Virgo intacta

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
nodens

Post 10 Dec 2011, 22:43

ex_anais » wrote:A po čemu si ti nodense poseban pa da ne gubi nešto u tvojim očima dok tebe zadovoljava? :xne zna:
Licemjerni smo malo, ha? :hekla:
Pa da, valjda jesmo malo. :xne zna:

Nema tu ništa čudno. Svi ljudi su donekle licemjerni što se njih samih tiče. Jer nijedan čovjek nije 100% objektivan prema samom sebi.

Lastan » wrote:Svejedno, i bez himena (koji je ipak primarni kriterij utvrđivanja nevinosti) nevinost je imbecilan koncept.
Ne bih te išao 'uvjeravati' da nije. Ali lijepo ću reći da MENI nije imbecilan, nego dapače, vrlo smislen.

Ljudi danas imaju svakakve kriterije; kad pogledam kakvih sve kriterija danas ima, i čak se o njima rade popularne serije LOL - nekako, teško da ćeš me posramiti tom tvrdnjom da je ova moja 'imbecilna'. Znam da nisam imbecil, sorry. Možda samo previše čudan, eto, za tebe. Šta'š.

Lastan » wrote:Ne sjećam se da sam vidio tvoj odgovor na pitanje gubi li nešto u tvojim očima ako te neka dotad nevina nakon nekog neodređenog vremena ostavi. Jesi li je ti ukaljao?
I bi li mogao živjeti sâm sa sobom znajući da si ukaljao nešto dotad čisto i nevino?
Pa, čisto logički gledano, NEKAKO bih valjda i dalje mogao živjeti sam sa sobom. Ne zato što mi samoubojstvo nije opcija, nego zato što bi mi ipak bilo čudno da se zbog tako nečega idem ubiti. :rofl:

Enivej, preskočio sam to pitanje jer je prekomplicirano... za sada. Možda kasnije... a možda i ne.

nodens

Post 10 Dec 2011, 22:57

bliss » wrote:Možda misli da jednom kad nađe djevicu koja će ga htjeti i koju će on htjeti, da nema šanse da jedno drugog ostave. I sve će biti savršeno i seks će biti savršen i tako :D
Davno sam prestao vjerovati u bajke. :zubo:

No, i dalje su mi lijepe, premda ne vjerujem u njih. :cerek: A nisu mi odjednom postale ružne, samo zato što znam da su nerealne.

bliss » wrote:Super je kako negativno misli o ženama koje seksom ispunjavaju svoje potrebe jer je valjda seks sa svima nešto prljavo. Osim s njim, naravno.
Nije točno, iskrivljuješ što sam napisao. Seks s nekim koga voliš nije mi nimalo 'prljav'. Problem nastaje eventualno kad se zapitaš - WTF je ljubav, zapravo. Ali u principu mi je to nešto 'lijepo' čak i ako ja nisam jedan od protagonista LOL. Cheap blow BTW, ali nema veze, oprošteno ti je. :cerek: (btw, zašto imaš tako lijepu lutkicu u avataru?)

A ovo što si komentirala je bio odgovor na Lastanovu tvrdnju da pametne žene 'ispunjavaju svoje potrebe uz pomoć tih TIKVANA'. Sorry, ali moram potvrditi - takav oblik upražnjavanja seksa mi je ružan, i ne mislim se nikome ispričavati što mi je to ružno. Nekome je nešto ružno. Njima je moj način razmišljanja valjda isto tako ružan. Gee. Trebam li plakati zbog toga?

bliss » wrote:Onima koji toliko veličaju djevičanstvo je, čini mi se, nepojmljivo da neki izgube djevičanstvo u vezi u kojoj se vole i da ta veza kasnije pukne. Oni naprosto uz nedjevice asociraju zadovoljavanje požude s nevažnim ljudima. Nemoguće je da je netko bio važan, a da to nije trajalo vječno, jel.
Zapravo je obrnuto. Time što se ti želiš DISTANCIRATI od onih koji 'samo zadovoljavaju požudu', nego se eto radilo o tome da je veza pukla - jasno pokazuješ što i sama misliš o ovima koji 'samo zadovoljavaju požudu'. Nitko se ne distancira od nečega prema čemu je indiferentan. Znači, hoćeš reći da bi još 'razumjela' ove kojima se puko zadovoljavanje požude ne sviđa, no ne razumiješ ovako 'radikalan' stav kao moj?

