Potražit ću i "unlike", ali ništa ne mogu jamčiti.
"Like" ili ne?
- Šabović Adis
- Inventar
- Has thanked: 284 times
- Been thanked: 290 times
Misliš to što samo uvodni post ima te opcije? Ma nemam ništa protiv ni da je tako. 
Što se mene tiče napravi, ako hoćeš, tako da deset anlajkova nose jednodnevni ban...

Što se mene tiče napravi, ako hoćeš, tako da deset anlajkova nose jednodnevni ban...
Potpisujem bjanko smrtne presude :mirko:
- admin
- Grand Master of the Jedi Order
- Been thanked: 34 times
Imaju ih svi postovi, jesi li uopće gledao? No ciljao sam na nešto drugo.Šabović Adis wrote: ↑24 Jul 2019, 22:26Misliš to što samo uvodni post ima te opcije? Ma nemam ništa protiv ni da je tako.
Stitch
- Šabović Adis
- Inventar
- MmeTipfeler
Hoćemo! Bar ćemo više klikati mišem.
Ne treba ti 'unlike' - to je već uključeno u 'like'. Samo ponovo stisneš. Nego 'dislike'. U što je isto tako uključeno 'undislike'.Potražit ću i "unlike", ali ništa ne mogu jamčiti.
Samo dvije tipke, a koliko mogućnosti!
- MmeTipfeler
Nema veze. Like i dislike inače se pojavljuju u svim postovima, bio netko ulogiran ili ne. Ova je tema zaključana pa ih zato vidiš samo u prvom postu. Pokušaj s ovom temom koja nije zaključana, a možeš je vidjeti iako nisi logiran.Šabović Adis wrote: ↑25 Jul 2019, 02:02Ma đe, bolan? Ne vidim ih. Možda ima veze to što nisam ulogiran...![]()
![]()
- Šabović Adis
- Inventar
Ja sam mislio da kad, recimo, ti stisneš Stiču lajk, onda ja dođem i odstisnem...msm, ko će Stiča lajkovat.MmeTipfeler wrote: ↑25 Jul 2019, 08:02Hoćemo! Bar ćemo više klikati mišem.
Ne treba ti 'unlike' - to je već uključeno u 'like'. Samo ponovo stisneš. Nego 'dislike'. U što je isto tako uključeno 'undislike'.
Samo dvije tipke, a koliko mogućnosti!![]()
E, al zato kad ga anlajkujem deset puta onda meni ban.
Aha, aha!MmeTipfeler wrote: ↑25 Jul 2019, 12:34Nema veze. Like i dislike inače se pojavljuju u svim postovima, bio netko ulogiran ili ne. Ova je tema zaključana pa ih zato vidiš samo u prvom postu. Pokušaj s ovom temom koja nije zaključana, a možeš je vidjeti iako nisi logiran.
Potpisujem bjanko smrtne presude :mirko:
- admin
- Grand Master of the Jedi Order
- Been thanked: 34 times
Miš je bitan, treba mu održavati kondiciju.
Jest, pogrešno sam se izrazio. Mislim jedno, pišem drugo.MmeTipfeler wrote: ↑25 Jul 2019, 08:02Ne treba ti 'unlike' - to je već uključeno u 'like'. Samo ponovo stisneš. Nego 'dislike'. U što je isto tako uključeno 'undislike'.
Stitch
- MmeTipfeler
Eto! Da imamo 'like', sad bih ti lajkala posljednji post. 
- MmeTipfeler
Ja sam prestara za sve to.
Samoubojstvo zbog toga što nisi dobio dovoljno lajkova ili si ih dobio manje od nekoga drugog? Svašta!
No dobro bi bilo kao tema. Kad bi se teme uopće isplatilo otvarati. 
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 703 times
- Been thanked: 1209 times
Programeri na GitHubu nisu se baš pretrgli razvijajući ekstenzije za phpBB. Našao sam nekoliko prastarih pokušaja da se u PHP-u isprogramira tipka Like, a Dislike ostaje na prijedlozima i željama. Zanimljivo, razmišljaju kao Facebook. Hvaliti se može, a kuditi ne. 
Potpisi su za budale.
-
- Information
-