Bojkot je. Što da radim, što?!
- Lord Byron
Meni ovakve rečenice smetaju. Onako, pogađaju me i mislim da su, ovako upućene "svima", nekorektne. Napisao sam: nisam željan ničije krvi. Mislim da moje pisanje nije ni pljuvanje ni povociranje banova - uostalom, tamo uopće ne pišem a sumnjam da je uveden "ban na daljinu".Megalodona » wrote:i ova tema je zakurac, svima vam je forum.hr završena priča, osim kad treba pljuvat ili provocirat banove. ono, preboljela sam te ali ću ti se prešetat po zgradi u minici i s novim dečkom.
Ali, i dalje pišem o fhr-u, i to iz dva razloga: prvo, to za mene još uvijek nije "završena priča" - ne u smislu da čekam pogodan trenutak za slavodobitni povratak, nego u smislu da su me neke tamošnje stvari (od kojih su se, nažalost, neke "prelile" i ovdje) ozbiljno i istinski pogodile. Bedasto mi je isfuravati se na Klinta i sveudilj ponavljati "ništa me ne boli, tebe cura voli" - pogađa(la) me hijerarhijski zaštićena neljudskost.
Međutim, postoji i drugi razlog, potpuno neosoban: cijela ta priča, i ono što se u toj priči događa, čini mi se jako zanimljivim za praćenje onako na razini fenomena; mikrosvijet, mikrozajednica i tako to. Što su sve ljudi u stanju raditi jedni drugima kad im se to omogući, kako na ljude utječe stjecanje izvjesne razine moći, koliko se čovjek udalji od sebe samoga ne bi li postao što sličniji dominantnim drugima...
Hrpa fenomena koji su zanimljivi i vrijedni analize.
What he said.Lord Byron » wrote: Međutim, postoji i drugi razlog, potpuno neosoban: cijela ta priča, i ono što se u toj priči događa, čini mi se jako zanimljivim za praćenje onako na razini fenomena; mikrosvijet, mikrozajednica i tako to. Što su sve ljudi u stanju raditi jedni drugima kad im se to omogući, kako na ljude utječe stjecanje izvjesne razine moći, koliko se čovjek udalji od sebe samoga ne bi li postao što sličniji dominantnim drugima...
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
I meni je bilo stalo jednom davno. Čak sam i uspio napraviti pozitivne pomake na određenom podforumu, ali onda sam kroz vrlo neugodnu epizodu upoznao pravu narav g. Vlasnika i odlučio ne moderirati za takvog čovjeka. Upisao sam si jedno korisno iskustvo i okrenuo se vlastitoj zabavi.
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
Hm. Ja sam od moderature odustala jako brzo iako nisam pojma imala tko je vlasnik niti sam o tome razmišljala.slafko » wrote:
I meni je bilo stalo jednom davno. Čak sam i uspio napraviti pozitivne pomake na određenom podforumu, ali onda sam kroz vrlo neugodnu epizodu upoznao pravu narav g. Vlasnika i odlučio ne moderirati za takvog čovjeka. Upisao sam si jedno korisno iskustvo i okrenuo se vlastitoj zabavi.
Ono do čega mi je i danas stalo je neka promjena na bolje, ali to ne mora biti u glavi vlasnika. Ja se ponekad zadovoljim i malim pomacima među ljudima, nije tu toliko važno pod čijom kapom se ti pomaci dešavaju, nego s kim i kako. Do toga mi je stalo i dalje, ne do vlasnika.
Happy Easter!
Stanford forum experimentLord Byron » wrote:
Međutim, postoji i drugi razlog, potpuno neosoban: cijela ta priča, i ono što se u toj priči događa, čini mi se jako zanimljivim za praćenje onako na razini fenomena; mikrosvijet, mikrozajednica i tako to. Što su sve ljudi u stanju raditi jedni drugima kad im se to omogući, kako na ljude utječe stjecanje izvjesne razine moći, koliko se čovjek udalji od sebe samoga ne bi li postao što sličniji dominantnim drugima...
Da, moć 'oće zaslijepit, naročito u početku. Mlad si i nadobudan, misliš da možeš popraviti sve i učiniti taj mali kutak svemira apsolutno savršenim. Ispravljaš prvo malo slovo u naslovu teme, brišeš sve što smatraš nepotrebnim, čak si i Hitlera i Thompsona uspio istjerat iz svog malog staklenog carstva u kojem caruje sreča i cviječe.
I onda vidiš da, ako prečvrsto stežeš taj stakleni balon, puknut će. Pa se opustiš. Pa počneš još više cijeniti sreču i cviječe u svom malom carstvu jer vidiš da su sretni i da cvatu. I da te, onak, nekak, na neki čudan način, neki barem malo, povremeno, onako, vole. Pa onda, onak, nekak, na neki čudan način, barem malo, povremeno, voliš i ti njih.