A što je točno loše u pukom zadovoljavanju požude? Zar je seks nešto prljavo?
bliss

Post 10 Dec 2011, 23:04

nodens » wrote:
Zapravo je obrnuto. Time što se ti želiš DISTANCIRATI od onih koji 'samo zadovoljavaju požudu', nego se eto radilo o tome da je veza pukla - jasno pokazuješ što i sama misliš o ovima koji 'samo zadovoljavaju požudu'. Nitko se ne distancira od nečega prema čemu je indiferentan. Znači, hoćeš reći da bi još 'razumjela' ove kojima se puko zadovoljavanje požude ne sviđa, no ne razumiješ ovako 'radikalan' stav kao moj?

A što je točno loše u pukom zadovoljavanju požude? Zar je seks nešto prljavo?
Ne, krivo si me shvatio. Ja sam te samo htjela podsjetiti da između dvije krajnosti koje navodiš (s jedne strane djevičanstvo, s drugo puko zadovoljavanje požude) postoji još mnogo toga.
Od nikoga se ja ne pokušavam ovdje distancirati, ja pokušavam tebe shvatiti ali to je teško kad namjreno izbjegavaš najbitnija pitanja. Znam da je na njih teško odgovoriti, ali ako stojiš iza svog stava, ne znam zašto ih izbjegavaš. :ne zna;
nodens

Post 10 Dec 2011, 23:11

bliss » wrote:Ne, krivo si me shvatio. Ja sam te samo htjela podsjetiti da između dvije krajnosti koje navodiš (s jedne strane djevičanstvo, s drugo puko zadovoljavanje požude) postoji još mnogo toga.
To ti je nešto kao u raspravi o pobačaju. Pro-life imaju tendenciju da odu skroz do začeća, a pro-choice bi najradije do rođenja. Očito je da ljudi često imaju sklonost ekstremima, na za njih bitnim pitanjima.

bliss » wrote:Od nikoga se ja ne pokušavam ovdje distancirati, ja pokušavam tebe shvatiti ali to je teško kad namjreno izbjegavaš najbitnija pitanja. Znam da je na njih teško odgovoriti, ali ako stojiš iza svog stava, ne znam zašto ih izbjegavaš. :ne zna;
Zato što stvari nisu jednostavne i ne mogu se izraziti u tri rečenice.

Ako nešto i sažmeš u tri rečenice, vrlo vjerojatno nećeš dobiti ono što si htio.
bliss

Post 10 Dec 2011, 23:17

nodens » wrote: Zato što stvari nisu jednostavne i ne mogu se izraziti u tri rečenice.

Ako nešto i sažmeš u tri rečenice, vrlo vjerojatno nećeš dobiti ono što si htio.
Onda izrazi u više rečeniga a manje digresija :D

Smatraš li da se seksom gubi čistoća? Postaje li osoba okaljana? Ako da, hoće li i sebe smatrati okaljanim kad izgubiš nevinost? Ako ne, kad ne i zašto ne?
nodens

Post 10 Dec 2011, 23:33

bliss » wrote:Smatraš li da se seksom gubi čistoća? Postaje li osoba okaljana? Ako da, hoće li i sebe smatrati okaljanim kad izgubiš nevinost? Ako ne, kad ne i zašto ne?
Da, nekim obilicima seksa, svakako. Izvjesna seksualna iskustva bih 'osjećao' npr. slično kao komadiće smrvljene balege na torti. :ne zna: Jesi li gledala 'Chasing Amy'? :cerek:

A posebno bolni raskidi bi se pak mogli usporediti, recimo, s mastektomijom. A ziher se ti, recimo, ne bi čudila da je nekome 'problem' žena s jednom sisom. Ili možda bi?
Lastan

