Bojkot je. Što da radim, što?!

Stare teme i začeci foruma
jevgenija

Post 10 Nov 2011, 22:02

Lord Byron » wrote:Ne govorim o nahrupljivanju radi žaljenja na fhr, nego o nahrupljivanju "pravednika" :rolleyes: koji žele razjebati leglo chattera, trollera i tako to. Netko tko je u stanju napisati "pa zašto ovdje nisu uredili onako kako im odgovara, nego su otišli", ili tako nekako, u stanju je svašta.

BTW, prosvjedni avatar: Image
gle, buraz, u stanju ili nestanju, dosadni smo. prošli vikend smo zapravo bili dosadni i sami sebi, ne mogu oni nas ubit svojim svaštaspremnošću ni upol kolko mi njih možemo dosadom :o

You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
nina williams
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post 10 Nov 2011, 22:03

Zbilja mi dođe da stavim sliku sisa.
:zubo:
Ko će ovo sve pročitat?
Jevge, pohvala na unbanu.
Nećem da budemo ko oni. :mad:
Eks

Post 10 Nov 2011, 22:04

Beta ženka » wrote:
Ej, ej, polako - nemojmo sad s onom "a gdje ste vi bili '91" :D
Ma nije tako trebalo ispasti. Nego me čudi da izjavljuju takve stvari. I sad se bune protiv nas. :zubo:
bobsi

Post 10 Nov 2011, 22:05

nina williams » wrote:Zbilja mi dođe da stavim sliku sisa.
:zubo:
jolly good idea!

ajde unesi malo vedrine :lux:
Lord Byron

Post 10 Nov 2011, 22:07

nina williams » wrote:Zbilja mi dođe da stavim sliku sisa.
Mislim da ima i nježnijih načina rastjerivanja gostiju.
ElliQuinn
Felis nebulosa

bobsi » wrote:
jolly good idea!

ajde unesi malo vedrine :lux:
Image
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Mulica

Image
meg ti je glupa!!! :xlux:
Mulica

Post 10 Nov 2011, 22:08

elli, moja je bolja :kava:
bobsi

nije to to EQ, oćemo williamsisine :lux:
Whereabout

Lord Byron » wrote:Ne govorim o nahrupljivanju radi žaljenja na fhr, nego o nahrupljivanju "pravednika" :rolleyes: koji žele razjebati leglo chattera, trollera i tako to. Netko tko je u stanju napisati "pa zašto ovdje nisu uredili onako kako im odgovara, nego su otišli", ili tako nekako, u stanju je svašta.

BTW, prosvjedni avatar: Image

Srećom, ili nažalost, više agitiraju nego što diskutiraju, prema do sad viđenom.

jevgenija » wrote: gle, buraz, u stanju ili nestanju, dosadni smo. prošli vikend smo zapravo bili dosadni i sami sebi, ne mogu oni nas ubit svojim svaštaspremnošću ni upol kolko mi njih možemo dosadom :o
Već pet minuta tražim gdje da napišem da je ovdje strava dosadno.
.
schmokljan

Post 10 Nov 2011, 22:12

Pod hitno onemogućiti registriranje na 48 sati, a nakon toga uvest ozbiljan test. :mudri:
Beta ženka

Post 10 Nov 2011, 22:12

Men' je smiješno što sad na neki način korisnici Trkeljanja ispadaju krivi za ono što se događa, a jednostavno su se, nakon pokušaja da razgovaraju i se nešto promijeni - pokupili i otišli.

schmokljan » wrote:Pod hitno onemogućiti registriranje na 48 sati, a nakon toga uvest ozbiljan test. :mudri:
Čega, lojalnosti? :D
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Almost Rosey

Post 10 Nov 2011, 22:14

Beta ženka » wrote:Men' je smiješno što sad na neki način korisnici Trkeljanja ispadaju krivi za ono što se događa, a jednostavno su se, nakon pokušaja da razgovaraju i se nešto promijeni - pokupili i otišli.
Jelda? :cerek:
Mulica

Post 10 Nov 2011, 22:15

Image
jevgenija

Post 10 Nov 2011, 22:16

Beta ženka » wrote:Men' je smiješno što sad na neki način korisnici Trkeljanja ispadaju krivi za ono što se događa, a jednostavno su se, nakon pokušaja da razgovaraju i se nešto promijeni - pokupili i otišli.

