Prvi trkeljaški sabor

Stare teme i začeci foruma

Koji vikenad oćete, s oproštenjem?

04. - 06. studenog
6
20%
11. - 13. studenog
5
17%
18. - 20. studenog
19
63%

Total votes: 30
Aristocat

Post 17 Nov 2011, 16:08

Gace moraju pasti ili sjenka onoga koji je rekao da nece doci

Jedna sjenka prikradala se osvjetljenim prozorima iza cijih stakala se, cinilo mu se, nalazio raj.
Dobrostojece gospodje i bujne gospodicne tako zamamno slobodne u ponasanju prolazile su oko blagovaonskog stola prepunog kineskih delicija upakiranih u austrijsku robnu marku poznate trgovacke kuce Lidl.
Zvakale su otovorenih im, senuzalnih usta iz kojih sui u predahu izmedju zalogaja i gutljaja pica koje se moralo brzo popiti s obzirom na rok trajanja, izlazile sladostrasne rijeci za koje je njegova generacija bila uvjerena da se mogu cuti samo kod vozaca kamiona i slicnih djelatnika.
Jedna od tih nimfi je upravo punim zarko obojanim ustima poslala namaz u k....c jer je primjetila da joj se cijedi preko obnazenih prsiju niz haljinu do visokih salonskih cipela kupljenih bas za taj svecani trenutak.

- U p...u materinu, bijesno je procijedila, sad ce svi misliti da imam mengu i da ne nosim gace.
Na srecu, promatrac je odahnuo, primjetivsi da se domacin nasao dami u nevolji na usluzi, ponudivsi joj svoje privatno kupatilo.

Muskarac u sjenci je o(u)nda osjetio svu hladnocu svijeta. Potpuno sam, u ruzinom vrtu bogataseve vile, poceo je pricati sam sebi. Sjeo je na obliznju klupu na kojoj su dame po danu znale zastati i dviti se ruzama i u sebi poceo: Za sve je kriv Sex i grad, americka propaganda, konzumerizam, troskovi, male place i radnicko samoupravljanje. Za sve je kriv Toma Sojer, ili tako nekako. A mozda i nije... Mozda je krivo more... mozda nije more nego moore sa dugim o... a mozda je svrha postojanja svrha sama sebi, a mozda svrhe niti nema...

Cuo se priguseni hihot iz privatne kupaone i male roze gace bacene ocigedno pod krivim kutem, promasile su pod i preko prozora pale ravno na tlo do nogu mu.
Sex i grad, promrmljao je sebi u bradu i ustao kao oparen. Vrijeme je da unidjem i kazem sto mislim o svemu tome! Znao sam da gace moraju pasti!

:xd:

schmokljan

Post 17 Nov 2011, 16:19

A evo jedne koja mi ne može oprostiti kritiku predsjednika-kajdankaša.

Di si lucca, pozdravila te Ivana Simić Bodrožić. :zubo:
Vodena

Post 17 Nov 2011, 16:21

Jel to u subotu il u petak na kraju? :o

Ignoriram ove vaše seksualne pozivnice i zapisujem se za slijedeći put dok mi noge ne narastu, sise se ne smanje i dok ne skinem nešto kila da vam budem jepa. :mama: :mama:
Nisam znala da je obavezan dolazak u kupaćem kostimu i da vas zanima naša unutarnja ljepota. :rofl:

Kak ste krenuli još će netko biti dežuran na ulazu sa vagom i metrom. :xzubo:

Jel da pošaljem muža? :misli:
schmokljan

Post 17 Nov 2011, 16:22

Aristocat, oli je to ..a unda naoružan, oćel bit verbalnog pokolja? :zubo:
A.P.
Cactus

Post 17 Nov 2011, 16:31

Almost Rosey » wrote:Mislim, da Afrika dođe, odma bi podigla prosjek visine, ljepote, metalštine i kulnosti :kava: just sayin' :kava:

Ke belo :cerek: A i ako ja dođem, ljudi će konačno uvidjet da sereš o debljini, velkim kostima i to :Pop:

Hekatonhir » wrote:
I ja sam tako čuo. :cerek:
A? :xzubo:
lucca

Post 17 Nov 2011, 16:32

schmokljan » wrote:A evo jedne koja mi ne može oprostiti kritiku predsjednika-kajdankaša.

Di si lucca, pozdravila te Ivana Simić Bodrožić. :zubo:
cuj, postala mi riba totalno neinteresantna kad sam tad saznala ko joj je suprug :traĆ piJonir:
i to mi bilo jedino dobro u cijeloj toj prici, ajd..nije ni to mala stvar :xzubo:
Serenità

Post 17 Nov 2011, 16:42

lucca » wrote:
cuj, postala mi riba totalno neinteresantna kad sam tad saznala ko joj je suprug :traĆ piJonir:
i to mi bilo jedino dobro u cijeloj toj prici, ajd..nije ni to mala stvar :xzubo:
Malena digresija; tko joj je muž?
Nedavno sam čitala neku knjigu gdje je kao urednik ili tako nešto bio spomenut Roman (ako se ne varam) Simić Bodrožić. Zaboravila sam guglat.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 17 Nov 2011, 16:42

lucca » wrote:
Eto ti, :B, Eto ti, :B, Eto ti, :B, Eto ti, :B...