Post 10 Dec 2011, 23:38

nodens » wrote:Ne bih te išao 'uvjeravati' da nije. Ali lijepo ću reći da MENI nije imbecilan, nego dapače, vrlo smislen.
… ali ne uspijevaš baš prenijeti taj smisao drugima.
Ljudi danas imaju svakakve kriterije; kad pogledam kakvih sve kriterija danas ima, i čak se o njima rade popularne serije LOL - nekako, teško da ćeš me posramiti tom tvrdnjom da je ova moja 'imbecilna'. Znam da nisam imbecil, sorry. Možda samo previše čudan, eto, za tebe. Šta'š.
Nisam rekao da si ti imbecil. Ali svejedno ti je kriterij imbecilan.
Pa, čisto logički gledano, NEKAKO bih valjda i dalje mogao živjeti sam sa sobom. Ne zato što mi samoubojstvo nije opcija, nego zato što bi mi ipak bilo čudno da se zbog tako nečega idem ubiti. :rofl:
Svejedno, ne bi li te progonila krivica?
Enivej, preskočio sam to pitanje jer je prekomplicirano... za sada. Možda kasnije... a možda i ne.
A dobro… dok ti ne odgovoriš na to pitanje, ja ću nastaviti taj kriterij nazivati imbecilnim.
Možda te to potakne. :kava:
nodens

Post 10 Dec 2011, 23:48

Lastan » wrote:… ali ne uspijevaš baš prenijeti taj smisao drugima.
Nema veze, ja nisam nestrpljiv. :zubo:

Lastan » wrote:Nisam rekao da si ti imbecil. Ali svejedno ti je kriterij imbecilan.
Opet si zaboravio dodati - '... po mom mišljenju'.

Po mom mišljenju nije, jebiga. :cerek:

Lastan » wrote:Svejedno, ne bi li te progonila krivica?
Nemam pojma, ovisi o sto faktora.
Lastan » wrote:A dobro… dok ti ne odgovoriš na to pitanje, ja ću nastaviti taj kriterij nazivati imbecilnim.
Možda te to potakne. :kava:
Pa gle, da ti izgledaš kao ona lutkica iz blissinog avatara, možda bi me čak i potaklo tvoje negativno mišljenje o mom imbecilnom kriteriju. No budući da vjerojatno nisi tako zgodan... onda jebiga. :rofl:

NHF, samo se zezam, LOL.
bliss

Post 10 Dec 2011, 23:56

nodens » wrote:
Da, nekim obilicima seksa, svakako. Izvjesna seksualna iskustva bih 'osjećao' npr. slično kao komadiće smrvljene balege na torti. :ne zna: Jesi li gledala 'Chasing Amy'? :cerek:

A posebno bolni raskidi bi se pak mogli usporediti, recimo, s mastektomijom. A ziher se ti, recimo, ne bi čudila da je nekome 'problem' žena s jednom sisom. Ili možda bi?
Nisam gledala Chasing Amy, ali ovim drugim odlomkom si mi dao misliti. Naime, ne znam je li spominjanje posebno bolnih raskida samo u službi ilustracije ili bi ti i to predstavljalo problem. Zašto pitam? Jer mi se sad čini da priželjkuješ svojevrsnu tabulu rasu - nekoga sasvim neokaljanog seksualnim iskustvom ali i emotivnim iskustvima koje pretpostavljam nisi iskusio. Ukoliko nisi, sve ti je to nepoznato i onda je tu moguće svašta iskonstruirati - pa eto i da je žena koja je preboljela težak prekid veze 'oštećena' poput žene bez jedne sise.
Jesam li na dobrom tragu ako pretpostavljam da ti je to sve komplicirano i da bi rado ženu bez iskustva jer je to, između ostalog, i jednostavnije?
nodens

Post 11 Dec 2011, 00:26

bliss » wrote:Naime, ne znam je li spominjanje posebno bolnih raskida samo u službi ilustracije ili bi ti i to predstavljalo problem. Zašto pitam? Jer mi se sad čini da priželjkuješ svojevrsnu tabulu rasu - nekoga sasvim neokaljanog seksualnim iskustvom ali i emotivnim iskustvima koje pretpostavljam nisi iskusio. Ukoliko nisi, sve ti je to nepoznato i onda je tu moguće svašta iskonstruirati - pa eto i da je žena koja je preboljela težak prekid veze 'oštećena' poput žene bez jedne sise.
A to tebe čudi? :D Reci mi prvo - bi li te čudilo da nekome kriterij bude 'dvije lijepe sise' - a ne jedna lijepa, i jedna odrezana? Zbog čega ti je fizičko 'oštećenje' razumljiva stvar, a mentalno nije?

