Virgo intacta

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
Lastan

Post 12 Dec 2011, 10:00

Morticia » wrote:
Dobro, a do koliko godina je "normalno" da žena čuva djevičanstvo?
Kad iz mlade, pametne, zgodne djevice prelazi u ocvalu?
⬆ This.

Jer one koje iz nekog razloga čuvaju to djevičanstvo kao nešto posebno vrijedno u nekom trenutku ostanu samo s tim prividnim bogatstvom. I kao skupo vino, to je vrednije što je starije. I opet kao skupo vino, to je manja šansa da će ga itko ikad konzumirati. Ili da bi bio nešto jako sretan da se na to odvaži.

Margarita

Post 12 Dec 2011, 10:01

Morticia » wrote:
Pa nije dužnost žene da čuva djevičanstvo, onda potraga za njima ne bi bila toliko zanimljiva.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Morticia

Post 12 Dec 2011, 10:02

Svejedno mene zanima- kad djevičanstvo iz poželjnog prelazi u, u najmanju ruku- čudnog?

Ili nije nikad čudno?
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
vrrrlet

Post 12 Dec 2011, 10:05

Morticia » wrote:
Bog nam je podario odgovor na to pitanje. :mudri: Oko dvanaeste djevojčice prokrvare i spremne su za prokreaciju. Međutim, kao i kod kuji, za koje nije baš najbolje da se oštene pri prvoj menstruaciji, treba malčice pričekati. Koliko, ovisi od kuje do kuje. Razum kaže toliko koliko im treba da su teoretski sposobne same uloviti hranu, ali srce kaže tlinajest.

Ukratko, djeva koja radi preko ljeta smije da se kara. Ako ima dobre ocjene u školi i ustaje u tramvaju.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
nodens

Post 12 Dec 2011, 10:08

ombia » wrote:Osjecam se osobno napadnuta? Daj me nemoj :rofl:
Pa da, ljudi obično ne zaoštravaju ton bez razloga. :cerek: Recimo, kad god vidiš da sam zaoštrio ton, to je zato što se osjećam napadnuto. Što je i evidentno, zar ne?

ombia » wrote:Mozda bi mi bilo zao da o meni lose misli lik koji me impresionirao ili fascinirao, posto me ti nisi ni jedno od tog dvojega, jedino si me zgrozio nacinom razmisljanja, posve mi je svejedno sto mislis o zenama.
I meni je svejedno što ti misliš o mom načinu razmišljanja. Kao što rekoh, divna je stvar ta recipročnost.

ombia » wrote:A ti imas s onima prije tebe utoliko ukoliko hodas sa nedjevicom (a napisao si da su zelje jedno, a mogucnosti drugo dakle...). I ako ju volis postivati ces da je voljela prije tebe.
Pa da, AKO je volim. Problem je taj da je neću uspjeti zavoljeti. Zbog čega se ljudi uopće zavole? Zbog čega se prestanu voljeti?

ombia » wrote:Zapravo valjda zagovaras koncept vjecne ljubavi, prije tebe nema trava da raste a ak ljubav pukne, onda je samo jos jedna koja je pala. U nemoral.
No licemjeran si. Ti bi nesto cisto, to bi okaljao (po vlastitom opisu) i onda smatrao prljavim kad ljubav pukne.
Što je tu licemjerno? :misli: Primjenjujem isti kriterij i na sebe. :ne zna:

ombia » wrote:Sto se prevare tice, problem je sto lazes nekog koga volis. Pa se ti onda pitaj sto je zapravo ljubav.
A tko govori o 'laganju'? Ako je problem samo u laganju, to hoćeš reći da bi ti bila sporazumna da ti se muž/dečko/partner/whatever ševi i s drugim ženama, samo neka ne laže o tome?

