U kojem kaosu? Ti si postavio pitanje zašto je nekome djevičanstvo nebitno a monogamija bitna. Ja sam rekla da nekim ljudima pravi razliku vremenski odmak, je li se nešto dogodilo prije deset godina ili deset minuta, a nekima u tome nema razlike.nodens » wrote: BTW, nisam siguran da sam shvatio onda kako ti to sebi 'zbrajaš' u glavi. Jesi li poligamna, divlje? Konfliktna? Autodestruktivna? Ili ima neke harmonije u tom kaosu, na neki paradoksalni i meni nedokučivi način?
Virgo intacta
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Distasteful je hvalisati se cjenidbom takove vrline ali cjenidba je sama po sebi ok? 
Doklegod ne pricamo o tome?
Je, rođo upravo cijenio tu vrlinu, smatrajuci je vrlinom pokroviteljicom drugih vrlina.
Ako je djeva, mora bit jos kvaliteta. Ili ne.
Evo da demonstriram na tebi npr. kako to izgleda meni amaterki.
"Jesi li djevac da sa tobom porazgovorim ka sa covjekom ili si jeban
pa ja odoh na druge teme?"
Dvosjekli je mač to djevičanstvo.
Doklegod ne pricamo o tome?
Je, rođo upravo cijenio tu vrlinu, smatrajuci je vrlinom pokroviteljicom drugih vrlina.
Evo da demonstriram na tebi npr. kako to izgleda meni amaterki.
"Jesi li djevac da sa tobom porazgovorim ka sa covjekom ili si jeban
Mislin da san bija jasan
Da, pitam tebe, kako s tobom stoji stvar po tom pitanju.Margarita » wrote:U kojem kaosu? Ti si postavio pitanje zašto je nekome djevičanstvo nebitno a monogamija bitna. Ja sam rekla da nekim ljudima pravi razliku vremenski odmak, je li se nešto dogodilo prije deset godina ili deset minuta, a nekima u tome nema razlike.
Inače, recimo da čak shvatim, da nekome može biti monogamija 'bitna', a djevičanstvo 'nešto suludo'. (njemu osobno)
Ono što ne shvaćam jest kad se netko čudi, da nekom drugom to nije tako. Nego drugačije.
Da, hvalisanje je (meniMoment » wrote:Distasteful je hvalisati se cjenidbom takove vrline ali cjenidba je sama po sebi ok?
Jedino što ga može opravdati jest ako je to radio iz nekakvog iskrenog uvjerenja itd. A ne zato da se selu pohvali, kako je 'ubo neoštećenu'.
I što tebe tu čudi? Bi li distasteful bilo na ručku rođacima opisivati kako ju je sinoć lizao i kojeg joj je oblika klitoris?Moment » wrote:Doklegod ne pricamo o tome?
Jedno je da je nekome koga oboje poznaju podijelio tu informaciju, a drugo je ako po selu trubi o tome.
Ne mora, već sam rekao, nije to nešto konkluzivno. Možda nije uopće kvalitetna, nego nezanimljiva itd. Premda je teško zamisliti toliko nezanimljivu curu da je doslovno nitko ne poželi. Obično su tu neke druge stvari u pitanju.Moment » wrote:Je, rođo upravo cijenio tu vrlinu, smatrajuci je vrlinom pokroviteljicom drugih vrlina.
Pa je. Enivej, već sam odgovorio na to pitanje, no čini se da me nisu shvatili ozbiljno.Moment » wrote:"Jesi li djevac da sa tobom porazgovorim ka sa covjekom ili si jeban
OK, dobro, ne čudim se ni ja više. Jer sam se mnogo puta već začudio tome, pa mi je nekako postalo uobičajeno sve to.Margarita » wrote:Smanjujem kaos time da nalazim logiku i u paradoksima. Zato se ne čudim čuđenjima.
Ali oni koje trolaš postaju.nodens » wrote:Nema veze, ja nisam nestrpljiv.
Dok ga ne argumentiraš propisno, ono ionako ništa ne znači.Opet si zaboravio dodati - '... po mom mišljenju'.
Po mom mišljenju nije, jebiga.![]()
E, al da vidiš kakve sise imam… :xoPa gle, da ti izgledaš kao ona lutkica iz blissinog avatara, možda bi me čak i potaklo tvoje negativno mišljenje o mom imbecilnom kriteriju. No budući da vjerojatno nisi tako zgodan... onda jebiga.![]()
Zašto rabiš LOL kao interpunkciju?NHF, samo se zezam, LOL.
