Grejtst šits

Koljite se i gložite!
slafko

Post 27 Oct 2011, 00:04

Pješčana » wrote: :zubo:

ja sam si dala truda par puta i zaguglala bebe kojima će AOL dati nešto centi za svaki forward, kako je stajalo na mailu za puno ljudi među kojima sam i ja bila, i na reply all da taj mail kruži već pet godina, da taj tata nema bolesno dijete.
i onda bi se javila neka dušica da je mislila dobro i da je samo htjela poslati dalje..mene zbuni taj dio..ne znam kako činim dobro, ne znam zašto bi ovo bilo dobro, no neću se opterećivati i poslati ću dalje
kako? a inače su pametni ljudi
Na taj mail sam ja svima lijepo odgovorio da sam fasciniran imunološkim sustavom te bebe koji pet-šest godina odolijeva takvoj teškoj bolesti. Na to sam nadogradio teoriju po kojoj upravo borba tog super-imunološkog sustava i Zle bolesti bebi i njenim roditeljima omogućuje zaustavljanje starenja. Jedno 75% mailova koje sam dobio me nazivalo idiotom i bešćutnim kretenom i da se, dao Bog, to i meni dogodi. Ostali su ili rekli da će moliti za spasenje moje duše ili rekli da će me doć tražit.

Epic lulz were had.

When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
Herp
Nikki Gauda

Post 27 Oct 2011, 00:08

slafko » wrote: Prijetili su me prijaviti policiji za širenje mržnje, ali sjebalo ih je to kaj nisu znali niti na kojem sam kontinentu. :lol:
Umirem :rofl:
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Pješčana

Post 27 Oct 2011, 00:10

slafko » wrote: Jedno 75% mailova koje sam dobio me nazivalo idiotom i bešćutnim kretenom i da se, dao Bog, to i meni dogodi. Ostali su ili rekli da će moliti za spasenje moje duše ili rekli da će me doć tražit.

Epic lulz were had. [/color]
što misliš, hoće li ti pravedni osvetnički ljudi sutra donesti hranu staroj bolesnoj susjedi iz dućana i nazvati roditelje s kojima se nisu čuli sto godina, a roditelji su već stari?

lako je biti dobar i pokazivati dobrotu brojem lajkova i forvardiranjem pizdarija :rolleyes:
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
slafko

Post 27 Oct 2011, 00:13

BMK kaj hoće, kaj neće. Znam samo da se ja s jednakim postotkom uspješnosti molim Joeu Pesciju.

Carlin je car.
:s :s :s
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
Lastan

Post 27 Oct 2011, 00:31

Pješčana » wrote: što misliš, hoće li ti pravedni osvetnički ljudi sutra donesti hranu staroj bolesnoj susjedi iz dućana i nazvati roditelje s kojima se nisu čuli sto godina, a roditelji su već stari?

lako je biti dobar i pokazivati dobrotu brojem lajkova i forvardiranjem pizdarija :rolleyes:
Znaš kako me vjernici vole kad im takve stvari pišem u komentarima na statuse tipa “nemoj zanijekati Isusa i kopiraj ovaj status”? :D
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 27 Oct 2011, 00:34

Lastan » wrote: Znaš kako me vjernici vole kad im takve stvari pišem u komentarima na statuse tipa “nemoj zanijekati Isusa i kopiraj ovaj status”? :D
Gorućom ljubavlju?
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
Lord Byron

Post 27 Oct 2011, 07:23

http://www.index.hr/vijesti/clanak/pani ... 79441.aspx

Članak je kao takav OK, shit je ono o čemu članak piše. Ljudi, kupujte GPS-ove:

"Previše je ambiciozno i smiono govoriti kako se radilo o pokušajima otmice", kazao je Borovec navodeći slučaj u Daruvaru gdje se automobil zaustavio pored djeteta pitajući ga za smjer. "

