Jedna sjenka prikradala se osvjetljenim prozorima iza cijih stakala se, cinilo mu se, nalazio raj.
Dobrostojece gospodje i bujne gospodicne tako zamamno slobodne u ponasanju prolazile su oko blagovaonskog stola prepunog kineskih delicija upakiranih u austrijsku robnu marku poznate trgovacke kuce Lidl.
Zvakale su otovorenih im, senuzalnih usta iz kojih sui u predahu izmedju zalogaja i gutljaja pica koje se moralo brzo popiti s obzirom na rok trajanja, izlazile sladostrasne rijeci za koje je njegova generacija bila uvjerena da se mogu cuti samo kod vozaca kamiona i slicnih djelatnika.
Jedna od tih nimfi je upravo punim zarko obojanim ustima poslala namaz u k....c jer je primjetila da joj se cijedi preko obnazenih prsiju niz haljinu do visokih salonskih cipela kupljenih bas za taj svecani trenutak.
- U p...u materinu, bijesno je procijedila, sad ce svi misliti da imam mengu i da ne nosim gace.
Na srecu, promatrac je odahnuo, primjetivsi da se domacin nasao dami u nevolji na usluzi, ponudivsi joj svoje privatno kupatilo.
Muskarac u sjenci je o(u)nda osjetio svu hladnocu svijeta. Potpuno sam, u ruzinom vrtu bogataseve vile, poceo je pricati sam sebi. Sjeo je na obliznju klupu na kojoj su dame po danu znale zastati i dviti se ruzama i u sebi poceo: Za sve je kriv Sex i grad, americka propaganda, konzumerizam, troskovi, male place i radnicko samoupravljanje. Za sve je kriv Toma Sojer, ili tako nekako. A mozda i nije... Mozda je krivo more... mozda nije more nego moore sa dugim o... a mozda je svrha postojanja svrha sama sebi, a mozda svrhe niti nema...
Cuo se priguseni hihot iz privatne kupaone i male roze gace bacene ocigedno pod krivim kutem, promasile su pod i preko prozora pale ravno na tlo do nogu mu.
Sex i grad, promrmljao je sebi u bradu i ustao kao oparen. Vrijeme je da unidjem i kazem sto mislim o svemu tome! Znao sam da gace moraju pasti!