Onako kako se voli mlada pretplaninska šuma bukve i jele, recimo.
Sad sam se već zapetljala. Trebala sam bukvu i jelu odmah uzeti kao metaforu umjesto sreče i cviječa.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Ne veli se bezveze da riba smrdi od glave.aisling » wrote:Hm. Ja sam od moderature odustala jako brzo iako nisam pojma imala tko je vlasnik niti sam o tome razmišljala.
Ono do čega mi je i danas stalo je neka promjena na bolje, ali to ne mora biti u glavi vlasnika. Ja se ponekad zadovoljim i malim pomacima među ljudima, nije tu toliko važno pod čijom kapom se ti pomaci dešavaju, nego s kim i kako. Do toga mi je stalo i dalje, ne do vlasnika.
A bogati svi zabriju da mogu nešto promijeniti.
Više me muči što sam izgubila moć trolanja u silnom krkljancu.
Više me muči što sam izgubila moć trolanja u silnom krkljancu.
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
Riba se planski hrani uljanom repicom.aisling » wrote: Pojma nemam kako se radi riblje ulje
Kako i ribe pišaju, tako pišaju ulje, a kako je ulje lakše od vode, mali crnci - ne to su pamuk i kakaovac - mali Kinezi ga s vrha pokupi lopaticama i kanticama ne puno različitima od onih s kojima smo nekada trčali na plažu.
Odgovor omogućio: 0800-ASK-SLAFKO
Izabrao: Đelo Hadžiselimović
Tekst čitao: Miljenko Kokot
Mogu trolat ili promijenit?aisling » wrote: Ti isto možeš i to i radiš cijelo vrijeme. Samo nije svaka promjena na bolje
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
To je samo serendanje vulgaris.
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
Ne kužim šta je moderatorsko trolanje. 
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
Ja bih tebe preko koljena i po goloj gujici.
Aha. Meni je to obično trolanje, samo što ga je izvršio moderator. Mislila sam da iza sintagme moderatorskog trolanja postoji neka posebna šema specifična samo moderatorima, poput "ne znate pozadinu".
But don't wait up
Just leave the light on
Just leave the light on
Hvala na ovom postu.Melody » wrote: Ja sam mislila kao aisiling dok sam bila mlada. I sad mislim kao aisiling, samo što znam da ima ljudi koji ne misle tako, koji me ne vide tako i koji SVIJET ne vide tako, niti mu tako pristupaju. Razvila sam odbrambene mehanizme, upoznala ljudska lukavstva i strategije, naučila se zaštititi. Ali I DALJE isto mislim.
ElliQuinn » wrote: Jesam. Idem provjeriti imam li još.
+1slafko » wrote: What he said.
Sjajno, eto onda još jedan razlog da ne zaviruješ tamo.Zekoslawa » wrote:Jebateled, jedino što je tamo bilo zabavno čitati jest tvoje koketiranje s mladim lavom, sad nema ni toga.
Kakav je onaj Madafaka, isplati li se to dovući ovdje? Vidjela sam mu samo onaj jedan post, sviđža mi se.
Naravno da je to obično trolanje, ono što ga čini moderatorskim je tek činjenica da se zbog moderatorske pozicije trola neće sankcionirati (osim ako moderator nije adminima već otprije trn u oku zbog nemazanja vazelinom pa se traži izlika da ga se smakne), a trebalo bi jer je riječ o zloupotrebi položaja.A.P. » wrote:Aha. Meni je to obično trolanje, samo što ga je izvršio moderator. Mislila sam da iza sintagme moderatorskog trolanja postoji neka posebna šema specifična samo moderatorima, poput "ne znate pozadinu".
Inače, nisam ukazala na svoj ban ovdje zato da zdvajamo nad nekim golemim nepravdama nego zato da se svi skupa malo zlurado hihoćemo. Ono mjesto je postalo toliko trulo da je jedino što tamo može biti zabavno ukazivati na očite nelogičnosti i nedosljednosti u donošenju i provođenju odluka. Vidljivost mi se sviđa, pjevanje dok forum gori još više. Možda nam dovede još kojeg člana.
gonj špadi
- Lord Byron
Meni ne. Mislim, ovo s pjevanjem - koliko god mislim da sam i pokušao gasiti i pokušao pojasniti da gori. Generacijska razlika, valjda.klonka » wrote:Vidljivost mi se sviđa, pjevanje dok forum gori još više.
Svakako bih volio vidjeti nove članove, ali zato što je ovdje dobro, a ne zato što je ondje loše.
-
- Information
-