thinkpink41 wrote: ↑04 Mar 2017, 17:44
01.06. mora biti sve gotovo. MORA
Pa znaš li ti kada je 01.06.?

I još 3 mjeseca se već radi? Po ovome šta pišeš dobro ste si zakomplicirali stvar. Razmotrite platiti nekoga da dovrši započeto. Ja sam sposoban napraviti sam sve od grubog zidanja do gletanja i pločica, promijeniti elektro instalaciju (osnovnu), i petljati se sa vodovodnim cijevima. MOgu napraviti jako dobro ali ne mogu napraviti brzo kao što može majstor. A vama je vrijeme novac.
Da te utješim, prije nešto godinica kad smo uređivali stan gdje živimo, godinu dana nam je TV bila na jednom prastarom komadu namještaja. Sve je bilo sređeno osim toga. Ostavio sam joj naravno na izbor boju, oblik regala (uvijek naravno zadržavam pravo veta)... sve je mogla birati osim da mi ostane samo jedan povišeni dio za akvarij. E njoj se to nije uklapalo u viziju namještaja. A ja nisam htio odustati od akvarija. I tu je stalo, prošla je godina dana i onda je popustila, danas joj nije žao
thinkpink41 wrote: ↑04 Mar 2017, 17:54
evo jedan novi trenutak sada, morala sam odbiti jednu rezervaciju /naravno za ovaj klinčevi apartman koji je srušen - nisam zatvorila kalendar jer si tako smanjim broj upita automatski/ a imam i određeni broj ljudi koje uspijem nagovoriti na drugu lokaciju kad mi pošalju upit za ovaj stan.
i dakle sad mi nije dao airbnb da automatski prođe decline, nego sam morala obrazložiti i njima i gostu zašto odbijam rezervaciju. pa neće valjda sad stalno tako? jer to mi je koma. šta imam obrazlagati, milion puta se desi da moram stisnuti decline iz raznih razloga, tipa oni bi došli sa psom i sl . kakav sustav ima airbnb ne bih se čudila da nam počnu brojati i broj odbijenih rezervacija
Ovo baš ne razumijem. Kakve veze ima šta smanjuješ broj upita za termine koje ionako ne možeš iznajmiti?
Za slobodne termine ćeš dobijati upite normalno. Decline ne utječe na rejting, bar meni nije utjecao a bez pardona odbijem ako nešto ne odgovara (traže nešto što ne nudim ili mi žele napraviti neprihvatljivu rupu do idućih gostiju ili nešto drugo). Na tvom mjestu bi zatvorio sve do kada planiram završiti adaptaciju, ovako si još više kompliciraš a ne vidim da nešto dobiješ.
Sustav aira ne vidim da je problematičan ni po čemu. Jedino zadnji put nisam našao opciju ''special offer'' koja je ranije stajala negdje pored ''decline''. Možda su maknuli.
Zamjeram im lošu podršku, muljanje s visinom provizije i netočne pozicije. Ali ostalo mi je ok.