UĐITE! (službeni chat)

Razgovor ugodni, divan natenane
Mulica

Post 21 Sep 2011, 12:10

Gazda » wrote:Ne. Ali našao sam jedan tvoj post koji sam čak uspio pročitati bez da mi se pojavio upitnik iznad glave. :D
:eek:

reci mi di je taj da ga pobrišem! :eek:

lanya, sretno, brejkaj nogu...i ruku ako triba! :lux:

pokte, administratorica nam je popizdila! pozatvrala sve topikove na onim pitanjima i odgovorima! :crying:

meg ti je glupa!!! :xlux:
Mulica

Post 21 Sep 2011, 12:18

banajte tupelo! :kava:
Morticia

Post 21 Sep 2011, 12:22

Upravo počinih egzodus cijelog jednog pdf-a.
Sad mi je lakše, odoh mirna zapalit. :kava:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Silajn

Post 21 Sep 2011, 12:30

Morticia » wrote:Upravo počinih egzodus cijelog jednog pdf-a.
Sad mi je lakše, odoh mirna zapalit. :kava:
Egzodus? Genocid? :misli:
Silajn

Post 21 Sep 2011, 12:35

Anderlonka » wrote:banajte tupelo! :kava:
Ehem, znam da je pitanje neugodno, ali stvarno imam moralni problemčić, Naime, u kontekstu razloga zbog kojih smo ovdje, nije li (a jebiga, izgovorit ću) licemjerno da ovdje postaju i moderatori s forum.hr-a? Naime, bivanje moderatorom tamo implicira slaganje s uređivačkom politikom. Znam da Tupelo znate, vjerojatno i u RL, ali doći će i neki drugi moderator ovdje, a ja ne vidim kako i zašto bi se promijenio; i onda, što je moguće, postane i moderator ovdje. Ja to neću. Paušalno ukazujem povjerenje ljudima ovdje, ali isto tako paušalno uskraćujem povjerenje modovima s fhr-a.
Nica

Post 21 Sep 2011, 12:36

Silajn, i ja sam tamo moderator tako da možeš komotno nevjerovati i meni. :) Sve ok, mogu živjeti s tim. :D
Groupie :cerek:
Silajn

Post 21 Sep 2011, 12:37

Nica » wrote:Silajn, i ja sam tamo moderator tako da možeš komotno nevjerovati i meni. :) Sve ok, mogu živjeti s tim. :D
Pa znam da si moderator tamo. Možeš li reći nešto o tome? Da se prebacimo na psihokauč? :rofl:
Pješčana

Post 21 Sep 2011, 12:39

Silajn » wrote: Ehem, znam da je pitanje neugodno, ali stvarno imam moralni problemčić, Naime, u kontekstu razloga zbog kojih smo ovdje, nije li (a jebiga, izgovorit ću) licemjerno da ovdje postaju i moderatori s forum.hr-a? Naime, bivanje moderatorom tamo implicira slaganje s uređivačkom politikom. Znam da Tupelo znate, vjerojatno i u RL, ali doći će i neki drugi moderator ovdje, a ja ne vidim kako i zašto bi se promijenio; i onda, što je moguće, postane i moderator ovdje. Ja to neću. Paušalno ukazujem povjerenje ljudima ovdje, ali isto tako paušalno uskraćujem povjerenje modovima s fhr-a.
ja na to gledam ovako:
svatko je dobrodošao. netko tko je moderator tamo, može se slagati s našim odlaskom ovamo. isto tako, možda dobro radi svoj posao( ne govorim ni o kome osobno), dobar je mod i napuštanjem moderature ne znam što bi postigao/la. još uvijek ne vidim ovo "ako si uz njih, nisi uz nas" momentom.
na kraju, ako svi dobri modovi odu s fhra, ode sve u kurac tamo. ne vidim razloga da sve ode u kurac tamo, želim da ovdje bude dobro . to mi nije ili ili opcija
što se tiče double moderiranja, ako dođe dotoga, vjerujem da se odluke neće donositi na ho ruk
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Nica