Ili možda nije ni fizičko? Bilo bi zgodno vidjeti kako pojedini diskutanti stoje po tom pitanju. Evo jedan lijep filmić na tu temu: http://www.youtube.com/watch?v=Pwhz7NyF ... page#t=65s

bliss » wrote:Jesam li na dobrom tragu ako pretpostavljam da ti je to sve komplicirano i da bi rado ženu bez iskustva jer je to, između ostalog, i jednostavnije?
Nije jednostavnije, život je kompliciran. Teško je nekoga naučiti da drži kuhaču, a osim toga i strašno dosadno.
bliss

Post 11 Dec 2011, 00:37

nodens » wrote:
A to tebe čudi? :D Reci mi prvo - bi li te čudilo da nekome kriterij bude 'dvije lijepe sise' - a ne jedna lijepa, i jedna odrezana? Zbog čega ti je fizičko 'oštećenje' razumljiva stvar, a mentalno nije?
Opet zaključuješ nešto što nisam niti dala naslutiti, a kamoli rekla. Namjerno nisam komentirala dio gdje si stvari postavio tako da se, kao, podrazumijeva da je žena s jednom sisom neprivlačna. I oštećena. Jer ti si bio ziher da se ja ne bih začudila da je takva žena nekom neprivlačna. A vidiš, ja sam se itekako začudila da si ženu sveo samo na sisu. Ti koji toliko cijeni vrijednost i pozitivne karakteristike. :serek:
Pazi, ja ne tvrdim da je jednosisnost lijepa. Tvdim da žena nije samo njena sisa i zato mi je odbojan stav da je sasvim razumljiva odbojnost prema takvoj ženi.

Teško je s tobom raspravljati jer konstatno odgovaraš protupitanjima i novim usporedbama u kojima pitaš druge za njihovo mišljenje kao da će to njihovo mišljenje objasniti tvoje iako su suprotna. :zvrko:
nodens

Post 11 Dec 2011, 00:48

bliss » wrote:Opet zaključuješ nešto što nisam niti dala naslutiti, a kamoli rekla. Namjerno nisam komentirala dio gdje si stvari postavio tako da se, kao, podrazumijeva da je žena s jednom sisom neprivlačna. I oštećena. Jer ti si bio ziher da se ja ne bih začudila da je takva žena nekom neprivlačna. A vidiš, ja sam se itekako začudila da si ženu sveo samo na sisu. Ti koji toliko cijeni vrijednost i pozitivne karakteristike. :serek:
Nisam ja sveo ženu na sisu, nego samo pretpostavljam neke stvari.. ionako se žališ da idem presporo. Pa kako bi onda tek bilo da te prvo pitam za svaku glupost. :D

No, ako sam nešto krivo pretpostavio, nije greda ako me na to naknadno upozoriš. Naime, nisam sklon držati se grčevito za vlastite pogrešne pretpostavke.

Ipak, pretpostavljati MORAM, jer se pretpostavke ne mogu izbjeći. Recimo, sad ću pretpostaviti da me samo želiš uhvatiti u nekakvoj kontradikciji, a ne pokušavaš zapravo ništa 'shvatiti'. Je li i ovo pogrešna pretpostavka? :zubo:

bliss » wrote:Pazi, ja ne tvrdim da je jednosisnost lijepa. Tvdim da žena nije samo njena sisa i zato mi je odbojan stav da je sasvim razumljiva odbojnost prema takvoj ženi.
Nisam ni ja rekao da je meni 'odbojna' žena bez sise, kao OSOBA. Nije mi, kao osoba, odbojna ni žena bez zubi, ni žena bez ruke, ni žena bez noge, ni žena koja ima onu bolest kostiju na licu (kako se ono zove). Ne znam iz čega si to uopće zaključila, da mi je to odbojno u tom nekom ljudskom smislu.

bliss » wrote:Teško je s tobom raspravljati jer konstatno odgovaraš protupitanjima i novim usporedbama u kojima pitaš druge za njihovo mišljenje kao da će to njihovo mišljenje objasniti tvoje iako su suprotna.
Ne znam, ne bih rekao da to radim 'konstantno' nego samo ako me začudi kad netko navodno 'ne razumije' ono što se meni čini očito. Pa kako da mu to približim, ako ne kontrapitanjem.
bliss

Post 11 Dec 2011, 00:59

nodens » wrote: Recimo, sad ću pretpostaviti da me samo želiš uhvatiti u nekakvoj kontradikciji, a ne pokušavaš zapravo ništa 'shvatiti'. Je li i ovo pogrešna pretpostavka? :zubo:
Je, pogrešna je. Nemam ništa od toga da te uhvatim u kontradikciji. Ovo nije natjecanje, ne pokušavam pobijediti. Samo pokušavam shvatiti. Vrlo rijetko naiđem na nekoga tko ima mišljenje poput onog koje ti zastupaš pa rijetko imam priliku pročačkati što stoji iza tog mišljenja i kako se do tog stava došlo.

