi trebao biti onaj pravi bezuvjetni dobiti tebe sa zadrškom. I to je otpilike mislim razlog zašto nodens želi manje iskusne djevojke. Smatra da manje iskustva znači i manje zadrške odnosno puno brži put ka stvarnom preuzimanju odgovornosti.
Manje zadrške samo znači bezglavije zalijetanje dok nekoga istinski ne poznaješ. A ako to zalijetanje radiš s krivom osobom, dakle ako nisi u stanju i to na temelju neiskustva, prepoznati tu osobu, može završiti jako loše. Dodaj tome taj katolički svjetonazor i eto ti žene u lošem braku. Ni prva ni zadnja. Iskustvo pomaže filtriranju. Nećeš se više zaletjeti toliko ukrivo.

I da, samo se nezrele osobe ne znaju nositi s činjenicom da im partner nije neispisana ploča. Prihvatiti nečiju kompleksnost odlika je zrelosti. Pod kompleksnost ne podrazumijevam kojekave poremećaje. Mene ne zanimaju muškarci koji trebaju djevicu da bi se osjećali vrijednima. I eto, do takvog me zaključka dovelo i iskustvo (iako ne nužno iskustvo na tom polju i s takvima).
Ali tri puta trebaš promisliti da li je to stvarno prolazno ili ne. Jednostavno rješenje, a valjda nije prolazno - nije rješenje.
Isto to možeš pomisliti i s 50 godina, znaš. Nema garancije.
Ma koliko glupo bilo prije su roditelji preuzimali tu odluku da li je nešto prolazno ili ne. Dakle najčešće roditelji nisu odabirali partnera ali su dali nekakav blagoslov a blagoslov nisu nikada da li osobi za koju im životno iskustvo kažu da je jebivjetar. Ovako odgovornost ostaje na momku ili djevojci od 14, 15 godina koje jasno to ne mogu donijeti i eto tako nastaju te nevolje s odabiranjem krivih partnera.
Zato se ne udaješ/ne ženiš s osobom u koju se zaljubiš s 15.

A ako izbjegavaš veze do 25e onda ćeš imati isti problem kao 15godišnjak, jbga.
Eks

Post 12 Dec 2011, 22:33

nodens » wrote:
To ja vidim kao odgojni propust. :xzubo: S druge strane, teško u ovakvoj klimi drugačije nekog i odgajati.
Što točno vidiš kao odgojni propust? Ja tvoju nespremnost za ljubav također vidim kao veliki roditeljski gaf, a o stavu prema ženama ne bih jer to ne ulazi samo u područje gafa.
Tješi se, znam jednu koja za 18. misli da je 'pravi', a to je mislila i za prethodne. Osim prvih 8, za njih i sama priznaje da se 'tražila'. No, svi od 9. do 18. su bili 'pravi'... bar neko vrijeme. :zubo: :rofl:
Zašto bih se tješila? Što nije u pitanju 18? Tvoj zluradi ton pokazuje da se smatraš vrijednijim od nje. Jer ti znaš. Ti, teoretizirajući, znaš više od nje koja se usudila probati. Naravno. Uvijek oni koji ne žive svoj život znaju više od onih koji žive i to čak i o njihovim životima.
Pitam se samo kako sama sebi povjeruješ da nešto nije prolazno, kad si se već na vlastitoj koži osvjedočila nekoliko puta, da JEST prolazno. To i jest onaj misterij ženske psihologije koji mene fascinira.
Ljubav. Ne čudi me da ne možeš shvatiti. I ne, nema veze s ženama. Barem u nečemu možeš poštedjeti žene.
No da, ni ja ne mogu biti s nekim ako vjerujem da je prolazno. U tome i jest problem što NIKAD ne vjerujem suprotno, nego uvijek imam osjećaj da jest prolazno. :zubo:
Naravno. Zato se ne upuštaš u veze. Sto posto. :xd:

Ja tebi *ništa* ne predbacujem. Ti imaš svoj život, i to je to. :ne zna:
Nisam se tebi ni obratila.
Karlinjo

Post 12 Dec 2011, 22:42

ex_anais » wrote:To je život. Nitko te ne može sačuvati od života, nijedna religija i nijedan svjetonazor. Zato ljudi pod staklenim zvonom na kraju naprave najveće pogreške.
Istina ne mogu sačuvati od života ali mogu u život unijeti stanovite stabilizacijske efekte da ih tako nazovem, koji neće spriječiti pogreške ali povećat će vjerojatnost izbjegavanja istih.

