Nego, imam ozbiljno pitanje. Jesmo mi sekta?
Bojkot je. Što da radim, što?!
? na kojem podforumu? ovdje imamo više moderatura nego topikaWhereabout » wrote:
Greška valjda. Osim ako si radila nešto za što ne znamo.![]()
Jel' vama sve štima na topiku Moderatura? Jel' da ne štima?
You can only be young once. But you can always be immature. (dejzino MD <3)
- Lord Byron
Ne, mi smo trolleri.dejzi » wrote:Jesmo mi sekta?
"Čitajući link koji sam stavio, a koji služi kao izbjeglište bivšim trollerima koji su svako malo okupirali PŽK i silovali kako forum, tako i ostale forumaše, očito je da je pritisak došao iz smjera manjine koja je dovoljno glasna da se predstavi kao većina.
Ovim putem ih obavještavam da meni nisu nimalo falili, naprotiv, žali bože trenutka kad će oni Lastan ponovo nastavit terorizirat forum. Prika, naporan si za troje"
Charlie Pax. Registriran 2009. Broj postova: 139.
Tako se to radi, bando trollerska, a ne k'o vi s tisućama milijuna trolerskih postova!!!
Sve skupa.
60 "gostiju" koji lurkaju. Mi koji imamo lajv prijenos sa sahrane. Oni tamo komentiraju nas. Mi tu njih.
Osjecam se kao majmun na promatranju.
Fuj.
Fuj. Fuj. Fuj.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
-
Whereabout
Pžk. Dakle, prolistajte postove charliea paxa, mislila sam si da ga se sjećam pa sam išla provjeriti je li to doista on. I jest, to je nick koji je sudjelovao na topicima onomad, npr. Silajninom i držao nam stranu. Klik Usporedite s ovim što sad piše.jevgenija » wrote: ? na kojem podforumu? ovdje imamo više moderatura nego topika
.
tražila ljubimce, pa nisam našla. možda nađem kavujevgenija » wrote: ma ne prigovaram, samo mi je drago da si tu, pa ti dajem bar putokaz za kafić. Ne zove se kafić, ne znam kako se novi snalaze s tim našim imenima. pol ljudi nas ništa ne razumije![]()
e a di se dešava sve to na fhr-u uopće? ne pratimAdMulica wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
iiii » wrote:da se i ja oglasim. zidić![]()
uglavnom, skoro pa ne čitam f-hr od onda. sve mi se zgadilo. dojavili mi vijesti, pa se sad kao nadam nečem boljem. e da, permana sam.
ne namjeravam pričat o tom "di ste vi bili kad...", nego spomenut tyndalla (vidjela sam već neko spominje) i deedy-ja i njihovo odolijevanje. oni su mi ostali najupečatljiviji. prvi koji nikad ništa direktno radio, sve "preko veze", drugi s kojim su bili pokušaji nekog razgovora na kutku. bez ikad ikakvog konkretnog odogovora.
jedan linkić na rasprave (pobrisano je pola postova i druge teme - kog zanima, jel') http://www.forum.hr/showthread.php?t=573283
+1 screenshot sa mod kutka (malo mutno, valjda se vidi)
http://s271.photobucket.com/albums/jj13 ... hot069.jpg
Mogla si zaostatke pročitati.
Album ss, sa sve prezimenom
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Auuuu, vid sranja u Ruandi.
Kolko nas ima, jebote, kolko nas ima.
E da nije i Krule došao?
Usput, Slafko, jeblo te bananje samo jer možeš. I šta sad modovi mogu banat i na pedejefu koji nije njihov? Kužim da si ljut, al nije način jebga.
[Ništa, ništa, ja samo nadoknađujem gradivo. Ako je odgovoreno već na pitanje-skužajte, puno je toga, iđem nastavit s nadoknadom gradiva.]
Kolko nas ima, jebote, kolko nas ima.
E da nije i Krule došao?