Jer, ako ne bi, onda očito nije problem SAMO u laganju - nego u ješ nečemu. Bi li mogla objasniti u čemu? Jedini odgovor kojeg ja mogu zamisliti jest u onom egoizmu kojeg je Margarita opisivala. A eto, kod mene je taj egoizam nešto jače izražen nego kod drugih ljudi. :zubo: :rofl:

ombia » wrote:I da kao sto pises, ljudi svasta nazivaju ljubavlju. pa i ti bi nazvao ljubavlju skidanje himena nekome i onda tog istog poslije proglasio okaljanim ako prekinete.
Divno je to kako ti ne možeš ni zamisliti da se nešto možda i ne mora prekinuti. Nego ti je prva pomisao o 'vezi' - povezana s idejom o prekidu. Prilično indikativno, zar ne?
Lord Byron

Post 12 Dec 2011, 10:09

Morticia » wrote:Svejedno mene zanima- kad djevičanstvo iz poželjnog prelazi u, u najmanju ruku- čudnog?

Ili nije nikad čudno?
Ne bih rekao da je djevičanstvo sâmo po sebi ikada "čudno". Jednako je nepravedno uime neke "društvene prihvatljivosti" forsirati nekoga da se ne seksa, kao i forsirati ga da se seksa.

Čudnost i čudnovatost počinju tamo gdje razlog za (ne)čuvanje djevičanstva postaje bilo što "izvan" čovjeka, a pogotovo bilo što osim (ne)susretanja osobe s kojom se netko poželi seksati. Važno (mi) je da ovo vrijedi za oba smjera: jednako griješi i onaj tko čuva i onaj tko gubi nevinost zbog nekoga/nečega "vanjskog".

Nevinost 40-godišnjakinje koja je ostala djevica "stjecajem okolnosti" meni nije ni čudna ni nečudna - to je tek činjenica. Nevinost puno mlađe djevice koja čeka brak ili što već, meni je jako čudna.
Eks

Post 12 Dec 2011, 10:10

Ti stvarno vjeruješ da ćeš s tom djevicom ostati do kraja života? Osvježio si mi jutro. :s :rofl:
nodens

Post 12 Dec 2011, 10:14

Margarita » wrote: Himen se lako napravi plastičnom kirurgijom. Za njega nije poslije niti okaljana niti ne okaljana. Jednostavno, više ga ne zanima. A kakva će biti nekom sljedećem to je stvar tog sljedećeg.
Jeb'o vas himen. :rofl:

Tj. ne tebe, nego ove koji misle da je poanta u jebenom komadiću tkiva. Rekoh već: taj komadić se može potrgati i nezgodom koja nije seksualnog karaktera; kod nekih žena je toliko otvoren da može 'preživjeti' čak i vaginalni odnos - a kod svih žena će ostati netaknut poslije oralnog ili (nedajbože :rofl: ) analnog odnosa. Šećer na kraju, kao što kažeš, može se i kirurški rekonstruirati. Za one tikvane kojima je himen 'dokaz' nevinosti (što očito nije, iz svih ovih gore razloga).
Morticia

Post 12 Dec 2011, 10:19

Stjecajem kakvih okolnosti?
Žena koja do 40-e nije uspjela upoznati ni jednog jedinog muškarca koji bi je dirnuo dovoljno da s njim poželi biti intimna ima itekakvih problema, u najmanju ruku s intimnošću i sposobnošću da se prepusti.

Dajte ljudi, molim vas.
Ni onda kad je nevinost bila na OGROMNOJ, ponekad čak i po život važnoj, vrijednosti mnoge nisu u brak ulazile nevine, a ako i jesu često su imale ljubavnike.
Potreba za seksualnim ispunjenjem i zadovoljstvom je čovjeku urođena, to je jedan od osnovnih nagona.
I onaj tko se protiv toga toliko grčevito bori ima za to razloga, a ti razlozi, nažalost, nisu romantični.

