Ajmemajko.
Ne, nismo im otvorili temu, da, spriječili smo im pristup na forum, ne, nismo poslali
mass email... Uglavnom, općenito upropaštavamo forum koji je vrvio forumašima (otprilike četvero-petero nas) i bio pun zanimljivih postova i tema (desetak njih na kojima su se uglavnom razmjenjivale osobne primjedbe i smajlići).
Idemo redom.
Svi mi ovdje imamo život i izvan foruma pa tako i ja, no to mi je manji problem. Glavni je problem zdravstveni, i to vrlo konkretan: imam jebenu mrenu na oba oka, jedno ću oko (jače ugroženo) operirati početkom trećeg mjeseca iduće godine (i još mi kažu da je to jako kratak termin!). Zbog toga trpi i moj prevodilački posao, sporije radim i lovim slova po ekranu.
Onoga časa kada raščistimo podforume Trkeljanje i Okrugli stol, a tamo se zaista može naći koječega, otvorit ću prvi od ta da podforuma za nove korisnike. I poslati mejl svim starim korisnicima s pozivom da se vrate i vide i pomognu u oživljavanju Trkeljanja.
Zato sam, jebemusve, i zamolila da mi pomognete raščistiti spomenute podforume.
Stitch nam je potpuno volonterski i iz prijateljstva prema meni, čime se ponosim, a vjerujem, možda i iz neke nostalgije prema starim danima Trkeljanja, sredio forum tako da izgleda ovako kako izgleda. Neću ga pretjerano hvaliti da se ne umisli.

Stitcha, hoću reći, ne forum. No rekao je, odmah na početku, da se u sadržajno uređivanje neće miješati.
Za sadržajno uređivanje "zaduženi" smo svi mi ovdje, kao Grupa. Bar smo se Miky i ja, kao i modovska ekipa, tome nadali kad smo vas pozvali ovamo i zamolili za pomoć.
Mislim, ako ćete surađivati s prijedlozima, dobro, ako ćete prigovarati, opet dobro. Imam ja i drugih načina da utučem vrijeme.
Last but not least: praktično nikoga od vas ovdje osobno ne poznajem. Niti vas posebno volim ili ne volim. Držim se onoga što sam sebi rekla na prvom radnom mjestu u životu: prijatelje biram, suradnike na poslu dobivam. Ovo nije "posao" u pravom smislu riječi, to jest nije plaćeni posao, ali je obveza koju sam preuzela. E, sad, ili ću je obaviti kako treba ili ću od nje dignuti ruke.
Your turn.