Herp » wrote:O poše, opet vas je zatrolao netko s malom kitom i preuranjenom ejakulacijom.
Još jedan tipični klišej.
No, kao što rekoh, klišeji ne nastaju bez ikakvog razloga. Stoga ti je oprošteno što ga potežeš.
A.P. » wrote:Rasprave o djevičanstvu su out.
Pa, onda mene vara ovaj par ne tako zdravih očiju, jer vidim već 10 stranica rasprave o tome 'out' pitanju.
..a unda » wrote:..i sta vi koje se prasite sve u sesnajst imate protiv toga? vi ste kao neke seks ludnice, a? mos mislit. bolje vam je da kazete..ne znamo, ne znamo..
jedini problem kod nodensa je sto ne priznaje drugima ono sto priznaje sebi. :tuxni: ..falio smajlic, ovaj ide..
Što ja to sebi priznajem?
Pa samo se vi prašite, nemam ja ništa protiv. Mislim, koliko ste svi složni ovdje, čudi me da ne organizirate i nekakav grupnjak i dokažete si svoje moderne stavove. Jer fakat ono. Svi ste ovdje očito jako lijepi, potentni, izdržljivi, sposobni, maštoviti, inteligentni, slobodoumni, vješti... sigurno bi vam bilo lijepo svima skupa.

A i čemu robovati nekakvim predrasudama i zaostalim tradicionalnim shemama...
ombia » wrote:Inace o.k. moze njega onda zapasti neka koja dobro zna prodati pricu, rekonstruirala himen i nodens u blazenom neznaju presretan.
Nekako sumnjam u to da bi glupača koja si ide rekonstruirati himen, mogla meni prodati neku 'priču'.

No opet, tko zna, stranger things have happened.
Lord Byron » wrote:
Tak si nekak onak jako distasteful.
I art
eficijelna.
Maheru, ti više ne bi baš u klinč, ali bi sa strane zlobno dobacivao? Jadno.
Morticia » wrote:I, gdje smo, šta smo?
Žena koja u današnje vrijeme ima 30 i djevica je svojom voljom ima nekih problemčića u glavi, to je onako, poprilično sigurno.
E sad, tko voli- nek' izvoli.
Ja.

Problemčići u glavi su mnogo interesantniji od čiste prosječnosti. Bar meni - ne kažem da mora biti svima, dakako.
Lastan » wrote:Za početak, gotovo je sigurno katolkinja.
I da, skoro sam ozbiljan. Jest da ne znam puno slučajeva djevica u tim godinama, ali oba kojih se mogu sjetiti jesu pravovjerne katolkinje. Jedna je čak poznata vjeroučiteljica s onog drugog foruma.
Druga… eh, druga je prevalila i četrdesetu i polako očajava. Ali još se drži one “ništa prije braka” iako se to “ništa” odnosi zapravo samo na penetraciju; na tulumima se opije i bude sva sretna kad se može ljubiti s nekim, ali nikome od dosta mlađe gospode ne pada na rub malog mozga ženiti je. A nije žena nešto ni zgodna, tako da mi se – iz svih razgovora s ljudima u bližoj okolini – čini tek da se svaki put nađe netko tko će isprobati hoće li se ova napokon poševiti.
A ja sam mislio da su djeca okrutna.
Život je težak.

Treba ga naučiti stoički podnositi.
Morticia » wrote:
Uglavnom, poprilično tužne priče, obje, nema u njima baš ničeg romantičnog.
Romantika je in the eyes of the beholder. Nekome je nešto romantično. Meni nema ništa romantično u današnjim modernim curama, recimo.
Morticia » wrote:
Dobro, a do koliko godina je "normalno" da žena čuva djevičanstvo?
Kad iz mlade, pametne, zgodne djevice prelazi u ocvalu?
Ne postoje nikakve formule ni garancije.