Virgo intacta

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
nodens

Post 12 Dec 2011, 14:03

Lastan » wrote:Uglavnom, znajući porijeklo i motivaciju koncepta djevičanstva, da, ja jako dobro znam što je to tebi bitno, što djevičanstvo zapravo znači i što to onda tebi znači. I zato znam da je to – imbecilno.
Faco. Nisi ti Goebbels da ponavljanjem nečega možeš postići da to postane istina.

Isti razlozi koji vrijede za djevičanstvo, vrijede i za monogamiju. To također ima svoje povijesne razloga slične ovom prvom. Prema tome, koliko je ovo moje imbecilno, toliko i je i monogamija. Evo, recimo, što misliš na ideju da vrrrlet isproba tvoju curu, možda cura nauči nešto novo od tako iskusnog ljubavnika, pa bude i tebi bolja? :cerek:

A možda se tako i duhovno uzdigne pa ti i intelektualno postane stimulativnija...

Lastan

Post 12 Dec 2011, 14:04

nodens » wrote:Ima veze sa seksom kao zajedničkim jezikom koji spaja ljude.

Kakve veze ima to što 'imaš čovjeka' kojeg voliš i koji te ispunjava? Zar je to prepreka da isprobaš i nešto novo?
Pa… ponekad i jest. Naročito ako to nešto novo uključuje dovođenje novih osoba u krevet.
Ako si se naždro lazanja, nemaš sad mjesta u trbuhu još i za puricu s mlincima. Ma koliko bi je volio probati.
Gle, meni je jasno da je ovo izgovor, tebi je jasno, i svima je jasno. Nema potrebe za farbanjem. :cerek:
Thank you, Captain Obvious. Here, have this rock.
Razlozi su desete prirode, a ja bih htio da zajednički dođemo do tih razloga.
Nemamo što dolaziti do njih; jednostavni su. Naime, nismo bonobo čimpanze i svoju kulturu manje baziramo na seksu, a više na uzdržavanju od seksa.
I nije to 'glupo' pitanje samo zato što ti kažeš da je glupo.
Naravno da nije. Glupo je neovisno o tome što ja kažem. Glupo je samo po sebi. Posjeduje intrinzičnu glupost. Glupim je stvoreno i postavljeno. Njegova glupost izvire iz izvora koji sa mnom nema nikakve izravne veze. :cerek:
nodens

Post 12 Dec 2011, 14:11

vrrrlet » wrote:Altruizam bi bio kada bih se seksao s gaborima. Toliko dobar čovjek nisam. Zapravom, uopće nisam dobar čovjek. :D
Vidiš, nije teško za nesretne ružne djevojke reći da su 'gabori', ali nek' nekoj potrošenoj kažeš da je potrošena, odmah munje i gromovi. :cerek:

Meni je više žao tih gabora nego ovih koje vrijeđa moj mentalni sklop, pa se usplahirile i zajedničku paljbu na jednog bezveznog luzera. :rofl:

vrrrlet » wrote:Čak se ni životinje u doba parenja ne pare bez reda i pravila. Općenarodnim seksom banalizirao bi se i odčarao sam čin. Seks treba biti igra, jer u vrlo malom broju slučajeva on služi funkciji, prokreaciji. Pijenje vode nije igra, prskanje vodom jest. Ne možeš se prskati sa svakim svagdje, zar ne?
Nije točno, bonobo majmuni se seksaju svi sa svima u svako doba dana. Praktički im je to univerzalni recept za sve. :cerek:

No inače, složio bih se s ovim što kažeš za 'banaliziranje'. Tako je meni banaliziranje tvoja ideja da se cura duhovno obogaćuje i tehnički usavršava cuclanjem tvog pimpeka.

