Beta ženka wrote: Ne nosim palestinjaru, a minica pun ormar. I onda se kao može raspravljati s ovima predrasudnima... odlika desničara.![]()
Pišem u tekicu "minica pun ormar". Vrlo jeftino iznuđeno, zahvaljujem.
Kako si me samo skinula.Beta ženka wrote:Ne, Alfa ste vi desničari, ja ne volim alfe. To su oni koji podriguju pred TV-om, busaju se u prsa junačka rvacka, a vrhunci u životu su im nogometna utakmica, zvučnici za auto, dobitak na kladionici i žuja. Bezveze.
Što, da si prosječna? Ali čemu onda pun ormar minica?Beta ženka wrote:Aj fala kurcu da si skužio.![]()
Jedan se usudio konstatirati kako se tijekom borbe nadao da se bori da hrvatskog seljaka više ne pljačkaju i ugnjetavaju, i da ne zna za što se borio.Beta ženka wrote:Imena, kolega, imena.![]()
Na temelju čega su prozvani nacionalistima? Baš me zanima.
Drugi, inače narodni heroj, se usudio protiviti oduzimanju svog brodića poslije rata. Komunisti su inače uspješno sjebali međuotočku komunikaciju nacionalizacijom brodova, čak i srednjih i malih, pa je recimo demografski kuriozitet kako više nema toliko međuotočkih brakova, a u značajnom je porastu ubračivanje s Vlajima.
Imena ti nedam, to su ljudi iz moje bliže okoline, ali ima dovoljno knjiga na ovome svijetu koje opisuju taj fenomen.