Zadnje što smo pogledali i šta mislimo o tome?

Filmovi, serije, sve što gledamo
dimnjak

Post 31 Oct 2011, 15:14

jucer sam zaspala na mamurluku 2.
i nemam zelju nastaviti di sam stala.
ne kuzim kak je ljudima to urnebesno smijesan film :ne zna:

mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
dejzi

Post 31 Oct 2011, 15:19

Jedinica mi bila dovoljna, ne usudim se gledat dvojku. Ne razumijem ja taj humor. :ne zna:
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
Serenità

Post 31 Oct 2011, 15:26

dejzi wrote:Jedinica mi bila dovoljna, ne usudim se gledat dvojku. Ne razumijem ja taj humor. :ne zna:
dimnjak » wrote:jucer sam zaspala na mamurluku 2.
i nemam zelju nastaviti di sam stala.
ne kuzim kak je ljudima to urnebesno smijesan film :ne zna:
Meni je jedinica bila smiješna, šta mogu, djetinjasta sam. :zubo:
Ali ovo s dvojkom je jadno. Nisu se ni potrudili nešto novo uvesti.

Rounders.
Zanimljivo, iako nemam blage kako se igra poker. :zubo:
Norton me živcirao, ali to je isključivo do lika.
Dakle, dobro glumi i tu.
Čak mi ni Damon nije išao na jetra. :ne zna:
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
dimnjak

Post 31 Oct 2011, 15:51

dejzi » wrote:Jedinica mi bila dovoljna, ne usudim se gledat dvojku. Ne razumijem ja taj humor. :ne zna:
nisam gledala jedinicu :D
bliss

Post 31 Oct 2011, 15:58

Wrong Turn 4. Prequel ostalim Wrong Turn nastavcima. Što reći osim nemojte gledati.

Nakon podosta godina opet sam pogledala Lord of the flies. Kad sam bila klinka me se puno više dojmio iako je šokantno u šta su se ljudi, pa evo i djeca, u stanju pretvoriti kad su izolirani i kad nema pravila. Zašto su u tim dječnjim filmovima negativci uvijek negi plavi dečkići? Ovaj mali je ko Draco Malfoy :D
dimnjak

Post 31 Oct 2011, 16:01

wrong turn 4- isuse :facepalm: to ima i nastavke?
bliss

Post 31 Oct 2011, 16:06

Meni je jedinica dobra i napeta.

Ajme, ovdje ima jedna scena. Zanima me kako biste vi reagirali.
Dakle, grupica mladih se nađe u nekakvom napuštenom sanatoriju i tu su trojica tih deformiranih kanibala. I u jednom trenutku te ljudoždere uspiju zatvoriti u ćeliju, nakon što im je nekoliko prijatelja ubijeno. I jedan od tih mladih ih krene polijevati benzinom i uzme upaljač da ih zapali. I odjednom se oglasi jedna cura i krene ovog molit da ih ne ubije, da to ne želi sebi učiniti. Eeeej :facepalm: Moram li uopće reći da su se ovi na kraju oslobodili i sve ih poubijali. Jer je ovaj poslušao curu.

Pitanje je - biste li ih zapalili kako biste se spasili ili biste ih kako ova cura odlučili poštediti (a ponavljam, to su nemolosrdni ubojice koji te pokušavaju ubit i onda pojest)?
dimnjak

Post 31 Oct 2011, 16:12

ma bila je ok, al nedovoljna za nastavke.
mislim, ipak mi je glumio desmond harrington prije nego se zdeformirao za dextera. a i eliza dushku koja je moja tiha patnja i ljubav jos od buffy :D

odgovor na tvoje pitanje: previse sam filmova i serija pogledala da bi znala da im spasa nema (pa je i posteda besmislena), stoga kill kill kill :D
nina williams
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post 31 Oct 2011, 16:12

Nema šamse da bih zapalila ikog. Il ubijala. Pogotovo ako su već ućeličeni.
Druga su stvar nezgode u samoobrani.
bliss

Post 31 Oct 2011, 16:13

nina williams » wrote:Nema šamse da bih zapalila ikog. Il ubijala. Pogotovo ako su već ućeličeni.
Vidiš to je zanimljivo. I ovi su imali taj stav. Pa su se ubojice bez beda oslobodili iz ćelije i sve ih poubijali.
dimnjak