Ne kužim zašto se djeca u svim tim pričama najprije obriju. Mislim, otmeš dijete, sakriješ se s njim u WC, i onda ga kreneš brijati - zna li itko od prenositelja ove besmislice koliko tu ima posla? I zašto je manje sumnjivo hodati po shopping centru s friško obrijanim djetetom - ono, "ma vidi onu curku kako joj se glava sva blista, to su pravi roditelji!" :confused:

Stvar bi možda bila smiješna kad ta ista djeca ne bi u tako tragičnom broju bila zapuštena na svakodnevne, puno manje uzbudljive načine, kad se briga za djecu ne bi tako često iskazivala tek na razini apstraktne spremnosti na davanje koštane srži, spašavanje od otmice i borbe do posljednje kapi krvi sa svemircima kad dođu odvesti dijete na svoj planet Yebome Pa Tak. Kad dođu, jel'te.

I onda se, u iščekivanju zlih svemiraca, djeca manje-više ignoriraju. :kava:
Pješčana

Post 27 Oct 2011, 10:48

više bi mi imalo smisla da djetetu u wcu ofarbaju kosu. to + druga odjeća= većina karakteristika koje bi netko ovlaš primijetio bi nestala.ne smatram vijesti o otmicama bedastoćom, smeta me (opet) senzacionalistički pristup. previše ljudi viče ovaj tren vuk
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Ze.

Post 27 Oct 2011, 11:03

"Ovo je pokušaj rušenja HDZ-a, ali neće uspjeti. Nije ovo najstrašnije, možemo se vratiti i u baraku na Jarunu i krenuti od nule, ali nećemo odustati od borbe protiv korupcije"

By you know who. ;)

http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska ... enja-HDZ-a
Pješčana

Post 27 Oct 2011, 12:01

Ze. » wrote:"Ovo je pokušaj rušenja HDZ-a, ali neće uspjeti. Nije ovo najstrašnije, možemo se vratiti i u baraku na Jarunu i krenuti od nule, ali nećemo odustati od borbe protiv korupcije"

By you know who. ;)

http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska ... enja-HDZ-a
zvuči poput kakvog ostarjelog propalog neuspješnog superjunaka.
Antiokorrupcio! mogu je zamisliti s plaštem, privezanim brošem, naravno
Lastan

Post 27 Oct 2011, 14:03

Ze. » wrote:"Ovo je pokušaj rušenja HDZ-a, ali neće uspjeti. Nije ovo najstrašnije, možemo se vratiti i u baraku na Jarunu i krenuti od nule, ali nećemo odustati od borbe protiv korupcije"
Oni neće odustati od borbe protiv korupcije.

Oni.

Iako se protiv korupcije zapravo izravno bore DORH i USKOK.
A danas su narečeni praktički nezaustavljivi jer su donesene izmjene Zakona o kaznenom postupku koje im omogućavaju istraživanje neovisno o kapricima istražnih sudaca, koji su do tih izmjena mogli stopirati istrage. A kad spominjem kaprice istražnih sudaca, naravno, mislim na Šeksove kaprice i pritiske. Tim je izmjenama zakona Šeks izgubio polugu kojom je sprečavao istrage protiv HDZ-a.

A na te je izmjene zakona, kao jedan od posljednja svoja dva poteza, potpis stavio ni manje ni više nego Ivo Sanader.
No bitno da Jaca sad prisvaja zasluge; ona ima daleko bolju medijsku penetraciju od nas blentona koji malo pažljivije pratimo što se događa.
Pješčana

Post 27 Oct 2011, 14:14

Lastan » wrote: Oni neće odustati od borbe protiv korupcije.

Oni.

Iako se protiv korupcije zapravo izravno bore DORH i USKOK.
A danas su narečeni praktički nezaustavljivi jer su donesene izmjene Zakona o kaznenom postupku koje im omogućavaju istraživanje neovisno o kapricima istražnih sudaca, koji su do tih izmjena mogli stopirati istrage. A kad spominjem kaprice istražnih sudaca, naravno, mislim na Šeksove kaprice i pritiske. Tim je izmjenama zakona Šeks izgubio polugu kojom je sprečavao istrage protiv HDZ-a.

