Negooo, ja nikog ne zamišljam u slikama.
Asocijacije
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Hvala schmokljanu i BoDerek što me tako lijepo vide, bilo je ugodno iznenađujuće.
I sad me zanima jel vama to prirodno dođe il šta?
E da, kad smo kod zahvala, hvala Nikolajevni što mene tako krasno, ah, zamišlja. Pokušavala sam joj naći slikicu kako je zamišljam, ali nisam uspjela. Nema tako lijepe slike hahhahha.
Nego, ful me iznenadila slafkecova Herp - identično ju zamišljam!
@baja, meni ta slika koju sam ti stavila liči na tvoj avatar. Čim sam ugledala tu fotku bacala mi je na tebe malo
Nego, ful me iznenadila slafkecova Herp - identično ju zamišljam!
@baja, meni ta slika koju sam ti stavila liči na tvoj avatar. Čim sam ugledala tu fotku bacala mi je na tebe malo
Vrištim.
I Lastan ti je božanstven!
Ne zamišljam ni ja, a za pola Trkeljanja već znam kako izgledaju.nina williams » wrote:Hvala schmokljanu i BoDerek što me tako lijepo vide, bilo je ugodno iznenađujuće.![]()
Negooo, ja nikog ne zamišljam u slikama.I sad me zanima jel vama to prirodno dođe il šta?
gonj špadi
Lastan kao Rimmer the best one!!
jos kad dodas slici:
I think we're all beginning to lose sight of the real issue here, which is: what are we going to call ourselves? I think it comes down to a choice between "The League Against Salivating Monsters" or, my own personal preference, which is "The Committee for the Liberation and Integration of Terrifying Organisms and their Rehabilitation Into Society." One drawback with that--the abbreviation is CLITORIS.
- Rimmer

jos kad dodas slici:
I think we're all beginning to lose sight of the real issue here, which is: what are we going to call ourselves? I think it comes down to a choice between "The League Against Salivating Monsters" or, my own personal preference, which is "The Committee for the Liberation and Integration of Terrifying Organisms and their Rehabilitation Into Society." One drawback with that--the abbreviation is CLITORIS.
- Rimmer
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
ja gazdu zamisljam ovako nekako:
(hini slabasnu zainteresiranost za slike sisa)

(nalakirani french nokti u japankama)

a ovo je byron:

how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
haaaa?!Pješčana » wrote: jel ovo zmija migolji prema jez?
spasite sve jestivo, ja cu se vec nekako izvuci!!! 
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
- Nikolajevna
U početku britkost pali. Poslije to doživljavam malo drugačije.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Crna Guja mi je bio

ta uloga mu je sjela , ili on njoj.
ovo ostalo..nije moj tip humora.
ali Black Adder
baš mi je facovit, da je tu u blizini brijem da bi mu dala 
ta uloga mu je sjela , ili on njoj.
ovo ostalo..nije moj tip humora.
ali Black Adder
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- Nikolajevna
-
- Information
-