Ne sviđa mi se što u usporedbama koje koristiš da bi nešto objasnio uglavnom koristiš one koje se odnose na izgled (nema zubi, nema nogu i slično). To mi ništa ne govori. Djevičanstvo ne vidiš time što pogledaš kako netko izgleda, uostalom on je posljedica nekog stava. Nemoj samo, molim te, na ovo uzvratiti da je nedostatak zubi posljedica stava o nepranju zubi :D jer to su te digresije kojima se ništa konkretno ne objašnjava nego samo izbjegava odgovor.

Stala sam otprilike negdje gdje govorip da uz djevičanstvo vežeš izostanak određenih asocijacija. Znam da si rekao da na neka pitanja, pa tako i to, namjerno izbjegavaš odgovor ali fakat ne kužim zašto ako stojiš iza svog mišljenja i ne sramiš ga se.
nodens

Post 11 Dec 2011, 01:12

bliss » wrote:Je, pogrešna je. Nemam ništa od toga da te uhvatim u kontradikciji. Ovo nije natjecanje, ne pokušavam pobijediti. Samo pokušavam shvatiti. Vrlo rijetko naiđem na nekoga tko ima mišljenje poput onog koje ti zastupaš pa rijetko imam priliku pročačkati što stoji iza tog mišljenja i kako se do tog stava došlo.
Ok, eto još jedna pogrešna pretpostavka s moje strane. Je l' bilo strašno? :cerek:

bliss » wrote:Ne sviđa mi se što u usporedbama koje koristiš da bi nešto objasnio uglavnom koristiš one koje se odnose na izgled (nema zubi, nema nogu i slično). To mi ništa ne govori.
A kakve bi ti usporedbe preferirala? Inteligenciju, pismenost, glazbeni ukus, političke stavove, životnu filozofiju? :cerek: Izgled je čisto ono, najjednostavnija stvar, pa zato je zgodna kao usporedba. Nemoj previše iz toga iščitavati.

Osim toga, čudno da mi za fokusiranje na izgled prigovara netko s takvom lutkicom u avataru. Bi li znala objasniti što te motiviralo da je staviš tu? (No dobro, i ovo je teška digresija... što ću kad obožavam digresije, LOL)

bliss » wrote:Stala sam otprilike negdje gdje govorip da uz djevičanstvo vežeš izostanak određenih asocijacija. Znam da si rekao da na neka pitanja, pa tako i to, namjerno izbjegavaš odgovor ali fakat ne kužim zašto ako stojiš iza svog mišljenja i ne sramiš ga se.
Za neke odgovore mi nedostaje kontekst. A i rekao sam kojih asocijacija. Nema tu neke logike, kao što bi rekao Woody Allen. Jbt, koliko se čudiš ovome, čovjek bi pomislio da su 'te stvari' inače 100% razum i matematika, valjda.
bliss

Post 11 Dec 2011, 01:21

nodens » wrote: A kakve bi ti usporedbe preferirala? Inteligenciju, pismenost, glazbeni ukus, političke stavove, životnu filozofiju? :cerek: Izgled je čisto ono, najjednostavnija stvar, pa zato je zgodna kao usporedba. Nemoj previše iz toga iščitavati.
Nisu li pri odabiru partnera životni stavovi vrlo bitni? Nije li i tvoj stav o djevičanstvu jedan od životnih stavova? Sličan pogled na živt po bitnim pitanjima mi je jako bitan pri odabiru parnera. Smiješno mi je to uspoređivati s izgledom. To su savim drugačije kategorije.

