i vidi, vodimo
možda bih trebala češće pratiti
Almost Rosey » wrote:"promijenili sliku hrvatskog nogometa za 360 stupnjeva" - pa de me nemoj jebat
Lijepo ja kažem da je ovo magično mjesto.Pješčana » wrote:dakle, jednostavno je Chiro ovdje trebao otvoriti temu da Hrvatska počne igrat pošten nogomet
Piro ćederuPješčana » wrote:dakle, jednostavno je Chiro ovdje trebao otvoriti temu da Hrvatska počne igrat pošten nogomet
Chiro otvori temu i odmah pobijedimo.Pješčana » wrote:dakle, jednostavno je Chiro ovdje trebao otvoriti temu da Hrvatska počne igrat pošten nogomet
Siguran sam da nisi u stanju ovo pročitati pet puta zaredom.Almost Rosey » wrote:detestosteronizirao
..il sam i tebi sta duzan?schmokljan » wrote:Unda, di su pare?
Nije li Hrvatska bila gost i ne bi li se onda na nju igralo 2?..a unda » wrote: da sam igrao 1, na hrvatsku, garant bi popili pet golova. ali, sta sad, takav je zivot. izgleda da se opet igra u utorak, dakle..hrvatska x, porugal 1 ko kuca, nema druge..
..je, je, falio sam.ElliQuinn » wrote: Nije li Hrvatska bila gost i ne bi li se onda na nju igralo 2?
Kao što rekoh, ja kurca ne znam o nogometu. Ali prema nekakvoj statistici koju sam vidio – znam, takvim se trivijalnostima zamaraju samo neznalice poput mene – Bilić je bolji od bilo kojeg svojeg prethodnika od neovisnosti naovamo. Veći postotak pobjeda i sve nešto u tom stilu.Lord Byron » wrote:Jel' nam sad Bilić opet dobar - onako, do sljedećeg kiksa?
Users browsing this forum: ClaudeBot and 2 guests