Ti sebe i inače oslovljavaš u množini?Lastan » wrote: Ali oni koje trolaš postaju.
A ti si svoje 'argumentirao' propisno? Samo si rekao da je moj kriterij imbecilan. I onda prvo pokazao neshvaćanje smisla istog, piljenjem o nekakvom komadiću tkiva. A kad sam ti rekao da nije poanta u komadiću tkiva, samo si dodao - svejedno je imbecilan.Lastan » wrote:Dok ga ne argumentiraš propisno, ono ionako ništa ne znači.
I ti na tu 'argumentaciju' očekuješ kontraargumentaciju? Sanjaj i dalje. Rekoh ti već da me ne tangira tvoje mišljenje o mojim imbecilnim kriterijima; čudi me da uopće zamišljaš da bi me trebalo tangirati.
Oh, oprosti što se usuđujem primijetiti da si (i) druge počeo iritirati.nodens » wrote:Ti sebe i inače oslovljavaš u množini?Ili ti je teško govoriti samo u svoje ime, bez da se pozivaš na ostatak društva?
Da. Jer jest imbecilan.A ti si svoje 'argumentirao' propisno? Samo si rekao da je moj kriterij imbecilan. I onda prvo pokazao neshvaćanje smisla istog, piljenjem o nekakvom komadiću tkiva. A kad sam ti rekao da nije poanta u komadiću tkiva, samo si dodao - svejedno je imbecilan.
Micica, moja je argumentacija sadržana u pitanju na koje ti se “ne dâ” odgovoriti.I ti na tu 'argumentaciju' očekuješ kontraargumentaciju? Sanjaj i dalje. Rekoh ti već da me ne tangira tvoje mišljenje o mojim imbecilnim kriterijima; čudi me da uopće zamišljaš da bi me trebalo tangirati.
Osjecam se osobno napadnuta? Daj me nemojnodens » wrote: U pitanju, 'što je zapravo ljubav'.
Mogu ja shvatiti da ljudi svašta osjećaju i svašta nazivaju 'ljubav'.
I drugo, što hoćeš reći s ovim 'ne mogu shvatiti'? Zašto 'prije mene'? Kakve veze imam ja sa svim tim ljudima koji su se 'jako jako voljeli'? To je njihova stvar, nemam se ja tu što petljati. Pa se zato ni ne petljam, ni nakon što ta jako velika ljubav pukne.
bilo.
Cime?
Mozda bi mi bilo zao da o meni lose misli lik koji me impresionirao ili fascinirao, posto me ti nisi ni jedno od tog dvojega, jedino si me zgrozio nacinom razmisljanja, posve mi je svejedno sto mislis o zenama.
A ti imas s onima prije tebe utoliko ukoliko hodas sa nedjevicom (a napisao si da su zelje jedno, a mogucnosti drugo dakle...). I ako ju volis postivati ces da je voljela prije tebe.
Zapravo valjda zagovaras koncept vjecne ljubavi, prije tebe nema trava da raste a ak ljubav pukne, onda je samo jos jedna koja je pala. U nemoral.
No licemjeran si. Ti bi nesto cisto, to bi okaljao (po vlastitom opisu) i onda smatrao prljavim kad ljubav pukne.
Sto se prevare tice, problem je sto lazes nekog koga volis. Pa se ti onda pitaj sto je zapravo ljubav.
I da kao sto pises, ljudi svasta nazivaju ljubavlju. pa i ti bi nazvao ljubavlju skidanje himena nekome i onda tog istog poslije proglasio okaljanim ako prekinete.
Mane se trpe a ne poštuju.ombia » wrote: I ako ju volis postivati ces da je voljela prije tebe.
Himen se lako napravi plastičnom kirurgijom. Za njega nije poslije niti okaljana niti ne okaljana. Jednostavno, više ga ne zanima. A kakva će biti nekom sljedećem to je stvar tog sljedećeg.I da kao sto pises, ljudi svasta nazivaju ljubavlju. pa i ti bi nazvao ljubavlju skidanje himena nekome i onda tog istog poslije proglasio okaljanim ako prekinete.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Rasprave o djevičanstvu su out.
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
..ali je zato barem mlohava.Herp » wrote:O poše, opet vas je zatrolao netko s malom kitom i preuranjenom ejakulacijom.
..i sta vi koje se prasite sve u sesnajst imate protiv toga? vi ste kao neke seks ludnice, a? mos mislit. bolje vam je da kazete..ne znamo, ne znamo..
jedini problem kod nodensa je sto ne priznaje drugima ono sto priznaje sebi. :tuxni: ..falio smajlic, ovaj ide..
