Opet gutam - ništa nisam naučila!

Stare teme i začeci foruma
Morticia

Post 23 Sep 2011, 11:33

Pa što ne kažeš da bi radije o seksu? :o

Dakle, gdje smo ono stale? :misli:
Aha, kod jevgenijinog psiha. Psihija. :cerek:

MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Megalodona

Post 23 Sep 2011, 11:46

dobro jutro :jumping:
pijem kavu s rumom i cimetom :jumping:

i čitam onaj novi časopis blago zemlje, dali su ametistić uz to. iako je ametist samo kvarc, zapravo. i još će dat 5-6 kvarčeva pod različitim imenima, ali nema veze, časopis je presladak. osjećam se kao da čitam dječju početnicu, predobar mi je časopis! i skuplja se pa se slaže po poglavljima :cerek:
ajvi, ako ti sin upiše geologiju, reci mu da će sve to morat znat i još puno, puno više. i da će mu taj koji je recenzent ili što već u hrv. izdanju, biti profesor, sad je docent, mislim. smotan čovječuljak, ševi tetu u uredovnici :rofl:

i tako... :cerek:
krasno jutro :cerek:

edit: zaboravila sam da će jedan od minerala koji će dat biti i halit. NaCl, tj. kuhinjska sol :rofl:
ali daju kutijicu za zbirku, i ametistić mi je zaista krasan, vide se habitusi i sve :cheer:

jebote, šta sam prpošna jutros :facepalm:
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
Bios
slučajna nakupina stanica

Post 23 Sep 2011, 11:52

Znači, ako bude jako pametan ševit će tete u uredovnici. :zubo:

Zgodno. Moglo bi mu se svidjeti. Odmah danas kupujem časopis, a sve u svrhu buduće sreće djeteta.
Maštam ... :lux:
Jebeš čovika koji nije reka i poreka.
Nica

Post 23 Sep 2011, 11:57

Megica. :cerek:

Imam posla, u dilemi sam. :o
Groupie :cerek:
Megalodona

Post 23 Sep 2011, 12:01

Nica » wrote:Megica: :cerek:

Imam posla, u dilemi sam. :o
ostani, ne sjećam se kad sam zadnji put pisala s tobom :mama:

e, ti si pametna s riječima, imam depresivno pitanje. frendici/kumi mi otac umire, i to na bolan i ružan način. idem k njoj u subotu, što da joj kažem, kako da je utješim? samo da me uputiš kako se ponaša u takvim situacijama, ovo je prva smrt roditelja u mojoj generaciji i nemam pojma da li joj se uopće može olakšati i pomoći.
umjesto pisanja ovog nadasve konstruktivnog posta, mogla si učit. da, kvocat ću ti kad god te vidim. uopće me ne sekira to što ću ti ić na živce. kad tad ćeš opet počet pričat sa mnom.
Bios
slučajna nakupina stanica

Post 23 Sep 2011, 12:11

Mojoj najboljoj frendici je prije par mjeseci umrla mama. Isto jako bolno i ružno.

Kad sam došla kod nje, zagrlila sam je čvrsto i pustila je da plače i nisam rekla ni riječ. Nisu joj trebale riječi, trebao joj je netko tko će je držati i biti tu samo zbog nje.
Maštam ... :lux:
Jebeš čovika koji nije reka i poreka.
Nica

Post 23 Sep 2011, 12:15

Megalodona » wrote:
e, ti si pametna s riječima, imam depresivno pitanje. frendici/kumi mi otac umire, i to na bolan i ružan način. idem k njoj u subotu, što da joj kažem, kako da je utješim? samo da me uputiš kako se ponaša u takvim situacijama, ovo je prva smrt roditelja u mojoj generaciji i nemam pojma da li joj se uopće može olakšati i pomoći.
U nekim situacijama ne trebaš puno reći, ili ništa čak, dovoljno je pokazati da si uz njih i da mogu računati na tebe. Budi joj podrška na način na koji to ona treba, prati ju, a sigurno ju i dovoljno poznaješ.

Uglavnom, one uobičajene sheme kako će sve biti u redu, kako je imao ovakav ili onakav život, kako se pati i slično su meni totalno promašene i nije mi jasno zašto ih ljudi govore. Mislim da se treba koncentrirati na sadašnjost, na danas, kako je on danas u toj situaciji, kako je ona i što se trenutno dešava te u skladu s tim eventulno i pričati. Nemoj se ponašati kao da je čovjek već umro, ali ni kao da se ništa ne dešava.