Povijest borbe morala protiv osnovnih instikata života najveći je nemoral za koji je ikada znao svijet.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
vrrrlet

Post 12 Dec 2011, 10:23

Morticia » wrote:
Povijest borbe morala protiv osnovnih instikata života najveći je nemoral za koji je ikada znao svijet.
Mene zanima koliko je nevinih bilo krepalo kod Verduna. :crying: Za smrt su bili dostojni, a za seks su trebali biti preuzvišeni jer je seks navodno izmislio Sotona.
Nikolajevna

Post 12 Dec 2011, 10:23

Lord Byron » wrote: Ne bih rekao da je djevičanstvo sâmo po sebi ikada "čudno". Jednako je nepravedno uime neke "društvene prihvatljivosti" forsirati nekoga da se ne seksa, kao i forsirati ga da se seksa.

Čudnost i čudnovatost počinju tamo gdje razlog za (ne)čuvanje djevičanstva postaje bilo što "izvan" čovjeka, a pogotovo bilo što osim (ne)susretanja osobe s kojom se netko poželi seksati. Važno (mi) je da ovo vrijedi za oba smjera: jednako griješi i onaj tko čuva i onaj tko gubi nevinost zbog nekoga/nečega "vanjskog".

Nevinost 40-godišnjakinje koja je ostala djevica "stjecajem okolnosti" meni nije ni čudna ni nečudna - to je tek činjenica. Nevinost puno mlađe djevice koja čeka brak ili što već, meni je jako čudna.

Sad si stvarno pretjerao.
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 12 Dec 2011, 10:24

vrrrlet » wrote:
Mene zanima koliko je nevinih bilo krepalo kod Verduna. :crying: Za smrt su bili dostojni, a za seks su trebali biti preuzvišeni jer je seks navodno izmislio Sotona.
Zanimljiv argument u prilog sotonizma.
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Lord Byron

Post 12 Dec 2011, 10:26

Morticia » wrote:Žena koja do 40-e nije uspjela upoznati ni jednog jedinog muškarca koji bi je dirnuo dovoljno da s njim poželi biti intimna ima itekakvih problema, u najmanju ruku s intimnošću i sposobnošću da se prepusti.
Ako ona sa svojom nevinošću/aseksualnošću/nečim živi u miru, ako ju ona ne doživljava kao problem, sve pet. Problema (po meni) ima ona koja onim "istinskim" dijelom sebe vrišti protiv svega što joj onaj drugi, "racionalni" dio nje nameće.

E sad, koliko je ljudi koji istinski nemaju potrebe za seksom (ili je ta potreba preslaba a da bi dovela do želje za nekim stvarnim i "upotrebljivim"), je li uopće moguće nemati potrebu za seksom, to fakat ne bih znao. Možda je fakat ovaj moj opis lijep, ali nepostojeći i/ili nemoguć.
vrrrlet

Post 12 Dec 2011, 10:28

Nikolajevna » wrote:

Tehnički, nije. "Stjecaj okolnosti" može biti brodolom, i žena od 40 može već 25 godina čamiti na nekom otoku, sama. Nije neka sreća kad ti je jedina opcija za seks varan. Zapravo, ovisi o otoku. Na nekim otocima nema muških, ali ima konja. Sila Boga ne pita.
nodens

Post 12 Dec 2011, 10:32

Herp » wrote:O poše, opet vas je zatrolao netko s malom kitom i preuranjenom ejakulacijom.
Još jedan tipični klišej. :zubo:

No, kao što rekoh, klišeji ne nastaju bez ikakvog razloga. Stoga ti je oprošteno što ga potežeš. :bicedobro:

A.P. » wrote:Rasprave o djevičanstvu su out.
Pa, onda mene vara ovaj par ne tako zdravih očiju, jer vidim već 10 stranica rasprave o tome 'out' pitanju.

