EP 2012 play-off: Turska-Hrvatska
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 796 times
- Been thanked: 1513 times
Čestitam dečkima, vratili smo im za sve od 1493. do danas. 
Potpisi su za budale.
Samo sam čekao nekoga tko će se naći na liniji Tukijeve “sport je nastavak rata drugim sredstvima”.Hekatonhir » wrote:Čestitam dečkima, vratili smo im za sve od 1493. do danas.
lorde, bre, forumski nogometaši nam se sveukupno sastoje od nine koja opravdano nemre sudjelovat jer intenzivno radi na implementaciji avatara ter sirotog ćire kojeg su nakeljili da otvori. Oboje su dali sve od sebe, osim nine koja nije jer mora radit na avataru 
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
- Lord Byron
Bili su tu neki dan i daze i drle i sve je prštalo od "ae" i "jebeš li šta?" i "prika" i neznamdalje.jevgenija » wrote:lorde, bre, forumski nogometaši nam se sveukupno sastoje od nine koja opravdano nemre sudjelovat jer intenzivno radi na implementaciji avatara ter sirotog ćire kojeg su nakeljili da otvori. Oboje su dali sve od sebe, osim nine koja nije jer mora radit na avataru
Vidim ja, jebe se samo na riječima, a kad treba pisat'...
-
Almost Rosey
Pda, sad ga opet malo volimo i sve mu opraštamo i sad više nije peder. Neko vrijemeLord Byron » wrote:Jel' nam sad Bilić opet dobar - onako, do sljedećeg kiksa?
Baš je dobra riječ, kajoćešLord Byron » wrote: Siguran sam da nisi u stanju ovo pročitati pet puta zaredom.
A što se tiče "nastavka rata", jesam samo ja čula Draginu opasku o tome kako "Turke boli kad se naši križaju"
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Samo da vas pozdravim. 
Drago mi je da ste krenuli sa sportanjem.
Ja sam u kujcu.
Komp još i više.
Drago mi je da ste krenuli sa sportanjem.
Ja sam u kujcu.
Komp još i više.
Pobrkao si sport i profesionalni sport. Sport bi stvarno trebao biti takav kakvim ga zamišljaš. Ne bi htio da ti neki dilkan trenira djecu i bude im uzor.Lord Byron » wrote: Nas dvojica stojimo "s različitih strana" te priče, rekao bih: ti si "unutra", ja sam "izvan".
Naime, jest meni stalo do rezultata i sve je to lijepo - ali, od bilo kojeg sportskog uspjeha daleko mi je važniji nekakav "društveni utjecaj" koji cijela ta stvar ima. Ja na sport gledam prvenstveno kao na "sredstvo za nekvarenje djece", u izvjesnom smislu. BTW, uopće ga ne gledam kao na posao, jer je uloga "posla" u društvu sasvim različita.
Bilićev "profil" nije bitan (možda) za uspjeh reprezentacije - ali, mislim da jest za društvo.
Dok profesionalni sport zapravo jest posao. I sve funkcionira kao i u normalnom poslu, samo što su plaćeni abnormalno.
0 new messages
- Lord Byron
U nas je jako, jako malo istinski profesionalnog sporta. Priznajem profesionalizam samo onom sport(aš)u koji ne sisa državne novce.daze » wrote:
Pobrkao si sport i profesionalni sport. Sport bi stvarno trebao biti takav kakvim ga zamišljaš. Ne bi htio da ti neki dilkan trenira djecu i bude im uzor.
Rekao sam, ja sam "izvana". Čak i za istinski profesionalni sport mi je taj nekakav utjecaj važniji od rezultata, jer mislim da više utječe na moj život.
-
Almost Rosey
- nina williams
Ma potpišem na neviđeno recimo Ukrajince, Ruse, nas i ko hoće iz 3. pota.
Naravno da je ovakva kombinacije produkt luđačke sreće, ali ovo ili nešto slično uopće nije nerealno. Što mi je ustvari šlagovrt za pitanje koliko je pravedno da domaćini budu nositelji? Pogotovo kad u zadnje vrijeme postoji tendencija dvostrukih domaćinstava?
Narafski da mislim kako je bolje da pobjedom izborimo bolji pot, statistički tako imamo veće šanse...ali statistika veli da se i gornji scenarij more desit.
Naravno da je ovakva kombinacije produkt luđačke sreće, ali ovo ili nešto slično uopće nije nerealno. Što mi je ustvari šlagovrt za pitanje koliko je pravedno da domaćini budu nositelji? Pogotovo kad u zadnje vrijeme postoji tendencija dvostrukih domaćinstava?
Narafski da mislim kako je bolje da pobjedom izborimo bolji pot, statistički tako imamo veće šanse...ali statistika veli da se i gornji scenarij more desit.
Moze ..ali bolje da smo mi ipak u boljem potu a kako je da je ali domacini su uvijek u povlastenom polozaju iako realno to ne zasluzuju..nina williams » wrote:Ma potpišem na neviđeno recimo Ukrajince, Ruse, nas i ko hoće iz 3. pota.![]()
btw ja zelim Grke u skupini da im se naj..ovaj da im se osvetimo malo..
