Usput, evo kako nas ljudi vide:
pješčana i zekoslava moderiraju sastav deterđenata,![]()
Vrlo ozbiljan i poučan forum.
Ajme, kad odeš na drugu stranicu, pa se vratiš na prvu pokazuje kopulaciju i Vodenu.
Znala sam da samostan nije za mene.
pješčana i zekoslava moderiraju sastav deterđenata,![]()
aisling » wrote:Pa unazad 2-3 godine se porcije smanjuju, domaći i strani proizvođači podjednako.
Umjesto da se probije neki plafon s cijenom, smanji se porcija.
Osim toga za siromašnija tržišta su upravo mala pakiranja, ne smanjena nego mala, najvažnija. Na prvu bi se reklo veliko pakiranje, obiteljsko, jeftinije je pa bolje ide u siromašnoj sredini, ali nije baš uvijek tako. Jer ljudi nemaju za veliko pakiranje, a ipak si žele ponekad priuštiti nešto.
Je, evo i Šeks smršavio, a isto plaćamo kao da ima tonu.Pješčana wrote: jeste primijetili i paste za zube?
sad su 75 ml, a one od 100 su puno skuplje.
u roku mjesec dva puno toga je promijenilo ambalažu
Ja ne merem više primat', pun sam, vi'š da mi izlazi na usta.
jesi ti ono spomenuo da ideš u ikeu ovaj vikend? eto ti bolje prilike
To sam i mislila, malo mi je preaktivna nauštrb gostijuElliQuinn » wrote:Pa nije samo moderiranje, žena aktivno sudjeluje u raspravi.
Sad mi izgleda kao mlađa i feminizirana verzija Bilića. "Ja imam svoj stav i vi ste ovdje da ga potvrdite".m.za » wrote: To sam i mislila, malo mi je preaktivna nauštrb gostiju![]()
Al ok, prva joj je emisija, vjerojatno ni ne kuži kako nametljivo takav razgovor djeluje na tv.
Meni je njena rečenica uglavnom too muchElliQuinn » wrote: Sad mi izgleda kao mlađa i feminizirana verzija Bilića. "Ja imam svoj stav i vi ste ovdje da ga potvrdite".
P. S.
A prilog o kazalištima... ne znam, glupa sam, ali izgubila sam se u sredini rečenice koja bi napisana bila daleko prohodnija. Ne znam. Što govori, što hoće reći, zašto je kazalište problem ili zašto kazalište nije problem, u čemu je problem?
Rezime: ona je htjela zadiviti svoje goste i zaboravila je pri tom na gledatelje. Mislim ne rješavaju svi dobre križaljke, pa da razumiju što to ona govori.m.za » wrote: Meni je njena rečenica uglavnom too much![]()
Sve 5, ali to nije televizično ni pametnijima od mene
edit. gotovo je, sad konačno može udahnut
Lord Byron » wrote:Ne, nipošto nemojte napisati tko je to "ona".
Zato što čitam, i čitam, i čitam, i čitam - a nemam pojma o kome se radi. Pa neću valjda paliti tevej zbog togam.za » wrote:Ne znam zašto te to tako pogodilo, a još manje zašto si nam to došao nabiti na nos.
Ok, izvukao si seLord Byron » wrote: Zato što čitam, i čitam, i čitam, i čitam - a nemam pojma o kome se radi. Pa neću valjda paliti tevej zbog toga.
Hvala na infou.
ko to kaze? sta si ono rekla?ElliQuinn » wrote:Nije mi jasno kako osobe koje zaboravljaju ne zaborave da zaboravljaju?
Pa zaborave, jesi li gledala Memento?ElliQuinn » wrote:Nije mi jasno kako osobe koje zaboravljaju ne zaborave da zaboravljaju?
E, vidiš, to. Petnaest me puta pita koji je dan ili jesmo li ručali, ali dvadeset puta na dan će objasniti da zaboravlja. Ako petnaest puta ne primijeti da me pita isto pitanje, kako primijeti da zaboravlja?..a unda » wrote: ko to kaze? sta si ono rekla?
..a doznat ces valjda sama. ali ces zaboravit..tako da ti je isto. opusti se.ElliQuinn » wrote: E, vidiš, to. Petnaest me puta pita koji je dan ili jesmo li ručali, ali dvadeset puta na dan će objasniti da zaboravlja. Ako petnaest puta ne primijeti da me pita isto pitanje, kako primijeti da zaboravlja?
Users browsing this forum: ClaudeBot, Google [Bot] and 0 guests