..a unda » wrote:..i sta vi koje se prasite sve u sesnajst imate protiv toga? vi ste kao neke seks ludnice, a? mos mislit. bolje vam je da kazete..ne znamo, ne znamo..

jedini problem kod nodensa je sto ne priznaje drugima ono sto priznaje sebi. :tuxni: ..falio smajlic, ovaj ide..
Što ja to sebi priznajem? :ne zna:

Pa samo se vi prašite, nemam ja ništa protiv. Mislim, koliko ste svi složni ovdje, čudi me da ne organizirate i nekakav grupnjak i dokažete si svoje moderne stavove. Jer fakat ono. Svi ste ovdje očito jako lijepi, potentni, izdržljivi, sposobni, maštoviti, inteligentni, slobodoumni, vješti... sigurno bi vam bilo lijepo svima skupa. :rofl: A i čemu robovati nekakvim predrasudama i zaostalim tradicionalnim shemama... :ne zna:

ombia » wrote:Inace o.k. moze njega onda zapasti neka koja dobro zna prodati pricu, rekonstruirala himen i nodens u blazenom neznaju presretan.
Nekako sumnjam u to da bi glupača koja si ide rekonstruirati himen, mogla meni prodati neku 'priču'. :ne zna: No opet, tko zna, stranger things have happened.

Lord Byron » wrote: Tak si nekak onak jako distasteful.

I arteficijelna.
Maheru, ti više ne bi baš u klinč, ali bi sa strane zlobno dobacivao? Jadno. :ne zna:

Morticia » wrote:I, gdje smo, šta smo? :kokice:

Žena koja u današnje vrijeme ima 30 i djevica je svojom voljom ima nekih problemčića u glavi, to je onako, poprilično sigurno.
E sad, tko voli- nek' izvoli.
Ja. :zubo: Problemčići u glavi su mnogo interesantniji od čiste prosječnosti. Bar meni - ne kažem da mora biti svima, dakako.

Lastan » wrote:Za početak, gotovo je sigurno katolkinja.

I da, skoro sam ozbiljan. Jest da ne znam puno slučajeva djevica u tim godinama, ali oba kojih se mogu sjetiti jesu pravovjerne katolkinje. Jedna je čak poznata vjeroučiteljica s onog drugog foruma.
Druga… eh, druga je prevalila i četrdesetu i polako očajava. Ali još se drži one “ništa prije braka” iako se to “ništa” odnosi zapravo samo na penetraciju; na tulumima se opije i bude sva sretna kad se može ljubiti s nekim, ali nikome od dosta mlađe gospode ne pada na rub malog mozga ženiti je. A nije žena nešto ni zgodna, tako da mi se – iz svih razgovora s ljudima u bližoj okolini – čini tek da se svaki put nađe netko tko će isprobati hoće li se ova napokon poševiti.

A ja sam mislio da su djeca okrutna.
Život je težak. :zubo: Treba ga naučiti stoički podnositi.

Morticia » wrote: Uglavnom, poprilično tužne priče, obje, nema u njima baš ničeg romantičnog.
Romantika je in the eyes of the beholder. Nekome je nešto romantično. Meni nema ništa romantično u današnjim modernim curama, recimo.

Morticia » wrote: Dobro, a do koliko godina je "normalno" da žena čuva djevičanstvo?
Ne postoje nikakve formule ni garancije.
Morticia

Post 12 Dec 2011, 10:34

Lord Byron » wrote: Ako ona sa svojom nevinošću/aseksualnošću/nečim živi u miru, ako ju ona ne doživljava kao problem, sve pet. Problema (po meni) ima ona koja onim "istinskim" dijelom sebe vrišti protiv svega što joj onaj drugi, "racionalni" dio nje nameće.