Ja sam inače loša u tim stvarima pa ti moje mišljenje možda i nije relevantno. Nekakvo ignoriranje problema ili ponašanje kao da je u fazi u kojoj nije ljude može pogoditi jer su sad ipak osjetljiviji. I vjerujem kako nema potrebe uopće pričati konkretno o samoj bolesti i smrti s obzirom da je ona neminovna i svi su je svjesni, ali ako ona spomene, podrži ju. Nemoj sama ulaziti u dublju raspravu već pusti nju da vodi i bira koliko želi reći - to ne znači da ne smiješ ništa pitati, samo budi decentna.

Ne znam je li ti jasno što želim reći i ne znam je li to ispravan način. Ako je huggy osoba, podrži je i na taj fizički način. Bilo da joj pridržiš ruku dok sjedite, zagrliš ju kad vidiš da je lošiji tren, dotakneš kad se odmičeš ili priđeš... To je inače vrlo subjektivno, ne znam koliko sam pametna trenutno.
vrrrlet

Post 23 Sep 2011, 12:18

Tak je, nema se tu šta puno govorit'. Natjeraš je da pojede sendvič bar jedan u dva dana, da pije vode, dodaješ joj maramice, grliš, izneseš smeće, prošetaj joj psa, srolaj koju.

Pogotovo joj malo kasnije nastoj pomoći ispuniti dane i popuniti prazninu. Ne trebaju to biti nikakve inteligentnije stvari od kokica u igri, ako se pitaš što činiti.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Megalodona

Post 23 Sep 2011, 12:19

hvala vam, zvuči jako smisleno. i imate potpuno pravo, poslušat što joj treba. i znam da zvučim jako šturo, ali ne priča mi se previše o tome, samo sam htjela čut kako je najbolje jer nisam nikad to proživjela s nekim. hvala čitavoj trojki :D

ne mogu editirat, htjela sam izbrisat dio onog posta s imenima i fakultetskim tračevima, no nemam ikonu za edit :ne zna:

Izbrisano na zahtjev. Sad si mislim da bi bilo bolje da sam ga samo editirala, ne i brisala, ali na greškama se uči.
Klonka
:facepalm:
Nica

Post 23 Sep 2011, 12:20

Prijavi moderatorima da ti oni obrišu.
Morticia

Post 23 Sep 2011, 12:23

Ne možeš joj puno olakšati ni pomoći.
Meni trenutno u najužoj obitelji netko jako teško boluje, u bolnici je, bojim se da je na kraju.
I jedino što mi pomaže jest kad ne mislim na to, kad me prijatelji ništa ne pitaju.
Ne govori mi se puno o tome.

Pomaže mi mala, muž.
I vi.
Uglavnom, dok me ne nervirate. :kava: :zubo:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
jevgenija

Post 23 Sep 2011, 12:24

Megalodona » wrote:hvala vam, zvuči jako smisleno. i imate potpuno pravo, poslušat što joj treba. i znam da zvučim jako šturo, ali ne priča mi se previše o tome, samo sam htjela čut kako je najbolje jer nisam nikad to proživjela s nekim. hvala čitavoj trojki :D

ne mogu editirat, htjela sam izbrisat dio onog posta s imenima i fakultetskim tračevima, no nemam ikonu za edit :ne zna:
daj link na stranicu
:gumica:

ne kondom, isuse!!!! :rolleyes:
:D
:zubo:
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
K@rlo

Post 23 Sep 2011, 12:29

pih...čoek oće lurkat na trkeljanciju i nemoš nego se ulogirat, e pa se čoek, tj, ja, ulogirah i odma naletih na kokošinjac...ajme kazne za logiranje ...disu smajlići ođe???
nego kokoši đe je muški kutak? ajd linak na brzaka
lako zapaljiv...
Megalodona

Post 23 Sep 2011, 12:29

jevgenijo, ova stranica, gdje pišu imena ljudi, moj 43-ti post :D ako se to može vidjet a ne piše samo ukupan broj.
hvala :D

i da, sorry ali ako hoćeš da forum zaživi moraš bit udavača, njih volim čitat, opsesivne su ali i kreativne (neke)
ja i mulica ćemo pokrit sektor svekrve.

mortiši bi stavila grli ali umjesto toga ću je pitat jel hoće da joj smotam koju i pošaljem :vrrrlet:
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 786 times
Been thanked: 1496 times
Post 23 Sep 2011, 12:30

K@rlo » wrote:nego kokoši đe je muški kutak? ajd linak na brzaka
Nemamo Muški kutak. Diskriminacija i šovinizam.