Svjetonazor kao takav je na neki način zapravo suma iskustava prošlih generacija u određenom društvu. E sada ako se po definicijii svjetonazor u ovom slučaju konzervativni odnosno tradicionalni svjetonazor smatra zaostalim i bespredmetnim u 21. stoljeću onda se odbacuje cijelo to iskustvo prošlih generacija a bezuvjetno odbacivanje je uvijek loše.

Lijepa je sva ta sloboda ali ne treba baš grlom u jagode.
Eks

Post 12 Dec 2011, 22:44

Kad bi bilo tako onda nitko ne bi rastao i sazrijevao jer se iskustvo, rast i spoznaja događa u praksi, a ne u usvojenoj teoriji.
Uostalom, nije sve ni dobro. Tradicija sadrži i brojne bolne i ponižavajuće metode tretiranja žena.
Karlinjo

Post 12 Dec 2011, 22:46

ex_anais » wrote:Kad bi bilo tako onda nitko ne bi rastao i sazrijevao jer se iskustvo, rast i spoznaja događa u praksi, a ne u usvojenoj teoriji.
Nije to usvojena teorija, to je življena praksa koja se vidi u roditelja, braće, bratića, ujaka, prijatelja ...
Uostalom, nije sve ni dobro. Tradicija sadrži i brojne bolne i ponižavajuće metode tretiranja žena.
Kaj predlažeš temu o promjeni prezimena :xzubo:
Eks

Post 12 Dec 2011, 22:49

OliverZG » wrote: Nije to usvojena teorija, to je življena praksa koja se vidi u roditelja, braće, bratića, ujaka, prijatelja ...
A ti nekritički usvajaš način življenja svojih roditelja, bratića, ujaka i prijatelja? :kokice:
Ne misliš da su i oni nešto mijenjali. Da su svi slijepo slijedili jedni druge i tako generacijski ne misliš li da bi ovaj svijet zastao negdje i prije srednjeg vijeka? Gdje bi tu bila promjena, razvoj?
Sad imam zlurad komentar apropo Crkve, ali suzdržat ću se. :xzubo:
Kaj predlažeš temu o promjeni prezimena :xzubo:
Ne. :horor:
To je tema gdje sam dobila prvi karton zbog tebe. :trep: I ban. :kava:
Karlinjo

Post 12 Dec 2011, 22:54

ex_anais » wrote: A ti nekritički usvajaš način življenja svojih roditelja, bratića, ujaka i prijatelja? :kokice:
U odnosu na što nekritički način življenja?
Sad imam zlurad komentar apropo Crkve, ali suzdržat ću se. :xzubo:
:kokice:
To je tema gdje sam dobila prvi karton zbog tebe. :trep: I ban. :kava:
A da :xd:. Prvi karton i ban. Znaš da zapravo tu kombinaciju relativno često čujem :xzubo: .
Eks

Post 12 Dec 2011, 23:00

Poše, Olivere, da u odnosu na što. Pa na vlastiti razum i zaključivanje. Misliš li da je sve što su oni činili dobro i da ti trebaš isto tako, po naputcima ili uključuješ i svoj mozak? Bojiš se pogriješiti, što? :xd:

Ma to da je Crkvi i (bio) cilj da ostanemo u srednjem vijeku. :xzubo:
Karlinjo

Post 12 Dec 2011, 23:05

ex_anais » wrote:Poše, Olivere, da u odnosu na što. Pa na vlastiti razum i zaključivanje.

Pa kojim se to razumom može doći do toga da žena ne treba uzimati muževo prezime? :xd:
Misliš li da je sve što su oni činili dobro i da ti trebaš isto tako, po naputcima ili uključuješ i svoj mozak?