E sad, koliko je ljudi koji istinski nemaju potrebe za seksom (ili je ta potreba preslaba a da bi dovela do želje za nekim stvarnim i "upotrebljivim"), je li uopće moguće nemati potrebu za seksom, to fakat ne bih znao. Možda je fakat ovaj moj opis lijep, ali nepostojeći i/ili nemoguć.
Ok, možda stvarno na ovom svijetu postoje osobe koje su totalno i potpuno aseksualne, a iza toga ne stoji nikakav težak razlog koji bi zahtijevao određenu psihoterapiju ili tako nešto.
I takve osobe su možda savršeno sretne.
Međutim, ako takvu osobu stavimo u kontekst veze- kako to onda funkcionira?
Mislim, može funkcionirati- ukoliko je i drugi sudionik veze identičan, tj. zdravo aseksualan.
Lord Byron

Post 12 Dec 2011, 10:35

Nikolajevna » wrote:

Zašto, kako? :confused:

Stalno ponavljam: ako je to njezin "stvarni" izbor koji ne počiva na "to se ne smije", nego na "ja to ne želim / ne trebam / nešto", ako ta činjenica fakat ne stvara ikoji pojavni oblik sjebanosti, zašto ne bi imala pravo na to? Ljudi provode svoje živote na najrazličitije moguće načine - koliko god ću uredno napisati da ja nekog/nešto "ne razumijem", sve dok čovjek živi tako kako živi u miru sa sobom i s drugima, ne vidim nikakav problem.

Neka cvjeta tisuću eura - stara narodna poslovica. :D
nodens

Post 12 Dec 2011, 10:36

ex_anais » wrote:Ti stvarno vjeruješ da ćeš s tom djevicom ostati do kraja života? Osvježio si mi jutro. :s :rofl:
Vjeruješ li ti da ćeš biti s nekim do kraja života? Ako ne, što ćeš onda - biti sama? :misli: Razmišljaš li uopće o tome? Nemam dojam da razmišljaš. Pa tako ni ja ne razmišljam.

Pitanje je samo što vjeruješ, a što ne vjeruješ. Kad se ti s nekim spetljaš, što točno vjeruješ? Što želiš? Čemu se nadaš?
Nikolajevna

Post 12 Dec 2011, 10:37

vrrrlet » wrote:
Tehnički, nije. "Stjecaj okolnosti" može biti brodolom, i žena od 40 može već 25 godina čamiti na nekom otoku, sama. Nije neka sreća kad ti je jedina opcija za seks varan. Zapravo, ovisi o otoku. Na nekim otocima nema muških, ali ima konja. Sila Boga ne pita.
Ma nemam pojma o čemu pričate ali pet puta navodnici u svega šest rečenica. Ja zaista ne znam postoji li ijedan Lordov post bez barem jednog navodnika, neka, to je čovjek-navodnik, ali ovo... :rolleyes:
:zubo:

edit: de pogledajte ove gore postove opet, isuse :rolleyes:
Lord Byron

Post 12 Dec 2011, 10:39

Morticia » wrote:Međutim, ako takvu osobu stavimo u kontekst veze- kako to onda funkcionira?
Mislim, može funkcionirati- ukoliko je i drugi sudionik veze identičan, tj. zdravo aseksualan.
Tko zna? Možda je moguća veza dvoje aseksualnih, možda je moguće da netko negdje ipak probudi želju/potrebu/nešto. To je jedna od onih životnih situacija koje su meni (kao protagonistu) temeljito nezamislive, ali ako ljude to veseli, nek se vesele.

Jasno mi je da govorim o rijetkim situacijama, ali sve što bih želio je ostaviti neku nišu u onome "svaka žena..." kao utočište za one kojima se u životu jednostavno ne seksa.
Lastan

Post 12 Dec 2011, 10:40

nodens » wrote:Jeb'o vas himen. :rofl:
Ma jebalo tebe djevičanstvo. :kava:

Jer ti govoriš o konceptu nastalom uzdizanjem te opne na pijedestal, a koji, uza sve tvoje idealiziranje i apstrahiranje, nije nego isto sranje.
Eks

nodens » wrote:
Vjeruješ li ti da ćeš biti s nekim do kraja života? Ako ne, što ćeš onda - biti sama? :misli: Razmišljaš li uopće o tome? Nemam dojam da razmišljaš. Pa tako ni ja ne razmišljam.

