Dobro pitanje. Pravila glase: ako piješ, ne vozi i ne puši dok vozi.aisling » wrote: A šta si ti to onda mislila pušit, a ne smiješ?
Prvi trkeljaški sabor
Ne vidim smisao ovog pravila u cjelosti. Kad je to izglasano i gdje?ElliQuinn » wrote: Dobro pitanje. Pravila glase: ako piješ, ne vozi i ne puši dok vozi.
Happy Easter!
je...tako sve i krene. pa zavrsi na zabranama.ElliQuinn » wrote: Ma to meni prodaju fore. Tako sam se na foru valjda i udala.
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Znači ipak si bogata.ElliQuinn » wrote: Ma to meni prodaju fore. Tako sam se na foru valjda i udala.
Happy Easter!
Ko bi reko, jel da. A bogata je. To sve objašnjava.
Happy Easter!
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
I ti si rosa, ha? 
Meni se 19 ne sviđa, to nije bila dobra godina, imala sam jako težak prekid, jedan od onih koji su me obilježili, tj. izgradili u ovo što sam danas.
Što i nije tako loše
, al' sjećam se da sam bila u takvom kurcu i toliko mršava da je mama u jednom trenutku sjedila kraj mene na kauču, davala mi jaje u meko na žličicu i plakla skupa sa mnom k'o kišna godina.
Pfuf.
Sad mi je teže kad se toga sjetim zbog mame nego zbog sebe.
Meni se 19 ne sviđa, to nije bila dobra godina, imala sam jako težak prekid, jedan od onih koji su me obilježili, tj. izgradili u ovo što sam danas.
Što i nije tako loše
Pfuf.
Sad mi je teže kad se toga sjetim zbog mame nego zbog sebe.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Ja sam s 19 otkrila internet. Sjećam se svog prvog nicka koji je u sebi imao 19 
I bila sam jako zaljubita te godine, štono bi neki rekli, projicirala sam
edit: osim 19 nadimak mi je imao i hr dodatak budući sam se kretala balkanskim chatovima pa da braća znaju oklen sam
I bila sam jako zaljubita te godine, štono bi neki rekli, projicirala sam
edit: osim 19 nadimak mi je imao i hr dodatak budući sam se kretala balkanskim chatovima pa da braća znaju oklen sam
Happy Easter!
-
- Information
-