Čega, lojalnosti? :D
navikni se. bili smo krivi tamo, sad smo krivi tu.
možda bismo trebali otić do županijskog suda i obavijestit suca da sanader nije imao ništa s tim, i da klikne na trkeljanje.com ako želi provjeriti :o
Beta ženka

Post 10 Nov 2011, 22:17

Almost Rosey » wrote:
Jelda? :cerek:
Pa da - troleri i četeri otišli u miru trolati i četati na neko drugo mjesto, da puste ozbiljnu ekipu nek raspravlja u miru o ozbiljnim temama - i sad su ispali faktor destabilizacije, ili kako se to već zove. :rofl:

jevgenija » wrote: navikni se. bili smo krivi tamo, sad smo krivi tu.
možda bismo trebali otić do županijskog suda i obavijestit suca da sanader nije imao ništa s tim, i da klikne na trkeljanje.com ako želi provjeriti :o
:rofl: :rofl: Legendo!
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Lord Byron

Post 10 Nov 2011, 22:18

Ma gledaj, to je pogrešna interpretacija jednog ne sasvim pogrešnog osjećaja o kojem je jučer prva pisala aisling: osjećaja da je vlasnik, koji na fhr-u šuti sto godina, o fhr-u otišao razgovarati negdje drugdje.

To što će netko neupućen ili ne-nešto drugo, iz toga izvući "zaključak" :facepalm: o tome da netko odavde ni manje ni više nego uređuje fhr, to je već pitanje kongi... knogi... kingo... ma onih sposobnosti :D.
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 10 Nov 2011, 22:18

Beta ženka » wrote: Čega, lojalnosti? :D
Ma ne, moraju dati pravi odgovor na ovo pitanje.
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Beta ženka

Post 10 Nov 2011, 22:22

Lord Byron » wrote: Ma gledaj, to je pogrešna interpretacija jednog ne sasvim pogrešnog osjećaja o kojem je jučer prva pisala aisling: osjećaja da je vlasnik, koji na fhr-u šuti sto godina, o fhr-u otišao razgovarati negdje drugdje.

To što će netko neupućen ili ne-nešto drugo, iz toga izvući "zaključak" :facepalm: o tome da netko odavde ni manje ni više nego uređuje fhr, to je već pitanje kongi... knogi... kingo... ma onih sposobnosti :D.
Jasno, i ja mislim da je, ako je već Anderlon htio doći i ovdje i čuti mišljenja - svakako i tamo trebao pokrenuti "dan otvorenih vrata uprave". Ali optuživanje NAS da smo napravili sranje tamo jer smo se usudili maknuti u svoj kutak, umjesto da isparimo - žešća je debilana.
ElliQuinn wrote: Ma ne, moraju dati pravi odgovor na ovo pitanje.
Pa to je cijela tema, a ja ne čitam sve teme ovdje, pogotovo ne Šmokljanove vabiteljske da mu neka dâ (barem mi tako naslov djeluje) - koje je pitanje? :misli:

IJU, došli smo do magičnih 100 posjetitelja prije 13 min! :tulum:
Zekoslawa

Post 10 Nov 2011, 22:23

ex_anais » wrote:Jel pratite tamnošnji bojkot? :D
Svi su odstupili svojevoljno u znak podrške Sashu. Zanimljivo.
Jes, isto kao što smo ti, ja i još pedesetak njih ovdje došli zbog podrške Lastanu.

Dajte, ono, ne sviđa vam se da se ladičari i da vas se gleda kao sektaše, pa imajmo toliko pristojnosti da ne činimo istu stvar. Nikoga ne veseli više nego mene što je primjerice colbert napokon napustila svoju foteljicu, ili pak što se kumče Štrikalica napokon odlučilo maknuti, no ovakvo pojednostavnjivanje stvari naprosto je promašeno. Stoga, veći dio tih ostavki nema ama baš nikakve veze s micanjem Sasha.
Jedino može imati veze s tim što je deus ex machina nakon dugo vremena odlučio malo pronjuškati, pa vidjeti što ne valja. I kao takav donio rješenje za osvježenje. I evo, ovim bih mu putem poručila da me uopće ne usrećuje što je maknuo Pedra, onako iz čista principa. To mi dođe otprilike ko Tuđmanova smrt. Ne'š ti rješenja.

