Bojkot je. Što da radim, što?!
Stvarno mi nije jasno zašto je cijeli fhr sad nahrupio vamo 
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
Trpimir!jevgenija » wrote:
jesi ti stvarno očekivala grand opening of minds ondje ili brzinski oporavak ovdje?
Ja nisam, jebiga. Čekam da prođe, i živim u nadi da će se uklopit Eurakesa i da će beba bit dobra i zvat se Trpimir
jest, tužno je. a ovisno o danu, i ružno, također. sutra je novi dan, i više nema novih vlasnika Krstarice, svi koji su mislili otić su otišli.
novi će pronjuškat, vidjet jel ima šta ili nema ovdje za njih, a gosti... pa, jebiga. ne znam šta da ti velim. razumijem, ali tu nemremo niš.
Mislim da jednostavno nisam bila spremna na cinjenicu da cemo ovdje imati novi fhr.
Nadala sam se nekom miru, oazi, tako nesto.
Malo mi je previse svega.
Laku noc ljudi.
Laku noc ljudi.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
- Lord Byron
O jebote. Da te ne znam, sad bih ti zalijepio jedan "drama queen" i produžio.Morticia » wrote:Ma ja vise nista ne znam.
Pogledaj malo sama sa sobom: što jesi očekivala? Kad spustiš stvari do konkretnog, vjerojatno ćeš i sama shvatiti da si, posve nesvjesno, sve skupa zamišljala "romantično" - i potpuno nerealno.
Ja i dalje mislim da je moglo biti puno, puno ružnije. Doduše, mislim da još uvijek može biti puno, puno ružnije - ako se ova laž o "trollerima koji su izbjegli pa minirali fhr" ponovi milijun puta i počne pušiti od bedaka kao istina.
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
- Beta ženka
Cijeli? Kiss me?A.P. » wrote:Stvarno mi nije jasno zašto je cijeli fhr sad nahrupio vamo
Grazia - i ne znam ju, nebitna mi je :brendon:
Pa nek čitaju, ovdje je bar zabavnije.
A zašto bi te zabrinjavalo što bedaci misle?Lord Byron » wrote: Doduše, mislim da još uvijek može biti puno, puno ružnije - ako se ova laž o "trollerima koji su izbjegli pa minirali fhr" ponovi milijun puta i počne pušiti od bedaka kao istina.
Ili što oni drugi bedaci pričaju?
To je jedino opasno na izborima.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
nećemo imati novi fhr. niti ga možemo imati. mali smo, nadrkani na svoj način, i imamo drugačiji način komunikacije, podjebavanja i voljenja. i u ova dva mjeseca smo se međusobno naučili tolerirati na dva milijuna načina, od kojih od sebe same nisam očekivala milion i devetstoosamdeset tisuća načina, da ti pravo kažem. strpi se. ćetaj. biraj robu za bebe.Morticia » wrote:Mislim da jednostavno nisam bila spremna na cinjenicu da cemo ovdje imati novi fhr.
Laku noc ljudi.
biće sve ok. časna pijonirska.
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
- Beta ženka
Sorry, ali...
Sorry još jednom...
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Wtf jesu oni svi gluhi, glupi i ćoravi 
Ne mogu čitat pžk! :morticia:
Ne mogu čitat pžk! :morticia:
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
- Lord Byron
Zabrinjava me mogućnost da bedaci krenu uzimati pravdu u svoje ruke i u nekakvom vigilante-pohodu dođu ovamo isključivo raditi sranja.Beta ženka » wrote: A zašto bi te zabrinjavalo što bedaci misle?
"Zabrinjava" nije najbolja riječ - onako, proigravam sve moguće varijante
- Beta ženka
Ajoj da... to bismo mogli pitati reklamacije.net, kako su riješili taj problem prije 2-3 godine, kad je ekipa pobunjenika nahrupila tamo žaliti se na fhr i napravila dar-mar.Lord Byron » wrote: Zabrinjava me mogućnost da bedaci krenu uzimati pravdu u svoje ruke i u nekakvom vigilante-pohodu dođu ovamo isključivo raditi sranja.
"Zabrinjava" nije najbolja riječ - onako, proigravam sve moguće varijante.
Na kraju je netko otvorio temu sa žalbom na teme o fhr (a bilo ih je, ako se sjećam, dvanaestak, ooogromnih, servero-rušećih).
-
Whereabout
Na tim Reklamacijama su zapravo pretežno chatali.
.
- Lord Byron
Ne govorim o nahrupljivanju radi žaljenja na fhr, nego o nahrupljivanju "pravednika"
koji žele razjebati leglo chattera, trollera i tako to. Netko tko je u stanju napisati "pa zašto ovdje nisu uredili onako kako im odgovara, nego su otišli", ili tako nekako, u stanju je svašta.
BTW, prosvjedni avatar:
BTW, prosvjedni avatar:
- Beta ženka
Da, na to sam i mislila pod dar-mar. Teški četeraj i vrijeđanje forumaša.Whereabout » wrote:Na tim Reklamacijama su zapravo pretežno chatali.
- Beta ženka
Pa i ovima je to bio cilj između ostalog, kako srušiti fhr.Lord Byron » wrote:Ne govorim o nahrupljivanju radi žaljenja na fhr, nego o nahrupljivanju "pravednika"koji žele razjebati leglo chattera, trollera i tako to. Netko tko je u stanju napisati "pa zašto ovdje nisu uredili onako kako im odgovara, nego su otišli", ili tako nekako, u stanju je svašta.
BTW, prosvjedni avatar:
Jednostavno - pobaniraš ih i doviđeeenja.
- Beta ženka
Ej, ej, polako - nemojmo sad s onom "a gdje ste vi bili '91"ex_anais » wrote:Meni neki upisi tamo djeluju kao da su prespavali cijeli forum na kojem jesu. Posebno ona pitanja "a zašto se problemi ne rješavaju na pžk" i "zašto si nisu uredili ovdje kako im paše, a ne osnovali forum".
A ako već jesu prespavali, što se sad bune?
Usput, jebalo te padobransko upadanje i zaključivanje na prečac.nina williams » wrote: Usput, Slafko, jeblo te bananje samo jer možeš. I šta sad modovi mogu banat i na pedejefu koji nije njihov? Kužim da si ljut, al nije način jebga.
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
-
- Information
-