Usput, Slafko, jeblo te bananje samo jer možeš. I šta sad modovi mogu banat i na pedejefu koji nije njihov? Kužim da si ljut, al nije način jebga.
[Ništa, ništa, ja samo nadoknađujem gradivo. Ako je odgovoreno već na pitanje-skužajte, puno je toga, iđem nastavit s nadoknadom gradiva.]
dalje od ovog ne može, sve se već dogodilo. mislim, što se imalo dogodit. iskomentirat do kraja, a onda pomoć AR oko odabira kolica.Morticia » wrote:
Sve skupa.
60 "gostiju" koji lurkaju. Mi koji imamo lajv prijenos sa sahrane. Oni tamo komentiraju nas. Mi tu njih.
Fuj.
Fuj. Fuj. Fuj.
imaće baja pune ruke posla, virni na Sabor
pa, meni nije
jučer je bilo gore.
ovo je izdrkavanje, proći će
ne očekujem nakon toliko novih i gostiju da nastavimo salonske razgovore.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- Lord Byron
Jednostavno mi je pretuzno da je doslo do ovoga, na ovakav nacin.jevgenija » wrote: dalje od ovog ne može, sve se već dogodilo. mislim, što se imalo dogodit. iskomentirat do kraja, a onda pomoć AR oko odabira kolica.
imaće baja pune ruke posla, virni na Sabor![]()
Kakva steta.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Psssst!Morticia » wrote:
Sve skupa.
Fuj.
Fuj. Fuj. Fuj.
Psssst, ej ti, crna, visoka, zgodna, dobrih nogu...
Da, ti!
Dođi na Trkeljanja, tamo nas nitko ne gleda.
A moralo bi na Eksterijerima. Ulazna vrata ne spadaju u interijer.Lord Byron » wrote: Na Interijerima.
jesi ti stvarno očekivala grand opening of minds ondje ili brzinski oporavak ovdje?
Ja nisam, jebiga. Čekam da prođe, i živim u nadi da će se uklopit Eurakesa i da će beba bit dobra i zvat se Trpimir
jest, tužno je. a ovisno o danu, i ružno, također. sutra je novi dan, i više nema novih vlasnika Krstarice, svi koji su mislili otić su otišli.
novi će pronjuškat, vidjet jel ima šta ili nema ovdje za njih, a gosti... pa, jebiga. ne znam šta da ti velim. razumijem, ali tu nemremo niš.
- Lord Byron
Ovo je (bilo) neizbježno. Je, ružno je gledati brojku od 60 gostiju koji sjede i očekuju kad će više započet klanje.Morticia » wrote:
Sve skupa.
Međutim, ja barem kod sebe osjećam nekakvu "uljuljkanost u kućni mir" - mi smo skoro dva mjeseca funkcionirali na jednoj puno komornijoj razini i na jedan puno komorniji način, i sad te, naravno, pukne kad se to otvaranje foruma konačno počne i događati. Link je (za sada, nekažnjeno) postavljen na fhr, i logično je očekivati lurkere. Mislim da je doba romantične komornosti Trkeljanja sinoć okončano. Netko sklon teoriji zavjera pomislio bi da je to bila Anderlonova namjera (ono, "da vas vidim kad vama nahrupe kojekakvi") - ne vjerujem u to.
Stalno mi pada na pamet pad Berlinskog zida - ne u smislu da je jedna strana nekakav "istok", a druga nekakav "Zapad", nego u smislu kaosa.
Sad će, vjerojatno, i moderatura imati bitno više posla.
nemamo još ljubimce ko pdf. Ako trebaš topik o nečem posebno, slobodno ga otvoriš tu na Okruglom stolu, staviš predznak KLJ, pa naslov, i ako kasnije bude dovoljno interesa, bude i pdf, pa će se tamo preselit sve što počinje s KLJ.iiii » wrote: tražila ljubimce, pa nisam našla. možda nađem kavu![]()
zasad mislim da imamo samo ovo o skloništima što si već našla.
-
- Information
-