Koga briga kaj tamo ostaje?Zekoslawa » wrote:...ali valja razmisliti i onome što iza toga ostaje.
Bojkot je. Što da radim, što?!
- Beta ženka
Maloprije sam pomislila zaš se neki uopće registriraju kad ionako mogu čitati, a koliko vidim i ne pišu ništa.dimnjak » wrote:trebali smo zatvoriti forum za javnost na par dana, pa bi imali dupli broj reganih korisnika.
to se tak radi. u velikom svijetu.
nikad od nas igraca
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
- schmokljan
Ti općenito slabo šta čitaš osim Mao Tse Dongovih sabranih misli te Manifesta, no i to je nešto.Beta ženka » wrote:
Pa to je cijela tema, a ja ne čitam sve teme ovdje, pogotovo ne Šmokljanove vabiteljske da mu neka dâ (barem mi tako naslov djeluje) - koje je pitanje?
Neregistrirani ne mogu čitati moderatorski dio.Beta ženka » wrote:
Maloprije sam pomislila zaš se neki uopće registriraju kad ionako mogu čitati, a koliko vidim i ne pišu ništa.
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Pa malo sam te usput pojebucnula, ono, jedva za osjetit je bilo. Nemoj zamjerit, nisam ni ja.
A vidiš li koliko ovog ima? Bem mu miša, izjebat ću te pošteno, ustreba li, čim završim s čitanjem.
A još kad bi ja znala stavit sliku...ne znaš s kakvom trubom posla imaš.bobsi wrote:
jolly good idea!
ajde unesi malo vedrine![]()
Ma mogu oni probat pobjeć, al gravitacija je to...ne moš protivu fizike...Lord Byron wrote: Mislim da ima i nježnijih načina rastjerivanja gostiju.
-
Whereabout
I pored tog, ne smeta me što su otišli neki čiji način komunikacije s korisnicima nije bio primjeren, dapače. Među fašistoidnim, ili nekim drugim manjkavim crtama, nekim crtama bih dala prednost u odnosu na druge.Zekoslawa » wrote: Država je pravedna kad svatko radi ono za što je najsposobniji, reče jedan jednom davno. Stoga se tu fašistoidnu crtu koju su neki posjedovali moglo fino iskoristiti umjesto da je se protjeruje. Lijepo je, naime, likovati što jedan po jedan odhode forumska vlastela, i što među tima i takvima ima nickova koji nam se nisu sviđali, ali valja razmisliti i onome što iza toga ostaje.
.
Otkud ti znaš da sam joj poklonio Maovu crvenu knjižicu?schmokljan » wrote:
Ti općenito slabo šta čitaš osim Mao Tse Dongovih sabranih misli te Manifesta, no i to je nešto.
(Inače, ili Mao Zedong, ili Mao Ce/Tse Tung. Ne miješaj transkripcije, KTHXBAI.)
You wish.nina williams » wrote:Pa malo sam te usput pojebucnula, ono, jedva za osjetit je bilo. Nemoj zamjerit, nisam ni ja.
A vidiš li koliko ovog ima? Bem mu miša, izjebat ću te pošteno, ustreba li, čim završim s čitanjem.
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
Valjda su izdrilani da je moderatorskom dijelu najsočnije.
- Beta ženka
Moram naučiti kineski prvo, evo ti Lastan reče (poklonio mi knjigu na KINESKOMschmokljan » wrote:
Ti općenito slabo šta čitaš osim Mao Tse Dongovih sabranih misli te Manifesta, no i to je nešto.
Oprosti stvarno što ne čitam tvoje teme, ali i ovako debelo zapostavljam RL, samo mi fali da učim sve teme napamet. Radije ću uzeti Marxov Kapital pa polako...
slafko wrote:
Neregistrirani ne mogu čitati moderatorski dio.
Aaaa... tamo ima nečeg zanimljivog za čitanje?
Jel nas tračaju jevge i ekipa? [trčim provjerit]
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
lastanElliQuinn » wrote: Tko će osigurati skrinšotove našeg moderatorskog za ove neregistrirane? : information leak :
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
- Lord Byron
tfiti.ElliQuinn » wrote: Tko će osigurati skrinšotove našeg moderatorskog za ove neregistrirane? : information leak :
- schmokljan
Hvala, profesore.Lastan » wrote: Otkud ti znaš da sam joj poklonio Maovu crvenu knjižicu?
(Inače, ili Mao Zedong, ili Mao Ce/Tse Tung. Ne miješaj transkripcije, KTHXBAI.)
ajme pa to je bar piece of cakenina williams » wrote:A još kad bi ja znala stavit sliku...ne znaš s kakvom trubom posla imaš.
sačekaj poslaću lastanu pm da ti objasni!
Ne vidim što je u tome čudno. Tȁ Mao je na kineskome i pisao.Beta ženka » wrote:
Moram naučiti kineski prvo, evo ti Lastan reče (poklonio mi knjigu na KINESKOM).
Ovo je već druga seksualna insinuacija u manje od pola sata. Moje plaho i neprilagođeno srce informatičara to ne može podnijeti. Stoga se odjavljujem i odlazim na spavanje.jevgenija » wrote: jel ti to mene cimaš na ševu na moderatorskom
Kak da ja znam da nisi poput ženke pauka? Snubila bi me za seks, iskoristila i pojela. S ljudima s interneta se nikad ne zna. Možda i crni kombi voziš.nina williams » wrote: Aj se ne ljuti. Pa nisam ništa loše mislila. Uf.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Ima među njima i onih koji otkrivaju Ljubav i seks. Te bi vrijedilo nagovoriti da se registriraju.jevgenija » wrote:dobro je, naučila sam tjerat domaće. sad još samo goste, i na konju smo![]()
for the record, GOSTI su neregistrirani lurkeri![]()
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Ma ja sam benigna. Ne bih te pojela.slafko » wrote:
Kak da ja znam da nisi poput ženke pauka? Snubila bi me za seks, iskoristila i pojela. S ljudima s interneta se nikad ne zna. Možda i crni kombi voziš.
Bolje te utamničit i iskorištavat uvijek nanovo.
-
- Information
-