Što vas je danas naživciralo?

Stare teme i začeci foruma
Eks

Post 06 Nov 2011, 00:39

Margarita » wrote: Jutros mi se pojavio susjed na vratima da me pita mogu li mu popraviti Windowse . A ja to ne znam čak ni kad sam pri sebi a kamo li u spavaćici.
Ja ih obično popravljam sama. Sjećam se prošlogodišnje akcije. :cerek: I sjećam se računa. :cerek:
I imam dosadne susjede. :tuzni:

Stitch
Head Honcho
Has thanked: 618 times
Been thanked: 958 times
Post 06 Nov 2011, 09:18

ElliQuinn » wrote:Ovaj forum. Zašto se toliko čerupate?
I ja se to pitam. :kava:
Potpisi su za budale.
Silajn

Post 06 Nov 2011, 10:29

Upravo me iživcirao pogled na sat i činjenica da hitno moram počet radit :mad:
ali

Post 06 Nov 2011, 12:03

ex_anais » wrote:

Onda da ne pitam ima li ovdje servisera? :misli: :D
Odi lijepo dolje na IT i izloži svoj(e) problem(e) :ne zna: ( :zubo: )
Ajde, neće te poje(b)st :rofl:

Silajn wrote:Upravo me iživcirao pogled na sat i činjenica da hitno moram počet radit :mad:
Welcome to my world :cerek:
blue
Asgard

Post 07 Nov 2011, 12:30

Brzina uploada :gaah: :gaah:
Daaaj više :mad: gladna sam, pojest ću nekog :visi: :crying:
*jezebel*

Post 07 Nov 2011, 13:18

nikako mi ne radi gmail, a moram hitno poslati mail. s gmaila. jer mi trebaju podaci koje imam samo na gmailu. :mad:
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
Lord Byron

Post 07 Nov 2011, 14:10

*jezebel* » wrote:nikako mi ne radi gmail, a moram hitno poslati mail. s gmaila. jer mi trebaju podaci koje imam samo na gmailu. :mad:
Koristiš li možda Internet Explorer? Njih dva ponekad nisu u ljubavi i slozi.

Što zapravo znači "ne radi"?
*jezebel*

Post 07 Nov 2011, 14:55

evo sad sam jedva uspjela prek' opere. inace koristim chrome.

ie ne koristim nikad. ''ne radi'' znaci da mi uopce ne otvara stranicu (''ta web-stranica nije dostupna''), iako s drugim stranicama nemam problema.

...

a sto drugo nego mailer daemon. bezveze sam se za*ebavala. idioti.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
blaze

Post 07 Nov 2011, 22:52

Margarita » wrote: Jutros mi se pojavio susjed na vratima da me pita mogu li mu popraviti Windowse . A ja to ne znam čak ni kad sam pri sebi a kamo li u spavaćici.
mene muž poslao babi dva kata ispod popraviti televizor. zvao me na posao da me pita kad ću kući jer me baba čeka! nisam mogla vjerovati. ta je baba jedno opako i zločesto stvorenje, koje me jednom došlo nagovarati da zovem policiju jer ovi na katu između imaju tulum. a policija je više ne šljivi jer stalno zove zbog gluposti, pa sad našla mene uvaliti u svoju misiju. da ne bi! ja rekla, draga gospođo, imam samo jednu primjedbu, mogli su i mene pozvati! doviđenja.

elem, gdje sam stala. kažem mužu, pa što je tebi??? istovremeno mi smiješno da je njega uopće netko došao zamoliti za takvu vrstu pomoći. on ne zna ni koji je daljinski za što. za klimu se uzrujao da ne radi kad je u daljinskom otišla baterija. i tako, ono, tehnika nula. totalno se sažalio nad "gospođom" koja cvili da je na tv-u sve crno (razumije je) i da ne zna šta će. i da je jadna, bespomoćna, sama. i tako se moj mužić dao u potragu za rješenjem, a to sam ja! nema veze što se ne kužim u popravljanje televizora, komparativno gledano ja sam majstor s obrtnicom na zidu u odnosu na njega. mislim, nisam, to je figura.

živčana dolazim kući, s namjerom da sve odjebem. pokušat ću mužiću objasniti etičke dileme (ženu stvarno ne podnosim, ima tu raznih epizoda koje ne stanu u ovu priču). ne zanima me što ne može gledati tv. neka se bavi nečim pametnijim. sigurno gleda sapunice, što joj to treba. ionako, sigurno ima služba za korisnike na b.netu, amisu, čemu već. neka gnjavi njih. uf.

muž me čeka ko princeza na kauču. idi odmah. rekao sam da ćeš joj se javiti. hwwwwrak. ponovno objašnjavam. ne znam popravljati televizore, pobogu. ali idem, dobro, uklinac. nisam ni otvorila vrata stana, kad skužim nju u šlafroku, traži gdje se pali svjetlo u hodniku. ha! ne čeka ona da se ja njoj javim. ide na sigurno. dolazit će provjeravati svakih pet minuta.

nabacim svoj dražestan smiješak i kažem dobarvečer, evo me, jurim, idem. da pozovemo lift zajedno? televizor vam ne radi? strašno. ali, što da ja radim? buabua (plačem u sebi). tješim se, možda samo treba iskopčati digitalni prijemnik iz struje na par minuta, to inače govore ovi iz potpore. onda se prijemnik nešto kao resetira fluuurp, ponovno povuče postavke i sve radi.