Pitanje je samo što vjeruješ, a što ne vjeruješ. Kad se ti s nekim spetljaš, što točno vjeruješ? Što želiš? Čemu se nadaš?
Način na koji govoriš o ljudima koji su voljeli i prekinuli te veze je istovremeno tragikomičan i degutantan. Pa se pitam, ako i nađeš djevicu i prekinete, tražit ćeš drugu djevicu ili ćeš prihvatiti da netko nije prljav/okaljan/što već ako je imao više veza. Ili ćeš i sebe smatrati okaljanim?

Nemaš ti što mene ispitivati. Nisam ja tu došla sa stavovima koje ne želim objasniti.
nodens

Morticia » wrote:Stjecajem kakvih okolnosti?
Žena koja do 40-e nije uspjela upoznati ni jednog jedinog muškarca koji bi je dirnuo dovoljno da s njim poželi biti intimna ima itekakvih problema, u najmanju ruku s intimnošću i sposobnošću da se prepusti.
Što znači 'imati problema'? Svi ljudi imaju problema. :zubo: Razlikuju se samo po vrsti problema. Ne želiš valjda tvrditi da ti nemaš nikakvih problema? Nemojmo se praviti blesavi.

Morticia » wrote: Ni onda kad je nevinost bila na OGROMNOJ, ponekad čak i po život važnoj, vrijednosti mnoge nisu u brak ulazile nevine, a ako i jesu često su imale ljubavnike.
Potreba za seksualnim ispunjenjem i zadovoljstvom je čovjeku urođena, to je jedan od osnovnih nagona.
I onaj tko se protiv toga toliko grčevito bori ima za to razloga, a ti razlozi, nažalost, nisu romantični.
U većini slučajeva nisu. Prije, dok je nevinost bila na ogromnoj cijeni, to je bilo još češće - nevinost je bilo nešto tipa ulaznice za 'dobru udaju' (s tim da ja imam rezervacije o tome koliko je TO bila 'dobra udaja').

Moji razlozi su neka mješavina romantičnosti i reakcije na apsurde modernog društva.

Morticia » wrote:Povijest borbe morala protiv osnovnih instikata života najveći je nemoral za koji je ikada znao svijet.
Previše se jakim riječima služiš. Što tebi pobogu znači riječ 'nemoral'? Gee.
Lord Byron

Post 12 Dec 2011, 10:46

nodens » wrote:Maheru, ti više ne bi baš u klinč, ali bi sa strane zlobno dobacivao? Jadno. :ne zna:
Ne znam u kakav me klinč prizivaš.

Ja tebi više nemam što reći. Tvoje osobno priželjkivanje djevice je - tvoje pravo, i tu se nemam što hvatatiu u klinč. Negdje davno sam ti rekao da problem nastaje kad o nevinosti (zbog njene "rijetkosti") počneš govoriti kao o općoj, "apsolutnoj" vrijednosti - ali, ne vidim potrebe ni za ponavljanjem te rečenice.

Ovo nije bilo zlobno dobacivanje; posve nepotrebno posezanje triput u dva za "distasteful" (na mjestu gdje je sasvim primjereno napisati "neukusan") smatram elementarnim preseravanjem. To preseravanje sâmo po sebi ne bi toliko bolo u oči kad njegov autor ne bi, posežući i za još ponekom "velikom" riječi, pritom napravio sitan, ali bitan zajeb.
Lord Byron

Post 12 Dec 2011, 10:49

Nikolajevna » wrote:
Ma nemam pojma o čemu pričate ali pet puta navodnici u svega šest rečenica. Ja zaista ne znam postoji li ijedan Lordov post bez barem jednog navodnika, neka, to je čovjek-navodnik, ali ovo...
Svaki od tih navodnika ima svoj razlog. Navodnicima se puno bolje nego smajlijima, kurzivom ili boldanjem može naznačiti željena intonacija pri čitanju onog što je stavljeno u navodnike.

Ali, nema veze: čudnovatim razlozima zbog kojih se ljudi hvataju za glavu čitajući moje postove, upravo sam dodao još jedan. :D
  • Information