Post 31 Oct 2011, 16:16

nina williams » wrote:Nema šamse da bih zapalila ikog. Il ubijala. Pogotovo ako su već ućeličeni.
kanibali. ubij ili budi pojeden :)
bliss

Post 31 Oct 2011, 16:17

dimnjak » wrote: kanibali. ubij ili budi pojeden :)
Ja sam se iznenadila svojoj reakciji. Mislila sam isto ovako - nema šanse da bih nekog ubijala. Ali ovo mi se činila kao jedina moguća samoobrana. :ne zna:
dimnjak

Post 31 Oct 2011, 16:20

bliss » wrote:
Ja sam se iznenadila svojoj reakciji. Mislila sam isto ovako - nema šanse da bih nekog ubijala. Ali ovo mi se činila kao jedina moguća samoobrana. :ne zna:
pa jer je.
jer ako nece mozda pojest tebe, pojest ce prvom prilikom nekog drugog.
naprosto hoce.
mislim, pricamo o horror filmu, koji je fikcija.

to je u rangu RL da mozda neki manijak vise ne drzi noz ispod tvog grkljana, ali ide sa sjekirom u trku na hrpicu ljudi. mozda ce zahvatiti tebe, mozda tvog oca, mozda neznanca peru, a ti jedina imas pusku i mozes spasiti nekome zivot. ili zivote.

:D

(previse gledam filmove :zubo:)
nina williams

Post 31 Oct 2011, 16:22

bliss » wrote:
Vidiš to je zanimljivo. I ovi su imali taj stav. Pa su se ubojice bez beda oslobodili iz ćelije i sve ih poubijali.
A nekad se i umrijet mora. :ne zna:
Gandhi, jebeni Gandhi. :headbang: :lux:
dimnjak

Post 31 Oct 2011, 16:24

edit- na znam da li gledas supernatural, ali dean je poznavao demonicu koja se hrani ljudskim organima. spasila mu je zivot, blabla. sad je odrasla i radi u mrtvacnici i hrani sebe i sina sa organima mrtvih ljudi.
no mali se razbolio i ona je morala ubiti neke ljude da mu osigura "svjeze" organe. dean ju je odlucio pustiti jer joj vjeruje.
sam je otisao deanu iza ledja i ubio ju je rijecima: znam da neces ubijati, ali kad tad, radi sina ces opet ubiti.
prvo mi je dean pao u ocima, ipak je on moj mezimac :D kao kako ju je mogao ubiti, pa ona je dobrica, nije ona kriva, trudi se blablabla.
a onda sam skuzila da je u pravu. i rekla da mi samo nije jasno zasto nije ubio sina. jer je u njegovoj prirodi da se hrani. a sad kako nema mame da ga opskrbljuje sa mrtvim organima, mali ce ubijati ljude.
i da, diejte je, al ono...demon :D

@nina, da al daj nek onda tvoj zivot ode za nesto sto vrijedi, ne?
nina williams

Post 31 Oct 2011, 16:27

dimnjak » wrote: pa jer je.
jer ako nece mozda pojest tebe, pojest ce prvom prilikom nekog drugog.
naprosto hoce.
mislim, pricamo o horror filmu, koji je fikcija.

to je u rangu RL da mozda neki manijak vise ne drzi noz ispod tvog grkljana, ali ide sa sjekirom u trku na hrpicu ljudi. mozda ce zahvatiti tebe, mozda tvog oca, mozda neznanca peru, a ti jedina imas pusku i mozes spasiti nekome zivot. ili zivote.

:D

(previse gledam filmove :zubo:)
:confused: Pa kako je u tom rangu? :misli: Ondje imaš zatvorene kanibale, a ovdje pomahnitalog slobodnog kanibala sa sjekirom.
Jebem ih smotane kad ne znaju osigurat ćeliju.