na moj užas, ona nije na takvom nekom provajderu. pokazuje mi satelitski tanjur na balkonu! (koji kurčev satelit? nikad nisam imala satelit, nemam pojma što s tim). objašnjava mi što inače stišće, što se pojavljuje, bla bla, a sad je crno. niente. nada. meni sine, nije se ona bez vraga našla na frekvenciji s mojim mužem. kažem važno: ne rade vam baterije u daljinskom. ma da? čudi se ona. ne može naći nikakve rezervne. gleda me bespomoćno u šlafroku, a ja znam što je sljedeće.

ide blaze u dućan po jebene baterije. ko mali od palube. upičkumaterinu. blaze ne može vjerovati da to radi.

stišćem račun. što ako me optuži da sam joj nešto pokrala? jel meni to treba? ulazim i gledam plaho ima li kakve zamke. neka dražesna kutija za nakit iz koje će nestati blago cara solomona? stavljam baterije, televizor proradi, kažem fala kurcu, idem sad. a što će me čut onaj...

babetina me hvata za ruku, vuče sad na drugi kraj stana... i pokazuje... pogađate možda? još jedan televizor koji ne radi! u spavaćoj sobi. ja kažem, draga gospođo, pa onaj vam sad radi. gledajte na njemu sve što vas zanima!!! eee, ali ovaj ovdje hvata neki kuki koji onaj tamo ne hvata. stisnem onaj kurac-palac av izlaz i... pojavi se slika!

od danas me zovite blaze majstor. idem odmoriti živce
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
Margarita

Post 07 Nov 2011, 23:04

blaze » wrote: od danas me zovite blaze majstor. idem odmoriti živce
Daj, molim te, kad ufatiš vremena, ne radi mi svjetlo na napi.
Ja sam dobila prijelom knjige u kojoj piše pijesme i pripovjetke a autor Brigita.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 07 Nov 2011, 23:26

Margarita » wrote: Daj, molim te, kad ufatiš vremena, ne radi mi svjetlo na napi.
Ja sam dobila prijelom knjige u kojoj piše pijesme i pripovjetke a autor Brigita.
Ostadoše pIjesme?
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Margarita

Post 07 Nov 2011, 23:47

ElliQuinn » wrote: Ostadoše pIjesme?
Ma, nadam se da mu je to samo nekakva oznaka na stranici. Napisala sam mu da to nesretno 'i' treba samo staviti na drugo mjesto.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 07 Nov 2011, 23:49

Margarita » wrote: Ma, nadam se da mu je to samo nekakva oznaka na stranici. Napisala sam mu da to nesretno 'i' treba samo staviti na drugo mjesto.
:misli:
Tamo gdje sunce ne sja?

Pričuvni moderator.
blaze

Post 07 Nov 2011, 23:53

Margarita » wrote: Ja sam dobila prijelom knjige u kojoj piše pijesme i pripovjetke a autor Brigita.
pjesme i pripovijetke? zvuči kao sabrana djela :)
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
Serenità

Post 08 Nov 2011, 13:48

Ja samu sebe.
Od jednog posla sam odustala, a drugi ne mogu započeti jer još nemam literaturu.
I još nisam ni krenula na predavanje + repetitorije, a već živčanim.
Rok je u veljači, zar moram odmah petinu gradiva proći? :gaah:
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
*jezebel*

Post 09 Nov 2011, 00:09

on ide u bejrut pa sam malo zabrinuta. :tuzni:
Pješčana

Post 09 Nov 2011, 08:10

*jezebel* » wrote:on ide u bejrut pa sam malo zabrinuta. :tuzni:
bejrut je trenutno ok
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Serenità

Post 09 Nov 2011, 09:20

*jezebel* » wrote:on ide u bejrut pa sam malo zabrinuta. :tuzni:
Moja tetka je živjela blizu, u Tiru.
I to s djecom. Nije se ništa dogodilo.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Almost Rosey

Post 09 Nov 2011, 11:13

ZET :mad: kužim da je rush hour, ali da me možeš truckat jednu stanicu 15min, pa de me nemoj jebat :mama:
A.P.
Cactus

Post 09 Nov 2011, 12:29

AAAAAAAA ne mogu uopće govoriti jebemti prehladu glas pričanje i kalcij i sprej i pizdematerine ne mogu radit :mama: :mama: :mama:
Mrzim kašljanje :mama:
Nikad u životu mi se nije dogodilo da uopće ne mogu pričat :mad:
Maleficent

Post 09 Nov 2011, 12:38

Umrijet ću od dosade. :crying:
Morticia

Post 09 Nov 2011, 12:39

Maleficent » wrote:Umrijet ću od dosade. :crying:
Ma nećeš, posvaDŽaj se s nekim. :zubo:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Maleficent

Post 09 Nov 2011, 12:43

Morticia » wrote: Ma nećeš, posvaDŽaj se s nekim. :zubo:
Nekad me to uzbuđivalo, al sad više ne. :kava:
A i ovaj forum... tu su svi pristojni i nenabrijani. Potencira mi dosadu.
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 09 Nov 2011, 12:46

Maleficent » wrote: A i ovaj forum... tu su svi pristojni i nenabrijani. Potencira mi dosadu.
Đepika, ne trudiš se dovoljno. Učini nešto!

Pričuvni moderator.
vrrrlet

Post 09 Nov 2011, 12:47

Maleficent » wrote:Umrijet ću od dosade. :crying:
Maleficent wrote:
Nekad me to uzbuđivalo, al sad više ne. :kava:
A i ovaj forum... tu su svi pristojni i nenabrijani. Potencira mi dosadu.

Ako ti je dosadno, diraj se dolje. To je uzbudljivo.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
  • Information