Pa nemam ja problem s promjenom krivih odluka, nego s time što se prvo diraju dobre stvari. Recimo da žena uzme muževo prezime, da žena nije cool ako ide 30 dana nakon poroda raditi, da nije logično da muž krade ženi porodiljni i slične stvari :xd:
Bojiš se pogriješiti, što? :xd:
S vremena na vrijeme ako je ulog prevelik naravno - ti ne?
Ma to da je Crkvi i (bio) cilj da ostanemo u srednjem vijeku. :xzubo:
Mda, zato imaju sve one nove aute :rofl:
nodens

Post 12 Dec 2011, 23:05

ex_anais » wrote: Što točno vidiš kao odgojni propust? Ja tvoju nespremnost za ljubav također vidim kao veliki roditeljski gaf, a o stavu prema ženama ne bih jer to ne ulazi samo u područje gafa.
Koji je to moj 'stav prema ženama'?

Isti taj stav imam i prema muškarcima, zaboga. Ili nisi primijetila da sam 5 puta neugodniji prema njima? Valjda ne misliš da mi nije jasno da za seks treba (bar) dvoje. :zubo:

Tebi je možda potrebno 'vjerovati' da je nešto neprolazno, ali gle - prilično sam uvjeren da se 95% muškaraca ne zamara tim pitanjem, u većini slučajeva. :zubo: Osim kad nalete na onu koja ih žešće zanima, a to je ipak rijetko. Jer, pa moraš se dosta i usavršavati prije nego što naletiš na takvu, i osvojiš je svojim ljubavnim umijećem. :zubo:

ex_anais » wrote:Zašto bih se tješila? Što nije u pitanju 18? Tvoj zluradi ton pokazuje da se smatraš vrijednijim od nje. Jer ti znaš. Ti, teoretizirajući, znaš više od nje koja se usudila probati. Naravno. Uvijek oni koji ne žive svoj život znaju više od onih koji žive i to čak i o njihovim životima.
Nije problem u 'usuđivanju' nego u tome kako sama sebe uvjeri 76. puta da je 'ovaj put ono pravo'.

Kako već nije odustala od same te ideje da postoji nekakav 'pravi'. Što to uopće znači? Što ne prihvati jednostavno taj stil života i mirna bosna, a ne sama sebi lagati svaki put iznova.

ex_anais » wrote: Naravno. Zato se ne upuštaš u veze. Sto posto. :xd:
Pa da, zašto da se upustim u vezu kad ne vjerujem u nju ni prije nego što počne. :ne zna:

Ti ne razumiješ kako muškarci 'ulaze u vezu'. Evo da ti objasnim: ulaze u vezu da bi došli do PIČKE, ili bar do konstantnog izvora pičke, tj. da se ne moraju svako malo iznova truditi, što nije toliko sigurno kao 'stalna cura'. I to ti je glavna prednost stalne cure: to što većina muškaraca ipak nije toliko sposobna da bilo kad mogu zbariti neku drugu. Znači ono, praktični razlozi. :zubo: Fata je Fata, al' dvaput je dvaput. :rofl:
Eks

Post 12 Dec 2011, 23:10

OliverZG » wrote:
Pa kojim se to razumom može doći do toga da žena ne treba uzimati muževo prezime? :x d:

Pa nemam ja problem s promjenom krivih odluka, nego s time što se prvo diraju dobre stvari. Recimo da žena uzme muževo prezime, da žena nije cool ako ide 30 dana nakon poroda raditi, da nije logično da muž krade ženi porodiljni i slične stvari :x d:

S vremena na vrijeme ako je ulog prevelik naravno - ti ne?

Mda, zato imaju sve one nove aute :rofl:
Neću o prezimenu. Neću. :durica:

Ja ne znam koji je to razum doveo do uzimanja prezimena. Tj. znam, to je iz vremena posjedovanja. No, meni je praksa dva prezimena glupa i glupo mi je da je uopće ikakvo pitanje u 21. stoljeću tko će se kako prezivati. Ako netko želi muževo, neka ga uzme, ako netko želi svoje, neka ga ostavi i točka.