Post 21 Sep 2011, 12:42

Nisam stigla do te teme. :rofl:

Ovo je jedan forum, ono je drugi. Ne pada mi na pamet pričati o stvarima iza kulisa ni o jednom ni o drugom ni tamo ni ovdje. :)

Ja sam ono što se vidi u mojim postovima, a kakva sam na javnom dijelu, takva sam i na skrivenom. Nekome pašem i netko me prihvaća, s nekima je priča drugačija i to je sasvim u redu. Ne vidim o čemu tu imamo pričati, ali slobodno pitaj ako te nešto zanima. Uvijek mogu ne odgovoriti. :D
Groupie :cerek:
Silajn

Post 21 Sep 2011, 12:43

Fer :top: Oba odgovora.
Tupelo

Post 21 Sep 2011, 12:53

Silajn » wrote:Paušalno ukazujem povjerenje ljudima ovdje, ali isto tako paušalno uskraćujem povjerenje modovima s fhr-a.
Nemam nikakvih problema s ovime.

Na isti način pristupam i ja. Naime, ovdje su svi meni dragi forumaši, ali i neki poput tebe, koje vidim prvi-drugi put u životu.
Povjerenje ne dajem lagano, a kamoli paušalno. Nikad i nikome.

Moje koke su moje koke :cerek: ma gdje pisale. Zbog njih sam i došla. I još pokojeg rustera i pIjesnika i tako to... :o
Ostale tek trebam upoznati i vidjeti tko mi odgovara.

Ispričavati se za moderaturu na fhr nemam namjeru.
A podjele na ove i one, čak i kad bi me zanimale, za njih ne bih imala vremena.
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
Mustique

Post 21 Sep 2011, 12:54

Serenità wrote:Ma ajde, ovo su samo završne finese. Mene zanima, kao istinskog lurkera, šta te navelo na taj manijakalni ispad? :raspa: :rofl:
Samovolja određenih moderatora... ZgSash i Bellwether aka Kemik su prednjačili u davanju inspiracije za moj ispad ludila :zubo:
God have mercy on the man who doubts what he's sure of
Silajn

Post 21 Sep 2011, 12:54

Pa, hm, nisam ispriku očekivala :zubo: Ne obazirite se na mene :E

:rofl:
Monsignor.m

Post 21 Sep 2011, 13:02

Jel zekoslava onaj komad zeca s forum.hr? :D
Lord Byron

Post 21 Sep 2011, 13:13

Silajn » wrote:Paušalno ukazujem povjerenje ljudima ovdje, ali isto tako paušalno uskraćujem povjerenje modovima s fhr-a.
Mislim da (ti) je i jedna i druga paušalnost - paušalna, a kakva bi bila. :) Ali, jednako tako mislim da je dobro da se i te stvari, u razumnoj mjeri i na razuman način, jednom razriješe i da ljudi kažu što imaju za reći.

Mislim da su se u svim ovim zbivanjima jako dobro iskristalizirali ovakvi i onakvi modovi fhr-a.

Da, postoje ljudi čiji bi mi dolazak stisnuo želudac, i priznajem da ne znam ni što bih ni kako bih s njima. Ne bih sad potezao floskule o (ne)opraštanju i (ne)zaboravljanju - jednostavno ne znam kako, a pogotovo zašto, bih komunicirao s tim ljudima.

Da, postoji i (vrlo mali) broj ljudi koji su se, po mom mišljenju, pogubili u svemu što se događalo i koji su, radeći i postupajući u iskrenoj i dobroj vjeri, proizveli učinke koje i kakve nisu željeli. Tih mi je ljudi žao jer su na kraju svega ostali "nigdje" - mogu se samo nadati da su iz svega izišli iskusniji i mudriji.