Osim toga, čudno da mi za fokusiranje na izgled prigovara netko s takvom lutkicom u avataru. Bi li znala objasniti što te motiviralo da je staviš tu? (No dobro, i ovo je teška digresija... što ću kad obožavam digresije, LOL)
Stavila sam taj jer je sličan prethodnom. :D
Ne znam kakve veze odabir mog avatara ima s fokukusiranjem na izgled. :ne zna: Što, imam ljepuškastu curu kao avatar, stoga je čudno što se čudim nekome jer se previše fokusira na izgled dok pokušava objasniti životni stav? Imam lijepu curu kao avatar pa mora da sam fokusirana na izgled?
nodens

Post 11 Dec 2011, 01:36

bliss » wrote:Nisu li pri odabiru partnera životni stavovi vrlo bitni? Nije li i tvoj stav o djevičanstvu jedan od životnih stavova? Sličan pogled na živt po bitnim pitanjima mi je jako bitan pri odabiru parnera. Smiješno mi je to uspoređivati s izgledom. To su savim drugačije kategorije.
Nisu. Naravno da su životni stavovi bitni. Ali zašto ti je toliko smiješno to uspoređivati s izgledom? To je nešto čega stalno moraš biti svjestan; što ti vrijedi poklapanje životnih stavova i hrpe drugih stvari, ako ti pogled na tu osobu izaziva nimalo pozitivne reakcije.

I opet ti kažem, ovo s djevičanstvom je zapravo vrlo 'slično' izgledu. Jer pa što je izgled? To je nešto što ima određeni psihološki učinak na mozak, a nije nešto valjda samo po sebi bitno (vrijedno). Isto tako i ovo ima određeni učinak na moj mozak. U biti, brijem da je to kod većine ljudi tako, jedino možda manje izraženo, lakše im je to 'ignorirati', ili npr. potisnuti.

bliss » wrote:Ne znam kakve veze odabir mog avatara ima s fokukusiranjem na izgled. :ne zna: Što, imam ljepuškastu curu kao avatar, stoga je čudno što se čudim nekome jer se previše fokusira na izgled dok pokušava objasniti životni stav? Imam lijepu curu kao avatar pa mora da sam fokusirana na izgled?
Nema nikakve veze, samo pokušavam shvatiti što te motiviralo na to LOL. Kažem, digresija.
Moment

Post 11 Dec 2011, 11:41

Digresija: LOL, 'ebate LOL. :rolleyes:
Mislin da san bija jasan
ombia

Post 11 Dec 2011, 12:14

nodens » wrote:

Ili možda nije ni fizičko? Bilo bi zgodno vidjeti kako pojedini diskutanti stoje po tom pitanju. Evo jedan lijep filmić na tu temu: http://www.youtube.com/watch?v=Pwhz7NyF ... page#t=65s
Zato sto zena koja je prije tebe uzivala u seksu NIJE ostecena ni okaljana.

Uostalom
Nije točno, iskrivljuješ što sam napisao. Seks s nekim koga voliš nije mi nimalo 'prljav'. Problem nastaje eventualno kad se zapitaš - WTF je ljubav, zapravo. Ali u principu mi je to nešto 'lijepo' čak i ako ja nisam jedan od protagonista LOL. Cheap blow BTW, ali nema veze, oprošteno ti je
ovdje pise da bi i to pusenje valjda bilo u redu ako je iz velike ljubavi. Pa onda gdje je problem? :misli:

Ne mozes shvatiti da je netko prije tebe voliko nekog jako jako i radio mu svasta iz gusta i ljubavi?

Tato ti drugi i postavljaju pitanja tipa da ti prekines s nekim tko je ulaskom u vezu bio djevica i svasta ste radili iz ljubavi bi li i ona pri izlasku iz vase veze bila - okaljana? :rolleyes:
Ne znam, ne bih rekao da to radim 'konstantno' nego samo ako me začudi kad netko navodn
Radis to konstatno svima na temi, radis svasta sto zahtjeva puno vremena i energije, a ne vodi nicemu.
Margarita