Joj daj ne trolaj sad i ti i mane.Margarita » wrote:
Mane se trpe a ne poštuju.
Himen se lako napravi plastičnom kirurgijom. Za njega nije poslije niti okaljana niti ne okaljana. Jednostavno, više ga ne zanima. A kakva će biti nekom sljedećem to je stvar tog sljedećeg.
Inace o.k. moze njega onda zapasti neka koja dobro zna prodati pricu, rekonstruirala himen i nodens u blazenom neznaju presretan.
Iako da, napisao je eksplicitno da bi ga njega tad bila okaljana.
Al ak on ima te kriterije, onda nije cesto opcio bludno, pa onda je ipak bolje da se ovdje izjasnio. da koja forumasica nista ne sluteci ne upikne u .....Da, bila bi. Nisam ja ništa drugačiji od ostalih ljudi.
- Lord Byron
Tak si nekak onak jako distasteful.Herp » wrote:O poše, opet vas je zatrolao netko s malom kitom i preuranjenom ejakulacijom.
I arteficijelna.
Ha ha, LOL
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
I, gdje smo, šta smo? 
Žena koja u današnje vrijeme ima 30 i djevica je svojom voljom ima nekih problemčića u glavi, to je onako, poprilično sigurno.
E sad, tko voli- nek' izvoli.
Žena koja u današnje vrijeme ima 30 i djevica je svojom voljom ima nekih problemčića u glavi, to je onako, poprilično sigurno.
E sad, tko voli- nek' izvoli.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Za početak, gotovo je sigurno katolkinja.Morticia » wrote:Žena koja u današnje vrijeme ima 30 i djevica je svojom voljom ima nekih problemčića u glavi, to je onako, poprilično sigurno.
I da, skoro sam ozbiljan. Jest da ne znam puno slučajeva djevica u tim godinama, ali oba kojih se mogu sjetiti jesu pravovjerne katolkinje. Jedna je čak poznata vjeroučiteljica s onog drugog foruma.
Druga… eh, druga je prevalila i četrdesetu i polako očajava. Ali još se drži one “ništa prije braka” iako se to “ništa” odnosi zapravo samo na penetraciju; na tulumima se opije i bude sva sretna kad se može ljubiti s nekim, ali nikome od dosta mlađe gospode ne pada na rub malog mozga ženiti je. A nije žena nešto ni zgodna, tako da mi se – iz svih razgovora s ljudima u bližoj okolini – čini tek da se svaki put nađe netko tko će isprobati hoće li se ova napokon poševiti.
A ja sam mislio da su djeca okrutna.
Poznajem dvije, osobno i poprilično dobro.
Jedna je bila zlostavljana u djetinjstvu od strane maminog ljubavnika.
Druga je iz jako tradicionalne, albanske obitelji i ima problema s braćom, a i sa sobom (ne zbog porijekla već zbog toga što su joj nametnute neke stvari koje su njoj, obzirom da je rođena u Rijeci- strane i neprirodne).
Uglavnom, poprilično tužne priče, obje, nema u njima baš ničeg romantičnog.
Jedna je bila zlostavljana u djetinjstvu od strane maminog ljubavnika.
Druga je iz jako tradicionalne, albanske obitelji i ima problema s braćom, a i sa sobom (ne zbog porijekla već zbog toga što su joj nametnute neke stvari koje su njoj, obzirom da je rođena u Rijeci- strane i neprirodne).
Uglavnom, poprilično tužne priče, obje, nema u njima baš ničeg romantičnog.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Dobro, a do koliko godina je "normalno" da žena čuva djevičanstvo?Margarita » wrote: Za početak, govorimo o mladima, zgodnima, pametnima, a ne ocvalima.
Kad iz mlade, pametne, zgodne djevice prelazi u ocvalu?
Pa to je u redu. Naime, primijetio sam i ja.Lastan » wrote: Oh, oprosti što se usuđujem primijetiti da si (i) druge počeo iritirati.
Imaš pravo na svoje mišljenje i svoje ukuse.Lastan » wrote:Da. Jer jest imbecilan.
Argumentacija sadržana u pitanju? Bez veze. Pa tako i ja tebe mogu pitati 'zašto je imbecilan', pa tvrditi da je to pitanje nekakva 'argumentacija'.Lastan » wrote:Micica, moja je argumentacija sadržana u pitanju na koje ti se “ne dâ” odgovoriti.
Uostalom, već sam odgovorio na to pitanje.
-
- Information
-