A na te je izmjene zakona, kao jedan od posljednja svoja dva poteza, potpis stavio ni manje ni više nego Ivo Sanader.
No bitno da Jaca sad prisvaja zasluge; ona ima daleko bolju medijsku penetraciju od nas blentona koji malo pažljivije pratimo što se događa.
baš to. netko tko ovlaš prati medije i ovlaš pozna strukturu vlasti i poslova, zaključio bi da hadezeovci svako jutro kreću u boj protiv korupcije.
koja se pojavila zbog koga? i kada?
mene samo zanima hoće li i ovaj put demagogija proći među glasačima
Morticia

Post 27 Oct 2011, 14:15

Evo, par debilnih pitanja, jer stvarno nisam na ti s tim stvarima.

Dakle, kako je moguće da će se oni sada moći kandidirati na izborima?
I da li je istina da se Glavaš kandidira, a ako jest, kako je to i zašto moguće?

:misli:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Pješčana

Post 27 Oct 2011, 14:18

naš zakon je takav da se svaka osoba smije kandidirati na izborima, a to što je krivično gonjena nije problem. neka me netko s prava ispravi ili nadopuni ako treba, hvala

što se tiče hdz-a, ako sad zaista krene istraga stranke kao pravne osobe, pitanje je hoće li se moći kandidirati
baja

Post 27 Oct 2011, 14:23

Ze. » wrote:By you know who. ;)
ja načisto ne mogu vjerovati da je toliko glupa
ono, dovoljno je inteligentna da se, kakvim god metodama, popela do premijerske stolice
dakle, o čemu se radi kod nje? drogira se?
Ze.

Post 27 Oct 2011, 14:46

Pojma nemam. :ne zna:
Mislim, dakle jesam - kaže Mujo i nestade. Na to me podsjećaju.
Pješčana

Post 27 Oct 2011, 18:10

http://danas.net.hr/novac/page/2011/10/27/0274006.html

baš dobro da državna uprava zapošljava
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 27 Oct 2011, 18:51

Pješčana » wrote:http://danas.net.hr/novac/page/2011/10/27/0274006.html

baš dobro da državna uprava zapošljava
Pa dobro, imamo li u ovoj državi sposobnog novinara. Neka odu na Narodne novine, oglasi za posao za prošla dva mjeseca.
Stotina novih birokrata? Prije tisuća.

Pričuvni moderator.
slafko

Post 28 Oct 2011, 18:59

Potejto, potato, nula sim-tam, ... :ne zna:
dimnjak

Post 28 Oct 2011, 21:22

mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 01 Nov 2011, 21:29

Iva Balent: "I moja braća i ja smo u kompaniji krenuli od nule." Intervju i njegov komentar.

Pričuvni moderator.
Lord Byron

Post 01 Nov 2011, 21:39

ElliQuinn » wrote:Iva Balent: "I moja braća i ja smo u kompaniji krenuli od nule." Intervju i njegov komentar.
Članak koji počinje s "U nijednoj..." ne mogu čitati. Sorry.
klonka

Post 01 Nov 2011, 21:40

Aha. Sjećam se jednog intervjua u kojem je novinarki koja ju je pitala smetaju li joj jako dugački nokti dok tipka odgovorila da je tom problemu doskočila pomoću jednog malog trika: naime, kad god je trebala nešto otipkati, Iva bi uzela olovku koja je na drugom kraju imala mekanu gumicu i time udarala po tipkovnici. Toliko o slummingu.

:serek:
gonj špadi
Herp
Nikki Gauda

Post 02 Nov 2011, 00:07

Image

It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Pješčana

Post 02 Nov 2011, 13:59

Herp » wrote:Image

bome :serek:
  • Information