Dakle, gdje smo ono stale?
Aha, kod jevgenijinog psiha. Psihija.
ostani, ne sjećam se kad sam zadnji put pisala s tobom
U nekim situacijama ne trebaš puno reći, ili ništa čak, dovoljno je pokazati da si uz njih i da mogu računati na tebe. Budi joj podrška na način na koji to ona treba, prati ju, a sigurno ju i dovoljno poznaješ.Megalodona » wrote:
e, ti si pametna s riječima, imam depresivno pitanje. frendici/kumi mi otac umire, i to na bolan i ružan način. idem k njoj u subotu, što da joj kažem, kako da je utješim? samo da me uputiš kako se ponaša u takvim situacijama, ovo je prva smrt roditelja u mojoj generaciji i nemam pojma da li joj se uopće može olakšati i pomoći.
daj link na stranicuMegalodona » wrote:hvala vam, zvuči jako smisleno. i imate potpuno pravo, poslušat što joj treba. i znam da zvučim jako šturo, ali ne priča mi se previše o tome, samo sam htjela čut kako je najbolje jer nisam nikad to proživjela s nekim. hvala čitavoj trojki
ne mogu editirat, htjela sam izbrisat dio onog posta s imenima i fakultetskim tračevima, no nemam ikonu za edit
Nemamo Muški kutak. Diskriminacija i šovinizam.K@rlo » wrote:nego kokoši đe je muški kutak? ajd linak na brzaka
tovrrrlet » wrote:Tak je, nema se tu šta puno govorit'. Natjeraš je da pojede sendvič bar jedan u dva dana, da pije vode, dodaješ joj maramice, grliš, izneseš smeće, prošetaj joj psa, srolaj koju.
Pogotovo joj malo kasnije nastoj pomoći ispuniti dane i popuniti prazninu. Ne trebaju to biti nikakve inteligentnije stvari od kokica u igri, ako se pitaš što činiti.
nema mK?Hekatonhir » wrote:
Nemamo Muški kutak. Diskriminacija i šovinizam.
Nego, prije nego što ostali navale - mogu kakati kod tebe?
Zato što su ljudi koji ovo rade pretrpani poslom, a prvo treba sagraditi kut da bi ga se moglo zapišati.dimnjak » wrote:Cekam u cekaonici u kojoj nesto smrdi po octu i riga mi se! Strumpfovi mi obradjuju farmu tak da mi nema druge neg tipkat prek moba.
Fakat, zasto nema MK?
Users browsing this forum: Bing [Bot], ClaudeBot and 0 guests