Donji veš

Ljepota za sve: nađite pravi savjet!
Melody

Post 12 Oct 2011, 22:14

dimnjak » wrote:obozavam bit bez grudnjaka. oni su nuzno zlo.
prvo sto napravim kad dodjem doma je, osim sto se presvucem, skinem grudnjak :freedom:
Joj, i ja isto :rofl:
Meni je grudnjak sprava za mučenje :D

Kolekcija mi je kao kod rajderice. Plus još imam gomilu pamučnog veša, to za po doma i oko kuće, udobno :D

Margarita

Post 12 Oct 2011, 22:35

Ajvi » wrote:Jebiga, ja sam u Splitu. :D Najbliži trgu bilo kojem i jedini je na Marmontovoj.
Nema problema, navratit ću u srpnju.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
ElliQuinn
Felis nebulosa

Post 12 Oct 2011, 23:05

Osjećam se ignorirano. :durica:
Light up, as if you have a choice.

Pričuvni moderator.
dimnjak

Post 18 Oct 2011, 08:57

ja sam pistof.
zasto ne rade sve brojeve i kombinacije grudnjaka?
cijeli zivot imam problema u nalazenju grudnjaka koji mi odgovara jer, u pravilu, ne postoji 70B i jos manje 70C.

lakse nadje frendica grudnjak koja uopce nema sisa jer je 85cm siroka i 85A postoji. ali obrnuto nema. ko da ne mozes imat sise i biti sitna osoba :mama:

da, opet sam u potrazi grudnjaka...
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Pješčana

Post 18 Oct 2011, 09:03

dimnjak, gdje si dosada tražila? da prvo odstranimo pregledane dućane :)
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
dimnjak

Post 18 Oct 2011, 09:07

lisca, triumph, nama koja ima nekoliko raznih proizvodjaca.

nisam bas neki strucnjak, pa rado cekam prijedloge :D

btw. nemam love za tipa palmers itd :zubo:
grudnjak skuplji od 300kn je za mene grjehota, s obzirom da grudnjakom smatram okove koje rado skidam cim dodjem doma. i volim hodat bez njih. kad god mogu :)

edit. i skinny. cak sam i tamo bila.

ljetos sam trazila samostojeci, trebao mi je za jednu haljinu, za svadbu. nisam nasla jer mi je 75 plesao ispod sisa. pa sam isla bez grudnjaka :D
Pješčana

Post 18 Oct 2011, 09:11

probaj HM i CA, imam par njihovih i ok su. Ovu zimu sam kupila jedan Triumphov i ok je isto.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
dimnjak

Post 18 Oct 2011, 09:15

viis nije mi palo na pamet hm i ca :misli:

triumphov mi je ok, onaj koji se kopca naprijed. on cak moze biti malo siri, al mi fino stoji. ne plese, ko drugi koji se kopcaju odozada.
zato zadnjih godina i imam samo te modele u svim bojama :(
Emericzy

Post 18 Oct 2011, 09:25

Dajte prestanite više. Moram se koncentrirati na posao.
Pješčana

Post 18 Oct 2011, 10:30

ja ne kužim grudnjake s kopčanjem sprijeda.
kako to ikome paše.
pa otvorit će mi se negdje na poslu
dimnjak

Post 18 Oct 2011, 10:36

Pješčana » wrote:ja ne kužim grudnjake s kopčanjem sprijeda.
kako to ikome paše.
pa otvorit će mi se negdje na poslu
nop. i ako se otvori lakse njega zakopcam nego onoh straga.

jednostavno mi sjednu sise u kosarice i ne mice se. ne zulja me nista, nista ne ispada, nista se ne okrece. dok kod klasicnih to nije uvijek slucaj :(
Pješčana

Post 18 Oct 2011, 10:40

Kad smo kod kopčanja, kušila sam dva u intimisimiju u Splitu pred par godina, tamo gdje Ajvi kupuje one vilenjačke grudnjake.
Moji kupljeni grudnjaci su divni i krasni, samo..kopčaju se iza malo drugačije. nešto mora ući u nešto, a nije klasična opcija, kako ja inače zakapčam grudnjake naprijed, pa ih odguram na leđa, a skidam bez problema, kad nosim ove komplicirane izgledam ko da je nešto ušlo u mene kad se pokušavam raskopčati s kopčom na leđima. to je uvijanje, ruke skršene negdje oko plećki, pa se krivim, pa se mrštim, pa pokušavam vizualizirati koji se klinac iza događa...da bi pet minuta kasnije odustala i okrenula grudnjak naprijed da vidim dok skidam :rolleyes:
uopće ne izgleda sekxsy
dimnjak

