Sve ostalo su jeftileni iz sexy shopa ili neki kompletići iz New Yorkera, koji ionako odlete s mene u roku 1 minute.
Jedino što volim su korzeti. I ne štedim para ako mi se svidi koji.
I halteri, yes.
Imam cijelu zbirku gotovo nenošenih grudnjaka, jer sam ih kupovala u "zlu trebalo" kompletima s gaćicama nek bude to sve fino iako cice baš i nemam. Bar ne takve kojima treba grudnjak da ih drži po kontrolom.rajderica » wrote:Grudnjake pretežno ne nosim. Imam ih par ako je baš nužno, jer se kuži kroz bluzu.
Sve ostalo su jeftileni iz sexy shopa ili neki kompletići iz New Yorkera, koji ionako odlete s mene u roku 1 minute.
I halteri, yes.
ah, koja su to zlatna vremena
Pa i ja sve svoje perem u mašini, ne nosim ih na kemijsko.harpy » wrote: Ono kaj nosim da baš ne hodam na posao s bradavicama na izvolte ljeti su dva crna Skinnyja, to se pere u mašini i uvijek izgleda jednako ok.
Ja imam par kompletića koje operem na ruke. Ali njih niti ne nosim cjelodnevno, samo povremeno na par sati.Margarita » wrote: Pa i ja sve svoje perem u mašini, ne nosim ih na kemijsko.
Meni je baš najnoviji grudnjak neki dan posivio u veš mašini, ali već dugo ništa ne perem na ruke. Pa što preživi, preživi.rajderica » wrote:
Ja imam par kompletića koje operem na ruke. Ali njih niti ne nosim cjelodnevno, samo povremeno na par sati.![]()
Svileni, sniježno bijeli veš , mi promijeni boju kada ga perem u mašini.
isto, najviše mrzim to kod bijelog rublja kad u pranju posive, zato volim crno rubljeMargarita » wrote: Meni je baš najnoviji grudnjak neki dan posivio u veš mašini, ali već dugo ništa ne perem na ruke. Pa što preživi, preživi.
A, neke one jako fine čipkaste operem ručno, ali to je onak par puta godišnje kad me primi da ih navučem na sebe.Margarita » wrote: Pa i ja sve svoje perem u mašini, ne nosim ih na kemijsko.
Treba li uopće reći da se u veš mašinu stavlja sve, i sve pere na isti program?harpy » wrote:
A, neke one jako fine čipkaste operem ručno, ali to je onak par puta godišnje kad me primi da ih navučem na sebe.
Inače ručno ne perem ništa, gurnem u mašinu i cipele i torbe.
Nije kurac.Gazda » wrote: A šta se tu ima primijetiti? Ima kopča, otkopčaš ju, nije to nuklearna fizika.
Kako niste, uvaženi kolega? Pa zbilja nije teško. Doduše, ja koristim obje ruke, ali nema neke mudrosti. Primiš, malo drljaš i razdvoji se. Istina, olakšalo je stvar to da se mnogima grudnjak sam od sebe otkopčavao (ovo nije hvalisanje, zbilja mi se to često događa - ne nužno tijekom sladostrasti, nego i u dućanu, automobilu, na Ilici, posvuda - ne mora biti da je do mene).Emericzy » wrote: Nije kurac.
U četrdeset godina seksanja nisam uspio naučiti otkopčavati grudnjak. A vidio na svoje oči da ih neki otkopčaju jednom rukom. Meni ne ide ni s dvije.
Ja lijepo zamolim damu da to učini ako već sama nije bila dovoljno uviđavna da sama napravi taj logični korak.
Po meni, korzeti stvarno dobro izgledaju samo na krupnijim ženama. Onima čije tijelo treba obuzdavati.rajderica » wrote:Grudnjake pretežno ne nosim. Imam ih par ako je baš nužno, jer se kuži kroz bluzu.
I halteri, yes.
Okej, slažem se djelomično.Emericzy » wrote: Po meni, korzeti stvarno dobro izgledaju samo na krupnijim ženama. Onima čije tijelo treba obuzdavati.
Onda tebe treba obuzdavati. I to je dobro.rajderica » wrote:
Okej, slažem se djelomično.
Stvar je u tome da se ja osjećam jako, jako sexy u korzetu, pa nije bitno jel treba išta obuzdavati ili ne.
Gdje je najbliži od Trga?Ajvi » wrote:Opet sam bila u Intimissimi i napokon našla savršeni grudnjak.![]()
Nije lako naći nešto vilenasto za petice.Čipkasto, lagano, prozirno, a čvrsto, ma divota.
Njihov model Daniela, ako zanima sisate. A imaju i neku akciju trenutno. 3. je besplatan. A i boje su im predivne.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 1 guest