EDIT:
dimnjak » wrote: @nina, da al daj nek onda tvoj zivot ode za nesto sto vrijedi, ne?
A ne znam, to ti je kanda malo relativno. :zubo: Jebeš mene, ne bi meni samoj život vrijedio da zapalim ljuda. Makar i ljudoždera.
bliss

Post 31 Oct 2011, 16:28

dimnjak » wrote: i rekla da mi samo nije jasno zasto nije ubio sina. jer je u njegovoj prirodi da se hrani. a sad kako nema mame da ga opskrbljuje sa mrtvim organima, mali ce ubijati ljude.
i da, diejte je, al ono...demon :D
Da, više smisla ima da ubije sina. Supernatural mi je na listi čekanja već dugo. Nikako da ga počnem gledat.
dimnjak

Post 31 Oct 2011, 16:29

nina williams » wrote: :confused: Pa kako je u tom rangu? :misli: Ondje imaš zatvorene kanibale, a ovdje pomahnitalog slobodnog kanibala sa sjekirom.
gle, grupa klinaca (iliti mladih :D ) zavrsila je u napustenom sanatoriju. ti mislis da su oni u stanju osigurati celiju?

kad tad oni ce iz nje pobjeci. i nahranit se.

uvijek zgibaju. i alien i predator i transformers i kralj skorpiona...nikad ne ostane zakopano zaista zakopano :ne zna:
bliss

Post 31 Oct 2011, 16:31

nina williams » wrote: :confused: Pa kako je u tom rangu? :misli: Ondje imaš zatvorene kanibale, a ovdje pomahnitalog slobodnog kanibala sa sjekirom.
Kako će osigurat ćeliju? Ovi su u ćeliji imali ukosnicu pomoću koje su se i prvi put oslobodili. Bilo im je dovoljno da ovaj što drži stražu na trenutak zadrijema i ovi su za čas bili vani.
dimnjak

Post 31 Oct 2011, 16:32

ok, jel imaju dusu? :zubo:
nina williams

Post 31 Oct 2011, 16:34

Previše filmova, dimnjak. :rofl:
I ovaaaj, predator je najebo. Ko i alien. Nadam se kakvom re-uskrsnuću, al dobro sad.
I to su bile direktne borbe, ono-nužna samoobrana i te šeme.
dimnjak

Post 31 Oct 2011, 16:37

istina :zubo:

je, al sve sto je zakopano u pustinji ili na sjevernom polu, kad tad se iskopa. mislim cak i u oceanu (tamo su bacli replikatore u SG1 :misli: )
umjesto da se odmah unisti kad se imalo priliku :D
Serenità

Post 31 Oct 2011, 20:55

dimnjak » wrote:edit- na znam da li gledas supernatural, ali dean je poznavao demonicu koja se hrani ljudskim organima. spasila mu je zivot, blabla. sad je odrasla i radi u mrtvacnici i hrani sebe i sina sa organima mrtvih ljudi. (...)
Pomiješala si malo braću. Sam ju je htio spasiti, Dean ju je ubio.

Ja ne bih ubila. A i on je trebao biti dosljedan i maloga isto srediti, pogotovo zato što mu je mali zaprijetio.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
nina williams

Post 31 Oct 2011, 23:09

bliss » wrote:
Kako će osigurat ćeliju? Ovi su u ćeliji imali ukosnicu pomoću koje su se i prvi put oslobodili. Bilo im je dovoljno da ovaj što drži stražu na trenutak zadrijema i ovi su za čas bili vani.
Uf, sorry što ne odgovorih, previdjeh ti upis.
A ne znam kako će je osigurat, nisam gledila film. Nekim stražarenjem bez spavanca, recimo. :ne zna:
Negooo, po ovo malo sadržaja što si napisala...film obećava, morat ću ga pogledat. :zubo: Kanibali s ukosnicama. :cerek: Prajsles. :s
Inače, pogledala sam prva dva (uopće ne znam što mi bi), nisam bila ziher dal da ih svrstam u treš il u neuspjeli horor. (Postoji granica između to dvoje, nemojte zezat.:zubo:)
Ali...ukosnice. Ideš. Zvuči antologijski. :rofl:
dimnjak

Post 31 Oct 2011, 23:15

Serenità » wrote:
Pomiješala si malo braću. Sam ju je htio spasiti, Dean ju je ubio.

Ja ne bih ubila. A i on je trebao biti dosljedan i maloga isto srediti, pogotovo zato što mu je mali zaprijetio.
vidi fakat :D :brukica:
to mi je mozak podsvjesno napravio da ne spojlam bas sve :lol:

pa ne bi ni ja ubila, u konkretnom primjeru, ali ako vec je, onda bi klinac bio pod must have :)
  • Information