Vaši prijedlozi
nemam prijedloga.
nema odgovarajuceg topika gdje bih mogao ovo postat.
kad sam htio postat na moderatorskom, vidio sam da tamo ne mogu postat. ok. posteno. necu cak ni pitat zasto.
samo sam htio rec negdje da mi se dogadja ona klasicna zabuna kad neko zapizdi.
naime, evo, ima vec koji dan, svaki put kad procitam naslov topika..moderatorski kutak, ja mislim da pise moderatorski ucinak i..kliknem.

nema odgovarajuceg topika gdje bih mogao ovo postat.
kad sam htio postat na moderatorskom, vidio sam da tamo ne mogu postat. ok. posteno. necu cak ni pitat zasto.
samo sam htio rec negdje da mi se dogadja ona klasicna zabuna kad neko zapizdi.
naime, evo, ima vec koji dan, svaki put kad procitam naslov topika..moderatorski kutak, ja mislim da pise moderatorski ucinak i..kliknem.
- Lord Byron
Ja bih negdje u zaglavlje stavio datum pokretanja foruma. Unaprijed se posipam pepelom ako negdje piše, a ja to ne vidim.
pokretač topika se ne slaže s preimenovanjem - elem niš od toga. Pitanje o pdf-u ostavljam Nogatoj.K@rlo » wrote:predlažem da novo otvoreni topic "muška sigurna kuća" na pdf-u Trkeljanje bude zaseban pdf
i isto tako predlažem da se preimenuje u "muški bastion"... npr.
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
Bi se moglo kako ubaciti da umjesto 'too many' piše broj koliko ih je?Your message contains too many smilies. The maximum number of smilies allowed is 10.
Smije im se i povećati broj, barem u pmovima
Quick reply je došao
Prijedlažem da se pdf Film preimenuje u Film&Televizija, ima već pokoji topik o serijama, a i na misterijama se ukazala potrijeba?
Fala na razmotridbi!
Čisto da se ljudi ne osjećaju nelagodno ako bi o tv emisijama razgovarali negdje gdje nije kafić.
Fala na razmotridbi!
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 706 times
- Been thanked: 1232 times
Postoji li mogućnost da se na post stavi permalink? Bilo bi to nadasve korisno, ovako se ne mogu linkom citirati postovi s drugih tema.
Potpisi su za budale.
kak ne?
https://trkeljanje.com/viewtopic.php?p=3836#p3836
samo kaj ti otvori topic s tim postom na vrhu, a ne solo post.
meni je to draze jer x puta nemas pojma odakle je taj post, a htio bi procitat topic.
meni je to draze jer x puta nemas pojma odakle je taj post, a htio bi procitat topic.
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 706 times
- Been thanked: 1232 times
Moguće da jest. Zbunilo me što ima dvostruku funkciju - služi i za označavanje pročitanih/nepročitanih postova. Danke. 
Potpisi su za budale.
koja sam ja...s marsa pala!Hekatonhir » wrote:Moguće da jest. Zbunilo me što ima dvostruku funkciju - služi i za označavanje pročitanih/nepročitanih postova. Danke.
neko vece sam ulovila drukciju boju, al pojma nisam imala zasto je drukcija.
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Pa uvijek se s postom izbacuje i cijeli topik.dimnjak » wrote:kak ne?
Samo što si tamo morao i kliknut jednom više da bi dobio topik.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
na tabletu mi je to težeElliQuinn » wrote: Pa, ako želiš ići na prvi nepročitani post, klikneš na crveni listić (umalo ne rekoh karton) kraj njenog naslova.
tema se klikne lako, ali za detaljčiće moram proširivati sliku, inače nemrem pogodit :brukica
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
-
- Information
-