Pješčana » wrote: zašto misliš da se ne nalazimo?

edit: vidim, i Margarita je već odgovorila
Nalazite se? :eek:

Errr ako nije problem, bi li mi mogla poslati par fotki... da imam na što drkat. :rofl:

Morticia » wrote:Nisam imala grupni seks.
A zašto ne? :cerek: Evo, ako nisi gabor, možeš pitati vrrrleta i još nekog zainteresiranog.... :cerek:

Morticia » wrote:A ovo drugo pitanje mi stvarno nije jasno. :confused:
Kakve veze to ima? Pa ima veze utoliko što za time nemam potrebe trenutno. :xne zna:
<mode=lastan>hajde ti meni argumentiraj taj svoj 'manjak potrebe', do tada mi to ostaje imbecilno i zaostalo.</mode>

Nikad nisi poželjela isprobati kako je to u sendviču? Ma zezaš me... sigurno.
Lastan

Post 12 Dec 2011, 14:13

nodens » wrote:Faco. Nisi ti Goebbels da ponavljanjem nečega možeš postići da to postane istina.
Hek, ključaj temu! I na temi o djevičanstvu došli smo do Godwina…
Isti razlozi koji vrijede za djevičanstvo, vrijede i za monogamiju. To također ima svoje povijesne razloga slične ovom prvom. Prema tome, koliko je ovo moje imbecilno, toliko i je i monogamija.
Ne, monogamija ima i drugih razloga.
Uostalom, u kulturama gdje je djevičanstvo itekako bitno također je česta i poligamija – konkretno, poliginija.

Dakle, dečko, lupetaš. Što ni na koji način ne predstavlja novu informaciju te je ta izjava time komunikacijski posve izlišna, ali jebiga.
Evo, recimo, što misliš na ideju da vrrrlet isproba tvoju curu, možda cura nauči nešto novo od tako iskusnog ljubavnika, pa bude i tebi bolja? :cerek:

A možda se tako i duhovno uzdigne pa ti i intelektualno postane stimulativnija...
Ne, ne. Pobrkao si lončiće.
Time bi mi vrrrlet možda postao intelektualno stimulativniji, no dobar je on meni i ovakav.

No vidi se lijepo kako se grčevito držiš upravo onih pogleda na spolnost kojih se fol odričeš prozirnim inzistiranjem na uopćenoj, bespolnoj definiciji djevičanstva: uvijek ti je muškarac onaj koji isprobava ili uopće jebe. Bilo bi daleko zanimljivije pitanje što bih rekao na to da moja cura želi isprobati vrrrleta, ili nekog već. Ili što bi ona rekla da ja poželim isprobati vrrrleta.
Morticia

Post 12 Dec 2011, 14:16

:confused:

Kako je ovaj došao od čuvanja nevinosti do četrdesete do orgija i grupnjaka? :misli:

Što ti ustvari želiš reći?
Da postoji samo čuvanje do "onog pravog" ili svakodnevno orgijanje?
Nema ničeg u sredini, između tih dviju krajnosti?

Imaš jako, jako, jako izopačen pogled na intimu.
Uistinu.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Lastan

Post 12 Dec 2011, 14:17

nodens » wrote:Vidiš, nije teško za nesretne ružne djevojke reći da su 'gabori', ali nek' nekoj potrošenoj kažeš da je potrošena, odmah munje i gromovi.
Nije pička sapun da se potroši. :kava:
Nije točno, bonobo majmuni se seksaju svi sa svima u svako doba dana. Praktički im je to univerzalni recept za sve. :cerek:
Ne, ne svi sa svima i ne bilo kako. Seksom rješavaju koješta, uključujući stvari koje mi rješavamo razgovorom, tučnjavom, pjesmom i pijanstvom, ali i tu postoje protokoli i igre.

Recimo, dva posvađana mužjaka neće se međusobno poševiti. Ali će ih neka ženka pomiriti tako da se poševi prvo s jednim, pa onda s drugim.

