Pa da, valjda jesmo malo.ex_anais » wrote:A po čemu si ti nodense poseban pa da ne gubi nešto u tvojim očima dok tebe zadovoljava?![]()
Licemjerni smo malo, ha?
Nema tu ništa čudno. Svi ljudi su donekle licemjerni što se njih samih tiče. Jer nijedan čovjek nije 100% objektivan prema samom sebi.
Ne bih te išao 'uvjeravati' da nije. Ali lijepo ću reći da MENI nije imbecilan, nego dapače, vrlo smislen.Lastan » wrote:Svejedno, i bez himena (koji je ipak primarni kriterij utvrđivanja nevinosti) nevinost je imbecilan koncept.
Ljudi danas imaju svakakve kriterije; kad pogledam kakvih sve kriterija danas ima, i čak se o njima rade popularne serije LOL - nekako, teško da ćeš me posramiti tom tvrdnjom da je ova moja 'imbecilna'. Znam da nisam imbecil, sorry. Možda samo previše čudan, eto, za tebe. Šta'š.
Pa, čisto logički gledano, NEKAKO bih valjda i dalje mogao živjeti sam sa sobom. Ne zato što mi samoubojstvo nije opcija, nego zato što bi mi ipak bilo čudno da se zbog tako nečega idem ubiti.Lastan » wrote:Ne sjećam se da sam vidio tvoj odgovor na pitanje gubi li nešto u tvojim očima ako te neka dotad nevina nakon nekog neodređenog vremena ostavi. Jesi li je ti ukaljao?
I bi li mogao živjeti sâm sa sobom znajući da si ukaljao nešto dotad čisto i nevino?
Enivej, preskočio sam to pitanje jer je prekomplicirano... za sada. Možda kasnije... a možda i ne.