Da, i ja. Svi. Ali neću zato živjeti preslikan život babe Mare.
nodens wrote: Ti ne razumiješ kako muškarci 'ulaze u vezu'. Evo da ti objasnim: ulaze u vezu da bi došli do PIČKE, ili bar do konstantnog izvora pičke, tj. da se ne moraju svako malo iznova truditi, što nije toliko sigurno kao 'stalna cura'. I to ti je glavna prednost stalne cure: to što većina muškaraca ipak nije toliko sposobna da bilo kad mogu zbariti neku drugu. Znači ono, praktični razlozi. :zubo: Fata je Fata, al' dvaput je dvaput. :rofl:
Neka si ti meni objasnio, dijete. :bicedobro: :rofl: Sad me više ne zanimaju tvoje godine, znam koliko imaš zapravo.
nodens

Post 12 Dec 2011, 23:18

Pješčana » wrote:nodens, ne da mi se sad kvotati tvoj post od popodne koji je reply meni, uglavnom, mislim da si malo fulao bit vezano za ideju iznenađenja u krevetu.
neke stvari ne znaš dok se ne dogode.
što se tiče analnog sexa, već ti Lastan odgovorio, česta praksa Muslimanki prije braka.
Odvratno. :zubo: Promiskuitetna nifomanka mi se definitivno više sviđa od te prakse.

(:križa muslimanke u maloj bilježnici:)
Pješčana » wrote:ako nije preosobno, zanima me jesi li dosada ikad pokušao pristupiti nekoj djevojci za koju si mislio da posjeduje željene kvalitete?
Uživo, možeš vidjeti da je neka djevojka lijepa, recimo. Ali teško možeš misliti išta drugo o njoj, dok je ne upoznaš. Ergo, što bi trebalo, upucavati se svakoj zgodnoj curi da vidiš ispunjava li kriterije? I onda kad saznam da - naravno :rofl: - nije djevica, onda da kažem, aj bok? (ako dođemo do toga uopće :zubo: )

Na forumu, možeš vidjeti mnoge od onih drugih nabrojanih osobina, ali ne možeš vidjeti kako izgleda. :zubo: Ehh to tek zna biti zeznuto...

Osim toga, ne zaboravimo da ja nisam bogzna što; zapravo, kad bih i upoznao neku koja bi bila po mom ukusu, vrlo vjerojatno bih joj poželio nekog mnogo boljeg od mene. :rofl:
nodens

Post 12 Dec 2011, 23:20

ex_anais » wrote:Neka si ti meni objasnio, dijete. :bicedobro: :rofl: Sad me više ne zanimaju tvoje godine, znam koliko imaš zapravo.
Koliko?

Misliš, muškarci s vremenom ipak razviju bolje spike, pa nisu toliko očiti kao ranije, tj. kako sam opisao? :zubo: Misliš da bolja spika mijenja nešto na stvari?

No, pa hajde ti mene onda nauči kakvi su zbilja muškarci. S kakvim idejama ulaze u 'veze'. Zaista me zanima.

Inače, a koliko ti zapravo imaš godina? :zubo: Naravno, ako ti nije bed reći. :ne zna:
Pješčana

Post 12 Dec 2011, 23:26

nodens » wrote:
Uživo, možeš vidjeti da je neka djevojka lijepa, recimo. Ali teško možeš misliti išta drugo o njoj, dok je ne upoznaš. Ergo, što bi trebalo, upucavati se svakoj zgodnoj curi da vidiš ispunjava li kriterije? I onda kad saznam da - naravno :rofl: - nije djevica, onda da kažem, aj bok? (ako dođemo do toga uopće :zubo: )

Na forumu, možeš vidjeti mnoge od onih drugih nabrojanih osobina, ali ne možeš vidjeti kako izgleda. :zubo: Ehh to tek zna biti zeznuto...

Osim toga, ne zaboravimo da ja nisam bogzna što; zapravo, kad bih i upoznao neku koja bi bila po mom ukusu, vrlo vjerojatno bih joj poželio nekog mnogo boljeg od mene. :rofl:
nisi mi odgovorio. jesi li?
imaš li ikakva iskustva s približavanjem curama koje jesu djevice?
ja na primjer znam za par cura koje su bile djevice do neke 25.
prekidale veze i ostajale djevice.
znam za jednu koja s nekih 28 izašla iz samostana.
nije da ih nema.
ja sam žensko i nisam lezbijka i svako toliko naletim na neku.
ti ih tražiš. pitanje je da li ih i nađeš.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
bliss

