Bajin Hek
Asocijacije
baja » wrote: aha, to je jedina razlika

da pustiš kosu, vaka bi bila.
fali ti cigareta, neki balkon na kojem na poslu pušiš i gledaš svijet i laptop na krilu
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Whereabout » wrote:Mene Lastan i slafko iz nekih davnih još vremena asociraju jedno na drugo.
Lastan » wrote: To ti je zbog plavih slova.
I bolje ti je.
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
- Nikolajevna
Primjećujem da ona gore koja je Morticia i ova plava što navlači Zea nisu jedna te ista osoba. 
ovo je herpulja, samo blond i u ruzicastom. to za svaki dan.

'vaka je kad se malo sredi:

kod jepike isto imam dvije asocijacije:
ovaj lijevi, jel' (samo bez pistolja i u kariranoj kosulji)...

i ovaj gore desno, samo s manje kose. zapravo mogu proc' i onaj kraj njega i onaj ispod njega. a i slafko je isto taki neki.

'vaka je kad se malo sredi:

kod jepike isto imam dvije asocijacije:
ovaj lijevi, jel' (samo bez pistolja i u kariranoj kosulji)...

i ovaj gore desno, samo s manje kose. zapravo mogu proc' i onaj kraj njega i onaj ispod njega. a i slafko je isto taki neki.

how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
- schmokljan
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
-
- Information
-