Post 11 Dec 2011, 13:05

ombia » wrote: Zato sto zena koja je prije tebe uzivala u seksu NIJE ostecena ni okaljana.
Nije za sebe. Nije čak ni za mene. Samo je time oštećen, okrnjen, okrznut, pomućen, nije apsolutno savršen moj egoistički osjećaj prema toj osobi. I nije bitno je li uživala ili nije baš nešto uživala. Ljudi vole žlabrati, brbljati, trkeljati. Ljudi u bliskosti i povjerenju iznose svoja sjećanja. Nije stvar u tome da te uspoređuju s nekim boljim, stvar je da te uopće uspoređuju, da uopće postoji obrazac, matrica za usporedbu. Takozvana Pirova pobjeda :'Bolji si od cijelog sela'. Recimo da sam muško i da me cura pohvali kako sam sjajan, kako dobro ližem, a onaj njen bivši nije to baš rado činio. Čak je pokušala s trikovima i malo šlaga. E, pa, zgadilo bi mi se i kad kravu vidim a kamo li mliječne proizvode, a jagode sa šlagom ne bih jeo do kraja života. A priviđale bi mi se svaki put kad joj zabušim glavu među noge.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
nodens

Post 11 Dec 2011, 13:21

ombia » wrote:Zato sto zena koja je prije tebe uzivala u seksu NIJE ostecena ni okaljana.
Prije nego što se zaletim, da pitam: je li žena bez sise, po tvom mišljenju, 'oštećena'? A žena bez noge?

Čitao sam jedan interview od Ane Sršen, gdje je ona tvrdila da se ne osjeća kao 'invalid' i da su veći invalidi ljudi kojima se manjak noge čini kao neka posebno teška stvar. Onako, mentalni invalidi. Što kažeš na tu njenu teoriju?

ombia » wrote: ovdje pise da bi i to pusenje valjda bilo u redu ako je iz velike ljubavi. Pa onda gdje je problem? :misli:
U pitanju, 'što je zapravo ljubav'.

ombia » wrote:Ne mozes shvatiti da je netko prije tebe voliko nekog jako jako i radio mu svasta iz gusta i ljubavi?
Mogu ja shvatiti da ljudi svašta osjećaju i svašta nazivaju 'ljubav'.

I drugo, što hoćeš reći s ovim 'ne mogu shvatiti'? Zašto 'prije mene'? Kakve veze imam ja sa svim tim ljudima koji su se 'jako jako voljeli'? To je njihova stvar, nemam se ja tu što petljati. Pa se zato ni ne petljam, ni nakon što ta jako velika ljubav pukne.

ombia » wrote:Tato ti drugi i postavljaju pitanja tipa da ti prekines s nekim tko je ulaskom u vezu bio djevica i svasta ste radili iz ljubavi bi li i ona pri izlasku iz vase veze bila - okaljana?
Da, bila bi. Nisam ja ništa drugačiji od ostalih ljudi.

ombia » wrote:Radis to konstatno svima na temi, radis svasta sto zahtjeva puno vremena i energije, a ne vodi nicemu.
:rofl: A čemu inače 'vode' rasprave na forumu koji se zove 'trkeljanje'? Pa vode ubijanju vremena, na ovaj ili onaj način. Da ti ponovim: ako ti ubijanje vremena sa mnom predstavlja takvu neugodu, tko te tjera da komuniciraš sa mnom? Držim li sačmaricu u rukama? Baš mi je žao što ti ne možeš čuti moje osobno mišljenje, koje se tebe ne bi trebalo previše ni doticati, bez da se osjećaš napadnuto. Neće tebi pasti ni dlaka s glave samo zato što te ja ne smatram poželjnom partnericom iz kojeg god razloga to meni tako bilo.
nodens

Post 11 Dec 2011, 13:29

Margarita » wrote:Nije za sebe. Nije čak ni za mene. Samo je time oštećen, okrnjen, okrznut, pomućen, nije apsolutno savršen moj egoistički osjećaj prema toj osobi. I nije bitno je li uživala ili nije baš nešto uživala. Ljudi vole žlabrati, brbljati, trkeljati. Ljudi u bliskosti i povjerenju iznose svoja sjećanja. Nije stvar u tome da te uspoređuju s nekim boljim, stvar je da te uopće uspoređuju, da uopće postoji obrazac, matrica za usporedbu. Takozvana Pirova pobjeda :'Bolji si od cijelog sela'. Recimo da sam muško i da me cura pohvali kako sam sjajan, kako dobro ližem, a onaj njen bivši nije to baš rado činio. Čak je pokušala s trikovima i malo šlaga. E, pa, zgadilo bi mi se i kad kravu vidim a kamo li mliječne proizvode, a jagode sa šlagom ne bih jeo do kraja života. A priviđale bi mi se svaki put kad joj zabušim glavu među noge.
:top: Rekoh već da si lucidna... vidi se iskustvo u autodestruktivnoj introspekciji...