Ili, šta ja znam, ne veseli me što je mladi lav Apophis dao ostavku, dalo bi ga se dobro iskoristiti. Ili onako, bude mi žao da netko nema toliko intelektualnog poštenja da misli da bi Scotsman otišao u znak podrške Sashu. A naš deus ex machina misli da je riješio problem time što se više neće overmoderirati, što će mu forum biti opušteniji i klikabilniji. I što se vraća izvorima. Pa će se za koju godinu, kad stvari opet izmaknu kontroli, ponovno spustiti iz svoje kule bjelokosne, naći novog Sasha da uvede reda i tako to.

Otprilike kao kad neki viču da znanje nije roba, pa onda ja mukte upišem godinu, a onda za onu sljedeću generaciju više nema para, pa im digneš cijenu školarina.

Država je pravedna kad svatko radi ono za što je najsposobniji, reče jedan jednom davno. Stoga se tu fašistoidnu crtu koju su neki posjedovali moglo fino iskoristiti umjesto da je se protjeruje. Lijepo je, naime, likovati što jedan po jedan odhode forumska vlastela, i što među tima i takvima ima nickova koji nam se nisu sviđali, ali valja razmisliti i onome što iza toga ostaje.
dejzi

Post 10 Nov 2011, 22:23

Došli smo do broja 100. :lux:

Ovom prilikom zahvalila bih gostima na sudjelovanju i poslala ih kući.
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
jevgenija

Post 10 Nov 2011, 22:24

dejzi » wrote:Došli smo do broja 100. :lux:

Ovom prilikom zahvalila bih gostima na sudjelovanju i poslala ih kući.
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :cerek:

volim te. mrš. nikad mi ovo više nemoj spominjat.
schmokljan

Post 10 Nov 2011, 22:26

ElliQuinn » wrote: Ma ne, moraju dati pravi odgovor na ovo pitanje.
I seksigrad test, molit ću lijepo. :zubo:
dimnjak

Post 10 Nov 2011, 22:27

trebali smo zatvoriti forum za javnost na par dana, pa bi imali dupli broj reganih korisnika.
to se tak radi. u velikom svijetu. :o

nikad od nas igraca :facepalm:
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Eks

Post 10 Nov 2011, 22:28

Zekoslawa » wrote: Jes, isto kao što smo ti, ja i još pedesetak njih ovdje došli zbog podrške Lastanu.

Dajte, ono, ne sviđa vam se da se ladičari i da vas se gleda kao sektaše, pa imajmo toliko pristojnosti da ne činimo istu stvar. Nikoga ne veseli više nego mene što je primjerice colbert napokon napustila svoju foteljicu, ili pak što se kumče Štrikalica napokon odlučilo maknuti, no ovakvo pojednostavnjivanje stvari naprosto je promašeno. Stoga, veći dio tih ostavki nema ama baš nikakve veze s micanjem Sasha.
Jedino može imati veze s tim što je deus ex machina nakon dugo vremena odlučio malo pronjuškati, pa vidjeti što ne valja. I kao takav donio rješenje za osvježenje. I evo, ovim bih mu putem poručila da me uopće ne usrećuje što je maknuo Pedra, onako iz čista principa. To mi dođe otprilike ko Tuđmanova smrt. Ne'š ti rješenja.

Ili, šta ja znam, ne veseli me što je mladi lav Apophis dao ostavku, dalo bi ga se dobro iskoristiti. Ili onako, bude mi žao da netko nema toliko intelektualnog poštenja da misli da bi Scotsman otišao u znak podrške Sashu. A naš deus ex machina misli da je riješio problem time što se više neće overmoderirati, što će mu forum biti opušteniji i klikabilniji. I što se vraća izvorima. Pa će se za koju godinu, kad stvari opet izmaknu kontroli, ponovno spustiti iz svoje kule bjelokosne, naći novog Sasha da uvede reda i tako to.

Otprilike kao kad neki viču da znanje nije roba, pa onda ja mukte upišem godinu, a onda za onu sljedeću generaciju više nema para, pa im digneš cijenu školarina.

Država je pravedna kad svatko radi ono za što je najsposobniji, reče jedan jednom davno. Stoga se tu fašistoidnu crtu koju su neki posjedovali moglo fino iskoristiti umjesto da je se protjeruje. Lijepo je, naime, likovati što jedan po jedan odhode forumska vlastela, i što među tima i takvima ima nickova koji nam se nisu sviđali, ali valja razmisliti i onome što iza toga ostaje.
Neoprezno sam lanula. Ne mislim se opet svađati na ovom topiku, molim lijepo. :D Tako da, o intelektualnom poštenju preusmjeri negdje drugdje. Hvala. :D
  • Information