Zanimljivo, kod njih koncept djevičanstva uopće nije bitan.
Nikad nisi poželjela isprobati kako je to u sendviču? Ma zezaš me... sigurno.
Neki su ljudi klaustrofobični. :kava:
baja

Post 12 Dec 2011, 14:18

nodens » wrote: Nalazite se? :eek:

Errr ako nije problem, bi li mi mogla poslati par fotki... da imam na što drkat. :rofl:

...
ma, što ti je?
gle kako ti dobro ide samo na pisanu riječ, na fotke bi sasma izgorio
doslovno
zna se da od drkanja (iz)gore pluća
nodens

Post 12 Dec 2011, 14:18

Lastan » wrote:Ako si se naždro lazanja, nemaš sad mjesta u trbuhu još i za puricu s mlincima. Ma koliko bi je volio probati.
Nije što meni muljaš, nego sebi. Nikad čuo za Coolidgeov efekt? :zubo: Itekako muškarac može probati drugu, taman da je jučer prašio onu uobičajenu do iznemoglosti.

Lastan » wrote:Nemamo što dolaziti do njih; jednostavni su. Naime, nismo bonobo čimpanze i svoju kulturu manje baziramo na seksu, a više na uzdržavanju od seksa.
Tu bi sad išlo ono što si rekao o 'imbecilnim' razlozima. Dakle, ti se uzrdžavaš od promiskuiteta ZATO što je takva kultura? Sebe promatraš kao produkt kulture u kojoj živiš, i ne pada ti na pamet da iz toga iskoračiš? Bravo, junačino moja.

Lastan » wrote:Naravno da nije. Glupo je neovisno o tome što ja kažem. Glupo je samo po sebi. Posjeduje intrinzičnu glupost. Glupim je stvoreno i postavljeno. Njegova glupost izvire iz izvora koji sa mnom nema nikakve izravne veze. :cerek:
Whatever floats your boat.
Morticia

Post 12 Dec 2011, 14:20

Evo, mene recimo zanima što točno znači- potrošena?
Što se potrošilo seksom?
Mozak, duša, srce?
Jer nisu li, ili ne bi li trebali biti, osobi koja toliko cijeni duhovno, ljubav i romantiku, upravo mozak, duša i srce najbitniji?

Dakle, voljela bih da mi netko objasni- na koji način se seksom troši ono što je u ljubavi najbitnije?
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
nodens

Post 12 Dec 2011, 14:20

Morticia » wrote::confused:

Kako je ovaj došao od čuvanja nevinosti do četrdesete do orgija i grupnjaka? :misli:

Što ti ustvari želiš reći?
Da postoji samo čuvanje do "onog pravog" ili svakodnevno orgijanje?
Nema ničeg u sredini, između tih dviju krajnosti?

Imaš jako, jako, jako izopačen pogled na intimu.
Uistinu.
Ne želim ništa reći, nego pitam. :cerek: Jer sam znatiželjan. Kako ljudi povlače sebi granice, zašto ih povlače, te ako ih već povlače, zašto se čude kao ludi na brašno, da ih netko povuče negdje drugdje.

Naravno da imam 'izopačen' pogled na intimu, iz tvoje perspektive.
Morticia

Post 12 Dec 2011, 14:23

Ja sebi ne povlačim granice, uopće.
Samo nebo je granica.
Meni je granica na onome što me čini sretnom i zadovoljnom osobom.
Odnosno, kad se tako osjećam nemam potrebe ništa mijenjati. :xne zna:
Lastan

Post 12 Dec 2011, 14:29

nodens » wrote:Nije što meni muljaš, nego sebi. Nikad čuo za Coolidgeov efekt? :zubo: Itekako muškarac može probati drugu, taman da je jučer prašio onu uobičajenu do iznemoglosti.
Bio si pitao ženu. Za početak.