Post 12 Dec 2011, 23:27

nodens » wrote: Ti ne razumiješ kako muškarci 'ulaze u vezu'. Evo da ti objasnim: ulaze u vezu da bi došli do PIČKE, ili bar do konstantnog izvora pičke, tj. da se ne moraju svako malo iznova truditi, što nije toliko sigurno kao 'stalna cura'. I to ti je glavna prednost stalne cure: to što većina muškaraca ipak nije toliko sposobna da bilo kad mogu zbariti neku drugu. Znači ono, praktični razlozi. :zubo: Fata je Fata, al' dvaput je dvaput. :rofl:
Mene ne čudi da ti ovako razmišljaš budući da po vlastitom priznanju nemaš pojma što je ljubav pa ti je neshvatljivo da nisu svi muškarci takvima kakve ih opisuješ. A opet, malo je paradoksalno da tako generaliziraš kad sam tvrdiš da to nije razlog zbog kojeg bi ušao u vezu. Ispada da su svi muškarci svinje kojima je samo do pičke i samo zbog toga ulaze u vezu i razne ženske kvalitete su tu sporedne, dok su tebi kvalitete na prvom mjestu, a ne pička. Ti si iznimka od svih muškaraca.
Lastan

Post 12 Dec 2011, 23:30

nodens » wrote:Tebi je možda potrebno 'vjerovati' da je nešto neprolazno, ali gle - prilično sam uvjeren da se 95% muškaraca ne zamara tim pitanjem, u većini slučajeva. :zubo: Osim kad nalete na onu koja ih žešće zanima, a to je ipak rijetko. Jer, pa moraš se dosta i usavršavati prije nego što naletiš na takvu, i osvojiš je svojim ljubavnim umijećem. :zubo:
Da, muškarce žena ne može zanimati tek tako. Bez stručnog usavršavanja.

Ono, jebote.
Nije problem u 'usuđivanju' nego u tome kako sama sebe uvjeri 76. puta da je 'ovaj put ono pravo'.

Kako već nije odustala od same te ideje da postoji nekakav 'pravi'. Što to uopće znači? Što ne prihvati jednostavno taj stil života i mirna bosna, a ne sama sebi lagati svaki put iznova.
Ljudi iz tjedna u tjedan igraju lutriju, a ti se pitaš kako netko ide iz veze u vezu misleći da je ovaj put to ono pravo? Ozbiljno?
Ti ne razumiješ kako muškarci 'ulaze u vezu'. Evo da ti objasnim: ulaze u vezu da bi došli do PIČKE, ili bar do konstantnog izvora pičke, tj. da se ne moraju svako malo iznova truditi, što nije toliko sigurno kao 'stalna cura'. I to ti je glavna prednost stalne cure: to što većina muškaraca ipak nije toliko sposobna da bilo kad mogu zbariti neku drugu. Znači ono, praktični razlozi. :zubo: Fata je Fata, al' dvaput je dvaput. :rofl:
Svaka čast, don Kaćunko. Image

Poznaješ muškarce gotovo jednako loše kao što poznaješ žene.
nodens

Post 12 Dec 2011, 23:31

bliss » wrote:Mene ne čudi da ti ovako razmišljaš budući da po vlastitom priznanju nemaš pojma što je ljubav pa ti je neshvatljivo da nisu svi muškarci takvima kakve ih opisuješ. A opet, malo je paradoksalno da tako generaliziraš kad sam tvrdiš da to nije razlog zbog kojeg bi ušao u vezu. Ispada da su svi muškarci svinje kojima je samo do pičke i samo zbog toga ulaze u vezu i razne ženske kvalitete su tu sporedne, dok su tebi kvalitete na prvom mjestu, a ne pička. Ti si iznimka od svih muškaraca.
Problem je taj što nisam ni ja iznimka. :zubo:

Što misliš kako bih tako dobro znao što muškarci hoće, da to ne vidim i u sebi? A razlog zašto sam 'drugačiji' manje ima veze s nekakvim mojim karakternim osobinama, a više sa stjecajima okolnosti.

A reci, odakle ti znaš nešto o muškarcima? Evo, Perzefona je uvjerena da ja nikako ne bih mogao znati je li se neka očuvanog himena prašila u dupe, ili nije. Međutim, TI ziher znaš sve o muškarcima, a kako - jer su ti sami rekli? Jer su ti skidali zvijezde s neba?

