Grejtst šits
- MadnessInMethod
isusekriste zar opet?! :vrišti:
ovaj put se našao netko da to prevede.
prvi put nisam mogla pročitati do kraja. ovaj put sam odlučila NE čitati uopće.
samo, zanima me je li itko biserima rekao da se abortus po zakonu može obaviti do 12. tjedna trudnoće odnosno 10 tjedana starosti ploda? da se u 21. tjednu prekid trudnoće radi samo u slučaju teških medicinskih indikacija...? a od 15. tjedna se ne radi klasična kiretaža nego se provocira prijevremeni porod (moja cimerica iz bolnice bi bila sretna da to nije morala otkriti...).
bulšit, bulšit, bulšit!!!
ovaj put se našao netko da to prevede.
prvi put nisam mogla pročitati do kraja. ovaj put sam odlučila NE čitati uopće.
samo, zanima me je li itko biserima rekao da se abortus po zakonu može obaviti do 12. tjedna trudnoće odnosno 10 tjedana starosti ploda? da se u 21. tjednu prekid trudnoće radi samo u slučaju teških medicinskih indikacija...? a od 15. tjedna se ne radi klasična kiretaža nego se provocira prijevremeni porod (moja cimerica iz bolnice bi bila sretna da to nije morala otkriti...).
bulšit, bulšit, bulšit!!!
"Madness in method, that's genius." F. Herbert
- Beta ženka
Odličan prijedlog zakona, šteta što nikad ne bi prošao u saboru...Pješčana » wrote:u biti imam
statusi na fejsu su izvstan filter za prepoznavanje određene grupacije ljudi, kojoj treba oduzeti glasačko i vozačko pravo. i pristup internetsima
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
- nemam pojma
Hear, hear!Pješčana » wrote:u biti imam
statusi na fejsu su izvstan filter za prepoznavanje određene grupacije ljudi, kojoj treba oduzeti glasačko i vozačko pravo. i pristup internetsima
Super grupacije za ovakve i slične budalaštne su domaći Mafia Wars klanovi. To jednostavno puca od nacionalizma, katolicizma i lošeg pravopisa.
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
ja bih htjela autora tog mejla posjest da neke stvari raščistimo. grozna sam, ali prvo mi je palo na pamet kako fetus stra valjda par tjedana razumije jezik ,poznaje vokabular, al ne zna što je abortus. da ne nastavim o tome kad se spol određuje.
nije vrijedno razmišljanja,u biti
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Srčeko, tvoja mamica te je poslala Bogu na veselje, jer je zaključila da će ti kod njega biti ljepše nego s ocem nasilnikom. On bi te tukao, a možda i silovao. U svakom slučaju bolje ti je odmah kod Boga, nego se jebati sedamdespet godina na ovom otužnom svijetu, i još te možda nakon svega dopadne pakao.
Zašto, zašto ? Zašto si to napravila ? Više me nevoliš ? Zašto si me se
riješila ? Mama, meni je jako žao, jesam ja nešto loše uradila ? Volim
te. Volim te svim svojim srcem, ali zašto si me ubila ? Što sam učinila
da mi ono naprave ? Mama, želim živjeti. Boli me kada te nije briga za
mene, neželim biti tu, želim da me voliš opet, želim biti doktorica, što
sam učinila da si me ubila ? Mama, volim te.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
-
Almost Rosey
Prva asocijacija - nadrealisti
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Ja sam prestao dobivati takve mailove.Pješčana » wrote:ja bih htjela autora tog mejla posjest da neke stvari raščistimo. grozna sam, ali prvo mi je palo na pamet kako fetus stra valjda par tjedana razumije jezik ,poznaje vokabular, al ne zna što je abortus. da ne nastavim o tome kad se spol određuje.
Jer svaki put kad bi mi došla takva nekakva pizdarija, sjeo bih, isecirao je kako to samo ja znam
Malo angažmana na vrijeme rješava puno problema u budućnosti.
I tebe, a?slafko » wrote:To sam i ja radio. Onda su - ODJEDNOM! - svi popizdili na mene pa ostadoh na uskom krugu prijatelja. Jebote, kako su me zajebali.
Inače, znalo je biti i pozitivnih reakcija, i to od posve nepoznatih ljudi koji bi dobili takvu moju litaniju. Gotovo nikad od onih koji su to slali, čak ni kad bih bio fin i pristojan (recimo, nisam zao kad je nekome prvi put da šalje glupu forvardušu).
A da tek vidiš kako me zajebu Ameri na Facebooku kad krenu sa svojim patriotskim pizdarijama, pa ih popljujem… najbolje mi je bilo kad me obrisao tip koji radi u Dept of Homeland Security. A i njegova žena.
slafko » wrote:To sam i ja radio. Onda su - ODJEDNOM! - svi popizdili na mene pa ostadoh na uskom krugu prijatelja. Jebote, kako su me zajebali.
ja sam si dala truda par puta i zaguglala bebe kojima će AOL dati nešto centi za svaki forward, kako je stajalo na mailu za puno ljudi među kojima sam i ja bila, i na reply all da taj mail kruži već pet godina, da taj tata nema bolesno dijete.
i onda bi se javila neka dušica da je mislila dobro i da je samo htjela poslati dalje..mene zbuni taj dio..ne znam kako činim dobro, ne znam zašto bi ovo bilo dobro, no neću se opterećivati i poslati ću dalje
kako? a inače su pametni ljudi
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Pffff, američanski patrioti su easy pickings. Turkey shoot.
Prije par godina sam španao Mafia Warse ( Da, znam.
) i imao sam tisuće i tisuće nasumično dodanih prijatelja. Mnogi od njih su bili američanski i britanski patrioti. Poneki čak i aktivni vojnici. Još više njih (prijatelja) su bili kršćani koji su postali Daily Bible Quote i slična sranja. Sve sam ih uredno istrollao dok me nisu anfrendali i stavili na ignore. Jednom velikom borcu za slobodu iz Texasa sam na zid stavio kartu Sj.Amerike prije okupacije Države Čija Je Veličina Mjerna Jedinica Za Veličinu Asteroida. Prijetili su me prijaviti policiji za širenje mržnje, ali sjebalo ih je to kaj nisu znali niti na kojem sam kontinentu. 
Prije par godina sam španao Mafia Warse ( Da, znam.
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
- Beta ženka
To ti samo misliš.Lastan » wrote:
... najbolje mi je bilo kad me obrisao tip koji radi u Dept of Homeland Security. A i njegova žena.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
-
- Information
-