A osim toga, neki od nas imaju nešto više kriterije za seksualne (i druge) partnere.
Tu bi sad išlo ono što si rekao o 'imbecilnim' razlozima. Dakle, ti se uzrdžavaš od promiskuiteta ZATO što je takva kultura? Sebe promatraš kao produkt kulture u kojoj živiš, i ne pada ti na pamet da iz toga iskoračiš? Bravo, junačino moja.
Ah, vidi ga. Još jedan genij koji misli da je kultura nešto posve neovisno o biologiji. :kava:

Uostalom, ja se ne uzdržavam od promiskuiteta. Ružan sam i debeo, pa se promiskuitet uzdržava od mene. I smrdim. :kava:

No ja jesam (i) produkt kulture u kojoj živim. I ti si. Samo što kod tebe neki faktori imaju daleko veću težinu.
Recimo, vrednovanje djevičanstva.
nodens

Post 12 Dec 2011, 14:31

Lastan » wrote:Ne, monogamija ima i drugih razloga.
Uostalom, u kulturama gdje je djevičanstvo itekako bitno također je česta i poligamija – konkretno, poliginija.
Koji su tvoji razlozi za monogamiju? Za *striktnu* monogamiju. Znači, ako si pet godina s jednom, u tih pet godina neće ti se ni 'zalomiti' neka druga? Ako neće, bi li bio ljubazan objasniti zašto neće, tj. ima li kakav ne-imbecilan razlog zašto neće?

Pa ziher bi te mnogokoja forumašica ovdje poželjela, tako inteligentnog, elokventnog, pismenog i samouvjerenog. :rofl:

Lastan » wrote: Dakle, dečko, lupetaš. Što ni na koji način ne predstavlja novu informaciju te je ta izjava time komunikacijski posve izlišna, ali jebiga.
Slobodan si halucinirati koliko ti se sviđa.

Lastan » wrote:Ne, ne. Pobrkao si lončiće.
Time bi mi vrrrlet možda postao intelektualno stimulativniji, no dobar je on meni i ovakav.

No vidi se lijepo kako se grčevito držiš upravo onih pogleda na spolnost kojih se fol odričeš prozirnim inzistiranjem na uopćenoj, bespolnoj definiciji djevičanstva: uvijek ti je muškarac onaj koji isprobava ili uopće jebe. Bilo bi daleko zanimljivije pitanje što bih rekao na to da moja cura želi isprobati vrrrleta, ili nekog već. Ili što bi ona rekla da ja poželim isprobati vrrrleta.
Nisam ništa pobrkao, samo sam izdvojio to jedno pitanje. Ali i ova tvoja su vrrrrlo interesantna. Zbilja - zašto ne bi probao vrrrleta? Ili njegovu curu? Ili on tvoju? Pa zar ne bi se tako mnogo bolje pospajali i formirali doživotno prijateljstvo? :ne zna:

A to što pitam iz muške perspektive nije posljedica onog što ti misliš, nego proste činjenice da sam i ja muško, pa mi je prirodno stvar promatrati iz svoje perspektive. No da sam to isto pitao Morticiju, rekao bih 'a zašto ti ne bi probalal vrrrleta'? Džaba ti je podmetati mi nekakav seksizam... faco. :cerek:
Lastan

Post 12 Dec 2011, 14:31

Morticia » wrote:Evo, mene recimo zanima što točno znači- potrošena?
Što se potrošilo seksom?
Mozak, duša, srce?
Jer nisu li, ili ne bi li trebali biti, osobi koja toliko cijeni duhovno, ljubav i romantiku, upravo mozak, duša i srce najbitniji?

Dakle, voljela bih da mi netko objasni- na koji način se seksom troši ono što je u ljubavi najbitnije?
Pa potroši se opna. Fizička ili metaforička, svejedno.
Taj krhki mjehur sapunice koji te obavija dok si čista i nevina prsne kao… mjehur… sapunice… (joj, opet sam sjebao poredbu :D) i odjednom se na tebe svašta kelji: tuđa sperma, iskustva, spolne boleštine… jednom kad nestane djevičanstva, možeš proći na 15 metara od nekoga sa spolno prenosivom bolešću i zarazit ćeš se. A kao djevica ne bi.
nodens

Post 12 Dec 2011, 14:38

Morticia » wrote:Ja sebi ne povlačim granice, uopće.
Samo nebo je granica.
Meni je granica na onome što me čini sretnom i zadovoljnom osobom.
Odnosno, kad se tako osjećam nemam potrebe ništa mijenjati. :xne zna:
Ali kako znaš bi li te grupnjak usrećio, ako nikad nisi ni PROBALA? Možda propuštaš nešto divno... :cerek:
vrrrlet