..jel moze na ovoj temi o uzvratu?
imam problem. jel zna ko kako ce danas bit?
ovako, zadnji put sam sam se kladio na turke i portugalce i..promasio sam ceo mesec.
e, sad. kakva je situacija ako ko zna sa nasima, turcima, grupama? za portugalce znam, to ce bit 1 ili cak hendikep. crna gora ceska i irska estonija, to cu se morat jos malo pozabavit, ali ce mi i tu pomoc i vise nego dobro doc, ali..sta sa hrvatima i turcima u hrvatskoj?
zadnja utakmica, ne znam jesu li nasi dobro igrali ili turci slabo? jel to sve bilo do kise ili se radi o tipicnom balkanskom stohasticizmu?
ustvari, kolko su nasi jaki? pada mi na pamet, jel oni mogu kontrolirat utakmicu da kontrolirano ili dogovorno izgube sa 1:0 ili 2:0? tipovat na turke 5,50 koef. pa il je tolkiko nemoguce da turci ne tuku s golom razlike, ono nasi opusteni, kao..posao su vec napravili..
jel sve isto u kojoj ce jakosnoj grupi pit ako tuku i ako odigraju nerijeseno? a opet, ako su tamo tukli tri nula, zar e bi onda ovdje trebali tuc..stajaznam..8:0?
eto, pa ako moze koje misljenje..
imam problem. jel zna ko kako ce danas bit?
ovako, zadnji put sam sam se kladio na turke i portugalce i..promasio sam ceo mesec.
e, sad. kakva je situacija ako ko zna sa nasima, turcima, grupama? za portugalce znam, to ce bit 1 ili cak hendikep. crna gora ceska i irska estonija, to cu se morat jos malo pozabavit, ali ce mi i tu pomoc i vise nego dobro doc, ali..sta sa hrvatima i turcima u hrvatskoj?
zadnja utakmica, ne znam jesu li nasi dobro igrali ili turci slabo? jel to sve bilo do kise ili se radi o tipicnom balkanskom stohasticizmu?
ustvari, kolko su nasi jaki? pada mi na pamet, jel oni mogu kontrolirat utakmicu da kontrolirano ili dogovorno izgube sa 1:0 ili 2:0? tipovat na turke 5,50 koef. pa il je tolkiko nemoguce da turci ne tuku s golom razlike, ono nasi opusteni, kao..posao su vec napravili..
jel sve isto u kojoj ce jakosnoj grupi pit ako tuku i ako odigraju nerijeseno? a opet, ako su tamo tukli tri nula, zar e bi onda ovdje trebali tuc..stajaznam..8:0?
eto, pa ako moze koje misljenje..
- schmokljan
Ovako - vrlo je mala vjerojatnost da će Portugalci tući Bosnu i Hercegovinu s hendikepom. Portugalci mogu s hendikepom tući Sjevernu Koreju. BiH samo zahvaljujući sucu nije pobiedila Francusku u Parizu i otišla izravno na EP. Igraju vrlo moderan nogomet, imaju sjajan napadački par, fanatičan pristup igri, kao mi devedesetih. Hendikep ne bih nikada igrao.
Nama treba pobjeda da bismo bili u drugoj jakosnoj skupini za EP. Hiddinku nedostaje pet prvotimaca, a njihovo psihičko stanje svakako nije sjajno. Jedina opasnost je ako slučajno povedu, inače gube s hendikepom. Turci su momčad slična našoj, samo psihički još nestabilnija, to jest, još maničnija kad ju ide, i još depresivnija kad ju ne ide. Malo me je strah, ali objektivno naši bi trebali pobijediti.
Nama treba pobjeda da bismo bili u drugoj jakosnoj skupini za EP. Hiddinku nedostaje pet prvotimaca, a njihovo psihičko stanje svakako nije sjajno. Jedina opasnost je ako slučajno povedu, inače gube s hendikepom. Turci su momčad slična našoj, samo psihički još nestabilnija, to jest, još maničnija kad ju ide, i još depresivnija kad ju ne ide. Malo me je strah, ali objektivno naši bi trebali pobijediti.
- schmokljan
Irska čista jedinica, a Crnogorcima želim potop jer su otjerali Cicu, tako da tu nisam ni najmanje objektivan.
- nina williams
A mogo si novu...da ih više ima...a unda » wrote:..jel moze na ovoj temi o uzvratu?
Zapravo, mogo si ti dvi nove...a unda » wrote:imam problem. jel zna ko kako ce danas bit?![]()
ovako, zadnji put sam sam se kladio na turke i portugalce i..promasio sam ceo mesec.![]()
...
..pa da. sta tu ima lose. najbolje se kladit kad ti znas ko ce pobijedit, a drugi ne znaju.nina williams » wrote:A mogo si novu...da ih više ima.
Zapravo, mogo si ti dvi nove.Druga nek ti se zove: Kladio bi se ja, al de mi vi recite ko će pobijedit.
evo, neka neko prebaci na temu novu, ja sad vise ne mogu..
evo. hrvatska jedan hendikep, irska dva hendikepa, crna gora iks, portugal 1, pa sta bude. mozda se tih pet kuna nakoti.
schmokljane, tnx..
- nina williams
Nismo se razumjeli...a unda » wrote: ..pa da. sta tu ima lose.
Ne mislim da tu ima išta loše, ja te samo usmjeravam u otvaranje novih (sportskih) tema. Od dvije koje si mogo, ti nisi niti jednu, to ti oću reć.
-
- Information
-