Ni da sam u penziji ni da imam toliko vremena ne bi se na to odlucio...jedino da poludim

Ovisi koliko se zadrzis i gdje, i jesu li u to uracunati veci troskovi poput Inka traila, Uyuni i slicno, i skuplje aktivnosti, a i velike su razlike u cijeni medu zemljama. Ja sam racunala okvirno 1000+ USD mjesecno.
Kostalo cca 40K kuna. S tim da prvim mjesec i pol po Kolumbiji i nisam nesto stedio. Bilo je tu i paraglidinga i raftinga i izlazaka.Nukac wrote:
Možda bi nam J. Poljak mogao reći koliko je njega koštalo 6 mjeseci lutanja po Južnoj i Srednjoj Americi.
Bi podijelila tu listu?daria wrote: krecem sa specificnom namjerom da odvalim listu hiking staza po cijelom svijetu koju sam napravila.
Oni koji idu u BigBrother, Farmu i slične emisije. Oni imaju vremena na bacanje. Samo treba love jer ovo košta ko kuća u Slavonijiscarletlemur wrote: ↑28 Aug 2020, 12:35Ko si to može priuštiti?
Mislim....ne financijski, vremenski!
:brojigodinedopenzije:
Poslano sa mog ANE-LX1 koristeći Tapatalk
Muzeji su otvoreni, kazalista se bore za otvaranje (koliko sam citao uskoro ce krenuti)...
Moj jako sobar frend zivi u Londonu i bas jucer s njim se cula, puno pricali. Nece jos dugo biti dobro tamo.sandra555 wrote:Ima li netko osjećaj kad će se moći opet putovati u London? Nisam pratila stanje u Londonu kakvo je sada, ali ono da budu otvoreni muzeji, kazališta... i da ne moraš na ulici biti s maskom
Vrlo jednostavno, utipkaš "Planinarski dom Žitnica". On je na 15 minuta lagane šetnje do samog vrha, Japetića. Minimalni usponii, radi se o maloj visoravni. Na vrhu je razgledna piramifa.sandra555 wrote: ↑05 Sep 2020, 20:01Trebam pomoć.
Izlet na Japetić/ Samoborsko gorje. Nisam nikad bila. Išli bi sutra. Ne zanima me planinarenje. Htjela bi hodanje po uređenim stazama, po mogućnosti bez velikih uzbrdica. Nešto gdje se može doći gore s autom i onda da je neka livada, šetnjica, lijepi pogled.
Molim preporuku kamo točno doći s autom, točno mjesto da mogu ubaciti u navigaciju.
ože i preporuka gdje ručati.
Druga opcija nam je Štrudla fest ili bazeni, ali radije bi ovo prvo.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 38 guests