Rasprave i upiti o avionskim kartama, kompanijama i putovanjima avionom
- Tyrion Lannister
Planiram s dijabetičarem do UKa.
Kakva je procedura s inzulinima?
Treba li potvrda od liječnika?
Na hrv. ili eng. jeziku?
u 5:15 je zvonio sat...
Kakva je procedura s inzulinima?
Treba li potvrda od liječnika?
Na hrv. ili eng. jeziku?
Ja ti sanjam let, bijelo jedro nasred mora, mene zove nova zora.
Ja sam samo Vagabundo.
Ja sam samo Vagabundo.
- Nukac
- Davorich
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 90 times
Dva moguca bankrota.
Adriji su danas lizing kuce zaplijenile cak 3 aviona. Izgleda da je kraj blizu.
I drugi.
Thomas Cook warning: 180,000 risk being stranded abroad as firm could collapse in 48 HOURS
Adriji su danas lizing kuce zaplijenile cak 3 aviona. Izgleda da je kraj blizu.
I drugi.
Thomas Cook warning: 180,000 risk being stranded abroad as firm could collapse in 48 HOURS
-
- Been thanked: 10 times
A di si to odletio? Drzim fige za srijedu.

- Nukac
- Davorich
Tap je ok.
A nemas nekog izbora iz Ljubljane.
kako idem poslovno, nije bilo bas izbora.
Kad putujem unutar EU, nekako vise volim ici iz Ljubljane, jer onda nemam provjeru putovnica i ponovni sigurnosni pregled. Samo iz jednog aviona ides na drugi. Naravno, preko loze.
Kad ides iz Hr, skoro uvijek je dodatni sigurnosni pregled. A to zna biti tlaka.
A nemas nekog izbora iz Ljubljane.
kako idem poslovno, nije bilo bas izbora.
Kad putujem unutar EU, nekako vise volim ici iz Ljubljane, jer onda nemam provjeru putovnica i ponovni sigurnosni pregled. Samo iz jednog aviona ides na drugi. Naravno, preko loze.
Kad ides iz Hr, skoro uvijek je dodatni sigurnosni pregled. A to zna biti tlaka.
Meni je TAP dno dna, ali to su možda samo moja iskustva.
Dodatni sigurnosni pregled, kad se ide iz ZG, u stvari i nema jako puno aerodroma. Ali ima ga na žalost Frankfurt, a prek njega se dosta često putuje.
Dodatni sigurnosni pregled, kad se ide iz ZG, u stvari i nema jako puno aerodroma. Ali ima ga na žalost Frankfurt, a prek njega se dosta često putuje.
- Nukac
- Davorich
Izgleda da odlazi i Adria. 
Družba Adria Airways obvešča, da z dnem 23. 9. 2019 od 23:30 dalje, začasno, v torek, 24. 9. in sredo, 25. 9., prekinja z izvajanjem vseh svojih letalskih operacij iz in v vse svoje baze (Ljubljana, Priština, Tirana).

Družba Adria Airways obvešča, da z dnem 23. 9. 2019 od 23:30 dalje, začasno, v torek, 24. 9. in sredo, 25. 9., prekinja z izvajanjem vseh svojih letalskih operacij iz in v vse svoje baze (Ljubljana, Priština, Tirana).
Uh, valjda će im onaj njihov povoljan parking na Brniku raditi još dva tjedna.
Svakako šteta, ali očekujem da će mnogi (easy, ryan, možda opet wizz) iskoristiti priliku te da će i dalje biti povoljnih letova iz Ljubljane.
Svakako šteta, ali očekujem da će mnogi (easy, ryan, možda opet wizz) iskoristiti priliku te da će i dalje biti povoljnih letova iz Ljubljane.
- Tyrion Lannister
Ovo su odlične vijesti. Hvala!
Ja sam samo Vagabundo.
Ja sam samo Vagabundo.
- Nukac
- Davorich
Bas odlicne vijesti.
Propast Adrije i dolazak trecerazredne lcc kompanije koja jos jedino ne naplacuje zrak i leti na europske livade.
Ja se ipak nadam da ce doci Easyjet. Ili Germanwings.
Propast Adrije i dolazak trecerazredne lcc kompanije koja jos jedino ne naplacuje zrak i leti na europske livade.
Ja se ipak nadam da ce doci Easyjet. Ili Germanwings.
- Tyrion Lannister
I tako to ide. Porezni obveznici preuzimaju obveze na sebe.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx ... id=2119317
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx ... id=2119317
Ja sam samo Vagabundo.
Ja sam samo Vagabundo.
Ako ti na jetcost.es nakon pretraživanja najpovoljnije (ili bar pri vrhu po povoljnosti) ispadne MyTrip.es, oni ovih dana imaju tu istu prikazanu cijenu (bez dodavanja nameta "za karticu") za najobičniji MasterCard. Manje-više sve (ili skoro sve) ostalo se svodi na prikazanu cijenu samo za egzotike poput prepaid Viabuya ili slično.
Mastercard imam, hvala.nvnk wrote: ↑30 Sep 2019, 07:30Ako ti na jetcost.es nakon pretraživanja najpovoljnije (ili bar pri vrhu po povoljnosti) ispadne MyTrip.es, oni ovih dana imaju tu istu prikazanu cijenu (bez dodavanja nameta "za karticu") za najobičniji MasterCard. Manje-više sve (ili skoro sve) ostalo se svodi na prikazanu cijenu samo za egzotike poput prepaid Viabuya ili slično.

Ok je stranica, jesi kupovao preko njih već?
Jel letio netko sa Ukraine International Airlines? Jesu provjeravali težinu cabin baggage-a? Kod njih je samo 7kg free što se lako prekorači a naravno ne da mi se doplaćivati.
-
- Information
-