Ali, postoje i modovi koji su u cijelom tom cirkusu uspjeli "obraniti posljednje bastione ugode forumskog pisanja", za koje me strah i pomisliti kako bi ti bastioni izgledali bez njih, s kojima dišem već dvije godine, i koje jako, jako volim i jako, jako trebam.

Posve nepaušalno, zbog bezbroj divnih osobnih iskustava, meni je danas jako lijep dan zato što su svi ti ljudi ovdje (osim Cordelie, koja je na nekom drugom, bolje mjestu :().

Eto.
Perzefona

Post 21 Sep 2011, 13:24

Nica, Tupelo! :) Dobrounišle! :cerek:
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Mulica

Post 21 Sep 2011, 13:28

pokati, lorde, ja sam se nadala da ćeš ode manje pisati! :zubo:
ni ode te neću čitati, sve mi se čini :zubo:
sorry :zubo:

ja mislim da bi se tupelo svejedno tribalo banirati! :kava:
Monsignor.m

Post 21 Sep 2011, 13:33

Lord Byron » wrote: zbog bezbroj divnih osobnih iskustava, meni je danas jako lijep dan
Znao sam ja da nema forumašice koju nisi karao. :o
Zekoslawa

Post 21 Sep 2011, 13:50

Monsignor.m » wrote:Jel zekoslava onaj komad zeca s forum.hr? :D
Je, bokun zeca u svakom smislu. :D
Mulica

Post 21 Sep 2011, 13:51

boli me stomak!!! :mama:
Monsignor.m

Post 21 Sep 2011, 13:53

Zekoslawa » wrote:Je, bokun zeca u svakom smislu. :D
Kaćemo dejtat? :D
Zekoslawa

Post 21 Sep 2011, 13:59

Monsignor.m » wrote:Kaćemo dejtat? :D
U glavu on to, a? A di su maniri, Franckova ciglica, des't deka mrkve u bijeli papir i u vrećicu iz Konzuma?

Aj ček da čujem horoskop prvo, pa ćemo riješit nešto.
Monsignor.m

Post 21 Sep 2011, 14:01

Zekoslawa » wrote:U glavu on to, a? A di su maniri, Franckova ciglica, des't deka mrkve u bijeli papir i u vrećicu iz Konzuma?

Aj ček da čujem horoskop prvo, pa ćemo riješit nešto.
Viš, jevgenija, na onom forumu su me moderatorice moljakale da im stavim, pa baremko jezik u usta, a vidiš ovde, rekoh ti, zakurac ti je forum. :D

Ja sam laf, pravi, s grivom.
Mustique

Post 21 Sep 2011, 14:08

Čitam ovo upucavanje i fali mi pm barenje :(.

Jevgenija, di si srećiceeeeee :mama:
God have mercy on the man who doubts what he's sure of
Ashtaroth

Post 21 Sep 2011, 14:36

Lord Byron » wrote:Da, postoje ljudi čiji bi mi dolazak stisnuo želudac, i priznajem da ne znam ni što bih ni kako bih s njima. Ne bih sad potezao floskule o (ne)opraštanju i (ne)zaboravljanju - jednostavno ne znam kako, a pogotovo zašto, bih komunicirao s tim ljudima.
Ako dobro vidim, ignore lista postoji. Osobno radije koristim to, nego da imam tikove u lijevom oku i mučnine u želucu. :ne zna: Volim da mi je čitanje postova gušt, razbibriga, zabavljanje vijuga, a ne da mi se smuči kad vidim neku debilanu or smth...
Ne smatram da sam, kad donesem odluku da netko leti u ignore, zakinuta za svemirsko provjećenje, a ako i jesam, svjesno prihvaćam taj rizik :D

Ignore lista je kul jer tad lagano i zaboraviš na postojanje ljudi. Na fhru ju masivno koristim. I imam samo jedan prigovor - zašto moderatore na mogu staviti na nju :mama:
(znam zašto, ovo je dramljenje)

Edit: testirah, radi i ovdje. Efikasno :zubo:
  • Information