herp, jesi ti bila slucajno u 1 u areni?Herp » wrote:aisling, jesi li bila slučajno sad u Krivom putu?
u crvenom kaputicu/jaknici. visoka, ukrocene valovite kose?
Nope, nisamdimnjak » wrote: herp, jesi ti bila slucajno u 1 u areni?
u crvenom kaputicu/jaknici. visoka, ukrocene valovite kose?
S djevojčetom koje je imalo crte lice jako slične tvojima na onoj fotki koju si stavila.
Znaš, ako ćeš biti takva, mogle bismo zajedno šutjeti u mračnom kutku i gledati i slušati ostale ter razmjenjivati sarkastične komentare. SMS-om.Mustique » wrote:Jab' došla zadnji ponuđeni vikenAd ako ću bit u Purgerlandu. Ali, pošto sam iznimno tiha, povučena i sramežljiva osoba izbjegavat ću sve personalne teme i pričat pizdarije. Razmišljam i o printanju Sereka i cereka na kartone u svrhu što bolje neverbalne komunikacije. A i Jevgenija mi je napeta
Sviđa mi se način na koji funkcionira tvoj podli mozak, samo, moramo to činiti inkognito, sjediti dovoljno blizu da ih prisluškujemo a opet dovoljno daleko da djelujemo kao ofucani dio inventara birtijeElliQuinn » wrote: Znaš, ako ćeš biti takva, mogle bismo zajedno šutjeti u mračnom kutku i gledati i slušati ostale ter razmjenjivati sarkastične komentare. SMS-om.
ElliQuinn » wrote:Nećemo ih morati prisluškivati, pit će. Nema tihih ispičutura. : demonski smijeh osvajača svemira :
Hm, kad si ti to prešutjela sarkazam? Možda se ja zapravo nalazim s nekom sasvim drugom ElliQuinn?ElliQuinn » wrote: Znaš, ako ćeš biti takva, mogle bismo zajedno šutjeti u mračnom kutku i gledati i slušati ostale ter razmjenjivati sarkastične komentare. SMS-om.
Pa neće biti prešućen, bit će podijeljen, makar i sms-om. Pri čemu će ostatak prostorije misliti da sam slatka i sramežljiva.Margarita » wrote: Hm, kad si ti to prešutjela sarkazam? Možda se ja zapravo nalazim s nekom sasvim drugom ElliQuinn?
Želiš reći da je seksualnija od tebe?jevgenija » wrote:Šmokljane, ne ljutim se više na tebe što si odbio seks sa mnom. Na tvom mjestu bih ga i ja odbila za priliku za seks sa Elli
Ja ovo smatram čistim upucavanjem.jevgenija » wrote:Šmokljane, ne ljutim se više na tebe što si odbio seks sa mnom. Na tvom mjestu bih ga i ja odbila za priliku za seks sa Elli
Users browsing this forum: Applebot, Bing [Bot], ClaudeBot and 0 guests