Brzopotezna pitanja
mrš,Lord Byron » wrote: Koliko vidim, radi se o manje od 300 kn za godinu dana - fakat je takva stiska?
nije prioritet, kuiš? a i kraj besplatne avire se malo mogu strpit. s obzirom da je besprijekoran, deffo ću si ga uzet. kad budem imala para
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 734 times
- Been thanked: 1343 times
Sve pet, samo što to nije besplatna Avira. Ili Avast.
Potpisi su za budale.
Nitko to ni ne tvrdi. Koliko para, toliko muzike. Samo sam dao statističke podatke da ne lutamo bespućima subjektivnosti.
Osim detection rejta, naravno, treba baciti oko i na lažne uzbune, brzinu skena i potrošnju sistemskih resursa.
- Stitch
- Head Honcho
Jasno. Meni je i po tim kriterijima NOD daleko najbolji.
Samo velim, Herp je pitala za besplatne antivirusne programe. A oni, jebiga, nikako ne mogu biti u istom rangu sa softverom koji se plaća, po prirodi stvari.
Samo velim, Herp je pitala za besplatne antivirusne programe. A oni, jebiga, nikako ne mogu biti u istom rangu sa softverom koji se plaća, po prirodi stvari.
Potpisi su za budale.
Kako nije besplatna Avira? Lijepo piše u reportu da se radi o verziji Avira Antivir Personal, koja je besplatna, za razliku od Premium. I prva je na testu s detection rateom od 99.5%.
Biti i mniti svemiropolisno
Ima hrpa softvera koja je besplatna i komercijalna (ima i verziju koja se plaća), a besplatna verzija je bolja od većine konkurencije koja se plaća. Osim Avire, npr. Mediamonkey.Hekatonhir » wrote:Jasno. Meni je i po tim kriterijima NOD daleko najbolji.
Marketing je još u pretprošlom stoljeću prestao biti toliko jednostavan da bi vrijedila "kol'ko para to'lko muzike".
- Stitch
- Head Honcho
Ako je tako, okej. Zbunili su me nazivi izvršnih datoteka koje sam skinuo - postoji avira_antivir_personal_en i avira_free_antivirus_en. Ne znam zašto se drukčije zovu ako su posrijedi iste inačice.JPK » wrote: Kako nije besplatna Avira? Lijepo piše u reportu da se radi o verziji Avira Antivir Personal, koja je besplatna, za razliku od Premium. I prva je na testu s detection rateom od 99.5%.
Potpisi su za budale.
Skype je dobar ako su dvije strane. Ako ih ima više, problem je puno veći.ElliQuinn » wrote:Kako organizirati video-konferenciju bez silne opreme i dvorane za nju?
Zadnji put kad sam provjeravao je Skype bio jako loš za takve videokonferencije, a besplatna alternativa nije postojala. Možda se sad popravio, vrijedi probati.ElliQuinn » wrote: I meni je logično da raste kad je više žena uključeno, a jest. Što kad je riječ o komunikaciji koja ima više od dva smjera?
Ne radi mi gmail. 
Piše:

Piše:
I ima par linkova, ali vi koji se kužite u to vjerojatno znate o čemu se radi.JavaScript must be enabled in order for you to use Gmail in standard view. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To use standard view, enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
To use Gmail's basic HTML view, which does not require JavaScript, click here.
If you want to view Gmail on a mobile phone or similar device click here.
Groupie :cerek:
Recimo. 
Firefox mi blokira cijeli komp, ali to radi i inače pa ga ne koristim. Explorer ne volim pa nisam probala. Iron više nemam nakon reinstalacije, a Chrome mi vrti sto godina i ne pojavljuje se ništa, nemam pojma zašto jer je inače poslušan.
Firefox mi blokira cijeli komp, ali to radi i inače pa ga ne koristim. Explorer ne volim pa nisam probala. Iron više nemam nakon reinstalacije, a Chrome mi vrti sto godina i ne pojavljuje se ništa, nemam pojma zašto jer je inače poslušan.
Groupie :cerek:
Google+ Hangouts radi sasvim lijepo. Iako, zapanjujuće, meni bolje radi u Firefoxu nego u Chromeu. (Zapravo, Chrome u posljednje vrijeme žešće zajebava.)JPK » wrote: Skype je dobar ako su dvije strane. Ako ih ima više, problem je puno veći.
-
- Information
-