Pa da, renegerirali se i usavršavali. Tu i tamo se dogodi nešto puno drugačije od toga; no, uglavnom se moraš pomiriti s ovim ispred.
Lastan

Post 12 Dec 2011, 23:32

bliss » wrote:Ispada da su svi muškarci svinje kojima je samo do pičke i samo zbog toga ulaze u vezu i razne ženske kvalitete su tu sporedne
Osim sisa. Sise su bitne. :xo:
nodens

Post 12 Dec 2011, 23:33

Lastan » wrote:Da, muškarce žena ne može zanimati tek tako. Bez stručnog usavršavanja.
Može, mene recimo zanimaju žene. Čak i one koje nisu djevice. Samo eto, nemam želju jebat se s njima.

Lastan » wrote:Poznaješ muškarce gotovo jednako loše kao što poznaješ žene.
No, pa otvori nam svoju dušu i pjesnički nam izrazi svoju silnu ljubav prema djevi koju trenutačno prašiš.

Nego, je l' ti već dosadila? Imaš li neku novu u planu... ili u pričuvi...
Pješčana

Post 12 Dec 2011, 23:35

ček, nodens misli da žene misle za svakog s kim su u vezi da je Onaj Pravi?
nikad mi nije bio jasan taj pojam.
koji Onaj Pravi? jel postoji i Onaj Drugi Pravi?
zamišljam žene kako hode kroz živor na krilima ljubavi, leteći ko vile kroz ulice dok ne nađu onog pravog, ili onog za kog to misle.
vjerujem da je lakše kategorizirat nekog nego upoznati nekog. ali očekivati da je cilj svake žene tako nešto pokazuje da nas doživljavaš kroz Sex i grad.
koji nije baš preslika života
bliss

Post 12 Dec 2011, 23:35

nodens » wrote: A reci, odakle ti znaš nešto o muškarcima? Evo, Perzefona je uvjerena da ja nikako ne bih mogao znati je li se neka očuvanog himena prašila u dupe, ili nije. Međutim, TI ziher znaš sve o muškarcima, a kako - jer su ti sami rekli? Jer su ti skidali zvijezde s neba?

Pa da, renegerirali se i usavršavali. Tu i tamo se dogodi nešto puno drugačije od toga; no, uglavnom se moraš pomiriti s ovim ispred.
Naravno da ne znam sve o muškarcima. Ali znam jedno, a primjenjivo je na žene - nisu svi isti. Ti možeš živjeti u uvjerenju da sam ja naivna glupača koja si je umislila da nisu svi muškarci svinje kojima je samo do pičke i da je to najvažniji razlog ulaska u vezu. Isto tako možeš misliti da su ljudi glupi jer nakon ljubavnog brodoloma i dalje vjeruju u ljubav. No to ne znači da si ti u pravu i da su oni doista glupi.
nodens

Post 12 Dec 2011, 23:38

Pješčana » wrote:nisi mi odgovorio. jesi li?
imaš li ikakva iskustva s približavanjem curama koje jesu djevice?
ja na primjer znam za par cura koje su bile djevice do neke 25.
prekidale veze i ostajale djevice.
znam za jednu koja s nekih 28 izašla iz samostana.
nije da ih nema.
ja sam žensko i nisam lezbijka i svako toliko naletim na neku.
ti ih tražiš. pitanje je da li ih i nađeš.
Nemam, bezveze mi je pičit okolo i ganjat djevice.

Gdje je uostalom veća koncentracija dotičnih? :misli:

Ono, ako je negdje u okolici crkve, to bi mi bilo glupo, da glumatam nekakvog vjernika s ciljem hvatanja djevice. Na taj način bih možda zbilja i naletio na jednu po Perzefoninom receptu.

Lastan » wrote:Osim sisa. Sise su bitne. :xo:
The truth is out there. :rofl: I ti to znaš...

Da ženski 'atributi' nisu bitni, tebi bi se ziher bilo lakše spetljati s nekim tipom. A što to žene imaju, a tipovi nemaju, ako ne sise i pičku?

Čistu dušu djevojačku? :rofl:
  • Information