i nemam zelju nastaviti di sam stala.
ne kuzim kak je ljudima to urnebesno smijesan film
dejzi wrote:Jedinica mi bila dovoljna, ne usudim se gledat dvojku. Ne razumijem ja taj humor.![]()
Meni je jedinica bila smiješna, šta mogu, djetinjasta sam.dimnjak » wrote:jucer sam zaspala na mamurluku 2.
i nemam zelju nastaviti di sam stala.
ne kuzim kak je ljudima to urnebesno smijesan film
Vidiš to je zanimljivo. I ovi su imali taj stav. Pa su se ubojice bez beda oslobodili iz ćelije i sve ih poubijali.nina williams » wrote:Nema šamse da bih zapalila ikog. Il ubijala. Pogotovo ako su već ućeličeni.
Druga su stvar nezgode u samoobrani.
kanibali. ubij ili budi pojedennina williams » wrote:Nema šamse da bih zapalila ikog. Il ubijala. Pogotovo ako su već ućeličeni.
Druga su stvar nezgode u samoobrani.
pa jer je.bliss » wrote:
Ja sam se iznenadila svojoj reakciji. Mislila sam isto ovako - nema šanse da bih nekog ubijala. Ali ovo mi se činila kao jedina moguća samoobrana.
dimnjak » wrote: pa jer je.
jer ako nece mozda pojest tebe, pojest ce prvom prilikom nekog drugog.
naprosto hoce.
mislim, pricamo o horror filmu, koji je fikcija.
to je u rangu RL da mozda neki manijak vise ne drzi noz ispod tvog grkljana, ali ide sa sjekirom u trku na hrpicu ljudi. mozda ce zahvatiti tebe, mozda tvog oca, mozda neznanca peru, a ti jedina imas pusku i mozes spasiti nekome zivot. ili zivote.
(previse gledam filmove)
A ne znam, to ti je kanda malo relativno.dimnjak » wrote: @nina, da al daj nek onda tvoj zivot ode za nesto sto vrijedi, ne?
Da, više smisla ima da ubije sina. Supernatural mi je na listi čekanja već dugo. Nikako da ga počnem gledat.dimnjak » wrote: i rekla da mi samo nije jasno zasto nije ubio sina. jer je u njegovoj prirodi da se hrani. a sad kako nema mame da ga opskrbljuje sa mrtvim organima, mali ce ubijati ljude.
i da, diejte je, al ono...demon
gle, grupa klinaca (iliti mladihnina williams » wrote:Pa kako je u tom rangu?
Ondje imaš zatvorene kanibale, a ovdje pomahnitalog slobodnog kanibala sa sjekirom.
Jebem ih smotane kad ne znaju osigurat ćeliju.
Kako će osigurat ćeliju? Ovi su u ćeliji imali ukosnicu pomoću koje su se i prvi put oslobodili. Bilo im je dovoljno da ovaj što drži stražu na trenutak zadrijema i ovi su za čas bili vani.nina williams » wrote:Pa kako je u tom rangu?
Ondje imaš zatvorene kanibale, a ovdje pomahnitalog slobodnog kanibala sa sjekirom.
Jebem ih smotane kad ne znaju osigurat ćeliju.
Pomiješala si malo braću. Sam ju je htio spasiti, Dean ju je ubio.dimnjak » wrote:edit- na znam da li gledas supernatural, ali dean je poznavao demonicu koja se hrani ljudskim organima. spasila mu je zivot, blabla. sad je odrasla i radi u mrtvacnici i hrani sebe i sina sa organima mrtvih ljudi. (...)
Uf, sorry što ne odgovorih, previdjeh ti upis.bliss » wrote:
Kako će osigurat ćeliju? Ovi su u ćeliji imali ukosnicu pomoću koje su se i prvi put oslobodili. Bilo im je dovoljno da ovaj što drži stražu na trenutak zadrijema i ovi su za čas bili vani.
vidi fakatSerenità » wrote:
Pomiješala si malo braću. Sam ju je htio spasiti, Dean ju je ubio.
Ja ne bih ubila. A i on je trebao biti dosljedan i maloga isto srediti, pogotovo zato što mu je mali zaprijetio.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 5 guests