Dobro. Sad nas utješi slikama mačića...a unda » wrote: ..mislim da sve vise osjecam..neku vrstu srece i ponosa sto nisam bio na saboru.
Prvi trkeljaški sabor
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 727 times
- Been thanked: 1331 times
Sjećam se svega. Do Krivog puta. I Klonke i Schmokljana u svome stanu. Oni su ostali, ja sam otišao kući.ElliQuinn » wrote: Ničeg se ni ne sjećaš?
Potpisi su za budale.
nema takvih tjesenja macicima. no foto, jes udomi.ElliQuinn » wrote: Dobro. Sad nas utješi slikama mačića.
I ja..a unda » wrote: ..mislim da sve vise osjecam..neku vrstu srece i ponosa sto nisam bio na saboru.
Mi slobodno možemo trkeljaše i dalje nazivati npr. debelim mlohavim svinjama, a da nitko ne posumnja da je to zato jer smo se u to osobno uvjerili
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
..na cemu? smrzli ste se, bilo je zadimljeno, niste jeli, niste ni svak sa svakim pricali..ajd, na cemu zavidimo?Hekatonhir » wrote:Vas dvoje samo ste zavidni.
- schmokljan
Nismo jeli jer JPK ne bi odobrio toliki trošak i općenito smo se nastojali uklopiti u JPK-ovu košaricu...a unda » wrote: ..na cemu? smrzli ste se, bilo je zadimljeno, niste jeli, niste ni svak sa svakim pricali..ajd, na cemu zavidimo?![]()
![]()
- Stitch
- Head Honcho
To je inačica za javnost. Treba biti oprezan u ovo izborno vrijeme...a unda » wrote: ..na cemu? smrzli ste se, bilo je zadimljeno, niste jeli, niste ni svak sa svakim pricali..ajd, na cemu zavidimo?![]()
![]()
Potpisi su za budale.
schmokljan » wrote:
Nismo jeli jer JPK ne bi odobrio toliki trošak i općenito smo se nastojali uklopiti u JPK-ovu košaricu.
ti i Hek sjedili ste predaleko pa vam nisam posvetila dovoljno pažnje.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
..nekima ce baja organizirat sabor..nadam se. komin, vatra, pecenica, vino iz konobe da zubi trnu, zilet 2 i 3 i 4 brije sa kamesnice, a jebe nam se za sve..schmokljan » wrote:
Nismo jeli jer JPK ne bi odobrio toliki trošak i općenito smo se nastojali uklopiti u JPK-ovu košaricu.
..bidan hek. bio na saboru, a opet ce ovdje morat zicat ss jer na saboru nista nije vidio..predaleko sjedio.
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Da, morat ću organizirati sastanke jedan na jedan. Palo mi je to sinoć nekoliko puta na pamet...a unda » wrote: ..bidan hek. bio na saboru, a opet ce ovdje morat zicat ss jer na saboru nista nije vidio..predaleko sjedio.![]()
Enivej, bilo mi je lijepo, idući put pripremit ću i neki govor.
Potpisi su za budale.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Slažem se, Schmokljan je zanimljivo društvo.Hekatonhir » wrote:
Da, morat ću organizirati sastanke jedan na jedan. Palo mi je to sinoć nekoliko puta na pamet.![]()
Stopalo nije dosezalo do njih ili ti se nije dalo skidat cipele zbog hladnoće
- Stitch
- Head Honcho
Pa jest. I ti si. I Perze, i Blaze, i Poli, i Klonka. Svi s kojima sam uspio razmijeniti poneku riječ.ElliQuinn » wrote: Slažem se, Schmokljan je zanimljivo društvo.
Super mi je što su se Morti i Ze naputovali da dođu do nas, a nekima se nije dalo prošetati do sabornice. Što se Lastan napatio, siromah, ali bio je ondje. Tako se to radi.
Vi ostali, vi ste partibrejkeri. I neka vam bude žao.
Potpisi su za budale.
-
- Information
-