Post 12 Dec 2011, 14:39

nodens » wrote:
Vidiš, nije teško za nesretne ružne djevojke reći da su 'gabori', ali nek' nekoj potrošenoj kažeš da je potrošena, odmah munje i gromovi. :cerek:
Ružne cure su ružne, i to je činjenica, a nenevine nisu potrošene, što je isto činjenica. Seksom se ne trošimo, naprotiv, seksajući se živimo dulje, jača se imunitet, mišići, ispuštaju se prirodne droge u organizam, pa smo zadovoljniji i manje podložni stresu.

Potrošeni su upravo oni koji se nisu dovoljno seksali.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Morticia

Post 12 Dec 2011, 14:39

Lastane, vidim da si se jako fokusirao na tu opnu. :xzubo:
Al' mislim da se ne radi samo o tome.

Radi se o potrošenosti.
O ukaljanosti.
Ne samo zbog te probijene opne, jer opna se može probiti i tamponom.
Nego sama činjenica da je žena koju ti želiš jednom željela nekog drugog dovoljna je da kod nekih, specifičnih, ljudi izazove gađenje.
Što samo po sebi ne bi bilo baš toliko strašno. Ukoliko to za sobom ne bi povlačilo činjenicu da će ta, specifična, osoba u trenutku kad nađe "nevinu ljubav svog života" i s njom stupi u seksualni odnos na nju (partnericu) gotovo iste sekunde početi gledati kao na- ukaljanu i prljavu.
Štoviše, istovremeno će osjetiti i grizodušje te gađenje prema samome sebi.
Mislim da nije potrebno naglašavati kakve grozote i patologije to povlači za sobom.
Morticia

Post 12 Dec 2011, 14:41

nodens » wrote:
Ali kako znaš bi li te grupnjak usrećio, ako nikad nisi ni PROBALA? Možda propuštaš nešto divno... :cerek:
:facepalm:
Ne vidim razloga da isprobavam na silu nešto za čime trenutno nemam potrebe.
I stvarno, stvarno mi i dalje nije jasno kako je ovo povezano s djevičanstvom? :misli:
Lord Byron

Post 12 Dec 2011, 14:42

Morticia » wrote:Kako je ovaj došao od čuvanja nevinosti do četrdesete do orgija i grupnjaka? :misli:
A i ti k'o da si jučer forume otkrila.

Čovjek je, treba mu priznati, tehničar. Vlada alatima forumskih rasprava, s naglaskom na talent za proizvodnju strawmana. Ne cijeniš djevičanstvo? Znači da si promiskuitetna kurvetina. I tako to, jel'te. :zubo:

Dodaj tome suptilne i naizgled sitne zamjene teza (nakon kojih bi, valjda, trebalo opširno objašnjavati i argumentirati ono što je jasno i glasno napisano), povremene ispade pseudo-psihologije ("spomenuo si mi mali kurac, znači da imaš takvoga", "svak se svrbi gdje ga češe" i tako to), i eto ti veselja.
vrrrlet

Post 12 Dec 2011, 14:43

nodens wrote:
Nisam ništa pobrkao, samo sam izdvojio to jedno pitanje. Ali i ova tvoja su vrrrrlo interesantna. Zbilja - zašto ne bi probao vrrrleta? Ili njegovu curu? Ili on tvoju? Pa zar ne bi se tako mnogo bolje pospajali i formirali doživotno prijateljstvo? :ne zna:

A to što pitam iz muške perspektive nije posljedica onog što ti misliš, nego proste činjenice da sam i ja muško, pa mi je prirodno stvar promatrati iz svoje perspektive. No da sam to isto pitao Morticiju, rekao bih 'a zašto ti ne bi probalal vrrrleta'? Džaba ti je podmetati mi nekakav seksizam... faco. :cerek:
Men'se sve više čini dab' ti tija probat' Vrleta. :cerek: Znam, privlači te to što sam djevac, nikad nisam penetriran.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Morticia

Post 12 Dec 2011, 14:44

vrrrlet » wrote:
Ružne cure su ružne, i to je činjenica, a nenevine nisu potrošene, što je isto činjenica. Seksom se ne trošimo, naprotiv, seksajući se živimo dulje, jača se imunitet, mišići, ispuštaju se prirodne droge u organizam, pa smo zadovoljniji i manje podložni stresu.