Post 18 Oct 2011, 10:45

Pješčana » wrote:Kad smo kod kopčanja, kušila sam dva u intimisimiju u Splitu pred par godina, tamo gdje Ajvi kupuje one vilenjačke grudnjake.
Moji kupljeni grudnjaci su divni i krasni, samo..kopčaju se iza malo drugačije. nešto mora ući u nešto, a nije klasična opcija, kako ja inače zakapčam grudnjake naprijed, pa ih odguram na leđa, a skidam bez problema, kad nosim ove komplicirane izgledam ko da je nešto ušlo u mene kad se pokušavam raskopčati s kopčom na leđima. to je uvijanje, ruke skršene negdje oko plećki, pa se krivim, pa se mrštim, pa pokušavam vizualizirati koji se klinac iza događa...da bi pet minuta kasnije odustala i okrenula grudnjak naprijed da vidim dok skidam :rolleyes:
uopće ne izgleda sekxsy
to je jos jedan minus klasicnih grudnjaka.
isto ga oblacim tako da ga zakopcam naprijed pa ga zarotiram i to nije ni malo seksi. bar meni :D
sad zamisli da ti se on otkopca, u javnosti (sto meni je)..morala sam naci wc i cijela se skinut da bi ga zarotirala i zakopcala :facepalm:

ovaj spirjeda zakopcam, ako se otkopca, a to je rijetko, i prek majice :raspa:
Gazda

Post 18 Oct 2011, 10:48

Ženama uvijek pucaju ti s kopčanjem na naprijed sami od sebe kad su u mom društvu. To mi se sviđa. POP, ako se netko tu sjeća teme o Carlosu Xumi :D
bliss

Post 18 Oct 2011, 11:09

Gazda » wrote: POP, ako se netko tu sjeća teme o Carlosu Xumi :D
Legendarna tema :s
Herp
Nikki Gauda

Post 19 Oct 2011, 16:00

dimnjak » wrote: to je jos jedan minus klasicnih grudnjaka.
isto ga oblacim tako da ga zakopcam naprijed pa ga zarotiram i to nije ni malo seksi. bar meni :D
sad zamisli da ti se on otkopca, u javnosti (sto meni je)..morala sam naci wc i cijela se skinut da bi ga zarotirala i zakopcala :facepalm:
Ja sam svojedobno na onom forumu otvorila temu o tome, ter bivala posranom :cerek:

Sestro :cerek:
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Serenità

Post 21 Oct 2011, 10:03

Gleda li ovo itko?
Ajmo probat.
Jučer sam na mail dobila nekakav letak s 30 % popusta u Women's secretu za ovih par dana.
Kako to funkcionira? Mogu li crnobijelo isprintat?
Ima li uopće ičega tamo vrijednog kupovanja?
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Pješčana

Post 21 Oct 2011, 10:07

ja sam to prošlu zimu dobila, ispirntala, odnesla, pokazala, dobila popust.
ne preporučam pidžame, nakon dva pranja šavovi se zavrte.
kupila sam ok crni grudnjak
Serenità

Post 21 Oct 2011, 10:39

Znači, ne mora biti u boji isprintano?
Ako tko hoće, mogu poslati na mail letak. Traje do 23.10.
Ja baš mislila po pidžamu ići, ali već mi rekoše da nije nešto kvalitetno. :(
S grudnjacima sam i ja zadovoljna.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
slafko

Post 27 Oct 2011, 08:13

Pješčana » wrote: žene toliko para daju za njega, a muškarci tupe da im on samo smeta pri pogledu na bitno. I, kako da ja sad znam tko je u pravu?
Družiš se s tupavim muškarcima.
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 27 Oct 2011, 08:32

..nema tog grudnjaka kojeg dobri gedori i papagajke ne mogu otvorit. :kava:
Emericzy

Post 27 Oct 2011, 09:41

..a unda » wrote:..nema tog grudnjaka kojeg dobri gedori i papagajke ne mogu otvorit. :kava:
I koje žena neće rado skinut ako misli da ima zašto.
..a unda
Undaminator

Post 27 Oct 2011, 09:59

Emericzy » wrote: I koje žena neće rado skinut ako misli da ima zašto.
..npr ako je zulja, smeta, ako ide na pregled..ako doji? :misli:

ne znam tocno na sto sve mislis, a ako bas mislis na sve, zapitaj se jel treba bas mislit na sve, toliko bas sve, tolika kontrola? :zubo: ..jer, ako si na sve mislio, nije nuzno da se bas uvijek grudnjak skida? zasto? gdje to pise? mozda se nema vremena, mozda je u tijesno?..mislim, gubit vrijeme na detalje..:rolleyes:
Emericzy

Post 27 Oct 2011, 10:01

..a unda » wrote: ..npr ako je zulja, smeta, ako ide na pregled..ako doji? :misli:

ne znam tocno na sto sve mislis, a ako bas mislis na sve, zapitaj se jel treba bas mislit na sve? :zubo: ..jer, ako si na sve mislio, nije nuzno da se bas uvijek grudnjak skida? zasto? gdje to pise? mozda se nema vremena, mozda je u tijesno?..mislim, gubit vrijeme na detalje..:rolleyes:
U mojem prisustvu žena zna na čemu je. I ako tada skida grudnjak i/ili gaćice, onda i ja znam na čemu sam.
..a unda
Undaminator

Post 27 Oct 2011, 10:03

Emericzy » wrote: U mojem prisustvu žena zna na čemu je. I ako tada skida grudnjak i/ili gaćice, onda i ja znam na čemu sam.
a u mojem prisustvu niko ne zna na cemu je. :zubo: ..cak ni ja. opca je frka. :D
  • Information