Samo, jesi li onda svjesna implikacije ovog gore zaključka (o egoističkom osjećaju) na SVE ŽIVO? Recimo, uzmimo pojam 'prevare', koji nešto znači čak i današnjim modernim ljudima kojima 'seks nije nešto prljavo', niti je 'žena s iskustvom okaljana'. U čemu je točno problem? Ako seks nije nešto loše i prljavo, čemu onda dizati halabuku ako se 'partner', eto, tu i tamo proveseli i s nekim drugim? :ne zna: Proveseliš se i ti, i sve je u redu. Valjda. :zubo: Uostalom, pa mnogi to i tvrde, da je to sve u redu, pa tako onda i žive. I takvi su mi mnogo razumljiviji, nego ovi kojima pojam 'djevičanstva' navodno nema nikakvog smisla, ali zato tzv. 'monogamija' valjda ima nekog smisla. Kojeg, točno?
Moment

Post 11 Dec 2011, 13:43

Moj rođak je imao najdulju moguću vezu sa virgo intacta, za koju sam osobno čula.
Upoznali se, zaljubili se i ozenili se.
Djeva bijese iz pravokatolicke obitelji, stisla je davnije ruku pokojnom papi, kad je bio tu.
U brak je usla kao djevica.
Par su godina i braku i imaju dvoje djece, sad.
Svi mi to znamo zato sto je rođo rastrubio taj detalj po vašaru i dalje.

I dalje rođo priča tu priču, ali sada sa potpuno drugačijom poantom.
Bolje poznato nego nepoznato zlo.
Mislin da san bija jasan
Margarita

Post 11 Dec 2011, 13:58

nodens » wrote: Uostalom, pa mnogi to i tvrde, da je to sve u redu, pa tako onda i žive. I takvi su mi mnogo razumljiviji, nego ovi kojima pojam 'djevičanstva' navodno nema nikakvog smisla, ali zato tzv. 'monogamija' valjda ima nekog smisla. Kojeg, točno?
Stvar ti je jedino u vremenskoj komponenti. Nekome je vrijeme podijeljeno na godine i sate, što je prošlo - prošlo je. A nekome je sve što je bilo, jest i bit će, upravo sada, zapravo uvijek.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
nodens

Post 11 Dec 2011, 14:02

Moment » wrote:Moj rođak je imao najdulju moguću vezu sa virgo intacta, za koju sam osobno čula.
Upoznali se, zaljubili se i ozenili se.
Djeva bijese iz pravokatolicke obitelji, stisla je davnije ruku pokojnom papi, kad je bio tu.
U brak je usla kao djevica.
Par su godina i braku i imaju dvoje djece, sad.
Svi mi to znamo zato sto je rođo rastrubio taj detalj po vašaru i dalje.

I dalje rođo priča tu priču, ali sada sa potpuno drugačijom poantom.
Bolje poznato nego nepoznato zlo.
S kojom poantom?

BTW koliko ispada iz tvoje priče, tvom rođi je valjda upravo mogućnost da se time 'hvali' bila bitna značajka u svemu tome. Meni osobno je to distasteful, na taj način se hvalisati okolo. Nekako sirovo i hmm tužno.

(Osim ako je to radio iz nekakvog uvjerenja, onako, a ne iz samohvale.)
nodens

Post 11 Dec 2011, 14:05

Margarita » wrote:Stvar ti je jedino u vremenskoj komponenti. Nekome je vrijeme podijeljeno na godine i sate, što je prošlo - prošlo je. A nekome je sve što je bilo, jest i bit će, upravo sada, zapravo uvijek.
No, pa nekome može 'proći' nešto svakih pola sata. :ne zna:

Pojebe se s nekim, i to je očito već 'prošlost'. Zašto bi sad morao iz nekakvih arteficijelnih razloga (tzv. 'ljubavi' LOL valjda) - spavati i sljedećih 1000 puta samo s tom osobom, a ne šarati malo? Čisto da ne dosadi itd. :ne zna:

BTW, nisam siguran da sam shvatio onda kako ti to sebi 'zbrajaš' u glavi. Jesi li poligamna, divlje? Konfliktna? Autodestruktivna? Ili ima neke harmonije u tom kaosu, na neki paradoksalni i meni nedokučivi način?
  • Information