Nego, prije nego što ostali navale - mogu kakati kod tebe? :cerek:
Potpisi su za budale.
baja

Post 23 Sep 2011, 12:31

vrrrlet » wrote:Tak je, nema se tu šta puno govorit'. Natjeraš je da pojede sendvič bar jedan u dva dana, da pije vode, dodaješ joj maramice, grliš, izneseš smeće, prošetaj joj psa, srolaj koju.

Pogotovo joj malo kasnije nastoj pomoći ispuniti dane i popuniti prazninu. Ne trebaju to biti nikakve inteligentnije stvari od kokica u igri, ako se pitaš što činiti.
to
iz iskustva
Nica

Post 23 Sep 2011, 12:33

Hekatonhir » wrote: Nego, prije nego što ostali navale - mogu kakati kod tebe? :cerek:
:rofl:
K@rlo

Post 23 Sep 2011, 12:36

Hekatonhir » wrote:
Nemamo Muški kutak. Diskriminacija i šovinizam.

Nego, prije nego što ostali navale - mogu kakati kod tebe? :cerek:
nema mK? :facepalm: pa jebeš forum bez kitonja :durica:

a moš kakat...al nemoj srat :zubo:
lako zapaljiv...
dimnjak

Post 23 Sep 2011, 12:50

Cekam u cekaonici u kojoj nesto smrdi po octu i riga mi se! Strumpfovi mi obradjuju farmu tak da mi nema druge neg tipkat prek moba.

Fakat, zasto nema MK?
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Stitch
Head Honcho
Post 23 Sep 2011, 12:56

K@rlo » wrote:
nema mK? :facepalm: pa jebeš forum bez kitonja :durica:

a moš kakat...al nemoj srat :zubo:
Evo kuće. :cerek:

S riječi na tijela! :mudri:
Potpisi su za budale.
vrrrlet

Post 23 Sep 2011, 12:59

dimnjak » wrote:Cekam u cekaonici u kojoj nesto smrdi po octu i riga mi se! Strumpfovi mi obradjuju farmu tak da mi nema druge neg tipkat prek moba.

Fakat, zasto nema MK?
Zato što su ljudi koji ovo rade pretrpani poslom, a prvo treba sagraditi kut da bi ga se moglo zapišati.

Neka se javi dobrovoljac za moda, kupi pivo, otvori par tema i čeka raju. Funkcija moda je da ima pive i da se ne razbijaju flaše za kauciju.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Stitch
Head Honcho
Post 23 Sep 2011, 13:05

Ja baš nisam neko muško, više, onako, puno pričam. :D Ali zasad nam ne treba podforum, ni žene ga nemaju.
Potpisi su za budale.
ali

Post 23 Sep 2011, 13:05

Trkelja mi se, a nikako da konačno sjednem :mad:

Pozdrav trkeljavcima (?) :zubo:

Trkeljaroši?
Trkeljavice....trkeljarice :misli:
Tupelo

Post 23 Sep 2011, 13:29

Pok :cerek:

Odpok :o

Poše, kako sam ja konstruktivna forumašica.
Sigurno vam je drago što me imate.
Jelda da je? Jelda? :raspa:
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Mulica

Post 23 Sep 2011, 13:31

pokić :cerek:

meg, ja bi ti rekla isto ovo što je i nica rekla! meni je najboljoj priji mama bila jako jako bolesna! rak! u početku je bilo grozno, jer ona nije ni mogla bit uz nju, a ni brat! ja sam bila tu, posjećivala je kad sam mogla, pomagala kad sam mogla! s prijateljicom sam pričala o tome samo kad bi ona pričala o tome, plakala kad bi ona plakala, grlila je kad bi joj zagrljaj bio potreban! to je to! :D

mortiša, žao mi je :kiss: nećembit depresivna, evo jedan :lux: da zaboravimo na tužne stvari! :D

pričali ste o kukcima i gmizavcima! sićate se kad sam rekla da mi je macaklin uletia pod frižider? ja mislim da je on još tamo :rofl: nije ga niko vidia da izlazi, možda je iziša priko noći, pojma nemam...a možda je jadan umro iza frižidera! :tuzni:
njega ne bi ubila, al stonoge, paukove, sve baje koje lete tamanim! oprosti nico :tuzni:
meg ti je glupa!!! :xlux:
  • Information