Potrošeni su upravo oni koji se nisu dovoljno seksali.
Bilo bi zanimljivo znati podatak koliki postotak manijaka i silovatelja traži djevicu.
Uostalom, u tome i leži baza za njihovo sladostrašće- žena koja se bori, koja ne dozvoljava da je se uzme. Za onu koja se prepusti gotovo automatski gube interes.
Lastan

Post 12 Dec 2011, 14:45

nodens » wrote:Koji su tvoji razlozi za monogamiju? Za *striktnu* monogamiju. Znači, ako si pet godina s jednom, u tih pet godina neće ti se ni 'zalomiti' neka druga? Ako neće, bi li bio ljubazan objasniti zašto neće, tj. ima li kakav ne-imbecilan razlog zašto neće?
Neće. Ili, da budem precizan, nije i neće.

Ako smo monogamni – što ne smatram nužnošću, ma koliko poligamne veze bile kompleksnije i kompliciranije – onda se držim tog dogovora. Da sam u kakvoj otvorenoj vezi, možda bih se otvorenije i ponašao; ovako sam monogaman. I točka. Iako to ne znači da neću gledati oko sebe. Samo neću dirati.
Pa ziher bi te mnogokoja forumašica ovdje poželjela, tako inteligentnog, elokventnog, pismenog i samouvjerenog. :rofl:
Možda i bi, ali obično im sise i nisu nešto. :kava:
Slobodan si halucinirati koliko ti se sviđa.
Projiciramo? :kava:
Ne, ne bismo.

Možda bi to kratkoročno funkcioniralo. No onda, ne znam, vrrrlet zapali nakon seksa i ja ga pošaljem u kurac. Ali onda se ne posvađamo samo nas dvojica, nego se uključe i ove naše, i odjednom svađa raste eksponencijalno. Monogamija je jednostavnija za održavanje.
Ali ti nisi pitao iz svoje perspektive. Osim ako si vrrrletov klon, ili ako je vrrrlet samo metafora za tebe jer se ti ne bi usudio sâm jebati moju curu (što je inače sasvim razumno jer mi se čini da bi ti jaja iščupala i nahranila te njima, ali to je druga priča).

Ne. Nego si jasno pitao što bi bilo da vrrrlet proba moju curu eda bi ona postala inteligentnija, privlačnija i sve nešto u tom stilu. Vrrrlet uzrok, njena inteligencija posljedica.
Pravi patrijarhalni um. U fazi poricanja.
Maleficent

Post 12 Dec 2011, 14:46

nodens » wrote: Vidiš, nije teško za nesretne ružne djevojke reći da su 'gabori', ali nek' nekoj potrošenoj kažeš da je potrošena, odmah munje i gromovi. :cerek:

Nalazite se? :eek:

Munje i gromovi su zbog smrdljivog odvratnog gnjusnog patrijarhalnog gledanja na žene. Osim ako ti nisi licemjer pa si još uvijek nepotrošen?

I što nisi dosljedan u svojoj čistoći? Zašto ne drkaš na duhovno?
nodens

Post 12 Dec 2011, 14:47

Lastan » wrote:Bio si pitao ženu. Za početak.

A osim toga, neki od nas imaju nešto više kriterije za seksualne (i druge) partnere.
Je l' da. :zubo:

Lastan » wrote:Ah, vidi ga. Još jedan genij koji misli da je kultura nešto posve neovisno o biologiji.
Nigdje nisam napisao da je kultura neovisna o biologiji. :cerek: Previše ti iščitavaš i svašta si umišljaš.

