..kako to..nisam uspjela sa svima popricati? pa nije to bila svadba od dvjesto ljudi.
Prvi trkeljaški sabor
Nisam još spremna za veća razdvajanja od djeteta.Pješčana » wrote:ej Tupelo, pa netko je rekao da si i ti trebala doć
:motherzilla:
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
evo, ja ću ti reći. marčelino je zajebancija. tam se ide u pratnji osiguranja. i snimaju te nadzorne kamere. a onda to gleda uskokVodena » wrote:okej, bili ste u međedu, a ne i marČelinu?
I meni to nitko nije rekao????
A JA SAM BILA U CIBONIIIIII!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
..znaci, ipak je bilo nesto dosadno.Perzefona » wrote: Nisam. Toliko dosadno ipak nije bilo.
pa o cemu ste pricali? o izborima? o seksu? o sebi?
jeste li jeli ista? meni taj institut sabora forumaskih nikada nije bio jasan. nikad se nesto ne zamezi. meni je to ono..ocaj, ocaj..
O tebi...a unda » wrote: ..znaci, ipak je bilo nesto dosadno.
pa o cemu ste pricali? o izborima? o seksu? o sebi?![]()
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
blaze » wrote: evo, ja ću ti reći. marčelino je zajebancija. tam se ide u pratnji osiguranja. i snimaju te nadzorne kamere. a onda to gleda uskok
jepite se, ja ne gledam vijesti....niti idem u restače, vidla sam slike i učinilo mi se zgodno, toplo i sve se čudim da ste se smrzli....
Sad moram uzet još Nutelle.
..da ste pricali o meni, udomili bi dva macica, dakle, ne trkeljaj.Perzefona » wrote: O tebi.
ustvari, ti si uglavnom samo pricala, jel tako?
je, Perzefona je pričala i pokušala podić atmosferu, ali ostali su šutjeli i gledali u stol, bojeći se dić pogled da ga ne ukrste s nekim drugim
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Daj nove slike mačića, lijepo molim...a unda » wrote: ..da ste pricali o meni, udomili bi dva macica, dakle, ne trkeljaj.![]()
ustvari, ti si uglavnom samo pricala, jel tako?
Zbog irskih plesača i njihove publike. Gužva na svim parkinzima oko Mede.Vodena wrote:![]()
eto, jos da dodjemo do skupljenih usta i dignutog malog prsta i to je to..Pješčana » wrote:je, Perzefona je pričala i pokušala podić atmosferu, ali ostali su šutjeli i gledali u stol, bojeći se dić pogled da ga ne ukrste s nekim drugim
Tako su stolovi bili posloženi da si mogao normalno komunicirati samo s ljudima koji sjede do tebe...a unda » wrote:![]()
..kako to..nisam uspjela sa svima popricati? pa nije to bila svadba od dvjesto ljudi.
Al eto, na te nemam nikakvih zamjerki.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Aha. U rijetkim navratima doduše dogodilo mi se da sam čak i mislila prije nego progovorim.

Mogli su još nekako podnijet da me slušaju, ali gledati me nikako nisu mogli, kažeš.Pješčana » wrote:je, Perzefona je pričala i pokušala podić atmosferu, ali ostali su šutjeli i gledali u stol, bojeći se dić pogled da ga ne ukrste s nekim drugim
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
..ja nisam tema. tema ste vi. outajte se..Serenità » wrote:
Tako su stolovi bili posloženi da si mogao normalno komunicirati samo s ljudima koji sjede do tebe.
bok Serenita!Serenità » wrote:
Tako su stolovi bili posloženi da si mogao normalno komunicirati samo s ljudima koji sjede do tebe.
drago mi je da sam te upoznala, makar smo se samo podružile na putu od veceja
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Zapravo, ja sam ti piljio u sise.Pješčana » wrote:je, Perzefona je pričala i pokušala podić atmosferu, ali ostali su šutjeli i gledali u stol, bojeći se dić pogled da ga ne ukrste s nekim drugim
I meni je isto drago.Pješčana » wrote: bok Serenita!
drago mi je da sam te upoznala, makar smo se samo podružile na putu od veceja
Trebala sam tako sa svima koji su sjedili za tim stolom.
Do wc-a pa da bacimo koju ljudsku.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
-
- Information
-