A kaj je Afrika metalka? :klopa:
Take volim!
Paprika, zajebat te može samo eventualna darkerica, jerbo su mi one najsu mi milije...
Aristocat

Post 17 Nov 2011, 16:45

schmokljan » wrote:Aristocat, oli je to ..a unda naoružan, oćel bit verbalnog pokolja? :zubo:
Cekaj, to je part tu. Jos nije prosla ponoc. A u ponoc...

A u ponoc

Tocno u ponoc oglasilo se zvonce. Svi pogledi bijahu uprti prema vratima. Napokon - i on je stigao.
Na njemu dug kaput od kasmira sivan po mjeri. Oko vrata bijeli sal. Na rukama bijele rukavice. U jednoj ruci boca shardoneja a u drugoj rijetka knjiga pisana korienskim pravopisom. Haidi. Isto godiste kao i vino. Naravno, nepogrijesiv u odabiru. Kavalir, djentlmen, razbojnik. Tri u jedan.
Sirok osmjeh i zlatan zub. Zazva im dobro vece. Na njegov glas i pojavu nastane stampedo gospodja i gospodicni. Potrcase, sve im se noge lome u stiklama ali ne smeta ih.
Zaculo se iz svih grla:
- Emerici, Emerici, Emerici!
Emerici ih zaustavi nehajnim pokretom ruke u bijeloj rukavici.
- Polako dame, polako. Imam za svaku likera. Polako. Samo da se razodjenem, rece, dok mu je osobni batler pridrzavao sesir i rukav od kaputa.

- Razodjenem, razodjenem... ponavljaje su dame u transu, vidno drhteci od ocekivanja buducih vizualnih dozivljaja koje ce im darovati ovaj pjesnik kazanovine reputacije.

Djevojce u kutu je samo sebi promrljalo u bradu: Oh, opet sam se upisala. Dva put u iste gace.
Jel' to sad isti ili manji trosak, dvojila je?
Nasrecu, JPK ju je cuo i prisapnuo:
- Imas srece. Prasak u Lidlu je od cetvrtka na snizenju. Ali kod mene u autu ima nekoliko vrecica. Dobio sam preko veze. Gazda mi inace sverca neke stvari u Svicarsku, pa ako hoces, mozemo do auta. Dam ti deset deka za probu. Na zadnjem sjedistu mi je.
A ima i neka lokva vode tamo kad staje. Kad zavr... kad ti ga dam mozes otici oprati gace ako hoces.
To ti je jeftino i dobro. Em si cista em vjezbas malo. Kuzis? Trljas, sagnes se, pridignes, trljas. Ja uvijek kazem da treba znati kako ustedjeti i ostati fit. Tako i ja u Svicarskoj. Kad pukne cijev, ja brigu na veselje, napunim lavore vodom i milina. Okupam se. Malo vode, malo praska i o,o, pun dzep eura.

........
kukuriku

Post 17 Nov 2011, 16:50

aristocat!
:rofl: :rofl: :rofl:

mi ljublju tebja. :cerek:
Nek(v)arljiva.
lucca

Post 17 Nov 2011, 16:51

Serenità » wrote:
Malena digresija; tko joj je muž?
Nedavno sam čitala neku knjigu gdje je kao urednik ili tako nešto bio spomenut Roman (ako se ne varam) Simić Bodrožić. Zaboravila sam guglat.
yup, upravo taj :xd:

imam jedan..khm..ovak dost pitoreskan opis tog mog jednog kolege s faksa..bum probala naČ, pa vam zakeljim

da vas pocastim malo :rofl:
lucca

Post 17 Nov 2011, 16:52

judolino » wrote:
Eto ti, :B, Eto ti, :B, Eto ti, :B, Eto ti, :B...
kaj? :rofl:
A.P.
Cactus

Post 17 Nov 2011, 16:54

judolino » wrote: A kaj je Afrika metalka? :klopa:
Take volim!
Paprika, zajebat te može samo eventualna darkerica, jerbo su mi one najsu mi milije...
Volim metal samo dušom :o
Nikolajevna

Post 17 Nov 2011, 17:02

Aristocat » wrote: Emerici ih zaustavi nehajnim pokretom ruke u bijeloj rukavici.
:rofl:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 17 Nov 2011, 17:05

A.P. » wrote:
Volim metal samo dušom :o
A ja metalke samo... Kak ono ide? Ah, da: Jer za lju-u-bav, treba imat pi-i-šu...
Serenità

Post 17 Nov 2011, 17:05

lucca » wrote:
yup, upravo taj :xd:

imam jedan..khm..ovak dost pitoreskan opis tog mog jednog kolege s faksa..bum probala naČ, pa vam zakeljim

da vas pocastim malo :rofl:
Samo daj, željno čekam. :xlux:

Aristocat, ide to tebi! :cerek:
Samo, molim te, reci da je anais djevojče sa skriptom :moli:
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 17 Nov 2011, 17:08

lucca » wrote:
kaj? :rofl:
Kaj, kurac, kaj?
Ak si držala stranu onoj mučenici&martirki (pitam se nosi li martensice), dobro si i prošla.
Kako je raja popušila tužnu priču jadne male Ivane.
Al fala bogu, Šmoki i ja nismo takvi luzeri!
Šmoki, :Pivo:
A tebi: :bicedobro:
lucca

Post 17 Nov 2011, 17:18

judolino » wrote:
Kaj, kurac, kaj?
Ak si držala stranu onoj mučenici&martirki (pitam se nosi li martensice), dobro si i prošla.
Kako je raja popušila tužnu priču jadne male Ivane.
Al fala bogu, Šmoki i ja nismo takvi luzeri!
Šmoki, :Pivo:
A tebi: :bicedobro:

sFe si krivo skopco, al bas sFe :facepalm: :facepalm: :rofl:

Šmok je bil bedgaj u toj prici, da sam znas kaki :durica: ne zelim se nit prisjecat :durica:

edit: osim tog sad sam se sjetila da si ga i ti tad spljuvo bio .. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :rofl:

brijem da bi se trebo malo resetirat, oce to s godinama, da :xzubo:
lucca

Post 17 Nov 2011, 17:20

Serenità » wrote:
Samo daj, željno čekam. :xlux:

Image

ovaj mi odma zapel za oke :s
podsjeca ma na tog jednog kolegu kojeg sam nedavno tracala
ti isus mater kak mi je iso na ziFce :s
jedan od onih kaj se naseru uredno u prvu klupu i zlostavljaju cijeli kolektiv svojim idejima i zalaganjem :s

dobis porive da ga gaDŽas pikadom uredno :s a pokatkad i da mu sjekirČe zafrljis u leDŽa junacka :s
:kava:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 17 Nov 2011, 17:24

lucca » wrote:

sFe si krivo skopco, al bas sFe :facepalm: :facepalm: :rofl:

Šmok je bil bedgaj u toj prici, da sam znas kaki :durica: ne zelim se nit prisjecat :durica:
Aupičku, sori...
Jebote, kaj je on stal ne NJENU stranu?
Šmoki, plačipičko, vrati pivu!
Lastan

Post 17 Nov 2011, 17:27

Margarita » wrote: A okolo se muva i mačka s prstom u dupetu.
Došla je iz Gospića, gdje se rukovala sa stanovitim sucem.
lucca

Post 17 Nov 2011, 17:31

judolino » wrote:
Aupičku, sori...
Jebote, kaj je on stal ne NJENU stranu?
Šmoki, plačipičko, vrati pivu!
poglec i edit :xd:

eh..Šmoku to doslo bilo na volej, jer, naime..khm..stacemoselagat bzvz - Šmok prezire purgere i sFe kaj upucuje na purgeriju :o
pa je kreno lagano cipelrit sve zivo i mrtvo (tzv 'kajdankase') jer je preZidente, fuj ga bilo, bil monstrum najobicniji prema uzasnutoj nakon svega frajlici

i tak..desnicarima naravno sline curile, i cak se i inkvi pojavio bio da mu oda duzno postovanje zbog friskih, jelte, spoznaja o bagri nehumanoj najobiĆijoj kaj se fura kakti na neku gospodu :vriiiŠŠšŠt: :rofl:

koji cirkus je to bio, za ne vjerovat dan danas :rofl: :lol:

a sve skuhala ova pizda od Šmoka :kava:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 17 Nov 2011, 17:42

lucca » wrote:
poglec i edit :xd:

eh..Šmoku to doslo bilo na volej, jer, naime..khm..stacemoselagat bzvz - Šmok prezire purgere i sFe kaj upucuje na purgeriju :o
pa je kreno lagano cipelrit sve zivo i mrtvo (tzv 'kajdankase') jer je preZidente, fuj ga bilo, bil monstrum najobicniji prema uzasnutoj nakon svega frajlici

i tak..desnicarima naravno sline curile, i cak se i inkvi pojavio bio da mu oda duzno postovanje zbog friskih, jelte, spoznaja o bagri nehumanoj najobiĆijoj kaj se fura kakti na neku gospodu :vriiiŠŠšŠt: :rofl:

koji cirkus je to bio, za ne vjerovat dan danas :rofl: :lol:

a sve skuhala ova pizda od Šmoka :kava:
Jebote, kad budem u mazohističko-flagelantsko-dupetomukoprivističkom raspoloženju otiću opet pročita tu temu.
Sori, Lučice moja, kaj sam te krivo doživil! :grli:
klonka

Post 17 Nov 2011, 18:04

Oćete me prebit ako dođem iza devet? :o :o :o
gonj špadi
dejzi

Post 17 Nov 2011, 18:05

Da. :o
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
  • Information