Lastan » wrote:No ja jesam (i) produkt kulture u kojoj živim. I ti si. Samo što kod tebe neki faktori imaju daleko veću težinu.
Recimo, vrednovanje djevičanstva.
Vrednovanje djevičanstva je samo side-effect nečeg drugog.

Lastan » wrote:Pa potroši se opna. Fizička ili metaforička, svejedno.
Taj krhki mjehur sapunice koji te obavija dok si čista i nevina prsne kao… mjehur… sapunice… (joj, opet sam sjebao poredbu :D) i odjednom se na tebe svašta kelji: tuđa sperma, iskustva, spolne boleštine… jednom kad nestane djevičanstva, možeš proći na 15 metara od nekoga sa spolno prenosivom bolešću i zarazit ćeš se. A kao djevica ne bi.
Promašen sarkazam... ali evo, 1/2 za trud.

vrrrlet » wrote:Ružne cure su ružne, i to je činjenica, a nenevine nisu potrošene, što je isto činjenica.
Nije ni jedno ni drugo 'činjenica'. Ljepota je u oku promatrača... i potrošenost je u mozgu ocjenjivača. Ja tebi ne sugeriram da ti ružne cure moraju biti lijepe. Stoga bi bilo lijepo da ni ti mene ne uvjeravaš u to što bi meni 'trebalo' biti bitno.

Meni je to 'potrošenost' jer ne može sa mnom proći ono što je prošla s nekim drugim. Nego može proći nešto drugo, ali ne ono isto.

vrrrlet » wrote:Seksom se ne trošimo, naprotiv, seksajući se živimo dulje, jača se imunitet, mišići, ispuštaju se prirodne droge u organizam, pa smo zadovoljniji i manje podložni stresu.
Seksom do duljeg života :rofl:

vrrrlet » wrote:Potrošeni su upravo oni koji se nisu dovoljno seksali.
Hmm tu čak imaš donekle i pravo. Eh, svatko mora snositi posljedica svojih životnih odabira... i propusta. :cerek:
Pješčana

Post 12 Dec 2011, 14:48

Morticia » wrote:Evo, mene recimo zanima što točno znači- potrošena?
Što se potrošilo seksom?
Mozak, duša, srce?

seksom sa puno ljudi i često se potrošiš- ti.
jer, živimo u kulturi gdje se cijeni novo- pogledaj samo kako se kupuju novi auti, odjeća, mobiteli, nakit i sl.
kroz istu prizmu gledamo ljude. u kulturi gdje naglas izričemo našu toleranciju, iza maske se često nalazi još uvijek ona netrpeljivost prema drugačijima, oni koji možda više žive život kakav žele.
kad to prenesemo na seks, i nađemu jednu koja se rado jebe ( s više osoba, ne u isto vrijeme), a mi ne možemo jer ili nas ne žele mnogi ili nas okolina ograničava, najlakše je stigmatizirati ovu jebaljku iz primjera potrošenošću. valjda učestalim seksom s više od jedne osobe cijelo tvoje tijelo, ali i duša, i um, gube na kvaliteti.
ja mislim da osobe koje koriste taj termin nose u sebi nesigurnost. Nesigurnost da nije na nivou u odnosu s nekim tko ima više milja iza sebe. nesigurnost da nije u tom odnosu isto samo radi nabijanja kilometraže ovome/ovoj s više iskustva, i na kraju, nesigurnost spram okoline/društva. jer ako ne znaš postaviti granicu između svog svijeta i okoline, to što okolina govori da hodaš s potrošenom curom nimalo nije laka ni ugodna činjenica.
maknuti ovu stigmu nije baš lako, jer je ukorijenjena u našu tradiciju i trebalo bi mijenjati više stvari: odnos prema seksu, prvom seksu, drugim partnerima, nevinosti, bolestima koje dolaze neovisno s kime sve spavaš. moram li spomenuti da se ženama koje pokupie taj pridjev dešava da ih se smješta i među manje dobre osobe?
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
  • Information